Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

bianka (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Alešku, ty jsi taky originál. Skvělá reakce. :-D

Návštěvník (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Bianko, povídkář je jen jeden. :-) Takže Y.

bianka (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Myslíš? Ale teda mohl/a by se podepsat nickem. Když už je tady v rámečku uvedeno: Vaše jméno. Udělal/a by radost nejen Sanny1. Mě by třeba potěšilo nějaké origiální jméno, co jen tak nevymyslíš. Hezký víkend všem :-)

povídka, která… (Pá, 3. 7. 2020 - 22:07)

Děkujeme za pochvaly, to víte, blbě placená práce.

Miluna (Pá, 3. 7. 2020 - 20:07)

Tak vzhledem k tomu že se bojim klíšťat takže to znamená zároveň trávy tak miluju beton a protože je mi poslední měsíce pořád zima tak miluju když je teplej tak se na něj chodim vyhřívat.Pole už mi zarostlo kukuřicí tak tam už si lehnout nechodim.Ale dneska je to slabota.Vylezla sem ven v šatech ale teda nějak chladnější vzduch a vítr tak mi chytla zima a musela sem posezení vzdát a šla sem zase do garáže.Tady mam mikyny a kalhoty tak sem se oblékla a posloucham hudbu a zase chvíli užívam samoty.Ale je vidět že venku potřebuju už hlavně jen tropy abych byla spokojená,když je mi zima v šatech v 19°C..A čim sem starší tak sem naladěnější na počasí čim dál víc a nevim co s tim.Nejradši bych se tady na to pásmo vyprdla a odstěhovala se někam kde je tepleji ale nevim kam a s holou prdelí nevim jak ale nejšťastnější sem byla ve středu když bylo 29°C..Mě by tak zajímalo kdo to píše to povídka,on píše zajímavě ale trochu mi mrzí jestli má ze mě srandu.Sami víte že mimo Sergeje a rodiny si nemam s kym povídat a mam jen tady vás.Ale chybí mi tu Kača a Andy a Alešek.Dneska sem četla že je Korona v Hradecké nemocnici tak sem si hned vzpoměla na Kaču protože ona prý tam bydlí a nějakou práci má taky v nemocnici,myslim že v recepci psala a má nemocný srdce tak na ní myslim jestli je ok.

Návštěvník (Pá, 3. 7. 2020 - 22:07)

Alesek misto oken lesti mladym romskym klukum ptaky.Nebo proc sis myslela ze sem prisel.Jestli najdu tu diskusi dam odkaz. :-)

bianka (So, 4. 7. 2020 - 07:07)

Ty joo, jak se leští ptáci???
:-)) Povídkáři opět skvělí. Díky.

ale (Pá, 3. 7. 2020 - 21:07)

v teplých krajích jsou mraky hladových kobylek. Kdyby ses vyhřívala na betoně, začaly by tě okusovat, pze u nich co se nepohybuje, je k jídlu. Nepolepšila by sis.

Miluna (Pá, 3. 7. 2020 - 22:07)

Všude snad ne? Co třeba emiráty? Akorát tam se mi nelíbí ten islám.Ale třeba taková Dubaj na to teplo musí být skvělá.Tam možná byla Lalla.

:))))) (Pá, 3. 7. 2020 - 17:07)

" Jituna známá milovnice přírody, odpočívala během jara ve vyoraných brázdách. Postupně, jak začalo přibývat vegetace, přemístila se na asfaltové silnice" :))))))))

povídka, která… (Pá, 3. 7. 2020 - 16:07)

Osnova této kapitoly: Covid a jeho vliv na život hlavní protagonistky Jituny x Jituna a její vliv na řešení pandemie covidu: (Jituna v době koronavirové pandemie chytla příležitost za pačesy. Nejen že pravidelně informovala osazenstvo vlákna o příčinách, důsledcích, původu, vinících tohoto problému ale i předkládala nápady a způsoby řešení nejen na Písecku ale i v celém pandemií zasaženém světě. Došlo tak k vytříbení jejích jazykových schopností a ona sama přispěla k řešení zásadního problému této neutěšené doby. Zatímco líné a vyděšené písecké paničky se skrývaly ve vilách, apartmánech a bungalovech města, Jituna jim za mrzký peníz rozvážela lahodnou potravu. ..........relaxační techniky Jituny (Jituna v době covidu stejně jako předtím a i po něm využívala k relaxaci garáž, kde na prostoru 1,5 x 1.5 x 1,5 m se suchátky na svých slechách, ukryta před lidmi, svými dětmi, rodiči i Sergejem blaženě užívala zaslouženého odpočinku. Jituna známá milovnice přírody, odpočívala během jara ve vyoraných brázdách. Postupně, jak začalo přibývat vegetace, přemístila se na asfaltové silnice, které si oblíbila již dříve v souvislosti s chozením na trasu, kde si v době nouze přivydělává. ) Sejrožka: (jeho projekt šití roušek selhal, když zjistil, že dvě, které ušil nevyhovují Jituniným estetickým ani praktickým nárokům)....prognoza návratu covidu a další zapojení Jituny ( Jituna před několika dny předpověděla další rozšíření covidové nákazy. Doporučujeme všem čitatelům, aby pozorně sledovali její myšlenky. Každopádně to, že Jituna opět vyhlásila ukončení jakýchkoli pracovních aktivit, nelze v žádném případé spojovat s covidem.).... Kotík: (překvapil svým zájmem seznámit Jitunu a všechny její rodinné příslušníky se svými rodiči, kterým hodlá oznámit, že je všechny budou živit, protože mají důchod tak co jako, že. .....varování před upadáním tohoto vlákna a důsledky na život nás/vás všech.(Kd e jste sakra všichni)

Návštěvník (Pá, 3. 7. 2020 - 19:07)

Dík za pobavení, skvěle vystižené relaxační techniky.To ať nám sama vysvětlí co jí láká na silnicích:D

sledující (Pá, 3. 7. 2020 - 18:07)

Skvěle napsaný..pobavilo..umíš to dost dobře vystihnout.Milča je nejsrandovnější žena kterou znám.A taky mi tu chybí i ostatní.

Miluna (Čt, 2. 7. 2020 - 23:07)

Otíku s ukrajincema nejsem ale sedim s indama v respirátoru.On přijel klukovo táta a ještě s kamarádama který už znam od dávna tak sem to setkání vyřešila s respirátorem.Jinak včera bylo to počasí a horko skvělý,tak sem se válela po zemi a užívala si rozpálenej beton.V té přírodě jak si se ptal tak sem to tak myslela že se mi nikde nedařil klid od lidí,všude se někdo našel.Ale když už sem našla a blížil se večer tak mi začal obtěžovat chroust.Je jich všude hrozně na mých oblíbených místech ale kdyby se mi nevšímali tak mi jsou jedno ale oni na mě nalítávaji na vlasy jako vosy.Tak sem šermovala proti nim a křičela a když sem ho odpinkla tak on popolít a pak se uplně nasraně vrátil a letěl zamnou i když sem utíkala.No tak mi to vytáčelo ale počasí skvělý,ten teplej vzduch,sem z toho hotová,nechci podzim a zimu vždyť to je jak trest a tohle je paráda,všechno je snadnější.

Návštěvník (Pá, 3. 7. 2020 - 01:07)

Hlavně když ti pořádně vymastí pekáč a je pohoda .

Miluna (Pá, 3. 7. 2020 - 10:07)

Ten nemam teď vymastěnej bohužel od nikoho.Sergej nějak teď polevil a radši chlastá místo sexu a i když je na mě doma teď hodnej,tak sexu teď ubylo.Už bych docela potřebovala a s těma indama už mi to neláká.Dřív bez zkušeností sem to moc nevěděla ale maji je v celku malý ale Jirka,Denis,Sergej nahodili jinou laťku tak už se mi do menších nechce a zatim sem věrná.Ale někdy mi zasteskne po rozměru přes dvacet.Já vim že bych to našla u černochů jenže oni mi fyzicky spíš nějak odpuzujou a nelíbí se mi.Bych cítila asi odpor tak to nemá cenu a beru to že by mě mělo stačit Sergejovo 18 nebo 19cm má a do sebe pasujeme přesně nadoraz,nic nechybí ani nepřebývá.

:) (Čt, 2. 7. 2020 - 21:07)

bílí cikáni

Návštěvník (Čt, 2. 7. 2020 - 21:07)

Každopádně nemakačenku Sergejovi určitě dochází peníze od otce, tak bude nemakačenko Miluna potřebovat podporu od nemakačenka Otika

:) (Čt, 2. 7. 2020 - 21:07)

To jsem si taky říkal;) Já se divím že Sergej už nikam nejde.Nejdřív vypadalo že je pracovitej,ale teď už si nejsem jistej ani u něj.

Návštěvník (Čt, 2. 7. 2020 - 21:07)

Tihle lidi jedou nadoraz. Když mají trochu peněz, tak nedělají nic. A když jim dojdou tak vlastně taky nic.

Reklama

Přidat komentář