Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 15. 7. 2020 - 19:07)

Teď nám tady hodně pršelo ale bouřka skoro žádná nebyla a tak sedím na zápraží a píšu. Na tu otázku pro Sedmnáctého, já jsem se s Miškou o tom bavila a ona nechce zatím vztah vážný,ale kluka by ráda na volnější kamarádství a třeba i sex, jestli si myslíte,že když tady Libor není se spolu mazlíme přes pipinky tak to ne. To se stalo opravdu jednou a spontánně a nevyhledáváme to. Kdyby se to spontánně nějak vyvinulo neplánovaně tak bych ji asi dokázala ráda uvolnit, ale to minule opravdu byla nečekaná chvíle a nic takového neplánujeme,že bychom to chtěly. Maximálně spolu čůráme venku jako třeba než pršelo a všechny jsme udělaly loužičky na procházce z Mikulášovic za břízkama u cesty.Pospíchaly jsme abychom nezmokly a tak jsme rychle zatlačily a pipinky nám udělaly široký proud velmi rychle ale stejně jsme trochu zmokly před chaloupkou. Budeme odpočívat, Libor se ozývá a přijede zítra a budeme zase spolu.Maminka je v pohodě a jsem ráda,že se zotavuje také.

Zuzka (St, 15. 7. 2020 - 21:07)

Holky jestli ještě nejste v postýlce tak velké pozdravení a těšení se na vás a na houbičky a společné chvíle. Moc ráda vás poznám. Chcete něco přivézt z keramiky? Trochu do toho dělám. Pa

Klára (Čt, 16. 7. 2020 - 08:07)

Zuzko to bys mi udělala radost. Keramiku mám ráda . V zimě taky ráda dělám ty koberecčky z bavlnek a nebo maluju obrázky, to máme s Miškou tady plátna a akrylové barvy a dnes budeme tvořit. V noci Niki po dlouhé době nevydržela a kolem třetí se chrula a já už vím že potřebuje nutně na záchod, tak jsem rozsvítila malou lampičku a ona si rychle vzala nočník pod pipinku a čůrala hned dost silně a já pak taky a Miška též, ale Miška už dočůrala plný nočník a ještě to nebylo,tak to stopla a já jsem to rychle vylila na záhonek a ona dočůrala ten zbytek . Ráno už jsme čůraly jen málo s Miškou, Niki šla na záchod, protože měla plný i zadeček.
Odpoledne půjdeme na houby a teď zajedu na kole do vsi na menší nákup. Možná pojedou holky taky.

Pissík (St, 15. 7. 2020 - 19:07)

Moc krásně muselo vypadat to vytlačené urychlené čůrání. To se mohly vaše pipinky přetrhnout ,která to rychleji vypustí. Moc suprový představy...

Návštěvník (St, 15. 7. 2020 - 19:07)

Pissíku nemáš taky z toho "pnutí" ???

Pissík (St, 15. 7. 2020 - 19:07)

Kdyby se mně na to zeptala některá z holek tady ,tak jí to řeknu po pravdě. Teď už ale taky ne,protože se za ně někdo ukradnutým nickem může vydávat po moji odpovědi.

Hele, (St, 15. 7. 2020 - 19:07)

Matláka udělala dokonale Natálie a on už je v klidu, myslím alespoň na chvíli dá pokoj. Tady každej chlap bude mít z těchle holek velkýho šulina a je -li příroda rozumná, tak se musí udělat, ikdyby nechtěl. Četl jsem hodně jiných diskuzí, kde psaly holky, ale ne tak do detailu a nebo chlapi jako ženský a to se poznalo okamžitě. Já mám kluci jednu výhodu, já mám ženskou doma a tak mně tohle čtení akorát tak navnadí, že svý "pnutí" (Matláku, tohle je výraz jak stehno!) udělám pak vášnivě do ní. Kdybych byl bez ženský tak se tady vyhoním bez ostudy každý den .

Viola (St, 15. 7. 2020 - 16:07)

Odpoledne čůrala moje kamarádka tady u nás vzadu jak máme dřevo, měla z pipinky světlou moč,měla ji prdelku zvednutou a čůrala tak,že ji byl vidět ten její čůrací proud ze zadu z prdelky dolů. Vyčůrala se hodně a já pak na bobečku už dole taky ,ale o trochu míň. Ona chtěla první a už před chvilkou to říkala a trochu se kroutila a chtělo se jí a nešlo to už asi moc vydržet a tak to rychle pustila ven.

Návštěvník (St, 15. 7. 2020 - 17:07)

Violo opravdu moc vzrušující, rád bych její pipinku viděl taky jak jí to čůrá z pod zadečku dolů. Vím, že někdy holky nedojdou až do bobku a nechají vystrčenou prdelku víc nahoře a čůrají takhle a pak je to moc krásný podívání.

žena (St, 15. 7. 2020 - 17:07)

Takže tahle tvoje kamarádka má problém s udržením moči nebo se stydí chodit k vám na záchod? A jak se kroutila, měla bolesti? Tebe vzrušuje pozorovat pohlavní orgány lidí když čůrají?

Viola (St, 15. 7. 2020 - 17:07)

Ale né,nestydí. Jen jsme byly prostě zabrané do činnosti a ona asi dvakrát řekla,že potřebuje čůrat,ale zase jsme to nějak nechaly a až pak už to bylo akutní, tak jsme byly za barákem venku a tak jsem ji řekla, klidně se tady můžeš a ona se vyčůrala a pak já. Tak když byla otočená zadečkem ke mně a čůrala z výšky a ne na bobečku, tak jsem to viděla, jako holky když spolu někdy venku čůráme tak se někdy na to díváme jak a neřešíme to jako nenormální.

Mike (St, 15. 7. 2020 - 18:07)

No jasně.

Pissík (St, 15. 7. 2020 - 13:07)

Ok. A napsala bys třeba jak někdy čůráš jako tady píšou holky?

Karolína (St, 15. 7. 2020 - 14:07)

Ale jo. Mně to nic moc neříká, ale vám chapům to imponuje. Aspoň se trochu odreaguju. Ale jen opravdu nezávazně. Nechci se sejít ani prozradit víc o sobě jen že jsem po maturitě a je mi 18.

Pissík (St, 15. 7. 2020 - 15:07)

Skvělý! Těším se moc!

Tod (St, 15. 7. 2020 - 15:07)

Já se budu taky těšit až napíšeš.

Klára (St, 15. 7. 2020 - 12:07)

Už jsme z koničků zpátky a bez úhony. Ikdyž jsme šly vyčůrané,stejně jsme pipinky měly pak plné a hlavně já musela a tak hned za hromadou štěrku nedaleko jsem musela čůrat rychle prudce ale krátce. Miška nechtěla moc a vydržela až domů a Niki čůrala taky se mnou zpočátku z pipinky jen pomalu a pak se jí to rozproudilo do rychlého obloučku před jeji bříško. Jdeme na oběd.

Filip25 (St, 15. 7. 2020 - 11:07)

Natalko já jsem se u tebe ustříkal jako blázen . Máš krásnou píčku, ježíši já jsem z tebe utíkej!

Návštěvník (St, 15. 7. 2020 - 12:07)

zklidni se je to chlap, než něco napíšeš tak přemýšlej. Pokud nejsi jako Matlaák

Filip25 (St, 15. 7. 2020 - 12:07)

Ale má krásně čůrací píčku. To je holka jako panenské stvoření. To mně dostalo do grádů.

Reklama

Přidat komentář