Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jana (Ne, 5. 7. 2020 - 16:07)

Sis v té vodě normálně podchladila močák. To se nedivím,žes vylezla a ani nevíš, žes samovolně chcala hned. To skoro ani necítíš,žes to pustila . Osobní zkušenost, já to mám taky někdy.

Merkéta (Ne, 5. 7. 2020 - 16:07)

Jani moje řeč. Když jsem dlouho ve vodě,to bych musela lítak na záchod neboněkam za roh každou chvíli, to já dokážu pak čůrat strašně často a nejhorší je ,že to nejde dlouho držet, tak to pouštím ve vodě a normik.

Zuzka (So, 4. 7. 2020 - 17:07)

Moc vás všechny zdravím. Fajnově si to užíváte . Moc vám to přeju! Pa.

Klára (So, 4. 7. 2020 - 14:07)

Máme krásně moc hub a tak je zpracováváme. Miška si je usuší a vezme pak domů. Po tom kafi jsme dopoledne v lese čůraly,ale asi až za hoďku a obě jsme udělaly prudký rychlý loužičky,já přes celou pipinku, Miška ji měla trochu víc rozšířenou a ta měla prudký proud víc dopředu než já, Niki se přidala a vyčůrala se taky skoro stejně hodně jako já a taky ji to teklo po celý pipince jak jí měla sevřenou k sobě . Pak už jsme byly jen tady na záchodě.

Matlák (So, 4. 7. 2020 - 15:07)

Myško dáš mi čůrání? Já mám novú pnutī.

Viola (So, 4. 7. 2020 - 09:07)

Šlo to samo,už to bylo ukrutně nutný.

Janek (So, 4. 7. 2020 - 19:07)

Tak zítra budu tam,jak jsme se domluvili Violko. Hezký večer. Těším se!

Návštěvník (So, 4. 7. 2020 - 11:07)

Já bych se chtěl dívat na tu tvou skoro počůranou pipinku . To muselo být hodně rychlý a muselo to z ní hned stříkat velkým proudem.

Matlák (So, 4. 7. 2020 - 08:07)

Já už mám vyteklý z holky.

Viola (So, 4. 7. 2020 - 08:07)

Já jsem se ráno taky vyčůrala venku za domem. Měla jsem normální proud, ale měla jsem to nutný a taky jsem už čůrala a ještě jsem nebyla na bobečku,ale kalhotky jsem stihla rychle stáhnout a naštěstí nejsou mokré. Janku ahoj.

Janek (So, 4. 7. 2020 - 08:07)

Ahoj Violko,já jsem taky čůral ráno hodně . A tobě to šlo samo nebo jsi to pustila sama tak rychle ještě než sis dřepla?

Pissík (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Holky nádhera!

Klára (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Miška mně předběhla s psaním. Teď jsem vyšla na zápraží a vyčůrala se do trávy asi taky hodně protože moje čůrání se spustilo hned jak jsem stahovala dolů kalhotky,ale nepočůrala jsem se ani trochu. Než to všechno vyteklo tak to chvíli trvalo a pipinka udělala taky větší proud. Už mám bříško prázdný a je mi dobře Libor asi brzy půjde taky dolů, mamča je vzhůru a tak ji půjdeme potěšit a dnes snídani už mám hotovou,máme v lednici sýrové talířky s rajčaty a k tomu pečivo a dáme si s Miškou kafe a Niki asi čaj. Pak vezmu Mišku na houby,Majka přijede na návštěvu zítra a tu vezmeme na houby taky. Po kafi asi budeme v lese dělat loužičky. Schválně jestli mám já nebo Miška větší výdrž a jsem zvědavá, která nás si řekne první a pustí to u stromu ven. Já myslím,že spíš Miška,ta po takovém močopudném nápoji vždycky nemůže vydržet a musí okamžitě. Tak uvidím,svěřiím se.

Miška (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Klára spinká s Liborem a já s Nikolou už jsme vzhůru. Čuraly jsme,Nikola mi ukázala, že bude do nočníku a pustila to hezky všechno a já musela taky,protože jak jsem ji viděla nezadržitelně intenzivně čůrat a slyšela ten proud tak jsem svou plnou baculku skoro taky pustila a tlačila jsem si na ní chvilku ruku,protože jinak bych se mohla počurat,Niki mi pak podala nočník a já hned měla z baculky velký čurání a nočník jsme načuraly skoro celý plný,prý je na objem jednoho litru a tak jsme každá měla v baculce v močáku tak necelou půlku litru a to je už hodně. Niki chce jít ven,já myslela že budeme na zápraží a u toho se vyčuráme tam,a Nika je asi zvyklá takhle nebo se jí chtělo tak nutně, že by tam nedošla a počůrala se už cestou ven ,ale je zase už velká , už by měla potřebu udržet alespoň chvilku ikdyž musí velmi nutně. Těším se na celý dnešní den Klára mně chce pozvat na houby.

Puluj (So, 4. 7. 2020 - 01:07)

Souhlasím

Tonda (Pá, 3. 7. 2020 - 23:07)

Zkusil jsem se podívat jak moje partnerka čůrá. Znali jsme se dobře a tak mi dovolila abych ji roztáhl pysky u buchtičky, když potřebovala čůrat ,zvedla zadek , já ji buchtičku roztáhl do stran a z ní opravdu chcal proudem proud moči jako hrom. Holky čůrají velkým proudem víc než chlapi.

Pissík (Pá, 3. 7. 2020 - 20:07)

Tak to je dobře. Dnes jsem chtěl vidět nějakou čůrací holku a viděl jsem jen dvě. Jedna i druhá čůraly nezávisle na sobě za rohem u jedný zdi. Jedna z výšky a tak jsem viděl celý její výrazný proud z pipinky a zadečku až na zem, druhá byla na bobku a jen jsem viděl její proud ze strany. I tak to stálo za to !

J. (Pá, 3. 7. 2020 - 20:07)

Já potkal kámošku a byli jsme venku a ji se chtělo a moc to neřešila,vyhrnula si sukni a stáhla kalhotky a dřepla si kousek ode mne a začala čůrat u cesty. Sice mi řekla otoč se,ale já jsem nemohl a musel se koukat. Trochu se jí to nelíbilo,ale vyčůrala se až do konce bez přerušení . Jen mi řekla,seš moc zvědavej jak čůrám, no jo,chlapi. Ale šli jsme dál a rozebrali jsme to a ona mi nakonec řekla, že u mně ji to až tolik nevadí, škoda,že se jí nechtělo ještě znovu než jsme se vrátili domů.

Klára (Pá, 3. 7. 2020 - 18:07)

Maminka Mišky skutečně odjela domů a řekla až Mišky budeme mít plný zuby,ať ji pošleme vlakem domů. Já ji mám s Nikolou moc ráda a tak bychom byly rády,aby tady byla co nejdéle. Budem večer u ohýnku. Víc napíšu tedy zítra. Měla jsem s Míšou jen jedno společné čůrání, chtěla jsem ji ukázat koně nedaleko a ségra zůstala doma a tak jsme šly samy a k čůrání došlo za velkou lípou,Miška si řekla asi dvakrát že potřebuje a já měla pipinku na čůrání tak středně plnou.já ji říkala,tak se tady vyčůrám,ale ona v cizím prostředí jako by byla nejistá a až našla bezpečí za tím stromem. Tak jsme rychle daly bobečky a uvolnily pipinky. Mišce to šlo hned a chtělo se jí asi nutně, protože čůrala z pipinky tlakem velký proud,já jsem udělala trochu menší čůrání . Miška ještě nemá kluka a víc si to probereme večer. Ozvu se víc příště.

Pissík (Pá, 3. 7. 2020 - 19:07)

No skvělý! A co Niki? Už nemá pipinku bolavou a vydrží když potřebuje?

Reklama

Přidat komentář