Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Viola (St, 1. 7. 2020 - 13:07)

Já ne. Píšeš jako do prvni třídy.

Matlák (St, 1. 7. 2020 - 13:07)

Já měl pnuti volilo že jsem nemohl už čekat, jak jsi čuráka za domkem já uhonil ho do mokrých až vyteklýtko a na zem z tvého čůrání jsem byl vyteklej že všeho jako kluk,když jseš holka.

Návštěvník (St, 1. 7. 2020 - 15:07)

Matláku, ostudo,nauč se česky ! Nebo jak je to?

Viola (St, 1. 7. 2020 - 10:07)

Já když čůrám sama tak chodím dřív než potřebuju nutně, tak jsem zvyklá ze školy o přestávce . Čůrám taky na bobečku, když nejsem na WC a jde mi to rychle do proudu a rychle jsem hotová. Když potřebuju nutně a nemůžu jít hned, tak pak se nemůžu vyčůrat a když mám plný močák a chce se mi hrozně, nemohu hned čůrat a jen čůrám pomalu a až když se uvolní tak pak to jde naplno. Když čůrám s holkama tak mně to jde taky nejdřív,když začne čůrat ta druhá .

Návštěvník (St, 1. 7. 2020 - 11:07)

A čůrala jsi někdy dohromady s klukem,který třeba jen hlídal a nrčůral? A jaký jsi měla pocity při tom?

Viola (St, 1. 7. 2020 - 11:07)

Čůrala asi třikrát, vždycky to byl známý kluk. Styděla jsem se asi,ale potřebovala jsem a tak jsem to na bobečku rychle pustila a čůrala,jen jsem se dívala spíš dolů na pipinku jak mi to jde ,než na kluka protože jsem se opravdu asi trochu styděla, protože všichni chtěli být u mně ikdyž jsem odešla za keř nebo ke zdi a jednou za zahradní domek.

Návštěvník (St, 1. 7. 2020 - 12:07)

A když vidíš kluka čůrat,co se ti na tom líbí nejvíc?

Viola (St, 1. 7. 2020 - 13:07)

Jak čůrá z pinďoura a já se ho chtěla dotknout nebo i trochu počůrat na ruku. Jednou jsem to udělala a bylo to zvláštně hezký jak mi ji počůrala a pak ještě něco , ale tyhle věci holky neříkají.

Viola (St, 1. 7. 2020 - 08:07)

můžu se přidat do diskuze? Chtěla bych se také podělit o tom, jak čůráme s holkama a já a o pocitech, jen jméno Viola není moje ,ale jmenuji se jinak ,ale to bych nikdy neudělala pod svým jménem. Je mi 15 a to je pravda a ještě jsem nikam nepsala o intimních věcech. Viděla jsem i čůrat kluky a taky se mi to líbilo,ale nesvěřila jsem se nikomu.

Pissík (St, 1. 7. 2020 - 08:07)

Violko určitě se přidej. Myslím,že nejen já to velmi oceníme, Je dobře,že máš přezdívku.Jsi chytrá a odvážná. Děkuji za tvé zážitky už předem.

Viola (St, 1. 7. 2020 - 08:07)

Čtu jak a co psaly holky. Jen nevím jak začít psát,aby to bylo přesně. Ale to přijde.

Klára (St, 1. 7. 2020 - 07:07)

Je krásné sluníčko a jsme s Niki na zápraží, já jen tak rozjímám a Niki taky. Jsme hodně vyčůrané, mně se chtělo už před šestou,ale snažila jsem se to v pipince udržet,pak se Niki začala probouzet a tak jsem ji pošeptala,přijď za mnou,jdu se vyčůrat na zápraží. Zmizela jsem a hned na bobečku pustila tu nutnou potřebu čůrat z plný pipinky proudem do trávy . Niki přišla vzápětí a když viděla ,že užhodně čůrám ,rychle stáhla kalhotky vedle mně a pustila to taky v okamžiku,obě jsme dělaly skoro stejný proud a stejně hodně dlouho. Jenže jsme nevzaly kapesníčky ,tak jsme se jen oklepaly v zadečku ,aby jsme měly pipinky víc suché a bylo to. Libor je nahoře a ještě chrní. Az přijede Miška, tak bude s Nikou dole a já pak u Libora a bude to taky v pohodě. Snad taky nebudou už používat nočník ráno, ale jen v noci, kdyby náhodou Niki potřebovala. Ona Miška mívá taky někdy čůrání nutný a prudký a tak je to pohodlný s tím nočníkem,ale i loni jsme chodily už čůrat ráno ven. Maminka je dobrá, jen někdy má ten malý problém v noci a jinak už mluví lépe, ale to brnění a necitlivost v pravé noze a ruce tak na to si občas stěžuje a chodí pomalu, našly jsme po babičce tady hůlku a tak ji používá.Dnes budu pomáhat natírat vrata a plot a možná zkusíme vysledovat,jestli už je Bad Schandau otevřeno, moc mi chybí ten bazén, sauny a relax. Libor se na to koukal na netu a já před tím taky a prý by to mělo už pro veřejnost fungovat. Tak co, v nejhorším nás vyhodí,a já se Liborovi někde v lese cestou hezky hodně vyčůrám a on mi udělá to zase do pipinky. Vlastně,já jsem si neuvědomila teď, když tam bude Niki s námi, tak to nepůjde, tak to maximálně budeme jen čůrat a Libor se bude na mne jen dívat ale bude pak tak natěšenej,že až to bude možný,tak se vypipinkujeme tak rychle,že se hned vypustí do mne.

Todd (St, 1. 7. 2020 - 09:07)

Dnešní maximální ráno s reálnou představou. Poděkování na chaloupku do Mikulášovic.

Matlák (St, 1. 7. 2020 - 08:07)

Klárko já měl u toho pnutí a mám ještě akdyž půjdete podruhý tak mi ho uhoníte když mi nedáte čůrání. vyoló dáš mi čůrání? Jestli jsi jako holka ukaž jak čůrá jak čůrá pipinkau tebe a já mám velký pnutí už,že tě neznám až ukážeš mi hezky čurát já nepočkám a uhoním se do tvýho.

Pissík (St, 1. 7. 2020 - 07:07)

Holky krásné ráno přeju. Nezkusíte někdy zase změřit,kolik ráno načůráte? Už jste to dělaly a mně se to moc taky líbilo.

Bibi (St, 1. 7. 2020 - 07:07)

Klárko jdu na ty houby. Třeba budu v lese taky čůrat (měla jsem kafe,hi hi),ale hlavně se těším na hřiby.

Pissík (St, 1. 7. 2020 - 08:07)

Bibi, vyčůrej se ,prosím

Podpíčník (Út, 30. 6. 2020 - 20:06)

Po nějakém čase jsem zase přistál zde na vlákně. Kláro a spol., body nahoru. Výrazné osvěžení pro duši, chtíč a spodek.

L. (Út, 30. 6. 2020 - 19:06)

Matlák není můj.

Klára (Út, 30. 6. 2020 - 19:06)

Libor přijel a půjdu s ním ven tak napíšu víc zítra. Už se těším v pátek na Mišku. Dnes se zastavil Tomáš ,ten,co tady odpoledne napsal,že jsme se pozdravili. Nebyly jsme doma ale u Helenky,ale našli jsme se.

Reklama

Přidat komentář