Reklama

Incest

lea (Út, 10. 11. 2020 - 10:11)

ondro ty zvrhlíku

Alena (St, 29. 7. 2020 - 13:07)

Brácha15 se doslova přede mnou předváděl. Pták mu stál jak topůrko a chodil kolem mě měl ho ven s trenek až jsem mu řekla ře mu ho urthnu jestli nepřestane a on zase ho vzal do ruky jezdi mi po stehně.Tak jsem se otočila lapla ho a začeka brutálně honit byla to jen chvilka pak vystřikl mi na nohu postříkal postel a koberec,až jsem mu ho pustila tak říká díky ségra a šel do sprchy. Na ruce jsem zjistila že mám kapku krve asi jsem mu natrhla uzdíčku ale nestěžoval se tak si v pohodě.Potom se už nikdy nepředváděl.

Liba (Út, 28. 7. 2020 - 19:07)

Pohonit synovi penis není trestné je to účelné a pomáhá to oběma.

Default User Image
Ventil (Pá, 27. 10. 2023 - 09:10)

Děláš mu to často?

Pavlina (St, 29. 7. 2020 - 04:07)

Souhlasim s stebou.Ja jsem zacla syna honit v 11.Este nestrikal az tak ve 12,5.Nekdy si ho honil predemnou sam a nekdy jsem mu pomohla ja.Rekla jsem mu ze je to zdrave.A take me to vzrusovalo ho pri tom sledovat.Pak jsem masturbovaly spolecne a dala mu i sahnout a aby me skusil vyprstit.Snim jsem byla krasne mokra a vzrusena.I orgazmus jsem snim prozivala.

Z (St, 29. 7. 2020 - 11:07)

Z

Elen (Po, 27. 7. 2020 - 14:07)

Dobře jsi udělala Sabino .Kluci potřebují takovou školu. Ijá jsem to mému synovi tak nějak ukázala .Dala jsem mu i pohonit poštěváčka a pak už mi tak dal klid.

Sabina (Po, 27. 7. 2020 - 09:07)

Je to už řádku let ale pořád jako by to bylo včera. Můj syn spával se mnou v manželských postelích od dvanácti když jsme se z manželem rozvedli. Když měl čtrnáct tak jsem už více krát tušila že mě pozoruje jak se koupu nebo převlíkám.V noci spím bez kalhotek jen v noční košilce. Jednou v noci cítím jak mi jeho ruka jede po stehně až na chlupatou pipinu tak jsem se taktně otočila na bok a on přestal. Ráno jsem se obudila spíše on ještě spal . Počkala jsem až se vzbudí odkryla jsem peřinu a vyhrnula si košili tak aby byla vidět chlupatice a dělala že spím. Syn se obudil sedl si na postel a zíral na mě,otevřela jsem oči a říkám" líbí se ti ?" A on jenom kývl hlavou. Je čas abych tě zasvětila do tajů ženského těla posadila jsem si ho naproti sobě a široce roztáhla nohy vzala jeho ruku a položila na poštěváčka kterého mám dost vyvinutý už byl i tvrdý a prsty jsem mu dala na pysky palec do pipiny a začala jeho rukou jezdit po pipině.Poštěváček už byl notně ztopořený a po chvilce jsem se i udělala.Jeho ruka byla celá mokrá od kundí šťávy a on jen zíral co se stalo. Když jsem se probrala tak jsem mu ukázala celou pipinu co je co. Vtom jsem se podívala mu na trenky jakou tam má bouli a řekla mu ať si jich sundá,vyvalil se na mě penis tak 17cm. s fialovým žaludem chytla jsem ho za nej a několik krát mu stáhla a natáhla předkožku v tom vystřelil první střik mi na vlasy a obličej druhy na noční košili a dalších několik na pipinu a postel. Pak jsem mu ho otřela do noční košile a poslala ho do sprchy.Ja jsem se svlíkla do naha sundala povlečení a šla do koupelny za nim taky do sprchy a hodit do prádla zasemeněné povlečení. Po sprše jsme si sedli v pokoji a ještě jsem mu vše kolem sexu vysvělila a pak už mi dal v noci pokoj nesahal na mě. Ale začel si tajně honit své krásné pěro.

Z (Po, 27. 7. 2020 - 21:07)

Z

Boris (So, 25. 7. 2020 - 22:07)

Loni jsem jel tradičně s přáteli na jachtu do Chorvatska a jelikož jsem neměl žádnou přítelkyni a rozveden jsem již 10 let, nabídl jsem tu možnost své sestře, která je po rozvodu také singl. No a jak už to tak v naší partě na lodi bývá, většinu dne trávíme na lodi nazí, koupeme se v moři, opalujeme se na palubě, dost se pije a někteří se při tom poflakování ani moc nestydí a klidně se přede všemi na palubě milují. Se sestrou jsme sdíleli společnou palubu, kde je v podstatě jen dvoulůžko a dvě skříně. No bylo to docela náročné sledovat ostatní, jak si užívají, spát s polonahou ženskou v jedné posteli a nesmět se ji dotknout. Jedné noci jsem však uslyšel vedle sebe docela silné vzdychání a bylo mi jasné, že se sebeukájí. Hned mi stál jako tyč a tak jsem neváhal a začal honit jako zběsilý a netrvalo snad ani půl minuty a cákal jsem na celé kolo. Najednou mě ségra šeptem požádala zda nemám po ruce kapesníček, že ji moje semeno dopadlo až na obličej. Docela jsem se cítil trapně, ale přesto jsem rozsvítil lampičku,abych našel balíček s kapesníky a co jsem viděl mě dostalo. Ségra nahá s roztaženýma nohama a na tváři a prsou mé sperma. Jemně jsem ji ho otřel a opět zhasl. Ráno mě probudila její ruka na mém přirození. Jemně mi ho pod přikrývkou honila a přitom byla otočená zády a tak se nabízelo jediné, přitisknout se a vniknout z boku do její rožhavené kundy. Poslední tři noci byly hodně divoké a nejtěžší bylo před ostatním dělat, že se nic neděje. Kdo ví, zda někdo něco tušil,ale žádný z kámošů se na to dosud neptal.

Návštěvník (So, 25. 7. 2020 - 22:07)

O tom to je , dělat že se nic neděje a užívat si zakázaného ovoce . Za zamčené dveře kajuty není vidět . A myslet si může kdo chce , co chce .

Renata (So, 25. 7. 2020 - 08:07)

Je to Pavlo incest jak vyšitý ale když vás u toho nikdo nevidí a o tom nemluvíte tak si to užívejte. A kluk ať tě doučí měkké a tvrdé i protože chyb jak máku v makovici v tvém komentáři.

uč. Mátorádová (So, 25. 7. 2020 - 12:07)

Podle gramatiky a způsobu psaní se pozná že má Pavla asi vylouhovanej mozek, komentovat co dělá se synem, to nemá žádnou úroveň?

Pavla (Pá, 24. 7. 2020 - 08:07)

Vedela jsem ze muj syn masturbuje nad mejma kalhotkama a pak se donich vystrika.Priznam se ze me to moc vzrusovalo a byla jsem stoho mokra.Jednou jsem ho tak nacapala a zeptela se ho proc to dela.Koktavym hlasem mi rek,ze si predstavyje,jak mi to strika mezi nohy.Priznam se ze jsem ho chapala.Bylo mu 14.Po uvaze jsem se rozhodla ze muji ukazu.Na vecer jsem za nim prisla do pokoje a se slovy,tak jestli chces,tak se muzes vystrikat mezi me nohy.Sundala jsem kalhotky,lehla si na jeho postel,pokrcila nohy a roztahla je.Syn chvilku koukal ale bylo vydet jak se mu zveda.Rekla jsem mu at mi to ukaze jak se honi.Sundal trenku a kleknul mezi mije stehna.Okamzite ho uchopil a zacal si ho honit Sledovala jsem ho jak rukou kmita na svim klacku.dost me to vzrusovalo ho pritom sledovat.Dival se mi porad mezi nohy.Jemne jsem si prstama roztahla pipku aby vydel jak vypada uvnitr.Jemne jsem si zacla prednim drazdit postevacka.Jeho oci nezpustili ani na okamzik moji pipku.Vydela jsem jak se zacina kroutit.A v tom zacal strikat jak hydrant,primo na mou pipku.Mela jsem ji celou pocakanou od jeho semene.Rekla jsem mu ze se mi to moc libylo a jestli chce ze si to muzem z opakovat.Sohlasil.A tak jsem mu nastavovala pipku a on masturboval.Po patnactich narozkach chtel vic nes se predemnou vyhonit a postrikat mi pipku.A tak jsem ho pustila do sebe.Tet spolu soustame pravidelne a moc rada ho i kourim.Ma krasne sladke semeno.

Z (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Z

Marcela (Pá, 24. 7. 2020 - 10:07)

Moc ti fandím,dobře že to spolu děláte

Z (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Z

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 09:07)

A je to soulož pravá , pouští do tebe semeno i spodem ?

Z (Pá, 24. 7. 2020 - 13:07)

Z

Pavla (Pá, 24. 7. 2020 - 12:07)

Je souloz prava.Nechavam ho,at se do me pipky vystrika.

Reklama

Přidat komentář