Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Návštěvník (St, 29. 7. 2020 - 09:07)

Odborník , neodborník , vhled , nevhled . Vrahové mají být fyzicky likvidováni . Ty dobroserské a pravdoláskařské humanitární rozumy o tom , že vrah je také člověk a má svoje práva , přivedou společnost do "kopru" .

Soudný Juda (St, 29. 7. 2020 - 10:07)

A proč by si občan neřekl "může-li stát zabíjet, proč bych nemohl zabíjet i já sám"? Vždyť je to stejné, jako když rodiče a učitelé bijí kluky za to, že jsou agresivní ke svým spolužákům.

Proč? (St, 29. 7. 2020 - 11:07)

Asi ti v makovici trochu šplouchá na maják, jak můžeš porovnávat učitele nebo rodiče rozbijí dršku svému synáčkovi- hajzlovi co se pořád pere, tak takový jistě bratři Kostěvovic nebyli. To byli vzorní žáci, poctivě se hlásili i když třeba věděli že neví nic, jistě už v dětství do sebe nalejvali vodku, to co si napsal zavání Hauserismem, ještě že už pojedu do řiti, tohle svinstvo číst, to je na pováženou.

kosťa ramlev (Út, 28. 7. 2020 - 23:07)

Lukašenko mi je u prdele, tedy jestli nekecáš a je pravda, tak to tomu hajzlovi patří. Měl by chcípnout, taková je spravedlnost.

Mordhauser (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Tiskové agentury před chvílí oznámily, že je Lukašenko covid-19-pozitivní. Další komplikace stran rozuzlení dramatu kolem bratří Kostěvových! Další komplikace stran rozuzlení dramatu kolem bratří Kostěvových!!

Čum sem (Út, 28. 7. 2020 - 09:07)

Tady probíhá přímo ,,tisková konference" , Filip a další anonym- to je nával, nevytváří ho Mordoushajzl úmyslně, jako že sem ještě někdo píše, ......... jo blbečkové jen si pište. Ve světě je na na prvním místě coronáč a nějakej Putin, Bureš adalší darebáci. Koho zajímají pohádky o bratrech Kostěvových?

Filip (Út, 28. 7. 2020 - 06:07)

Vzpomínají snad matky, které čekají na zprávu o popravě svých synů, na bolesti, které kdysi prožívaly při jejich porodu?

28.7. (Út, 28. 7. 2020 - 06:07)

Rychle zapomenou.

Mordhauser (Po, 27. 7. 2020 - 06:07)

Když byli Iľja a Stas ještě vězněni v mogilevské oblastní base, měla je tam jednou možnost navštívit i jejich starší sestra Anna (respektive, podle některých jiných pramenů, Hanna). Aby se s nimi mohla vidět, prý bylo potřeba, aby stála u vězeňské brány už ve 4 hodiny ráno. Nebo to možná nebylo stoprocentně potřeba, nicméně ona tam stejně tak brzy stála.¶ V Mogilevsku měl též Stas údajně problémy s tím, aby se mohl setkat s duchovním. Prý se tam s ním nicméně přesto nakonec aspoň jednou setkal.¶ Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

Morde. Aur. … (Po, 27. 7. 2020 - 11:07)

No a co? Se poseru že tam stála. Znám případ kdy ruský voják se zamiloval dočeské dívky - sestra mého spolužáka, tedy znali si se asi tři roky a měli se rádi, chtěli se vzít. Ten chudák po třech letech zde odsloužených musel zpátky do CCCP, tam ještě odkroutit několik měsíců. Pak byl demobilizován, potom žádal o povolení dostat výjezd ze CCCP do ČSSR - tehdy bratrské země, přes rok čekal na povolení úřadů a pak musel do Moskvy, na nějaký úřad, tam čekal 4 dny a noci venku, v parku. Do hotelu nesměl, a když se dočkal přijetí od úředníka, dozvěděl se že se žádost zamítá. Tedy se odvolal, ale to bylo jako by si lehl ke kanálu a volal do kanalizace. Je to už víc než 50 let, takže to zkrátím, pamětníci to vypráví a už se sami pletou, prý to povolení nakonec získal, to děvče si vzal, a dopadlo to špatně, hoch byl pracovitý, ale po r. 1990 se zapletl do obchodu se dřevem z Ukrajiny a jaksi se zadlužil, ty jeho bratři slovanští ho sami do té situace dostali a ještě mu nandali nakládačku, ze které vyšel živý, ale mrzák do smrti. Také je už po smrti, protože se uchlastal. To je silný příběh, kdyby to někdo sepsal, byl by to dobrý film, ale nějakcí dva debilové co umlátili učitelku- bestii, se seděli v nějaké prdeli v Mogilevsku, to je banální příběh, koho by to zajímalo?

Mordhauser (Po, 27. 7. 2020 - 20:07)

Koho zajímá nějaký ruský lůzr, který si vzal Češku, přestěhoval se do Československa, po roce 90 nezvládl podnikání, dostal nakladačku od Ukrajinců a uchlastal se k smrti? Vždyť podobných případů jsou plné zablité lopaťácké ubytovny!

Koho... (Po, 27. 7. 2020 - 22:07)

....... zajímá Běloruská lúza, dva věčně opilý kokoti, kteří zabili nějakou uslintanou krávu. Kam se hrabou na Roubala nebo Stodolu. Ty věčné cinty blinty dokola jedno a to samé, vždyť někdy si to vycucáváš z prstu. Nejpitomnější čtení na Doktorce je od pičuse Mordhausera. Nikdo jsem už nechodí jen ty a já, nikdo sem nepíše, tady není o čem.

Soudný Juda (Po, 27. 7. 2020 - 10:07)

Tedy starší sestra Anna (nebo podle jiných pramenů Hanna) se s Iľjou a Stasem viděla jak u obou soudů, tak i v mogilevské base? A co matka Natálie? Byla vůbec přítomna aspoň na tom výjezdním zasedání mogilevského soudu v Čerykově? Mám takové podezření, že pokud se s nimi od jejich zatčení a uvěznění neviděla, nemuselo by to být dáno jen jejími úředními a trestními omezeními, ale zčásti i její vlastní volbou. Požádala třebas vůbec příslušné orgány, aby jí tyto mimořádně povolily účast na zasedání Nejvyššího soudu v Minsku i v době jejího domácího vězení pro nesplácení alimentů (domácího to vězení, kterému se v Bělorusku z nějakého důvodu slangově a lidově říká "chimíja")?

26.7. (Ne, 26. 7. 2020 - 07:07)

...Málokoho...v...této...souvislosti...napadne...že...se...podobný...člověk...danou...vraždou...postavil...proti...celé...policejně...prokurátorsko....soudně....vězeňské...mašinérii...která...je...daleko...silnější...než...on...a...je...schopná...ho...zbaběle...rozdrtit...na...padrť...

auguste jerorýme.. (Ne, 26. 7. 2020 - 11:07)

...mordhajzle neskrývej se za anonym!

Mordhauser (Pá, 24. 7. 2020 - 20:07)

Silně pochybuji, že když šli Iľja se Stasem ke Kastríce, tak že si předem plně uvědomovali, jak jejich návštěva nejspíš dopadne. Možná na ni začali téměř slušně, ale ona je uzemnila nějakou arogantní odpovědí, jakou Iľja těžce snášel už v dobách, kdy byl sám jejím žákem. Pak následoval křik, nějaké facky, bití pěstí. Kdoví, koho z těch dvou pak napadlo vzít na ni i nůž - nedivil bych se tak úplně, kdyby Stase. Nakonec byla Kastríca tak dobitá a dořezaná, že dospěli k závěru, že ji takhle nikdo nesmí vidět a ona už nesmí nikdy mluvit. Nějakým způsobem ji proto dorazili (možná proříznutím hrdla), a jelikož asi neměli k dispozici žádné auto, bláhově je napadlo zapálit dům, a ještě předtím si odnést domů nějaký počítač a trochu jídla. Nejspíš si mysleli, že oheň Kastrícu dokonale zkremuje, a pokud někdo vůbec najde nějaké její ohořelé zbytky, nebude z nich ani náhodou možné určit ani příčinu smrti, ani předchozí trýznění. Taky asi doufali, že nikdo nerozpozná příčinu požáru, a požárníci i vyšetřovatelé dospějí k závěru, že ten barák i s Kastrícou zhořel nějakou náhodou sám od sebe.¶ Činí mladická naivita Iľju a Stase lepšími ve srovnání s tím, kdyby byli s to vše důkladně promyslet, pečlivě naplánovat a důsledně zrealizovat? Já myslím, že ano.¶ Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský

Ignáci zařehtej! (Pá, 24. 7. 2020 - 23:07)

Hele Podlomskej, ty tady vaříš z vody a hádáš, vymejšlíš si. Ty víš hovno a píšeš že ji možná prořízli krk. Já sem si to myslel už 200 příspěvků zpátky, že jsi vůl, kecáš tu blbiny a jsi pravděpodobně duševně nemocný, máš to v makovici vydlabaný

Mordhauser (So, 25. 7. 2020 - 00:07)

"После оглашения приговора мать убитой учительницы заявила журналистам, что довольна им, но никогда не простит убийц дочери. 'Они убивали ее всю ночь. Убитой перерезали горло и жалели, что не успели тело утопить. Таким нет места на земле', – сказала она." https://www.currenttime.tv/a/belarus-death-penalty/30370579.html

§! (So, 25. 7. 2020 - 12:07)

Podlomskej Auguste, ty si vážně Vymatlanej! Proč mi odepisuješ těma blbejma písmenkama, kdo to má luštit . - ty ,,skazála ona"

Mordhauser (So, 25. 7. 2020 - 14:07)

Omlouvám se, pokud se tě to dotklo. Ten citát s uvedením jeho zdroje byl míněn pro lidi s IQ nad 80, kteří se ještě buď učili rusky, nebo aspoň vědí o existenci bezplatných online překladačů na internetu. Mrzí mě, že ty nepatříš ani do jedné z těchto kategorií, a vrcholem tvého intelektu je vypocení symbolu pro paragraf na klávesnici počítače či chytrého telefonu.

Reklama

Přidat komentář