Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

A (Út, 7. 7. 2020 - 18:07)

A

Marek (Út, 7. 7. 2020 - 09:07)

Určitě zajímavá zkušenost. A když je už přítelkyně od někoho naplněná, je to tak zvláštní až silně vzrušující ho do toho strčit. Jsem rád, že je taky taková pro všechno. Chceme v tom oba pokračovat. Pro ní je to taky skvělé pro uspokojení.

Návštěvník (St, 8. 7. 2020 - 00:07)

Pokud nemáš problém s tím jak to do ní jiní pouští , tak v pohodě . Leckdo to totiž nedá , ale některé to přímo vzrušuje .

Marek (St, 8. 7. 2020 - 07:07)

Ona je hlavně uspokojena a líbí se jí to se dvěma a já jí to rád dopřeju. A ano, je to vzrušující a rád jdu do ní jako druhý. Je to takový zvláštní pocit, nevím jak to popsat, ale jsem víc vzrušený a snažím se ji víc uspokojit. Střídáme se na ní, dokud je co stříkat.

Návštěvník (So, 4. 7. 2020 - 19:07)

Monogamie je blbost a přežitek!

Monika (Pá, 3. 7. 2020 - 18:07)

Chtěla jsem zkusit jaké to je a tak jsem čekala, až můj kluk bude sám doma a bude tam i jeho kamarád a vyrazila na to. Oba byli v pohodě a ten můj kluk ani nijak neprotestoval, neměl ani moc šanci a za chvíli už byli postupně ve mě. A protože jsme byli všichni spokojeni, tak to často opakujeme. Kdo to nezkusil, nepochopí.

Eva (St, 1. 7. 2020 - 07:07)

Mě dva staří a občas si zadovádím s kamarádkou, takže pohodička.

Jakub (St, 1. 7. 2020 - 10:07)

Není tam cítit mezi nimi rivalita v rozdílech velikostí penisu? Nebo holky si nevybírají?

Eva (St, 1. 7. 2020 - 17:07)

Celkem už v pohodě, řekla jsem jim co a jak a je klid. Jasně, že větší je lepší, ale velikého nemusím, zkusila jsem hodně velkého a radši ho přenechám jiným, které po něm touží. Já nejsem ta, která skočí po velkém klacku, není to zase z mého pohledu taková výhra. Ale je to jen můj názor.

Lenča (Út, 30. 6. 2020 - 18:06)

Dva nebo i víc kluků po sobě a hned jak se jeden udělá, tak jde do mě další a já tomu co se vystříkal jeho nástroj přejedu pusou a očistím jazykem a tak se točí, dokud mají co stříkat a při tom krásně teču. Boží zážitek. Která to nezkusila, tak přichází o moc, doporučuji zkusit.

Návštěvník (St, 1. 7. 2020 - 09:07)

Jak dlouho už do sebe necháváš pouštět semeno ? Je to docela rajc , ale ženská je pořádně przněná . Ale u lidí na tom vůbec nezáleží . Výběr koitu je důležitý pouze u zvířat / psi , koně / .

Eva (St, 1. 7. 2020 - 17:07)

Ve 14 občas a od 15 téměř pravidelně, protože se mi to líbí a miluji to a kluci jsou z toho u vytržení a pěkně nabuzení. Bude mi na podzim 18.

Z (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Z

Návštěvník (St, 1. 7. 2020 - 23:07)

Kolik bylo nejmladšímu a nejstaršímu klukovi kteří to do tebe pustili . Nebo už ti to udělali i dospěláci ?

Eva (Pá, 3. 7. 2020 - 08:07)

S klukem ze sousedství jsme si spolu honili a zkoušeli jaké to ve 13 ručně. Když nám bylo něco přes 14, když jsme si řekli, že to zkusíme a že ho do mě strčí. Byl z toho tak rozrušený, že se po pár přírazech do mě udělal. Za chvíli se mu zase postavil a šli jsme na to znova a to už bylo lepší. S ním to dělám dodnes, stačí zavolat. Kluků mám dost na zásun a stříkání, nejstaršímu je teď už 18, ale nikdy mě nelákalo dělat to s dospělým a vůbec ne starším. Dva je základní počet, výjimka je ten ze sousedství, ale taky se zúčastní většího počtu kluků na mě a nebo musel stíhat udělat mě a kamarádku. S ním to je nejvíc na pohodu a už ví jak na mě.

Z (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Z

Z (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Z

Věrka (Ne, 28. 6. 2020 - 12:06)

Píšu to sem proto, aby se pochopilo, že dnes by takovéto hrátky už neměly být odsuzovány a také pro to, jaká je to krásná slast a pocity při milování, co nejdou ani popsat a do podrobna nic víc psát nebudu. Ti co si ho chtějí vyhonit mají porno stránky. Není to ani o tom, že bych byla nevěrná, jdeme do toho s tím, že se nebudeme nijak omezovat, kdo nechce, toho nikdo nenutí, je to jen naše volba. A jestli můj kluk to udělá s nějakou jinou, je jeho volba, nebudu ho přeci omezovat, není to můj otrok a nevidím důvod, proč by si to nemohl zkusit. Bude mít alespoň zkušenost s jinou a třeba i přijde jinou praktiku. Když vidím, že se mu některá líbí, tak ho za ní klidně pošlu, aby ji sbalil. Někdy se povedlo, většinou ne a podařilo se mu jednu přivézt do společného pelíšku na hrátky, chtěla to zkusit a občas se staví, líbí se jí to. U ostatních, když zjistili jak to je, tak ho odkoply, nelíbilo se jim takové orgie. Nehodlám ho omezovat i kdyby jsme se třeba někdy v budoucnu vzali. Já to beru tak a on taky, že je to pro vzájemný vztah lepší, než být v nervech a hlídat se jestli jeden druhému nezahýbá. A až budu chtít děti a udělá je třeba i kamarádce, která s tím i počítá, nebo nějaké jiné mě nijak nerozhodí o tom to není. Je to o celkovém souznění a porozumění, sex už je jen nádherný přídavek. Tohle máme já, můj kluk a kamarádka spolu probrané a bereme to tak. My tři bychom chtěli bydlet spolu, tak snad se zadaří a něco seženeme. Takhle bydlet u rodičů a scházet se, když nejsou spíš doma, tak to je docela fuška. Sice to všechno ví, ale dělat to, když jsou doma je takové nic moc. Nechávají nás, to je v pohodě, ale přece jen ten pocit, že to slyší není moc dobrý.

Jakub (St, 1. 7. 2020 - 10:07)

Není tam cítit mezi nimi rivalita v rozdílech velikostí penisu? Nebo holky si nevybírají?

Věrka (Čt, 2. 7. 2020 - 08:07)

Ze začátku se porovnávalo a hodnotilo, ale časem to ustalo. A kluci to chtěli dělat hlavně s mojí kamarádkou, která je blondýna, prostě klasika. Teď už se odbarvila i další. Tak jsem to musela přebít akčností a nabídnout víc. Ostatní holky to až tak nehrotily. Vybírání si se nijak zvlášť nedělo a tyhle manýry vymizely a každý si to už jen užívá, ať je to s kýmkoliv. Byl problém s tím, že někdo je dobrý, někdo horší, ale to se už dnes moc neřeší. Dnes už každý s někým chodí a když se sejdeme, tak má možnost to dělat bez zábran. Když se u mě některý z kluků staví, tak pokecáme nechám mu zasunout. Staví se i holky. Nikdo nic neřeší, kdo kde s kým. Dnes už pohoda a kupa nevěry, jak by to někteří vyhodnotili a o to jde, hlavně o pohodu, prožitky a zábavu.

Reklama

Přidat komentář