Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Mordhauser (So, 1. 8. 2020 - 13:08)

„Когда прозвучала страшная слова «растрел», Илья Костев заплакал.” https://youtu.be/ipXEtkz7X9s 18:12-18:32 ¶ Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

Filip (So, 1. 8. 2020 - 14:08)

To je ale velmi působivá pasáž z videoklipu o vynesení ortelu smrti nad bratry Kostěvovými! Ať již se však Iľjovi po odsuzujících slovech předsedy senátu Mjelnického na tváři objevily slzy, nebo nikoli, u mě osobně je Iľja stále tím starším a mužnějším z dvojice odsouzených bratří Kostěvových! A jeho ostré a ohnivé krůpěje z lící též dokazují, že má v sobě opravdové, upřímné srdce!

Návštěvník (So, 1. 8. 2020 - 22:08)

Kecáš jak prdel v noci .

Mordhauser (Pá, 31. 7. 2020 - 08:07)

Polonahá fotografie mladičkého Iľji Kostěva (napravo), zachyceného s jakýmsi jeho kamarádem na hřišti s prolízačkou v pozadí. Na vk.com je tato fotografie popsána slovy "два бpата-акpобата Илья и Cтаниcлав Kоcтоевы", ačkoli ten nalevo jistě není Stas Kostěv.¶ Smyslem fotografie bylo nepochybně ukázat, že se v případě vyfocených jedná o atraktivní, atletické, pohybově nadané mladé kluky, v nichž už se vytváří spousta m*dky pro jejich vrstevnice.¶ Je kruté si tuto sportovní fotku dát do relace s hroznou skutečností, že má právě Iľja na krku смертную казнь! Jak je to však kruté, tak je to i pravdivé!!¶

https://sun9-10.userapi.com/c857532/v857532656/12376e/FJm-5iRoTgQ.jpg ¶ Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

5.8. (St, 5. 8. 2020 - 07:08)

Na mužském aktu je důležitá vkusnost, decentnost a nejlépe černobílé provedení fotografie.

To jako (St, 5. 8. 2020 - 08:08)

že mužská kůže je celobarevně ke zblití, a proto je třeba to zaretušovat šedí?

Návštěvník (Pá, 31. 7. 2020 - 09:07)

Mrdky je na světě víc než dost i bez té Kostěvových . Nabídka exponenciálně převyšuje poptávku .

A (Pá, 31. 7. 2020 - 10:07)

ta tvoje je poptávána?

Naďa (Pá, 31. 7. 2020 - 08:07)

Takoví mladí kluci často přeskakují před zraky holek vysoká zábradlí, aby tak těm holkám dokázali, že jsou atraktivní i svou fyzickou zdatností, a že jsou proto hodni respektu, a snad i sexu. Někdy za podobným účelem, podobně jako z prosté radosti ze svého mládí, dělají i stojky na střechách domů.

Tomáš Marný (Pá, 31. 7. 2020 - 13:07)

Naďo, řeknu ti že jsem nikdy nemusel přeskakovat zábradlí (jen podlézal, ale zase jsem se narovnal a to když jsem chtěl předběhnout při nastupování do autobusu), nemusel jsem se předvádět a přesto jsem měl bohatý sexuelní život už na základní škole, protože si holky řeknou ten se nechová jako blb, mluví trošku košilatě, ale není vulgární jako někteří impotenti, hraje na hudební nástroj, tak ten bude dobrý a taky jsem byl dobrý. Tak ani ty stojky na střechách jsem nedělal, zato jsem už v 18 -ti skákal padákem. To jsem měl otevřenou cestu mezi nohy některých dívek už na střední. A nějaký Kosťa a jeho bratr , s Mordhauserem jsou mi u prdele.

Vida vida, (Pá, 31. 7. 2020 - 19:07)

jediná polonahá sportovní fotka mladičkého Iľji, a v tu ránu je tady nějaký nemotorný impotent, který má potřebu se tu proti Iľjovi vymezovat, a vymýšlet si nějaké bludy o své dávné sexuální úspěšnosti u slabšího pohlaví. I když se ho na to nikdo neptal a nikoho to nezajímá.

coronaVid (St, 5. 8. 2020 - 13:08)

a kdo se prosil tebe Vide a toho blbýho Hausmamrda, aby tady psal pořád dokola o nějakých pitomých bratrech, koho zajímá že jsou pohybově nadaný, jsou ostaním u prdele, Nikoho nezamají kecy o bratrech a už vůbec ne o nějaký krávě učitelce, jdete do prdele oba dva, čuráci i z Lukašenkem!

Někdo jiný (Čt, 30. 7. 2020 - 19:07)

Každopádně poprava jednoho, a utýrání druhého v base, by bylo diverzifikované, hybridní řešení bratří Kostěvových. Nikdo by Lukašenkovi a jeho administrativě nemohl vytýkat, že nerozlišují mezi jednotlivými odsouzenými, a řežou to hlava nehlava. Navíc by konečný výsledek byl velmi podobný popravě obou.

ach jo.... (Čt, 30. 7. 2020 - 22:07)

.... ach jo co na říct? Snad jen to že zítra bude zase vedro. Zajedu na koupaliště a psaní na Doktorce opustím, co nejdéle, co to půjde, protože tohle číst je nad moje duševní síly.

Filip (Čt, 30. 7. 2020 - 10:07)

Mně se teda zdá názor Mordhausera realističtější než názor toho údajného doktoranda.

sergej opakovačkin (Čt, 30. 7. 2020 - 11:07)

No nazdar, a teď vytáhnul tu největší svini, Olgu Čupris, to je pěkná potvora, dobře ji znám, když jsme byli se souborem písní a tanců v Bělorusku pořád se mezi námi motala. Pak jsme byli varováni že ať si dáváme pozor na hubu, že Olga špicluje co říkáme a donáší samotnému Pervoněmkovi, což je šef běloruské rozvědky. Olga Čupris je schopná ty dva vrahy zastřelit, bez nějakých sraniček, okolo - jako poslední přání, poslední cigareta, vzkaz rodičům , ne Olga nedává žádné možnosti, odkrágluje je jako králíky a kat si může klidně dát 1000gr. vodky.

Návštěvník (Pá, 31. 7. 2020 - 00:07)

Jen lidé mdlého rozumu ovlivnění dobrosery a pravdoláskaři mohou truchlit nad bezcitnými vrahy . Chudáci vrahové , společnost jim ubližuje . Proboha vytáhněte už si hlavy z prdele !!!

Hurá... (St, 29. 7. 2020 - 20:07)

..... konečně, snad už dá Aurel pokoj. Ted už by udělal správně, kdyby držel hubu. Mohl by zase chvíly psát k tématu, i když to také nikoho nezajímá, mám návrh. Mohl by psát o Jánošíkovi a jeho popravě.

Expert (St, 29. 7. 2020 - 19:07)

Lukašenkovský režim v Bělorusku má při řešení kauzy bratří Kostěvových tu samou možnost, jakou využilo husákovsko-štrougalovské Československo u Olgy Hepnarové. To jest popravit, a pak popravu zatajit. Bratři Kostěvové jsou už s největší pravděpodobností dávno mrtví, a ani jejich rodina o tom nebyla zpravena. Jsem specialistou a doktorandem v oboru politiky a práva v postsovětských republikách.

Mordhauser (Čt, 30. 7. 2020 - 07:07)

Chtěl bych vidět nějakého "doktoranda v oboru politiky a práva v postsovětských republikách".¶ Buď jak buď, prezidentské volby budou v Bělorusku hned v neděli za týden. Do té doby pochybuji, že se o situaci bratří Kostěvových cokoli dozvíme. Počítám ale, že po volbách vyjde velmi brzy najevo, jak to s nimi je či bude. Nedivil bych se, kdyby Lukašenko (přežije-li covid-19) nechal Iľju picnout a Stase utýrat doživotním trestem v nejhorší běloruské base. Vlk lidového hněvu by se tak aspoň trochu nažral, a ona mediálně vykreslovaná, simulakrální koza předstírané trestní umírněnosti a humanity by zůstala aspoň trochu celá. Proponentkou podobného kompromisního řešení by se jistě mohla stát i aparátnice Oľga Čupris. ¶ Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

Reklama

Přidat komentář