Reklama

plenková disciplína

P (Čt, 9. 7. 2020 - 15:07)

Ten jak psal že děti jsou rozděleny na pokojích na psychiatrii tak to je možné třeba na karlaku na psychiatrii jsou v jednom pokoji jak kluci tak i holky ale pouze na jednom jsou tam 4 patra 2 patra na hoře jsou těší případy a dolní patra nižší případy a léčí tam i právě i epilepticke záchvaty u dětí ale ty jsou většinou právě na plenkách. Ale záleží jen někteří děti jinak se jim nedávají nejsem zdravotník ale pouze jako ostraha na každém patře je jeden jak denní směna tak i noční ale horní část patra tam jsou už mříže a děti tam jsou jak ve věznici.

Návštěvník (Čt, 9. 7. 2020 - 17:07)

Dobrý den a můžu se zeptat co je čeká za trest ,když utečou ,nebo se pokusí o útěk ?
Děkuji.

(St, 8. 7. 2020 - 11:07)

Ano na psychiatrii můžou dát plenky ale pouze dítěti které se pomocuje ale dospělým je dají na požádání ale jinak nikoliv dělám sanitare na psychiatrii na dětském oddělení a a tam děti mají pouze pleny jenom některé třeba dva pokoje menší děti ale i větší děti a ostatní je vůbec nemají. Ona to je řetězová reakce dvě děti začnou mít na pokoji pleny a punčocháče a ostatní věci tak to chtějí taky zkusit ale bohužel jim už zůstanou.

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 15:07)

jo jako že je máte rozdělený na pokoj s plynkama a pokoj bez plýn, a máte je rozdělené i na pohlaví nebo máte děcka dohromady?

Fi-do (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

Kurva to je čeština, že se vůbec nestydí tady psát s takovými hrubkami.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 08:07)

a NEBO AŤ SI DOJDE NA PSYCHIATRII. tAM MU TY PLENKY DAJÍ A RÁDI.

Marta (Ne, 5. 7. 2020 - 22:07)

Už ho propustili s nemocnice ale pleny se dávají jednorázové jak doma tak i venku ale celodenne to pomocovani nebylo jen tak ale kvůli epileptickym záchvatu dostal menší a větší záchvat tak se prostě pomocil. A dávám jen pleny a nic jiného ale uvažuji o koupi bodyčka aspoň a nebo punčocháču aby bodyčko měl na spaní jak s krátkým rukávem a dlouhým rukávem.

stalevplence (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

mě je 45 let na plenách jsem celej život jako dítě jsem měl látkové a klasické totalitní PVC kalhotky kolikrát mě i ve škole učitelka i přebalovala na intru jsem měl už jednorázové dnes už jsem na jednorázovkách nonstop pro větší bezpečnost mám i různé kalhotky a poslední dobou nosím i body pro větší fixaci pleny mam postupem věku silnější unik jen mam spíš problém že body jednobarevné se shaní špatně tak mám víc s dětskými motivy vypadám jak přerostlé mimino s plenami si užívám za život dost pokud bych nikomu mohl pomoct poradit klidně pište na [email protected] jsem též celoživotní epileptik též mohu poradit

Ha!!!!!! (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

Ty jsi hlavně přerostlej a otravnej úchyl.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 05:07)

Marto, tak ty nedáš pokoj! Vymasturbuj se do plenky, taky to tak dělám a přestaň s těmi bizarními povídkami a dětech, plenkách a nemocnicích. Menis si nicky,ale styl máš pořád stejný.

Radka (Ne, 5. 7. 2020 - 23:07)

Punčocháče nedávejte, upeče se v nich, na spaní nevím jak u vás ale naše holka si plenu přes noc sama sundala a ani o tom nevěděla, takže u nás na noc dostávala letní overal(krátký rukáv, krátké nohavice, volnější a tenká bavlna , u krku jsem našila poutko a zips jsem zajistila obyč dětským zámečkem(to stačilo), přes den bodyčko ,tutu sukni a byla za baletku. (11)

Jana j (Pá, 3. 7. 2020 - 17:07)

A co se týče psychiatrie, tak je skutečnost, že tam někteří lidé pleny nosit či používat musí. Někteří mají potíže porozumět mnoha věcem, včetně toho, že si maj dojít na takovou běžnou věc jak je wc. Takže se jim prostě daj pleny a je vyřízeno. Nezapomínejte, že jsou tam lidi různých věkových skupin. Takže tam budou vybaveni plena a hák pro větší děti, tak i pro dospělé osoby.

Marta (Pá, 3. 7. 2020 - 10:07)

Ano když plenky děti chtějí tak co snimi má asi člověk dělat. Mám syna v nemocnici na neurologii když jsem tam byla včera tak jsem zjistila že má pleny když jsem se optala proč má pleny tak mi bylo řečeno že se už dvakrát pomocil do postele tak mu dali radši pleny pro jistotu. Leží tam pro opakované epilepticke záchvaty pěkně mu začali prázdniny. Měl už epilepticke záchvaty doma ale menší tak uvidíme jestli mu budu i doma budu dávat pleny.

Jana j (Pá, 3. 7. 2020 - 17:07)

A kdy vám kluka pustí? Doma potíže s pomočováním neměl? Pokud pleny bude potřebovat tak mu je dejte. Hlavně vše řešte doma v soukromí. Pleny jsou lepší jednorázové, odpadá prani použitých plenek. Pokud dítě musíte přebalit třeba v lese, tak je to i rychlejší. Jen se mu stáhnou kalhoty, teď tedy spíš šortky, dítě si podrží tričko a je za chvilku vše vyřešeno. Použitá plena se dá do sáčku a vyhodí do prvního koše co to půjde. Ve městě je vhodné použít wc pro invalidy.

Karel (Út, 30. 6. 2020 - 18:06)

Rád bych k mému dotazu slyšel názor i vás ostatních.

Pavla (Út, 30. 6. 2020 - 22:06)

Na psychiatrii jsou i lidé, kteří jsou nebezpeční sobě a okolí , takže jsou přikurtováni k lůžku, ve svěrací kazajce nebo v izolaci (na samotce) . A tam také dostanete pleny.

Karel (Út, 30. 6. 2020 - 12:06)

Mě by zajímala jiná věc. a to taková jestli je pravda že vám můžou dát plenku i v psychiatrické léčebně.
Já jsem totiž slyšel že ano tak se radši ptám.
Podotýkám že se ptám protože mě to zajímá.

Návštěvník (Út, 30. 6. 2020 - 15:06)

Když to vezmeme logicky tak na psychiatrii jsou lidé kteří mají psychické problémy a retardovaní, takže umět chodit na toaletu bude u některých problém, nebo je jim jedno jestli se pomočí nebo ne, takže si myslím že ano, že tam budou klienti kteří nezvládnou chodit na záchod.

Kveta (Po, 29. 6. 2020 - 19:06)

To jsem zkoušela nejdřív na WC a pak zabalit do plenek celý víkend byl jenom v plenkách nechtěl vůbec slyšet že by byl bez plen měl i pleny venku jsice jednorázové pleny ale měl je prostě je chtěl mít bylo štěstí že bylo vedro že měl jenom kraťasy on chtěl i punčocháče ale ty jsem mu už nedala a jak přišel z venku byl celý durch mokrý komplet ale ta plena byla naducana moci ale možná i potu na posteli jsem už měla vše připraveno s gum plenou a přebalovací podložkou vysvlekla jsem ho úplně do naha a pak šel sám do koupelny se umýt a bylo tam všechno dětské mýdlo a ostatní věci a já jsem si připravila mezitím 4 látkové pleny a už mám pro něj i gumové kalhotky tak ty byli také připravený a pak přišel z koupelny už chtěl pleny ale já jsem mu řekla že bude chvíli tak jak je nahý zhruba tak do 20 hodin a pak mu dám vědět že mu budu dávat pleny a bodyčko a gum kalhotky. A on odpověděl a co když se mi bude chtít na záchod tak buďto můžež jít na wc a nebo pod postelí máš nočník a mami prosím mohl bych dudat aspoň dudlík to jo to klidně můžeš a večeři budeš mít také v lahvi kojenecké hustý Sunar tak to se těším už jak na pleny a gum kalhotky a bodyčko a na Sunar v láhvi..

Radek (Út, 30. 6. 2020 - 04:06)

Určitě se těší i na Prestige ty honibrku.

Reklama

Přidat komentář