Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

František (So, 20. 3. 2021 - 05:03)

Ahoj Simonko. I když jsem kluk,tak čuram venku jako holka ve dřepu a doma si sedím na mísu. Mám totiž cukrovku,a takhle se úplně vyprazním. Když totiž čuram normálně, tak pak mi trošku kapne do trenek. Tak mi doktorka poradila, že mám čůrat jako holka,že to takhle diabetici dělají.

Simona (Ne, 12. 7. 2020 - 06:07)

jedna z povídek

Návštěvník (Ne, 12. 7. 2020 - 06:07)

Nejmokřejší noc s Leilou (nesmyšlená,erotická povídka)
Dnešní noc s Leilou byla opravdu hodně mokrá.Rovnou můžu přiznat,že to byla noc mých snů.Moje milující a milovaná láska ,se odvázala natolik že.......inu to se dočtete níže. Začlo to nevinně,přišla zamnou k večeru a šli jsme se projít.Neustále pochtívala zmrzlinu,takže jsme se zastavili ve stánku a jala se horlivě lízat zmrzlinu.Když jsme přišli ke mě do bytu,řekla mi,že se ji chce dost chcát a že by ráda natočila video.To video které je zde.Takže si klekla na postel, ve svých bílých luxusních kratáskových kalhotkách a téměř ihned jsem spatřil silný zlatý pramen a mokrou skvrnu rozšířující se mezi jejíma nohama.Chcala několik sekund naplno a když skončila, kalhotky jsem ji rukou otřel a zcela promočené stáhnul.Udělal jsem ji to tak,že mi po chvíli squirtovala přimo do tváře a hlasitě sténala.
Pak se vrátila do obývacího pokoje a já si oblíkl svoje oblíbené čůrací trenky.Jejich barva jasně potvrzovala fakt,že byly předtím už mnohokrát pochcané. Po chvíli se mi chtělo a řekl jsem laškovně Leile,že se půjdu pochcat do trenek do postele.čekal jsem,jaká bude reakce.Tak běž,opačila mi a usmála se svým nejkrásnějším leč zvrhlým úsměvem a tak jsem se odebral pořádně prochcat trenky i postel.Tohle fakt miluju,nedělat si starosti prostě se pochcat a neřešit.Pak jsem se, jako by se nic nestalo, vrátil do obýváku k ní.Její chtivé nádherné oči, kmitaly na můj rozkrok a zdálo se mi,že se ji pohled na můj mokrý klín líbí.Pak jsme trávili večer povídaním si ,plánováním dovolené a později jsme se odebrali do nyní už docela hodně mokré postele.
Lehnul jsem si na záda a moje láska si čapla nad můj klín.A spustila doslova bouři.Z její obnažené nádherné kundičky, začal pod tlakem tryskat proud chcanek.Chcala silně a dlouho a já si nesmírně užíval ty přívaly horka na svém penisu a obrovskou horkou louži která se mi rozšiřovala pod zadkem.A jak to krásně syčelo,wow.U toho jsem ji vášnivě políbil.Když skončila,překulila se ke mě a svůj úžasný výkon stvrdila dalším polibkem.
Pak si dala ruku na mé promáčené trenky a něžně a smyslně masírovala můj tvrdnoucí úd.Pronesl jsem,,chce se mi chcát,, a začal jsem pouštět přívaly horkého chcaní do již tak promáčené postele a do její roztomilé ruky.Když jsem skončil, povídali jsme si a koukali do telefonu na serial.Po chvíli se mi chtělo opět a tak jsem to pustil.Jak chcanky hlasitě a dlouze crčely do jezera pod mým zadkem,Leila se uchichtla a řekla ,,ježiš on fakt chčije to hovado,, a dál koukala na displej svého telefonu,zatímco zvuk crčících chcanek pokračoval.Na pár sekund jsem přestal a Leila se mě zeptala,ještě budeš? Říkam ano a dochcal jsem poslední dávku opět s hlasitým crčením do trenek.Bože miluju ten zvuk,ten pocit horka,svobody a perverze,to úžasné mokro.
Úživali jsme si zvrhlé nálady a koukali na serial .dokud se nám nechtělo spát.Potom serial skončil,Leila se přetočila na bok, vrazila mi svůj mokrý dokonalý zadek do rozkroku a my spali v poloze lžíce.Asi za půl hodiny ,jelikož jsem pil celý večer hodně vydatně,se mi opět chtělo čůrat.Na toaletu se mi jít opravdu nechtělo, otáčet se na záda a přijít o těsný a hřejivý kontakt se spící mokrou Leilou jsem nechtěl taky.Takže jsem pomalu začal chcát do trenek,zatímco svůj klín jsem měl na jejím zadku.Ovšem co jsem nečekal, Leila nespala a tak pronesla suše ,,super, ted jsem mokrá až na zádech,, .Usmál jsem se , ale vzápětí mi má drahá řekla,že se ji to strašně líbí a mám pokračovat ve chcaní.K mému údivu ,zalíbilo se ji to tak,že začla uchcávat také.Tak jsme se střídali ,chvíli chcala ona ,chvíli já.Dokonalé pissingové hrátky, leč ty nejmokřejší, co snad jdou provádět. Nejvíc erotická perverzní noc,co jsem s ní dosud zažil.Chytlo nás to tak,že jsme chcali v posteli na střídačku ,asi půl hodiny.Držel jsem v náruči její hřejivé mokré tělo,její zadek mi tiskla do rozkroku a mě se podařil opravdu vydatný,dlouhý proud,kdy pod námi rapidně stoupla hladina chcanek a s čvachtáním se rozlévala všude ,kdykoliv se jeden z nás pohnul.Ještě jsem jednou pořádně chcal a v této naprosto vzrušující,perverzní ale dokonalé situaci usnul.Nejde popsat slovy jaký je to pocit,mít Leilu celou mokrou v náručí,pod námi vysoká hladina zlatého jezera a vychutnávat si teplo jejího těla,její dokonalé tvary,její pevny zádek obepínající můj nyní už hodně tvrdý penis.A ta dráždivá vůně čůrání,o té se,raději ani nezminuji.
Tak jsme spali, až do pěti hodin rána,kdy jsme si. po probuzení dopřáli dlouhou a příjemnou společnou koupel.
Byla to ta nejzvrhlejší,nejmokřejší a nejbáječnější noc s mou láskou,kterou jsem zažil,a nezbývá mi doufat v to,že příští sobotu,jak jsem plánoval v předchozí povídce,si to zopakujeme.Ale pokud bych měl shrnout, co se mi líbí nejvíce na bedwettingu s ní,tak je to jednoznačně to,když chčiju do trenek,zatímco ležím na zádech a ona mi hladí a masíruje mého nemalého přítele a nechává horké přívaly chcanek crčet přes její ruku,zatímco se podemnou tvoří hladina zlatého jezírka..Miluju to nadevše.
Tohle byla ta nejvíce zvrhlá,perverzní a mokrá noc s mou drahou Leilinkou.Koneckonců,na přiložené fotografii z rána,je jasně vidět,že to byla opravdu hodně mokrá noc a že tohle rozhodně nejsou hrátky pro každého.Né každý dokáže spát v prochcané posteli a těžit z ní ty nejlechtivější a nejzvrhlejší hřejivé pocity.Bud bedwetting milujete,nebo nenávidíte,nic mezi tím.
Nyní ráno ,kdy píšu tuhle povídku se má drahá polovička chystá do práce.Mě čeká praní ,ikdyž, mám dilema,zda si nenechat tu postel krásně mokrou ,nu uvididíme,každopádně těším se zase na noc s ní.

Návštěvník (So, 11. 7. 2020 - 23:07)

Klárka už asi někde čůrá s Liborem. Taky bych si to nechal líbit...

Lucka (So, 11. 7. 2020 - 21:07)

Nechčiju s klukem,nejsem kurva.

Simona (So, 11. 7. 2020 - 16:07)

Matláku chtěl bys mě? Dám ti čůrání. Mám sukni a bílé kalhotky a jsem štíhlá 19 letá holka a už se mi trochu che čůrat a chceš ho dát? Za chvíli už budu mít prcinku plnou a budu muset nutně jít čůrat.Nenechávej mě samotnou.

Natalie (So, 11. 7. 2020 - 18:07)

Nedělej si z něj srandu. To je dost blbý fór.

Mke (So, 11. 7. 2020 - 19:07)

Souhlas!

Pulec (So, 11. 7. 2020 - 18:07)

Simi a stihla jsi to bez počurání

Návštěvník (So, 11. 7. 2020 - 15:07)

Já mám pnutí z tebe

Matlák (So, 11. 7. 2020 - 14:07)

Já už nemám pnutí jak jsi Kláro roztáhla nohy ja byl na tom tak až mi šlo pnutí ven jsem bez pnutí pro tebe.

Janka (So, 11. 7. 2020 - 13:07)

Včera v noci tady někdo psal za mě.

Matlák (So, 11. 7. 2020 - 11:07)

Holky dáte mi čuriní jak mám pnutí na holky

Šišmiš (So, 11. 7. 2020 - 09:07)

Bude viadukt? Jinak holky moc hezký. Klárko Libor už s tebou nečůrá?

Klára (So, 11. 7. 2020 - 13:07)

Libor čůrá se mnou,třeba včera be spršea já jsem roztáhla nožky a pustila mu to na tvář a do pusy aod mně pak odnesl s tou bolavou nožkou do pelíšku a krásně se do mně vypipinkoval a pak mi tu nohu ošetřil a zavázal. Ještě s nohou chodím opatrně,ale na kole k viaduktu bychom mohly zajet i kousek dál a třeba tam uděláme čůrání. Asi jo,ale snad nikdo nepojede,any se to Mišce zase nezarazilo v pipince a pak se skoro nemohla dovyčůrat.

Viola (So, 11. 7. 2020 - 07:07)

Taky jsem čůrala venku. Chtěla jsem se dívat jak mi to jde,ale já byla na bobečku úplně a pipinku jsem měla až skoro u chodidel. Vydržela jsem celou noc a proto jsem taky začala čůrat hned. Dvakrát jsem jako trochu přestala, ale hned se mi ještě chtělo a měla jsem znova hezký větší proud. Už je to venku,mám louži, ale ona se vsákne.

Pissík (So, 11. 7. 2020 - 08:07)

Holky,to je probuzení! Super!

Klára (So, 11. 7. 2020 - 07:07)

Sedím na zápraží a nožku mám závaznou ale lepší. Vyčůrala jsem se,ale ne na bobečku ale jen z výšky v podřepu a hezky jsem dělala proud pod zadeček do trávy. Před chvilkou přišla Nikola a Miška a Miška čůrala na bobečku proudem a Niki jako já taky se zadečkem trochu výš a tak jsem ji viděla pipinku jak taky z ní hodně proudí moč z plného bříška i trochu okolo,protože pipinku neměla rozevřenou,ale hodně sevřenou u sebe. Já už mám kafe,maminka je taky vzhůru a připravuje snídani a Holky si udělají taky něco k pití. Miška di počůrala kalhotky,ale prý ne proto,že by nevydržela,ale stáhla si je jen málo a než si všimla, že čůrá do nich už byly mokré,tak si je vypere a vezme jiný. Po ránu taky někdy nekoukám jak čůrám a jak jsem rozepalá taky už se mi to stalo. Libor ještě klasicky pospává,ale chodí dolů kolem osmé většinou.

Zuzka (So, 11. 7. 2020 - 08:07)

Klárko pozdrav na chaloupku. U nás byla včera bouřka a teď prší a tak se taky povaluju. Jen jsem si došla na záchod a zase zpátky . Dnes přijede přítel a bude se mnou do neděle a tak dáme romantiku. Hele jemu se taky líbí čůrání ,ale jen tak lehce, to tvůj Libor je odvážnější. Ale víc si povíme až se potkáme. Pa.

(So, 11. 7. 2020 - 08:07)

nemám kalhotky na spaní ráda.

Reklama

Přidat komentář