Reklama

Jak dlouho LZE VYDRŽET BEZ SEXU?

Vendula (So, 5. 9. 2020 - 11:09)

Taky se mi to stane, ale je to jen výjimečně. Prostě vím, že chci si to udělat až třeba pozítří, kdy se u toho budu věnovat různým, ne sprosťačinkám, ale něčemu, co si nechávám jen pro sebe a kvůli tomu mám vůli jít až na hranu, ale zavčas přestat s prstěním.

Joska (So, 5. 9. 2020 - 14:09)

Co jsou to ty sprostačinky, Vendy? Anebo i ty jiné věci.

Pavli (Pá, 4. 9. 2020 - 12:09)

Tak týden bez toho vydržím. Ale dělám si to asi čtyřikrát do týdne. Až budu mít kluka, tak to asi bude pořád. Jo a taky spoléhám na prostředník a hlavně ukazovák. S ním se dají dělat divy.

Robin (Po, 13. 7. 2020 - 12:07)

Když se dráždíš tak to bez orgasmu? No to bych tě chtěl vidět ty malá kundičko jedna .

Nastevnik (Po, 13. 7. 2020 - 15:07)

Nech Vendulu na pokoji. Už jen jak oslovuješ slečnu. Že je kundička. To něco o tobě svědčí.

Vendula (Ne, 12. 7. 2020 - 09:07)

Mám takový různý období a teď se fakt snažím jen jednou týdně, většinou o víkendu. Ale vím, že po prázdninách do toho zase spadnu, ale nejvíc tak třikrát týdně. Je to můj život být nadržená, líp mi jaksi pak všechno jde. Teď se pohybuju v místě, kde komunikuju se stovkami lidí a ověřila jsem si, že jsem v mnohem větší pohodě a nemám obavu z nějakého kiksu, když si to doma ráno neudělám. A zároveň se těším třeba na ten víkend, kdy se budu věnovat sobě.

František (So, 11. 7. 2020 - 14:07)

A máte tady zkušenost s prášky na podporu erekce, které opravdu fungují?

Tomáš (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Františku dneska už na to nemusíte mít ani předpis od doktora, prášky na erekci nebo jiné produkty pro podporu erekce jsou zcela běžně k dostání. Jen co jsem zjistil, tak ne všechny jsou stejně účinné.

František (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

S erekcí jsem začal mít problém asi v 50, od toho se sexu spíše vyhýbám. I přesto bych chtěl ale vyzkoušet pilulku na erekci. Máte s používáním někdo zkušenost? opravdu funguje? jak dlouho? a jak dlouho dopředu bych si ji měl vzít?

Jan (Út, 23. 6. 2020 - 16:06)

Je mi 41, a už jsem bez jakéhokoliv sexu 13 let. Prostě to nějak nešlo, ostych, nervozita, strach. Roky utekly a vím, že už se bude v tomhle věku těžko znovu začínat. Měl jsem v životě jen jednu partnerku a sex možná asi tak 10x možná 15x. Bohužel ten strach je nepřekonatelnej...

Slávek (Út, 23. 6. 2020 - 19:06)

Z toho si nic nedělejte,je to těžké,já vím,ale dá se bez toho žít.Taky to tak mám,tedy až na to,že jsem žádnou přítelkyni nikdy neměl.Jen asi tři krát v životě placený sex,ale byl tak mizerný,že se mi o tom nechce ani mluvit.Podívejte se na to takto,13 let jste bez sexu,už jste vydržel to hlavní,do konce života by to až tak obtížné být nemělo.Existuje přece masturbace,já sám ji hojně využívám.

Jan (So, 27. 6. 2020 - 11:06)

To je sice pravda, ale život mi přijde takovej neúplnej. Co se týká masturbace, tak tu já právě neprovozuju. Tak možná jednou za rok. Nejlepší roky života v .... a pořád nic. Spíš je to o tý psychice a pocitu méněcennosti

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Tak zkus sbalit nějakou ženskou , třeba i paničku je jich spousta ochotných na šukačku . Hodně podnikatelů nemá pro podnikání na manželky čas a ony by šoustaly až by brečeli.

Abe (Út, 5. 5. 2020 - 00:05)

Bez sexu nelze zůstat. Pokud není přístupný/á partner/ka, jsou k dispozici ruce, případně jiné nástroje uspokojení.

Susylefty (Čt, 16. 4. 2020 - 12:04)

Ahoj, delsi dobu mam vetsi chut na intimnosti nez manzel. Je mi 42, jemu 52, jsme spolu asi 20 let. Spime spolu dvakrat tydne, chtela bych aspon trikrat. Posledni dobou se tim citim jak posedla, cekam na den, kdy spolu zase budeme. Potrebovala bych se nejak utlunit, protoze zacinam uz byt podrazdena. Nejde jen o sexualni uvolneni, ze bych si to jako delala mezitim sama, ale o to, ze chci, aby me libal a dotykal se me on. V sexu si rozumime, mysli na me, vzdy me uspokoji, jenze cim vice se mi to libi, tim chci vice. Manzel vydrzi od predehry celkem dlouho, ceka na me, neni to jen sup sup a konec. Jenze ja jsem pak jak nadrzena, druhy den po sexu je to dobre, ale treti na to porad myslim, az to vecer bude. Jak se toho zbavit nebo primet manzela k castejsimu sexu? Pripadam si najednou jak na zacatku vztahu, kdy na to porad myslim. Potom pres den se ho chci porad dotykat, rano se objimat pod perinou. Vlastne kazde rano se prisunu ja nebo me pritahne on k sobe a obejmeme se a drzime za ruce. Co s tim, aby mi stacilo dvakrat tydne? Pripadam si jak blazen ovladany sexem.

Arnošt (Po, 4. 5. 2020 - 22:05)

Mužské libido je omezené, ale kromě penisu má mužský i jazyk.

Vlasta (Po, 4. 5. 2020 - 20:05)

Nabízí se několik možností. Promluvte si s manželem ve vhodnou chvíli o svých intimních představách o samotě. Ne ve chvíli, kdy se bude věnovat svým koníčkům, pracovním povinnostem, aby byl schopen se vám plně věnovat. Další možnost, která by mohla dopadnout na úrodnou půdu. Pošlete manželovi jen tak, z ničeho nic lechtivou sms-ku, ukradněte si pro sebe polibek, kdy ho nečeká, vychutnejte si ho, řekněte mu s úsměvem, že Vám chutnal, chybí Vám. Upozorněte na sebe nevtíravě s romantickým výrazem ve tváři. Uvidíte sama.

David (St, 8. 4. 2020 - 08:04)

Bez sexu s druhou osobou klidně celý život. Ale bez uspokojování jako takového zdravý člověk vydrží možná tak pár týdnů.

Karel (Út, 31. 3. 2020 - 13:03)

Já žasnu nad tím, jaké máte problémy. Mě už je přes 40 let a sex jsem v životě ještě nikdy neměl. A asi ani nikdy mít nebudu. A to proto, že jsem tělesně postižený a žádná žena mne v životě nechtěla. Každá mě vždycky řekla, že by si o mne neopřela ani kolo. Proto jsem také nikdy neřešil žádné problémy, které řeší ostatní lidé. A neřeším ani současnou hysterii kolem Koronaviru. Žiju totiž úplně sám, nemám nikoho blízkého a tudíž se ani nemusím o nikoho bát. No a o sebe se nebojím už vůbec. Nejhorší, co mne může potkat je, že ten Koronavirus chytnu a umřu na něj. Ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy neměl a nemám proč žít, tak by mě to bylo asi jedno. Jediný strach, který mám je ten, aby mi nedošlo pivo a chlast. Už mnoho let se mi totiž nestalo, abych šel spát střízlivý. A nerad bych se toho dožil.

Přemek (Út, 31. 3. 2020 - 11:03)

Řeším paní Mirko stejný problém. Jsem vdovec, čerstvý penzista, dlouho sám. Po dlouhé době jsem se seznámil s mladší ženou. Bydlíme každý v jiném kraji. Proběhlo pár schůzek. Jsme omezeně v kontaktu přes mobil nebo e-mail. Nestihl jsem paní osobně sdělit, co k ní cítím, pozvat ji na rande. Neměl jsem odvahu, paní je vdaná. Netrpělivě čekám na příležitost až se setkáme.

Reklama

Přidat komentář