Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

. (So, 1. 8. 2020 - 11:08)

Asi to bude pro ní lepší. Já jsem se také dvakrát pomocil do postele nechtěně a mamky byla odpověď že se to může stát když jsem ještě dítě je mi deset let. Tak jsem mamce nabídl aby se mi to zase nestalo aby mi dala pleny pro mojí jistotu aby nebylo vše zase mokré no rozmyslím si to s těmi pleny nijake látkové pleny tady ještě jsou ze svrchnimi kalhotky ale ty ti asi nebodou. Tak jsem jí řekl ať to teď vyskousi no a pak řekla tak se zatím vysvlekni do naha a běž si lehnout do postele a já přijdu i s plenkami a svrchnimi kalhotky ale když ti budou tak ti je už nechám na sobě ano mamko souhlasím a mami můžu se do nich čůrat ano budeš do nich dělat obě potřeby a já tě vždy prebalim ale budeš mne poslouchat co ti řeknu já ano budu ale budeš mít pleny celý den a noc a na venek ti koupím jednorázové pleny a vždy po obědě si půjdeš lehnout tak roztahni nohy od sebe já tě nadzvednu pod kolena a vložím pod tebe plenky i se svrchnimi kalhotky a drž si plenku tady na pupíku a koukám že ti pleny přesahují jak ve předu tak i vzadu tak ti dám ještě tričko trochu dlouhé a stáhnu ho co nejvíce dolů tak teď ti zavazu svrchní kalhotky jo a zapomněla jsem ti říct že máš 4 látkové pleny a koukám že ti všechno je tak ti pripristim přebalování dám místo toho trička bodyčko a pak když půjdeš do školy tak pleny budeš dostávat pouze na noc a o víkendu je zase budeš mít celodenně. Ale co docela ti to sluší si krásný batole. No kouknu na net jaké pleny by ti byli na venek.!!!

Z (Ne, 2. 8. 2020 - 12:08)

Z

Luci (So, 1. 8. 2020 - 11:08)

Ok

Návštěvník (Pá, 31. 7. 2020 - 23:07)

Právě mi došla trpělivost, před hodinou došla dcera že se počůrala do postele, manžel převlíkl jsem postel já umyla a převlíkla dceru a dostala plenku kterou už pár dní mám připravenou protože to nebylo poprvé, ano vysvětlila jsem ji že to je pro její pohodlí a její dobrý spánek a bránila se tak že mi manžel musel pomoct držet jí ruce při nasazování plenky ale jiná cesta není...... :-(

Pulec (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

a kolik je dceři let jestli se mochu zeptat kdyby něco tak [email protected]

Z (Ne, 2. 8. 2020 - 12:08)

Z

. (Pá, 31. 7. 2020 - 10:07)

Tak mamka koupila jak řekla pleny jednorázové ale i nijake látkové a samozřejmě i kojeneckou lahev ale i bodyčka teď jsem na zahradě a 3 látkové pleny mám a s punčocháči mám udělaný krátké kalhoty mamka si vyhrála snimi vsila do nich silnější igelit a ksandy aby pleny drželi tam kde mají ale stejně jí musím říct aby mi je trochu stáhla padají mi. Tak jsem řekl mamce že mi padají pleny a já se na tebe kouknu jestli nejsou pocurany pleny a pokadeny tak chvíli ještě počkej připravím podložku a prebalim tě tady venku tak si nese podložku a kýbl s vodou a látkovou plenkou tak si lehni a já kouknu na to na chvíli poloz ten telefon pak to dopises. Tak ležím na podložce úplně nahý abyl celý durch mokrý a posrany to byly pleny ještě s noci ale teď dostanu 4 látkové pleny a gum kalhotky s bodyckem a říkala že mne bude muset trochu i oholit chloupky abych byl hladký jako batole až prý večer při přebalování to bude teď čekám na pleny a mazání a zapudrovani. Ale já občas před přebalováním ještě masturbuji protože přes pleny se to nedá udělat tak toho musím využít dokud jsem nahý a koukám že mamka už jde s plenkami a gum kalhotky a bodyčkem tak tě ještě chvilku nechám stejně musím jít pro mast a pudr a vlhčené ubrousky abych tě pak mohla otřít mezi nohama teď mi řekla abych už přestal že mne otre a nasadí mi pleny a ostatní věci ale než ti ty pleny dám tak tě oholim mezi nohama a dnes si půjdeš lehnout dřív a oběd budeš mít v kojenecké lahvi a svačinu taky v kojenecké lahvi. Tak pojď sem musel jsem vstát a jít do pokoje nahý a na posteli ti dám pleny a jak ti je dám tak tě nakrmim ale dám ti ještě brindak já ti budu dávat pleny tak jo proč si mne nedala pleny venku protože tady ti je dám tak mne zvedá pod koleny a už mám nasazeni pleny s svrchnimi kalhotky a bodyčko a na spaní my dá i čisté punčocháče a přesně teprve bodyčko ale mami bude mi horko a upecu se ty jsi dítě které musí poslouchat tak ti uvazu brindak a zatím můžež dudat tu kaši v kojenecké lahvi než ti nasadim punčocháče. A odpoledne mi můj známý přiveze přebalovací pult s úložným prostorem a budu tě prebalovat jen na něm bude speciální přímo na tebe a nežli mne mamka nasadila punčocháče tak jsem měl kaši v sobě. A když už jsi prebaleny a kaše to samé vydudane tak si vezmi dudlík a spát aspoň do 14 hodin a brindak ti nechám a pak si vem tu druhou lahev se sunarem.

Luci (Pá, 31. 7. 2020 - 19:07)

Fantazie už jsi ho vyhonil?

Kluk J (Út, 28. 7. 2020 - 14:07)

A hák je mamka zajistí proti protečení? Pokud máš bavlněné, tak ty ti musí protec do oblečení, takže jsi stejně úplně promočenej a pleny jsou k ničemu.

. (Út, 28. 7. 2020 - 13:07)

Asi jsou lepší látkové pleny nežli jednorázové pleny sice s latkovymi plenkami je mnoho práce ale jsou lepší včera večer jsem dostal také látkové pleny mezi nohy a ráno jsem byl durch mokrý tak jsem byl přebalen do čistých plenek včera večer jsem dostal je dvě pleny a dnes ráno 4 látkové pleny a byli mi vnuceny i dětské bavlněné punčocháče a chodím jen v punčocháčích a plenkách před chvílí mne mamka musela prebalit do čistých plenek teď po obědě si musím jíti lehnout oběd byl později tak aspoň na 3 hodiny když mám pleny jako batole tak vždy odpoledne si prostě musím udělat haji dostal jsem i dudlík aby se mi dobře spalo stejně jsem jenom na zahradě a tam mi plenky a punčocháče nevadí. Vždy udělám svou potřebu a jdu za mamkou a ona mne prebali teď jako že spím ale musím jít spát už a slyšel jsem jak klapli dveře asi mamka šla nakoupit a říkala něco jako plenky snad jednorázové a hlavně do. Vody ale prý i kojeneckou lahev musí koupit a Sunar hlavně. Tak pak napíšu co dokoupila.

Kluk J (Út, 28. 7. 2020 - 13:07)

V punčocháčíš se upečeš. Hlavně teď v tom horku. Pokud pleny musíš mít, tak ať ti mamka dá dlouhé tričko a pak šortky, které vytáhne co nejvíc nahoru. Nebo taky můžeš mít body. Potom už tě může nechat jen tak. Pleny jsou, ale nejlepší jednorázový. Daj se změnit třeba i ve stoje. U mě to mamka tak dělá, nemusím si ani kolikrát lehat. Jen se ta mě postaví a během chvilky už mám na sobě zase suché pleny. Po obědě mě taky posílá spát. To mám na sobě jen body a pleny. Na noc mě do nich ještě dá vloznej booster aby byla větší savost a je to. Když je teplo, tak mi dá body se zapínáním na zádech, abych si v noci pleny nesundal. Pleny musím mít, protože se jak ve dne tak i v noci počůrávám, ale na velkou si normálně řeknu. Ikdyž nedávno jsem měl průjem a ani sem nestihnul p|iběhnout domů a měl sem vše v plence. Dost dlouho mamce trvalo, než vše uklidila a mě přebalila do nové pleny. Dej vědět co ti mamka koupila.

, (Po, 27. 7. 2020 - 17:07)

Ahoj docela vzlastni to případ a co ostatní děti měli také plenky když je měl 7 lety kluk a že ta maminka toho kluka se nestydela ho prebalovat v kupicku ve vlaku to sním mohla jít na WC a prebalit ho ve stoje také to jde ale úplně krásně jo když jsou davany pleny jednorázové tak to jde i ve stoje prebalit ale když jsou pleny látkové tak to je lepší v ležet a co ten kluk se vůbec nestydel že má pleny. Ono kdysi dávno mne teta taky přebalovala ve vlaku ale to byli klasické látkové pleny to už je hodně dlouhou dobu to bylo v roce 1989 to mi bylo asi tak 9 let stále jsem se pomocoval v noci tak tetka vzala pleny a normálně mne začala dávat pleny ale když jsme nikam jeli vlakem nebo busem tak jsem pleny taky musel. Prostě mít jinak to nešlo to bývalý ještě klasické gumové kalhotky. Ale ona tetka dělala v nemocnici a půjčila si látkové pleny jedny byli z modrým pruhem a druhý s růžovým pruhem ale bylo mi vysvětleno že s modrým pruhem jsou na den a růžovým na noc a ona mne vezla zpět domů k mamce a když jsme přijeli na nádraží tak mamka už čekala a koukla na mne tak koukám že jsi to už s ním nevydržela a dala jsi mu pleny co hlavně na noc ale dala jsem mu je nacestu tady máš plenky v tašce čisté a nijake i pocurany ve vlaku jsem ho normálně přebalovala má mezi nohama 4 látkové pleny a gum kalhotky tenkrát byla zima myslím že listopad tak jsem měl i bavlněné dětské punčocháče a přesně klasické bodyčko a zimní kombinézu dětskou. Ve vlaku jsem seděl jenom v punčocháčích a plenkách a bodyčku ale měl jsem to obráceně to bodyčko přes gumové kalhotky a punčocháče vytahle co nejvíc co šlo a potom na nádraží mi tetka dala kombinézu. A pak se mamka ptala proč jsem na invalidním vozíku protože jsem měl srážku na saních a byl jsem nijak zlomený v pase tak si nemocnici půjčila i vozík a nežli jsem s mamkou dojel domů tak jsem byl celý pocurany a pokadeny tak mne mamka celýho bysvlekla do naha umyla mne a zase dala čisté látkové pleny
Druhý den ráno šla mamka semnou k doktorovi na prohlídku a hlavně na rentgen a pak to byla zlomená sedací kost pánevní a tak si mne tam rovnou nechali na dětském oddělení ale i s plenkami tam mi jich dávali rovnou 6 plen tam jsem měl jenom pyžamo sestra když mne přebalovala tak stáhla nejdříve pyžamovy kabátek dolů co nejvíce a pak natáhla kalhoty pyžamove co nejvíce na horu a takto jsem tam ležel skoro 4 měsíce ale v plenkách. A dál už si to nepamatuji.

Z (Ne, 2. 8. 2020 - 12:08)

Z

Návštěvník (Po, 27. 7. 2020 - 07:07)

Včera jsem byla v Praze na hl. vl. nádraží a čekala jsem u té velké informační tabule na to až k mému spoji přiřadí kolej.
Najednou se tam přiřítili dvě mamky s 6ti dětma, 4 z nich měli cca10 jedno v kočárku a jeden kluk měl tak 7, jedna z matek vyrazila koupit jízdenky, ta druhá tam zůstala s 6ti dětmi , ten 7miletý tam začal běhat dokola , i kolem mě tak mě při čekání zaujal, všichni ze skupiny měli ty lékařské roušky na gumičky za uši, jen ten jeden 7mi letý měl podomácku vyrobenou , měl ji na pásky za hlavu a ještě navíc je měl za hlavou jaksi vzájemně spojené, na sobě měl plátěné laclové kalhoty a asi i plenu, běhal tam dokola a ta jedna mamka ho pořád ořikovala aby se držel u sourozenců, a začala telefonovat asi manželovi že je už na nádraží, kluk si chtěl hrát na honěnou a tak plácl mamku a utekl někam za roh, mamka položila telefon a spěchala za ním, dovlekla ho zpět ke skupince dětí ke kočárku a z kočáru vytáhla kšíry, nasadola mu je a vodítkem na zádech ho připoutala ke kočárku, kluk se začal válet po zemi , rozčilovat se a ruce za záda , chtěl se odepnout a utéct , všichni dělali že si ho nevšímají, tak se posadil na zem a uklidnil se.
Později když jsem ve vlaku hledala kupé kam se posadím,šla jsem kolem jednoho kupé a tam byla ta skupinka, ten malej kluk ležel nahý v rozbalené pleně na sedačkách, a mamka v tašce hledala čistou plenu. Pro mě docela zvláštní zážitek.

Karel (Ne, 26. 7. 2020 - 10:07)

Říkají vám něco plenky pampers size 7?

Petřík (Ne, 26. 7. 2020 - 00:07)

Co když měl sracku tak co sním asi měli dělat já jsem minulý týden taky dostal pleny ale je mi o pět více nechtěl jsem je ale rodiče jsem prostě nepremluvil jeli jsme také autem ale bylo větší rodiče ho měli půjčené já se v noci pomocuji tak měli prostě strach abych nepomocil půjčené auto. Když jsme odjížděli tak mamka přišla do pokoje a řekla mi petriku dostaneš pleny a jak řekla tak jsem se musel vysvlect a dala mi dvě látkové pleny plus i jednorázové ale já řek že mi stačí jednorázovka ale mamka byla jiného názoru jeli jsme brzy ráno tak mi dala pleny a po ránu bylo trochu chladno tak jsem dostal silonove punčocháče a kombinézu teplakovou a konečně jsme vyrazili a pleny a ostatní věci vzala sebou a po čase cesty se mi chtělo ale obě potřeby jeli jsme kolem lesní silnice tak jsem řekl mamce že potřebuji udělat obě potřeby že to radši udělám v lese než do plenek. A pak řekla máš plenky tak je použij k čemu jsou určeny a pak na bezine tě prebalim do čistých plenek stejně potřebujem dotankovat a koupit další pleny ale dvoje na benzínce je mít nebudou mít pro tebe ale musím do zdravotnich potřeb a mami to budu muset mít i pleny na dovolené ano budeš ale celý den a noc. To jste mne měli dát k babičce tam jsem nosil klasické látkové pleny ale jenom na noc a jinak nikoliv. Necemrej budeš mne muset poslouchat co řekne táta a já ach jo.

Youn (So, 25. 7. 2020 - 19:07)

Včera jsme jeli autem na výlet, cesta měla trval něco kolem 6 hodin, táta přišel ráno, než jsme jeli ke mě a mému bratrovi do pokoje, řekl mu, že na cestu bude mít plenku, protože prý pojedeme dlouho, bratr se začal vztekat, že plenku nechce, že není mimino, že už je mu 5,táta mu řekl, že si plenku musí vzít, protože pojedeme dlouho a nebude kde zastavit a navíc, že poslední dobou má průjem, tak bude lepší, když bude mít plenku, on furt nechtěl, tak mu jí musel nasadit násilím. Asi po hodině cesty začal brečet a říkal, že se mu chce hrozně kakat, mamina mi tekla, že to může zkusit vydržet na další benzínu, která má být až za 30 minut, nebo že může použít tu plenku jestli potřebuje opravdu tak hodně, řekl že to zkusí vydržet, asi po 15 minutach se začal úplně kroutit a brečet ještě víc, za dalších 5 minut se ozvalo zabublaní a byl cítit neskutečný smrad, mě bylo jasné, co se stalo, rodiče si toho asi nevšimli, po 5 minutach jsme byli u benzinky, on jenom seděl a mlčel, mamina se ho ptala jestli potřebuje na ten záchod nebo ne, on furt jen seděl, tak ho šla mamina k němu, odepla mu pás, on stále jen seděl, tak ho vyndala z auta, když ho vydavala, tak musela ucitit ten smrad, když ho postavila na zem, tak mu stáhla kraťasy a odtáhla plenku, on tam furt jenom stál, tak si mamina vzala z kufru tašku s věcma na přebalování,vzala ho za ruku a chtěla s ním jít na záchod, on ale nechtěl a stál tam, tak tam přišel táta, zvedl ho, že ho tam odnese, když ho zvedal, tak se ozvalo další zabublání, šli jsme na záchody tam ho táta položil na přebalovací pult a sundaval mu kraťasy, on ho začal kopat, tak mu táta navrhl, že ho můžu přebalit klidně já, už v ten moment jsem věděl, že to budu muset udělat já, chtěl aby táta šel ven, takže to vše zůstalo na mě. Prebalil jsem ho a jelo se dál.

Hmmm (Ne, 26. 7. 2020 - 01:07)

Ty prožíváš nějaký smutek, viď?

§! (So, 25. 7. 2020 - 21:07)

fuj, mě je z toho na blití, to nemůžeš psát o něčem jiném? Youne děti by neměli srát do plen.

Návštěvník (So, 25. 7. 2020 - 20:07)

happy to brother

Reklama

Přidat komentář