Reklama

Děti a punčocháče.

Syn Honzík (Ne, 19. 7. 2020 - 20:07)

Já vím že toto téma sem nepatří že to je o plenkách ale ty taky nosím každý večer na spaní ale obuv prestige nosím normálně ty mne vyhovují a to podle nikoho jsem debilní nikomu vyhovuje jiná značka bot já na prestige dětské nedám dopustit když se mi líbí a dobře se mi v nich chodí.

Nikto (Po, 20. 7. 2020 - 08:07)

A to prosim ťa, si kde čítal, že to je tu o "plenkách"? Pomýlil si si stránky. To je o p a n č u ch á č,och

mirek (Ne, 19. 7. 2020 - 18:07)

Nevím proč se tady řeší pořád nějaká obuv ,když je zde diskuse o punčochách a silonkách. Nosí někdo z vás samodržíci punčochy i teď v létě třeba když je chladněji ?

Nikto (Po, 20. 7. 2020 - 08:07)

Silonky áno, samodržiace pančuchy nie.

palec (Po, 20. 7. 2020 - 12:07)

A koľko denové , máš oblúbenú značku?

Kojenec (Ne, 19. 7. 2020 - 18:07)

Kdo říká že prestige obuv je pro blbce to by je asi nevyrabeli když se dělají pro DOSPĚLÉ A DĚTI to mi nikdo chce říct že některé dítě je debilní a dospělé to samé.

Normální člověk (Út, 21. 7. 2020 - 05:07)

Nikdo neříká že ti co nosí obuv prestige jsou blbci, jen ty jseš, bez ohledu na to jestli je nosíš nebo ne.
A důvod proč ti všichni nadávaj je jednoduchý: Jseš tu přes 3 roky, a většinou píšeš za 10-15 letý děti, nebo jako "Dospělý" co naopak své děti nutí, píšeš na více jak 5 diskuzí i na jiné stránky, nejčastěji na diskuzy o plenkách kde vlastníš minimálně polovinu přípsěvku. A tvé příběhy jsou vždy identické většinou jseš bud dítě nebo dospělý co nutí dítě: většinou nosíš plenky v enormních množstvích a na to vždy nosíš punčocháče a obuv zn. prestige, občas je řeč i o bodyčkách, legínách a kalhotech. Vlastně je to pořád dokola ten samý příběh s těmi samýmimi prvky a stejným konecm, většinou jsou vnich miniaturní rozdíly jako: jina kombinace oblečení/počet plenek/doba jakou vydřží a nebo otázky/věty rodiču a rekce okolí. Skus jednou napsat něco originálního, a pokud to bude dost originální můžež tam v OMEZENÉ míře přidat i tvé plenky a prestige boty. A nbeo nepiš vůbec nemusíš se bát že by nám tvé čtivo došlo, celkem jsi napsal víc jak hodinu příběhu (spojímele všichni tvé příspěvky dohromady) Uvidíš jak tě pak budou mít lidi víc rádi. A nebo si to piš dál ale jakmile příběh bude obsahovat plenky SEM NECHOD a jdi do plenkové diksuze tam to uvíta třeba legendární Zetkař.
Vzkaz pro Zetkaře: Daleko jednoduší je si prostě příběh zkopíroavt a uložit do textového dokumentu tam budeš mít všechny tvé oblíbené příběhy pohromadě, a můžež je i třídit podle kategorií, takhle jen zbytečně zasířáš diskuze, a stejně si ty Z musíš najít sám a občas odkazují na 2 příspěvky starý post takže je zbytečný, a stejně musíš i o 5 stránek do zadu aby si je našel většinu.

Návštěvník (Pá, 17. 7. 2020 - 15:07)

Supne blbosti: 1.hlupák
2. blbec
3. debil
4. prestige blbec

Dítě (Pá, 17. 7. 2020 - 13:07)

Mne mamka dává punčocháče stále hlavně i na spaní pyžamo nesnáším tak mi vinutí abych si vzal prostě punčocháče a je mi 14 let teď když jsme na chatě tak tady je docela chladno v noci tak v punčocháčích normálně spím a mám dlouhé tričko ale starostlivá mamka přemýšlí že mi dá místo dlouhého trička a punčocháču overal zimní ale když se mi bude chtít na WC tak tedy nevím jak to udělat když to bude mít zip v zadu to bych radši měl ty punčocháče s tím tričkem a když jsem venku tak mám taky punčocháče pod tepláky prý když je chladno tak se unesou ale to mám jenom silonky minule jsem je měl jenom kraťasy a punčocháče silonove 20 denní a bylo mi dobře v nich mám obuv prestige dětské to pak nemusím mít ani ponožky já si vždy mamce řeknu ať mi dá i silonove ponožky nebo podkolenky ale vše silonove.

Tina (Čt, 16. 7. 2020 - 10:07)

Mě je už šestnáct, ale v zimě nosím pod kalhoty bavlněné punčocháče. Máma si nedá říct, takže je musím nosit i když v škole mi je v nich někdy dost teplo. Ale naopak venku je v nich celkem příjemně.

V. (Pá, 11. 9. 2020 - 10:09)

Tiež musím nosiť v zime bavlnené pančucháče. Aj do školy. Mám 15 a je hrozne ponižujúce, keď ma mama alebo babička každé ráno kontrolujú či ich mám oblečené.

Patrik (Út, 14. 7. 2020 - 20:07)

Ahoj , je mi 12 a tady jsem se dočetl že každý dává přednost silonovým , já nejradši nosím pletený , nosím je skoro celý rok kromě velkých veder doma i do školy.Mamka mě takhle naučila a mě to nevadí ,dává mi je pořád odmalička jenom s tím rozdílem že už si pod ně nic neberu protože takhle jsou mi příjemnější a hlavně se v nich cítím volně .Mám i pár těhle silonových ale ty mě dost stahujou a to mi vadí.Měl jsem je na sobě párkrát ale necítím se v nich volný .Nevím co je na nich lepšího jak tady kluci píšete.

petr (St, 15. 7. 2020 - 23:07)

Patriku ,časem zjistíš že silonky jsou předse jenom lepší. Copak to máš za silonky že tě dost stahujou ?

Mirek (Čt, 16. 7. 2020 - 08:07)

Já osobně si myslím, že bavlnený punčocháče pro 12-ti letého kluka jsou lepší než silonky. Když mi bylo 12, tak jsem lezl na stromy, hrál hokej, běhal po parku a dělal plno věci kde by silonky nevydržely ani hodinu. Je třeba přiznát, že být v škole v silonkách, může být pohodlné. V teplých punčocháčích ve vytopené škole by se asi spotil.

Nikto (Čt, 16. 7. 2020 - 08:07)

Nezdieľam s tebou tvoj názor, skôr si myslím, že sú rovnocenné. Každé pančucháče spĺňajú zateplenie nôh. Potom aj spevňujú nohu a masírujú žily (to oceníš neskôr). Bavlnené sú skôr do tuhšej zimy a silonky na prechodné obdobie. Bavlna lepšie saje pot. Silonky sú skôr estetickejšie, ale to sa týka najmä žien.

Mirek (Út, 14. 7. 2020 - 14:07)

Mé na silonkách vadí to, že se rychlo roztrhnou. Nejčastějí v situací, kdy je nejmíň vhodné.

(Ne, 5. 7. 2020 - 22:07)

Stačí i obyčejné z Kauflandu nebo jiných krámku s punčocháči.

(Čt, 25. 6. 2020 - 17:06)

Chodím i do školy v silonovych punčocháčich když je občas chladno proč ne nosil jsem dříve klasické dětské ale dva kluci měli silonove punčocháče tak jsem řekl mamce že chci silonove punčocháče řekla že se koukne na pánské ale pak mi vzala dámské punčocháče silonove 20 denní a úplně stačí.

pet (Po, 29. 6. 2020 - 23:06)

Jaké značky silonek oblékaš ,máš nejaké oblíbené ?

(Čt, 11. 6. 2020 - 12:06)

Ano máš pravdu klasické silonove punčocháče stačí já ráno jsem si je vzal pod kalhoty jsem kluk a za punčocháče se nestydím nebylo ráno zima ale to je jenom sázka že budu v silonovych punčocháčich celý den obuv prestige nenosím ale mám jinou obuv pumy 36,5 ale jak kdy ale občas jsi obuv prestige dětské vezmu ale 34 ale proč mám malou nohu na vyšetření jsem byl s mamkou ale prý jednou se to změní že mi noha vyroste do 39 až 42 maximálně ale co zatím mi je 14 let a jsem ještě přeci dítě a všechny boty jsou dětské tak i punčocháče jsou dětské číslo silonek mám 1 až 2 řekl jsem mamce že zkusím silonove punčocháče dámské ale co docela mi sluší.

Reklama

Přidat komentář