Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (So, 11. 7. 2020 - 13:07)

Tak já nevim co s nima??? Už maji ve školách vše vyřízený.A Sergej koncem července pojede na tu firmu se domluvit.Ja pořád čekam jestli ty roušky vrátí povině nebo co nebo ja nevim už.Prostě peníze teď ještě neřešim když máme.

Miluna (So, 11. 7. 2020 - 12:07)

Nechce se mi je poslat do školy.Nejradši bych tu zůstala se všema zavřená a čekala co bude jestli se to svinstvo časem vyřeší nebo ne.Je to risk jak kráva ta škola a ještě dojíždění jejich.Všechno špatně prostě!!! Jak naschvál když maji jít do novýho.Celej svět a život už je prostě rozesranej!!! Kdyby si šlo někde vybrat po pravdě už bych se nechtěla narodit znova.Chci to tady nějak doklepat už ale ne se zničenýma orgánama po nějakym čínskym svinstvu.Ze začátku nejdřív všechno zavřou a teď udělaji pravej opak tak to žiju mezi šílencema nebo co!!!!!!! ?????????

jedinej šílenec (So, 11. 7. 2020 - 16:07)

jsi ty. Už se prober.

a (So, 11. 7. 2020 - 14:07)

to bys při čekání a zavřená s dětmi doma ty děti vyučovala sama? Aby nepřišly o počátky středoškolského vzdělání. Nebo jak si představuješ to tvoje čekání?

Návštěvník (So, 11. 7. 2020 - 14:07)

její čekání je jen o tom, že nebude makat

Miluna (So, 11. 7. 2020 - 11:07)

Hele tady to dotáhli na jich další jedna z Kazachstánu,někdo taky z Ukrajiny a další z Ameriky.Tyhle šmejdi tady zakládaji další potencionální ohniska.Já se na to nemůžu už dívat!! Absolutně nesouhlasim s otevřenýma hranicema a tak nepolezu mezi lidi.Vzdala sem se všeho barů,restaurací,všeho co sem měla ráda a krám doslova prolítávam.Je mi to odporný všechno už.Radši budu přesně zalezlá pod peřinou nebo v garáži ale mezi lidi nechci protože mi z lidí hrabe.V té práci sem končila 30.6.a přesně druhý den všichni sundali roušky.Nepujdu nikam dokuď je povinně nevrátí.Totální debilita otevřít hranice a k tomu sundat roušky.Pils jak píšeš že nikoho neznáš tak v té práci jak sem byla znali dva lidi co to měli a z toho chlap dopadl špatně.Žije ale musel být na ventilátoru a teď má trvalý následky.S ničim se před virem neléčil a věk přes 40.

Miluno (So, 11. 7. 2020 - 16:07)

jsi stejnej pablb jako Ota. Chytte se za ruce, jděte žít někam do jeskyně a žerte kořínky. A přestante skuhrat.

njn (So, 11. 7. 2020 - 12:07)

krám jen prolítneš, ale bez respirátoru, protože nejsi schopná si jej ani očistit .... tak raději naříkáš, to je pohodlnější. Jak bylo už psáno, důvod si vždycky najdeš, abys nemusela nic dělat. Ty nejsi nemocná, spíš vyčůraná

Miluna (So, 11. 7. 2020 - 12:07)

Ne já si ho neušpinila na oko ale možnejma virama a to nevyčistim,nevim jak to dlouho může na něm žít.A ještě se mi nelíbí a moje oblíbená černá rouška je mi teď k ničemu když tam chrchlaji ostatní bez ničeho.A proč bych měla do toho zbytečně lézt dělat když s timhle co udělali nesouhlasim?? To neni vyčůranost ale rozum.

ale (So, 11. 7. 2020 - 12:07)

děti do školy s rouškou pošleš a Sergeje do práce, že?

Návštěvník (So, 11. 7. 2020 - 12:07)

Možná proto, že když tvoje děti budou za státní peníze studovat, tak i ty bys mohla vylézt z peřin a garáže a něco dělat a platit daně. Jo, jsme ti pro srandu.

bianka (So, 11. 7. 2020 - 06:07)

Miluno, ještě se vrátím ke včerejšku, čtu to tady jen v letu, protože jsem většinou venku. Takže se prvně opravím. Zprávu o práci ti psala sledující v 11.54 ne Andy. Ty do práce nechceš kvůli viru. Kdyby přemýšlel takhle každý, vymřeli bychom. Dělat se musí, protože pást nám jaksi nejde. A ty máš děti, které budou studovat. Víš kolik studie stojí?
A bohužel, děda s babičkou tady nebudou pořád, aby je finančně podporovali. Aby vystudovali budou muset být finančně podporováni. Sedět doma a trápit se? Nad věcmi které nezměníš? Víš co, tak nějak bych ti poradila, podobně jak doktor ve Vesničce střediskové. Promiň, já jiná nebudu. Podívej se na Andy, Káču, na všechny ženské co tady píši, jak žijí. A nevymlouvej se na svou nemoc. I ony mají své starosti a možná nemoci. A hlavně ti poradím, jdi makat, příjdeš na jiné myšlenky, protože ty Sergejovy peníze jednou dojdou a ty máš možnost teď jít pracovat. Uf....A vůbec... Já jedu do hor, ty si zalez třeba pod peřinu a pobekávej si tady. Když si myslíš, že ti to pomůže.

Pils (Pá, 10. 7. 2020 - 22:07)

Lallo, Mio, díky za rady, jak se zbavit plevelu, zítra se do toho zase dám! Sice round Up už dávno nepoužívám a pálit něco pro mě taky nepadá v úvahu, ale o to víc se vrhnu do toho vytrhávání a sečení. To by bylo... :) Milu, ty jdeš ale špatnou cestou, upadla jsi do hořekování a to nikam nevede. Všichni ti dobře radí, ale ty si prostě vedeš svou. Já mám na tohle naprosto stejný názor jako Aleš, můžu jen dodat, že pořád neznám nikoho, kdo by měl covid, zato mi v poslední době zemřely dvě kamarádky na rakovinu. Pokudmá někdo pocit, že ho rouška ochrání, ať ji nosí, to je v pořádku. Kdyby to zase nařídili, taky bych ji nosila, ale jen tak si z toho na zadek nesednu. Měla jsem štěstí, že jsem prokličkovala tou dovolenou, možná se to zase zkomplikuje. Tak všem krásnou dobrou noc!

Fernando (Pá, 10. 7. 2020 - 22:07)

Miluno, s tou nabídkou na rozvoz jídel (sledující 11.54) mě to za tebe mrzí! Vždyť se ti vrátila práce tvých snů, kterou sis chválila - komu by se to povedlo? A ty to zahodíš :-(

bianka (Pá, 10. 7. 2020 - 15:07)

Milu, nejsem přímo z Karviné, ale spadám do toho ohronějšího pásma. Neznám nikoho v okolí, co by onemocněl na Covid. Ale musíme nosit roušky třeba do obchodu. I když se taky stává, že jsem vídám starší ženy v obchodě bez roušky a prodavačky dělají, že je nevidí. A v busech jezdí málo lidí, protože to musí být v tom vedru muka a taky si myslím, že ty společné dopravy jsou dost rizikové. Jinak s tebou souhlasím, že se mohlo s otevřením hranic počkat. I u nás je krásně a státu by to prospělo. Když můžeš Milu, dej si raděj chirur. roušku a neboj se, u vás je nákaza malá a jak trochu budeš dbát na ty rady, co nám dávají, není se čeho bát.

Návštěvník (Po, 17. 8. 2020 - 07:08)

----bianka psala

? (Po, 17. 8. 2020 - 07:08)

...blééééééé o*lo.vá

Milu (Čt, 13. 8. 2020 - 04:08)

Jsem Karviná . Or.lová naproti střediska, bydlím v paneláku je nás tam mnoho lidí nebojím se.

Miluna (Pá, 10. 7. 2020 - 16:07)

To si napsala hezky Bianko.Já si taky myslim že ty společné dopravy jsou nejrizikovější,ještě víc než obchody.Jak tam lidi sedí,dýl na jednom místě,proto mam hrozný nervy že má kluk jezdit zrovna do školy vlakem.Celou dobu nic a jen mi děti vyšli základku tak přijde takový svinstvo.Radši bych je měla ještě na základce kam chodili pěšky.A když si vzpomenu jak syn často marodí tak prostě to bude obrovskej tlak na psychiku.I když dostane jakoukoliv virozu už budem nejistý co to je.Kvuli tomuhle všemu už mi nic netěší.Nechci aby utíkal červenec a srpen,je to fakt hroznej pocit.Teď mam děti doma a nejradši bych si je tu nechala ale nejde jim bránit ve vzdělání když oba se dostali kam chtěli.Jen kluk měl první školu vybranou v Písku ale tam se nedostal protože měl 107 bodů a oni brali jen třicet dětí a poslední měl 119 bodů.A vzali ho teda na druhej škole se stejnym oborem ale nevýhoda ta že už tam musí jezdit vlakem.A na intr nechce.Jo a máš pravdu,když se mi ten respirátor moc nechce a bavlněná rouška je asi slabší než chirurgická,tak možná zase vytáhnu tu chirurgickou.

Miluna (Pá, 10. 7. 2020 - 15:07)

Sledující díky ale já teď mezi lidi nechci.Protože nesouhlasim s tim nařízenim bez roušek a k tomu otevřené hranice,takže vůbec nesnesu mít nikoho vedle sebe.Nemam na nic náladu.Dokuď můžem sem radši doma.Na podzim si toho užiju dost až děti nastoupí do škol a jestli Sergej někam pujde.Asi se Sergejem k sobě patříme no.I když mě taky někdy leze na nervy ale už jsme toho překonali dost,tak s nim pokračuju dál.Zatim aspoň on neoplodňuje (umí to).A já bych teď když to vidim jak se to na světě vše podělalo tak bych neměla už chuť někoho rodit do toho hnusu nemocí a Sergej dítě nechce a máme stejný problem tak asi k sobě patříme.Bianko to je fakt,ty si přímo z ohniska.A co lidi který znáš jak jsou na tom? A v respirátoru se mi moc nelíbí,připadam si v něm blbě a ještě jak kolem mě nikdo nic nemá je to hrůza.Měla sem oblíbenou černou bavlněnou roušku ale když roušky ostatní sundali tak už je mi na prd.Tak možná trochu s tim děti vyšiluju ale u Sergeje ne.Ten na to taky nadává a nesouhlasí se sundánim roušek,takže my se v tomhle shodujeme.

Reklama

Přidat komentář