Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Radka (Pá, 17. 7. 2020 - 13:07)

Najednou jak Miluna nepíše od té doby co napsal.

a (Čt, 16. 7. 2020 - 16:07)

to byl na dovolené v kriminálu?

Stefan (Čt, 16. 7. 2020 - 17:07)

Ma za sebou blazinec i kriminal.

Stefan (Čt, 16. 7. 2020 - 16:07)

Ale bracha se opravdu vratil.

povídka, která… (Čt, 16. 7. 2020 - 11:07)

Byl to Bill, či nebyl to Bill

Ota (St, 15. 7. 2020 - 17:07)

Miluško to je ten tvuj bývalej?

Návštěvník (St, 15. 7. 2020 - 12:07)

miluno, máš tady mariána

Vyhoní (Út, 14. 7. 2020 - 23:07)

mi někdo bimbase

Marian (Út, 14. 7. 2020 - 23:07)

Ahoj Milunečko jsem záptky.a Nezaponěl jsem a chci tě vidět musíme se sejít.Dík odepiš mi prosim,dík.Nemam už na tebe kontakt a brácha mi na tebe nedal a jsem rád že jsem tě tady ještě našel.

tak (Čt, 16. 7. 2020 - 10:07)

tohle není Marián ani náhodou, ten psal úplně jinak.

Kača (Po, 13. 7. 2020 - 18:07)

AIDS - vir HIV, kolem stránky 110...tak jsem konečně našla, s kým si mě Aleš plete. Ne, v září 2008 jsem měla lepší věci na práci, než se vydávat za nějakou ženu a být podvodnice. Ale zajímavě jsem k tomu došla. Zadala jsem si do vyhledávače jméno místní "spamovačky", to ukázalo zajímavé výsledky a odkaz na diskusi Salima tady na Dr. Tu založila taky Yossarian. A hned na začátku vidím dotaz: a nejsi Katka z hiv? Rok 2009. A tak jsem si našla tu diskusi a Kaca tam fakt píše. I se snad vydává za více osob. A taky píše ....ale nejsem to já. Co mě zaujalo, že tyto dvě diskuse spojuje Yossarian. Dnes se flákám, je mi zima, tak si počtu jaký jsem padouch :).

Dan (Po, 13. 7. 2020 - 20:07)

:))

Návštěvník (Po, 13. 7. 2020 - 17:07)

admine, mohl byste tohoto spamera zablokovat?

Miluna (Po, 13. 7. 2020 - 14:07)

Jenže Lalla občas něco napíše že ten příspěvek nepochopim takže sem ten včerejší nepochopila.No a vysadila napůl s domluvou a napůl sama protože jsme pak s doktorem mluvili jen přes telefon.

Miluno (Po, 13. 7. 2020 - 15:07)

takže děláš všechno napůl, napůl s respirátorem do krámu ( někdy jo, někdy ne ), napůl rady s doktorem, napůl do přírody - vlastně pod most. Nediv se, že jsi takhle psychicky rozhozená, když nic nedotáneš. Oblečená neoblečená. By mě zajímalo tvoje vaření, asi ála střevo si to přebere :)

Miluna (Po, 13. 7. 2020 - 18:07)

No kdybych byla sousedka dam ti ochutnat.Záleží jaký jídlo bys chtěla? Jinak nevim jestli dělam vše napůl.Za chvíli do krámu potřebuju a mam připravenou dnes tu chirurgickou roušku.Prolítnu to.Ani košík si brát nebudu.Teď sem v parku v tom největšim koutu parku.V opačný straně jsou nějaký socky,tak doufam že sem nepolezou.

Kača (Po, 13. 7. 2020 - 19:07)

Milu, ty jsi strašně hodná, že všem zlomyslným odpovídáš. Vykašli se na ně, pak sem psát nebudou a popovídáš si tady s místními :). Ty tě berou, a i když jsme z tebe všichni čas od času na hlavu :), myslím, že tě máme rádi. Budu mluvit za sebe, já ano. Milu, vím, že ten vir tě znervózňuje, ale jestli se takto hodláš týrat ješte měsíc a půl, zblázníš se z toho. Jihlava už vybalila roušky v MHD a budovách...Lepší to asi nebude...Nemyslíš, že by ti AD pomohla toto období překonat? Ten stres tě strašně oslabuje...ubližuješ si, pamatuj, že nemocná už jsi.

Miluna (Po, 13. 7. 2020 - 19:07)

To já se právě teď Kači netýram.Naopak jsou to dny kdy ještě je mam ty moje doma a nikam nemusí.Týrání začne až Sergej vyjede do práce a děti do škol,to bude týrání.Teď sem se vrátila z krámu a v roušce sem tam byla jediná.Měla sem kolem sebe dva pochybný tak sem se snažila od nich co nejrychleji vypadnout.Teď sem ještě venku otevřela si pití pak sem si vzala ruce desinfekcí a teď hrabu na mobil,tak si vždy říkam jestli ta desinfekce stačí..Jako kdyby tohle zůstalo už trvale tak to už neni žádnej život.Ještě je pořád naděje vakcína nebo že to zmizí samo jako zmizela španělská chřipka po dvou letech.Ale jestli ani po dvou letech se nic nehne tak se určitě nakazíme postupně všichni.A Ad.na mě stejně už moc nezabírali.Tu realitu si uvědomuju i přes ně,tak zatim to nechávam takhle.A co jinak ty? Co doma,co manžel,dobrý?

Kača (Po, 13. 7. 2020 - 20:07)

Když jsem sem nakoukla, tak jsem měla pocit, že panikaříš. Kvůli dětem i Sergejovi. A vím co stres dokáže...Jsem kardiak, tak se snažím být v klidu. Chodím do práce, tam jsem chráněná, obchody i MHD s respirátorem. A zdaleka nejsem sama. Dnes jsem sama doma, tak jsem si vzala půl dne dovolenou. Byla jsem na prevenci na gyndě (všechny jsme měly roušky nebo respirátory) a sestřička mi hned při přichodu do ordinace i postříkala ruce, tak jsem byla ráda. Pak jsem se trochu courala po městě, bylo teplo a potkala jsem dost lidí (senioři a mladí, střední generace ne), co měli aspoň roušku. Na nádraží (hrozně cikánů), tam mělo respirátory hodně lidí. A dnes jsem i koukala po lidech, myslím, že je to každému jedno, kdo co má. V obchodech jsou běžně desinfekce na ruce. Je to zkrátka na nás jak se ochráníme. Děti jsou střídavě na domku nebo u švagrové na vesnici. Hygienu rukou si osvojily, tak doufám, že jim to vydrží i ve škole. S manželem je pohoda, on je hodný. Baví ho makat s kámošema na domku, já zase zkouším zahradničit a po práci pro chlapy vařím, tak nám to odsýpá a nenudíme se. Televizi skoro nevidím...Jen to teplo kdyby trošku přidalo. Taky bych si ráda sedla na zahrádku na vínko s kamarády, ale v tomto počasí jsem radši doma. Jestli v srpnu nebude slunečno a teplo, tak nevím, kde dobiju baterky na zimu. To víš, že někde vzadu v hlavě mám z viru také obavy...ale kde načerpat energii a víc optimismu, když léto stávkuje?

Miluna (Út, 14. 7. 2020 - 13:07)

Já panikařila z představy až budou prázdniny u konce.Je to pro mě horor i kvuli viru i kvuli podzimu.Snažim se teď chodit do přírody a zahánět myšlenky.Nejvíc mi uklidňuje šumění stromů-ten zvuk hladí.Díky za tvuj popis aktuální situace aspoň mam o tobě taky přehled.

Reklama

Přidat komentář