Reklama

Vzrušuje mě bratr

Návštěvník (Pá, 5. 2. 2021 - 08:02)

Takhle skončit v nejlepším, to se dělá? :-) Dopiš tu vzpomínku, ať nezůstane nic nedořečeno, jo? ;-) Díky moc!

Verča (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

Mám mladšího nevlastního bratra je mu 5 let mě je 16 ve 4 letech mel problémy z předkožkou ale Mama mu nechtěla nechat udělat obřízku takže mu ho musela mazat a přetahovat mu ho a musí to dělat prý ještě tak rok a půl aby mu ta predkozka úplně povolila už mu jde sice celá pretahnout ale doktor rikal že by bylo prý lepší mu ji pořad přetahovat dokud to proste nebude moc dělat sám takže mu ho musí pořad prakticky honit

On je proste já 5 let hodně vyvinuty co se týče výšky a i penisu na 5 let ho má dle mého i dle doktora dost velký

A před 2 týdny rodiče odjeli do lázni takže mu ho teď musím přetahovat já první týden mi to bylo trochu divné ten druhy mě to trochu jakože začalo bavit protože jsem mu ho prostě začala normálně honit líbí se mi jak přitom má erekci vypadá to docela vtipné

Z (St, 12. 8. 2020 - 18:08)

Z

Andrea (St, 12. 8. 2020 - 18:08)

Hlavně mu to přetahuj pořádně a pečlivě, aby si nedopadla jak můj syn. Na tříleté prohlídce to dětská uvolnila, tak jsem mu přetahovala měl to jen přilepené a v 6 ti letech jsem si řekla, že jak šel do první třídy tak už je velký, tak by si to mohl přetahovat už sám, tak ze začátku jsem jenom dohlížela jestli to dělá pořádně až pod žalud a bylo to dobré, dělal to jak se má. Tak jsem ho přestala kontrolovat a na 7 leté prohlídce to dětská nemohla přetáhnout. Malý se tam rozeřval, asi ho to bolelo, tak jsme s doktorkou z něho nic nedostali a doma jsme potom hodili řeč a vylezlo z něj, že si to nepřetahoval, že mu spolužák nakecal, že se to nemá přetahovat. Druhý den jsme šli k dětské znovu, malý už byl klidný, tak mu to zkoušela přetáhnout a vyčistila mu ten bílý nános měl toho tam plno, dostali jsme mastičku s kortikoidama a dvakrát denně mazat a přetahovat. Naštěstí to povolilo a nemuseli jsme na řezání, ale dětská říkala, že už to bude náchylnější ke znovu zužování.

Abe (Čt, 13. 8. 2020 - 01:08)

To mohu podepsat. Když mi bylo pět let, tak se u dětské lékařky zjistilo, že mám akutní a bolestivý zánět penisu, zcela přirostlou předkožku k penisu. Musel jsem na operaci. V anestezii mi předkožku rozřízli, odtrhli a znova sešili. Žalud, předkožka, živé maso. Šílená bolest. Sestřičky mi o penis pečovaly v nemocnici, doma ošetřovatelka. Pak povinné honění, takže vlastně onanuji od pěti let. Tehdy, a až do dospělosti hlavně před mámou. Asi díky ní mám předkožku stále volnou, elastickou a při erekci se mi sama svlékne daleko za žaluda, takže je zcela zřetelný.

Lucie (St, 12. 8. 2020 - 19:08)

Určitě u všech kluků přetahovat předkožku, pokud se to nedělá, je to průšvih a může to mít následky do budoucna. Bohužel dnešní maminky na to kašlou a je jim to jedno nebo se stydí

Denis (St, 5. 8. 2020 - 10:08)

Můj bratranec dnes usnul dříve než já a spí hodně tvrdě takže jsem mu asi hodinu sahal na pero pak jsem mu nadzvedl pyzamo vyfotil jsem si to je ho pero a pak jsem mu ho honil on se probudil asi na 2 minuty a nic nedělal jen ležel dal a teď mu chci proste říct že aby jsme se třeba koupali nazí nebo tak

Honza (Čt, 30. 7. 2020 - 19:07)

Mě také vzrušuje můj starší bratr. Chodí predemnou pořád nahej a já mu na něj zírám. Mam při tom erekci ale stydím se mu to říct.

Denis (Ne, 2. 8. 2020 - 12:08)

Chápu tě mě je 13 a mám bratrance kterému je 14 naši rodiče jezdí často spolu na dovolené ale bez nás vždy jedou třeba na 3 dny do welnes ale nám to nevadí protože jsme spolu sami v baráku a můžeme si dělat co chceme teď spolu 2 dny a ještě budeme 3 dny už od malá jsem trochu na kluky ale nejvíc se mi líbí pero bratrance má asi 18 Cm a hezké velké varlata vždycky ho schválně prastim mezi nohy a zmacknu mu ho chtěl bych mu ho třeba vyhonit ale vím že by mě zabil

Z (Ne, 2. 8. 2020 - 13:08)

Z

Dáša (Čt, 30. 7. 2020 - 16:07)

No jako když ho kluk má 14cm tak je to opravdu na nic, ale ani 17-18cm není zase také nějaké terno. Nejhorší je že většina kluků jsou sobci, sami se za pár minut udělají a tím hned skončí, tu chybu opakují pořád dokola a myslí si jaký jsou borci.

Vendy (Pá, 31. 7. 2020 - 07:07)

Ahoj Dášo, taky mám ráda když má kluk větší penis a cítím ho v sobě naplno a s tím že jsou kluci sobci naprosto souhlasím, pak se diví že s nimi nechceme souložit když z toho nic nemáme.

Lída (Pá, 20. 1. 2023 - 14:01)

nechat se vyprstit to je fajn

Terka (Pá, 24. 7. 2020 - 07:07)

Pozor debil ! Tu hovadinu - to se nemůže stát měla jsem v sobě..... napsal debil který se za mne vydává. Terka

Terka (Pá, 24. 7. 2020 - 00:07)

Spát s chcípákama nechce žádná normální holka. Já už to dělám tak že mu napřed sáhnu do kalhot a když to není k tomu tak mu prostě nedám. Je to jednoduché, funguje to skvěle a vyhnu se tak trapnému sexu ze kterého bych stejně nic neměla.

Návštěvník (Pá, 24. 7. 2020 - 00:07)

Jednoduše , potřebuješ být naražená na pořádný kolík . Ale může se ti stát , že až do tebe jednou opravdu pořádný vjede , že ti vylezou oči z důlků a budeš ječet jak šílená Viktorka u splavu .

Terka (Pá, 24. 7. 2020 - 08:07)

No comment

Terka (Pá, 24. 7. 2020 - 07:07)

To se nemuze stat,mela jsem vsobe cernocha sporadne vyvynutym ptakem,aco,muslicka se podda a ta jeho delka je stejne knicemu a vydrzi taky jenom chvili,neni to jak vporno filmech,nemysli si.

Monča (Ne, 19. 7. 2020 - 12:07)

Jednou jsem tajně viděla bráchu jak si honí péro a musím přiznat že mě to tak trochu i vzrušilo. Doslova mě fascinovala velikost a tloušťka jeho penisu, odhadem asi tak 22cm s velkým žaludem. Pana nejsem a několik kluků už jsem měla ale teda žádný z nich tak velkou kládu jako brácha neměl. Souložit s bráchou opravdu nechci, ale jemu velikostí penisu podobného, hezkého, hodného a chytrého kluka bych brala hned. Nic proti klukům s malým, mám hodně kámošek co by radši jen kluka s průměrným.

Vlaďka (Čt, 23. 7. 2020 - 07:07)

Ahoj, taky to mám jako ty a kluk s průměrným je ztráta času. Nemusela bych ani nějakého krasavce, stačil by mi jen hodný, spolehlivý, chytrý, s velkým M, prostě chlap se vším všudy se kterým by to v posteli i v životě stálo za to.

Reklama

Přidat komentář