Reklama

plenková disciplína

Kamil V. (Út, 11. 8. 2020 - 22:08)

Já mám nové elastické bodýčko a dámské menstruační kalhotky. Krása

Tomášek 10 (Čt, 6. 8. 2020 - 08:08)

Ty kteří nosíte pleny musíte také si po obědě lehnout aspoň na dvě až tři hodiny. Když třeba zlobím tak mi mamka dává až 6 až 8 látkových plen se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a přes ně dostanu teprve bodyčko ale není to bodyčko ale jednodílné plavky které se zapínáním v zadu abych si nemohl sundat pleny
A to se potom jenom kolibam šíleně nohy od sebe mám. Jednou jsem dostal trest že mi mamka dala asi přibližně 10 látkových plen ale celý den jsem vůbec nebyl přebalovány to jsem měl bavlněné dětské punčocháče s laclace aby pleny drželi tam kde mají ale to jsem jenom ležel s plenkami se nedalo vůbec chodit pleny byli složené na široko to jsem jenom do plenek cural a kadil ale za to druhý den ráno mne sundala ty pleny ale to byla pořádná nálož jak moče tak hovinek. Ono to bylo jinak já jsem si pleny dával tajně ale jednou mne mamka pristihla jak si dávám pleny tak si potom řekla že to nesmím dělat ale pak se stalo to že mamka mi říkala že mi na večer dá pleny ale podle jejich pravidel že když chci nosit plenky tak budu muset nosit i ostatní dětské oblečení jako punčocháče overaly bodyčka a pít s kojenecké láhve a dumlat dudlík jinak když to nebude podle jejího pravidla tak mi nebude dávat nic a odjiste doby mám pleny se vším všudy.

Tomášek 10 (St, 5. 8. 2020 - 17:08)

Já též musím nosit plenky jak doma tak i venku. Doma mám látkové pleny celý den a noc a venku to samé akorát že jednorázové pleny a když jsem chodil s mamkou na koupaliště když bylo teplo tak jsem vždy měl jednorázové pleny vždy mne odbalila a dostal jsem pleny do vody pull ups a když jsme šli večer zase s koupaliště tak jsem dostal jednorázové pleny plus do ní dvě látkové pleny a svrchnimi kalhotky tričko mi mamka stáhla nejvíce dolů a natáhla kraťasy a mohli jsme vždy vyrazit ale vždy jsem pleny dostával venku nechodila semnou nikam do přebalovací místnosti a vždy co mi dala na koupališti tak jsem to vydržel s plenkami ať domů. Pak byla večeře a po večeři mne odbalila umyla namazala masti a zapudrovala mne a dostal jsem 4 ale nikdy i 6 látkových plen že svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče nebo silonky a letní overal do pusy dudlík a spát třeba i v 18 hodin ale u postele mám vždy kojeneckou lahev se sunarem či mlékem kdybych dostal hlad či žízeň chodil jsem tak brzy spát kvůli tomu že jsem nespal odpoledne ono když jsem doma tak vždy po obědě si musím lehnout po přebalování. I když se mi nechce.

Z (St, 5. 8. 2020 - 18:08)

Z

Hana (So, 1. 8. 2020 - 23:08)

Do vody se počůrávám a klůli tomu mi máma dala plenky. Já se samozřejmě vstekala a plenky si sundavala, ale pak jsem je musela nosit celí týden a to je pak pěkná ostuda nosit malou sukýku kde ta plenka de vidět. Teť jsem u babičky a tý je jedno jestly jsem ve vodě nebo ne plenky mám nonstop.

Mira (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

Já se také počůravam a musím nosit plenkové kalhotky.

Mira (Út, 4. 8. 2020 - 18:08)

Ahoj já se také počůravam a musím nosit plenkové kalhotky.

Pulec (Po, 3. 8. 2020 - 22:08)

A kolik máš let

Mamka (Čt, 30. 7. 2020 - 09:07)

Dobrý den.
Naše 8mi leté cácorce by se do šakníku hodil takoví ten overal ,se zapínáním na zádech.Nelinka i její maminka by tento praktický a hezký kousek velice uvítala,
má to doma někdo ? Máte s tím někdo praktické zkušenosti ? Rozepne si to sama ?
Děkuji .

(Pá, 17. 7. 2020 - 06:07)

Existuje firma In-tex a tam vám usijou bodyčko pro kluka a ostatní dětské oblečení ale pozor jeto vše na objednávku šité a proč mu chcete dát pleny zlobí a nebo se pomocuje do postele.?

Návštěvník (Út, 14. 7. 2020 - 23:07)

178 ? to už je pořádnej klacek,
doporučuji raději mu dát overal ,to se dá sehnat , v pohodě

XXX (Út, 14. 7. 2020 - 18:07)

Dobrý den chtěla bych tento trest vyzkoušet na svém synovi nakoupila jsem dětské pleny (ty největší co šlo sehnat) ale nevím kde mám sehnat (dětské) body velikosti 178 nenašla jsem na internetu žádné internetové stránky a proto bych se chtěla zeptat. Předem děkuji za odpověď.

Mamka Honzíka (So, 11. 7. 2020 - 11:07)

Tak jsem svému dítěti včera večer dala pleny jednorázové ale dvě pro větší savost a chtěl i punčocháče a přes ně dostal i gumové kalhotky teď jsem ho prebalila do čistých plenek a furt má i dudlík v puse stále ho Duda. Tak i ráno dostal mlíčko v kojenecké lahvi a snad ho to jednou přejde ono ve 13 letech aby dudal dudlík a nosil pleny a punčocháče a pil s kojenecké láhve. On je menší postavy takže není ani poznat že mu je 13 let takto mu dávám pleny od 10 let jednoho dne se mi začal pomocovat tak jsem mu na noc dávala pleny ale od té doby je chce i přes den naštěstí mu jsou ještě ty dětské největší velikost jednorázovek ale občas mu dám i látkové pleny. Teď mi řekl že se pocural do plenek ale nechám mu je ještě. A proti opruzeninam používám normální indolonu při každém přebalování.

P (So, 11. 7. 2020 - 10:07)

Ostraha je u dveří ale může se stát cokoliv když uteče z pokoje a je třeba přistižen tak ho zdravotní personál pripouta k posteli ale to už má i pleny extra plus jsou hodně silné a odveze se na samostatný pokoj a je hlidan pomocí kamer dříve tam byla policie ale byla moc pro nemocnici dráha tak tam dali levnou agenturu.

P (Čt, 9. 7. 2020 - 15:07)

Ten jak psal že děti jsou rozděleny na pokojích na psychiatrii tak to je možné třeba na karlaku na psychiatrii jsou v jednom pokoji jak kluci tak i holky ale pouze na jednom jsou tam 4 patra 2 patra na hoře jsou těší případy a dolní patra nižší případy a léčí tam i právě i epilepticke záchvaty u dětí ale ty jsou většinou právě na plenkách. Ale záleží jen někteří děti jinak se jim nedávají nejsem zdravotník ale pouze jako ostraha na každém patře je jeden jak denní směna tak i noční ale horní část patra tam jsou už mříže a děti tam jsou jak ve věznici.

Návštěvník (Čt, 9. 7. 2020 - 17:07)

Dobrý den a můžu se zeptat co je čeká za trest ,když utečou ,nebo se pokusí o útěk ?
Děkuji.

(St, 8. 7. 2020 - 11:07)

Ano na psychiatrii můžou dát plenky ale pouze dítěti které se pomocuje ale dospělým je dají na požádání ale jinak nikoliv dělám sanitare na psychiatrii na dětském oddělení a a tam děti mají pouze pleny jenom některé třeba dva pokoje menší děti ale i větší děti a ostatní je vůbec nemají. Ona to je řetězová reakce dvě děti začnou mít na pokoji pleny a punčocháče a ostatní věci tak to chtějí taky zkusit ale bohužel jim už zůstanou.

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 15:07)

jo jako že je máte rozdělený na pokoj s plynkama a pokoj bez plýn, a máte je rozdělené i na pohlaví nebo máte děcka dohromady?

Fi-do (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

Kurva to je čeština, že se vůbec nestydí tady psát s takovými hrubkami.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 08:07)

a NEBO AŤ SI DOJDE NA PSYCHIATRII. tAM MU TY PLENKY DAJÍ A RÁDI.

Reklama

Přidat komentář