Reklama

Partnerka, její pes a něžnosti

Mirka (Pá, 31. 7. 2020 - 15:07)

Jednou jsem kamozce hlidala nemeckeho vlcaka.Jela na dovolenou na tyden.Zila jsem sama.Chodivala jsem doma naha.Casto jsem masturbovala.Mela jsem pootevrene dvere do loznice a vlezl tam zrovna kdyz jsem si se sebou hrala.Okamzite mi dal cumak mezi nohy a zacal ji lizat az jsem se lekla.Odehnala jsem ho a rikala mu ze to nesmi zejeto fuj.Ale mel svou hlavu a porad dorazel.Rekla jsem si ze bych to mohla zkusit,aby mi ji trosku oliz.Znova jsem roztahla nohy a pustila mu hlavu.Okamzite vrazil cumak mezi nohy a zacal me lizat.Ten moment veme projelo uplne vzruseni,jak miji lizal.V zivote jsem nic takoveho necitila.Mokra jsem byla behem vteriny.Mel ho tak hbytej,ze jsem behem chvilky doslova vystrikla a on porad lizal.Takovy orgazmus jsem dlouho nepocitila.Vydela jsem jak mu trci i curak.Zacal po me vyskakovat a prirazel na prazdno.Byla jsem tak vzrusena ze jsem si klekla a on hned na me vyskocil.Pokousel se ze zadu dome dostat.Najednou jsem ucitila jak se mu to povedlo a doslova mi ho vrazil do kundy.Pritazel jak zbesilej a ja prozivala dalsi orgazmus.Sukal me snad 10 min a pak jsem citila jak to do me strika.Kdyz vyklou zacal me znova lizat a cistit od semene a me stavy.Nic proti chlapum ale todle byla jizda.Zalibylo se mi to tak,ze to snim provadim kazdou volnou chvily.Kdyz pak kamozka prijela,rekla mi,tak co sukal te.Vyrazila mi dech a rekla mi ze to snim dela skoro kazdy den.Rekla jsem ze to bylo super.Opcas ho vencime spolu,nebo pride ke me a vojizdi nas obe.

Axi (Pá, 31. 7. 2020 - 00:07)

Máte zkušenosti s vypůjčením psa z nějaké stanice a užitím s ním? Nebo máte svého psíka?
Já bohužel žádného nemám.

IVA (Pá, 31. 7. 2020 - 10:07)

pokut si pujčíš rafíka,ktery ma tak trochu zaklad,jde to krásně si užít.

Návštěvník (Pá, 31. 7. 2020 - 09:07)

Zkušenosti v tomto ohledu jsou nepřenosné . Ono velice záleží na povaze psa a proto každý není pro připouštění ženy vhodný . Na rozdíl od mužů je pro psa důležité aroma vaginy při vzrušení ženy a potom buď projeví zájem , nebo ne . Když to nezkusíš , tak to nezjistíš .

Tamara (St, 22. 7. 2020 - 12:07)

Vzdy kdyz otevru tuhle stranku jsem vzrusena tak ze hned povoluju kolena a jak citim ten studeny cumacet na klitacku a drsny jazyk mi protahne skolinu,jsem vsedmem nebi,teda psat pri tom je vazne mazec,to jenom odmazavam preklepy a snazim se psat srozumitelne ale mam co delat.

Tamara (St, 22. 7. 2020 - 11:07)

Aproc to delat pred detmi,nemaji ztoho rozum a jste kdyz vidi mamu z pejskem a potom s tatou a asi maji dobry hokej v hlave,deti ktomu nepatri.

Tamara (St, 22. 7. 2020 - 08:07)

Tak to je vazne hnus,nejsme predce zvirata,nikdy bych tohle neudelala,je to moje soukromi a uz jsem se tady otevrela az moc.

Jina (St, 22. 7. 2020 - 09:07)

Tamaro-nepohoruj se-jsou ženy,ktere to dělájí před svyma dětma a potom manžel nani vleze.A tojsou ti kteří položí takovou otásku!Jakykoliv sex ma byt v soukromi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamara (St, 22. 7. 2020 - 11:07)

Mas pravdu,bud jsou to nadrzenci nebo uchylaci,neumim si predstavit mit divaky,stacila mi sousedka,nestydela jsem se predni protoze se nechala vylizat jako prvni a to ze to bylo poprve a jak tvrdi ze takovy orgasmus nikdy nemela me rozpalilo ze jsem hned musela citit ten rychly a dlouhy jazyk vsobe,a potom uz to jde samo,ted uz ma nejakeho rafana,tak jsem sama a spokojena a to ze sem budou psat takovy hovada mi je jasne,budou odsuzovat a pritom si honi.

Návštěvník (St, 22. 7. 2020 - 23:07)

O ty diváky nemám strach , jde jim o vzrušení při sledování akce připouštění ženy psem jednoho z nich . Ale děti by to sledovat neměly , to bych nedala .

Tamara (Čt, 23. 7. 2020 - 07:07)

Ne,zadne divaky bych nedala,stacilo mi se videt vzrcadle pri orgasmu kdyz mi vylizoval pipinku,to je strasne,ale jinak se mu odavam stale,vim ze mu,tak jako me to vazne 5× staci,potom lezi na podlaze a odfukuje a ma hezky vyzaz,lezim vedle nej a olizuje mi ztvare pot,je uzasny a okamzite uklizi.

Návštěvník (St, 22. 7. 2020 - 10:07)

Před dětmi je to teda odvaz , mohou si někde pustit pusu na špacír a je pořádný průšvih , ale pokud má manžel zoofilní sklony tak ho to pořádně nabudí a potom jí dá pořádně do těla .

Jina (St, 22. 7. 2020 - 10:07)

nemusi mit nějake sklony,ale každého normálního chlapa tovyprovokuje apotom mu stojí jak kul-ne nadlouho!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jina (St, 22. 7. 2020 - 10:07)

podle některych přispěvku mi se zveda chut' už tady tu diskusi ukončit,ale jsem žena,ktera vyslechne jakykoliv názor,at' mam přehled.Vživotě byto nedělala na veřejností.

Návštěvník (St, 22. 7. 2020 - 08:07)

No , je to o tom , když dáma dělá fenu a je na ní jak daleko do toho jde . Před tím publikem a s jeho případnou účastí je to asi opravdu silné .

Návštěvník (St, 22. 7. 2020 - 08:07)

Kolik ti bylo , když ti poprvé dal pejsek lásku ?

Tamara (St, 22. 7. 2020 - 06:07)

Ja se odavam pejskovi doma,nevim jak jini ale nepotrebuju aby me nekdo videl,musim mit soukromi a byt uvolnena a ne napruzena a sledovat jestli nekdo nejde.

Adys (Út, 21. 7. 2020 - 13:07)

Kam to chodíte dělat, odtahnete si pejska někam úplně mimo jako třeba do přírody nebo kůlny?

Návštěvník (St, 22. 7. 2020 - 07:07)

Připouštět ženskou psem jde kdekoliv , v cizím prostředí je to větší vzrušení . Žena je odvezena na připuštění jako opravdová fena a obvykle chovatel , nebo ještě někdo si přitom přijde na své .

Tamara (Pá, 17. 7. 2020 - 18:07)

Jo a jeste,uz schani pejsta,taky vlcaka,pry at ma poradnou kladu a davkuje jak kun,ta se citi ted zacala a uz chce takove tele,no nedivim se,ma opravdu takovou krasne symetrickou pipinu,male pisky schuvane a klitacek ji kouka pri vzruseni jak zvedavy had,je proste hezka a hodne chtiva.

Reklama

Přidat komentář