Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Matlák (Út, 7. 7. 2020 - 10:07)

Violó jak jsi musela jak hodně čůrala já mě pnutí vylítlo pro tebe moc velký,já tě moc chci jako holku

Viola (Út, 7. 7. 2020 - 09:07)

Čůrala jsem jako Klára taky ráno venku a taky jsem musela hodně vyčůrat,protože jsem čůrala dlouho ale ne dnes dopředu ale pod zadeček,asi jsem byla jinak s pipinkou otočená nebo jsem měla tu gírku na čůrání nějak sevrenou

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 12:07)

Violko,já jsem se u tebe z toho udělal. To bylo tak emotivní jà to musel udělat,to bylo tak silný, že mně to porazilo a já musel a musel až jsem se z tý nádhery postříkal....

Janek (Út, 7. 7. 2020 - 10:07)

Já se moc těším zítra,takový krásný čůrání, já jsem z tebe úplně hotovej, šíleně tě chci a chci tě poznat! Chci poznat tvou duši tvou krásu tvé proudící čůrání z pipinky....

Klára (Út, 7. 7. 2020 - 07:07)

Včera jsme se pěkně vymokřili v Schandau a i NIka to zvládala naprosto v pohodě.Já jsem sešla teď dolů jako první a vyčůrala se hned kousek vedle zápraží a trochu mně bolí pipinka a močák,ale ne proto,že bych to měla předržený, čůrala jsem sice dost hodně,ale tak jako většinou ráno,ale asi po tom koupání to mám asi trochu nastydlý. Už je dnes ale venku trochu zima a tak půjdu dovnitř,koukám,že je jen 8 stupnů. Miška nebyla a Niki taky ne venku,ale je tam u nich ticho a tak asi Miška s ní ještě chrní, nebo byly v noci do nočníku a nebo ji Miška donutila jít na záchod,když má holčičí dny. Zatím je nebudu rušit. Musíme dnes zajet na otočku do Mimoně, mamča to chce zkontrolovat a něco si sem ještěpřivézt a tak se nábídnu já s Liborem.,že to zařídíme nebo ji vezmeme s sebou a Niki tu s Miškou počká,ony si tady uvaří jestli pojedeme dopoledne a připraví nám oběd až se vrátíme nebo to nechají na večeři kdybychom se zdržely, Včera jsme cestou z lázní čůraly v lesíku ještě v Německu, Miška čůrala se mnou a měla silný čůrání a Liborčůral a byl kousek vedle a trochu sledoval nejen mne a moji pipinku,ale i její, protože čůrala víc prudce než moje. Ale nic mně to nevadí,protože se jinak k Mišce chová slušně a nic intimního po ní nechce. Nikolku nastěstí neokukuje a kdyby ji okukoval,tak by mi to vadilo,když je ještě menší,ale v tomhle je LIbor spolehlivý.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 12:07)

Tohle neřeš, každý kluk se podívá na čůrací holku,když se mu to líbí,ale jak napsal Pissík,je to o vztahu. Když tě miluje,může mít tucty čůracích holek okolo a ty budeš s pro něj jediná . Kdybyste se dlouho nemilovali,tak by si to možná udělal , ale kdo miluje ten nezahne,to si myslím jako žena.

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 14:07)

Já holku nemám a vidíš co to se mnou dělá, jen si to přečtu tady jak holky jdou čůrat a čůrají.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 14:07)

A ty si holku nehledáš ?

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 15:07)

Hledám, ale čůrat nechce ani jedna.

Zuzka (Út, 7. 7. 2020 - 15:07)

No když to na ní vybafneš hned,to já bych taky nešla. To je intimní pro holku čůrat a musí si nejdříve vybudovat důvěru k tobě.

Tomáš (Út, 7. 7. 2020 - 16:07)

To je pravda,ale já to mám v sobě tak strašně silný, že to nedokážu potlačit. Když vidím, že někde venku nějaká holka bude čůrat tak jsem schopen mít okamžitě mokro v kalhotách bez toho,že bych si tam pomohl rukou nebo se mi to stane za chvíli potom. Asi nejsem normální. Ty jsi jediná holka,se kterou se tady o tom mohu bavit a nemusím se za to stydět.

In man (Út, 7. 7. 2020 - 21:07)

Tome to je normální. Je mi 17 a když už mám takový přetlak, dokážu i přes riziko vplout na ženský toalety a zavřít se tam a čekat až nějaká holka půjde čůrat a jakmile slyším,že to z ní teče do záchodu hned u té první holky teču taky. Zatím mi to vždy vyšlo bez průšvihu.

Kaďák (Út, 7. 7. 2020 - 15:07)

A kadit taky. Dáme si rande?

Pissík (Út, 7. 7. 2020 - 08:07)

Ahoj Klárko. Já být Liborem,tak se taky podívám jak Miška čůrá, kdyby byla vedle tebe,ale kdybys ty byla moje holka tak bych po Mišce nic nechtěl ,i kdybys nás poslala třeba spolu do lesa na houby. Ale kdyby tam taky potřebovala a čůrala a dovolila mi být blízko,tak bych se podíval,to asi ano. Ono je to hlavně o vztahu a proto buď v klidu. Tak hezký den i s hezkým čůráním přeju.

Puluj (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Holky pište dál. Tohle je koření.

Jarda Kv. (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Spice koření ! Pozdrav Kláře a Liborovi z Chrastavy.

Podpíčník (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Opět skvěle vyvedená čůrání . Violo body plus , Klárko a Miško také. Když máte rády piss,co vás láká, co byste chtěly ještě vyzkoušet nového?

Mike (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Kdyby objevily nové věci,dost by to obohatilo je i tuto diskuzi. Ale i tak to má šťávu.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Ty budou mít vystřílený nápady velmi brzy. Nebo,že by přešly na jiný techniky SM,DT,AS? To si příliš nedokážu u Kláry a Míšy představit. Podle mne i to čůrání Klára dělala pro svý kluky a neměla to jako prioritu osobní. Je pravda, že to umí podat velmi přesvědčivě pro chlapa.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 23:07)

Mně by spíš zajímalo co budou objevovat ve třiceti když už mají v tomhle věku takový vyzkoušený sexuální praktiky a metody...

Reklama

Přidat komentář