Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

Návštěvník (Čt, 2. 7. 2020 - 09:07)

Takže je ti jedno kdo ti to stříkne , hlavně když stříkne . Někteří to ani jako nevěru neberou a rádi to někomu jinému umožní .

Věrka (Čt, 2. 7. 2020 - 19:07)

Tak už se známe a je mi jedno, jestli je to Petr nebo Pavel. Baví mě to, no vlastně nás, tak proč ne. Kam to stříkne nechávám na klukovi, každému udělá dobře něco jiného. Svého kluka a kamarádku si trochu hlídám, aby nebyli opuštění a pokud vidím, že si to s někým rozdávají, tak v pohodě. Jinak bych za nimi šla a nenechala je samotné. To zase taková nejsem a mám je moc ráda. Když si kdokoliv z naší skupiny přivede už 15 letého na přiučení, tak v pohodě vyhovím a nejen já. Každý nějak začínal a aspoň potom nebudou vypadat jako neschopná nemehla. Na dodržení věku fakt trvám a musí ukázat občanku nebo řidičák a i kdyby dělal cokoliv, tak bez toho ne. Nehodlám mít problémy.

Michal (Po, 29. 6. 2020 - 18:06)

Tak s tebou bych chtěl chodit, jestli nekecáš, tak to musí být vždy skvělý odvaz.

Pavla (So, 27. 6. 2020 - 12:06)

To Věrka: A kolik vás je holek/kluků? Stříkají kluci i do ostatních holek? Máte nějaké dobré skupinové polohy?

Věrka (Ne, 28. 6. 2020 - 11:06)

Co nejvíc držíme spolu, tak 5 kluků a 4 holky. Při narozkách a různých akcích se nás sejde i přes 40, to příjdou i sourozenci a kamarádi nás devíti. A po přípitku a pár panácích se to rozjede tak, že je to jedno kdo s kým, věra nevěra, to je jedno. Já mám stálého kluka a holku, tím myslím tu nej kamarádku. Když chci víc kluků, tak stačí zavolat a příjdou si se mnou zadovádět. Všechny 4 si to necháváme stříkat dovnitř. Já mám ráda na koníčka někde se to jmenuje kovbojka a nebo když mi to dělá zezadu na pejska a 69, ale používám i další polohy a někdy i záleží na situaci, třeba i na židli, když mu sednu na klín. Když je víc kluků najednou? Ono není zase tak něco zázračného, tak asi běžný sendvič a ten dole ho má buď v pipině a nebo když jsem obráceně tak v análu. třetího kouřím, ale to se mnou nesmí moc házet, to potom nedávám. Ten co je dole to má horší s přirážením. Další co děláme pokud je aspoň jeden z kluků dost silný a jsou stejně vysocí, ten silný mě zvedne, já mu dám nohy kolem jeho pasu a oba si mě napíchnou, druhý mu pomáhá a vše je na nich. Nebo si lehnu na bok a jeden si lehne zpředu a druhý zezadu. Z blbosti jsme zkusili jeden do análu a dva do pipiny, ale to jen tak na zkoušku, jaké to je. Asi ale nejlepší je, když se střídají postupně, když ležím na stole. Jeden se do mě dole udělá kam chce a jde si ho nechat vykouřit a mezi tím to dole dělá další. Takhle jich v pohodě zvládnu víc a bez té akrobacie. Včera jsme byli ve třech na procházce a ten můj kluk uviděl pěknou holku. Byl z ní jak u vytržení. Tak jsem ho za ní poslala, ale prý už má kluka, tak jsem to zkusila já a taky nic, s holkou to prý nehodlá dělat, neví o co přichází. Tak škoda, mohli jsme zkusit někoho nového. Jejda, to jsem se rozepsala, to tady bude kupa honičů a vopruzů mít kupu keců, jak je zde zvykem.

Honza (Ne, 28. 6. 2020 - 11:06)

Nebudu sem psát co jsi a nebo jestli je to pravda, nebo výmysl. Jak to ale můžeš takhle zvládat, to toho svého kluka nemiluješ, že jsi mu tak nevěrná? Je to lákavé, to ano, ale nechápu, ten přístup k němu, já bych to té své nemohl udělat.

Alice (So, 27. 6. 2020 - 11:06)

Můj kluk byl sám doma, rodiče na víkend odjeli a tak jsem se k němu nastěhovala a chtěli jsme celý víkend pěkně dovádět. V sobotu dopoledne jsme na to šli a v tom nejlepším se otevřely dveře a tam stál kamarád mého kluka. Ukázalo se, že jsme zapomněli zamknout vchodové dveře. A jak tam tak civěl, tak jak jsem byla už hodně rozdělaná, tak jsem na něj vykřikla, ať zavře a přidá se místo toho koukání. Ten můj kluk ztuhnul, ale zase jsem ho rozhýbala a byla z toho pěkná trojka na celý víkend. Mě se to moc líbilo a ty dva jsem musela přesvědčit, aby spolu při tom nesoupeřili. To byl ten největší problém, ale zatím to funguje. Asi nejhorší bylo, že když se do mě jeden udělal, tak ho tam druhý nechtěl strčit, aby přidal další. Teď už to dělají oba bez zábran a užíváme si vše naplno. Ale dalo to docela zabrat, než to ti dva pochopili.

Pavla (Čt, 25. 6. 2020 - 15:06)

Věrko, a kolik vás tam bylo, střídali jste se všichni? A kluci se udělali i do ostatních holek?

Monika (St, 24. 6. 2020 - 21:06)

Také mám problém jít do kamenného sex shopu, proto vše objednávám. V poslední době jsem už asi 4 krát objednávala z internetového obchodu eroticsexshop .cz, jsem velice spokojená s kvalitou výrobků za dobrou cenu.

Věrka (St, 24. 6. 2020 - 18:06)

Já měla sex v 17 se 3 kluky po sobě a nechala se pěkně naplnit. Odzkoušela jsem jich i víc o 18 narozeninách. To ho do mě mohl strčit a udělat se do mě každým kdo tam byl. Kamarádky okukovaly a šukaly taky. Kamarádi zavolali další s tím, co se děje a byl z toho docela obrovský počet zásunů s výstřikem, už ani nevím kolik. Prostě jsem prohlásila, že podržím každému, kdo tady je a ať to do mě všichni nastříkají a já jim je potom ještě olížu a vylížu každou holku, která bude chtít. Po této akci měl můj kluk přes týden pauzu, než se dám dohromady a šukal moji kamarádku. On nás šuká obě, ale ona měla míň zásunů a tak mohla. To samé bylo při 19 narozeninách a při 20 to chci udělat taky. To už všichni vědí.

Návštěvník (Čt, 25. 6. 2020 - 10:06)

A bylo to jeden po druhém a jen do pochvy , nebo do tebe šli dva , tři najednou . Do pochvy , úst a konečníku ?

Věrka (Čt, 25. 6. 2020 - 15:06)

V 17 jsme to zkoušeli všelijak, jak to bude nejlepší. Zkusila se také varianta všichni tři najednou, ale je to dost náročné na to aby se dole oba porovnali a mohli pořádně přirážet a vystříkat se. Když jsme koukali na porno, jak to dělají, tak to vypadá dobře, ale normálně to zase taková hitparáda není. Hodně to záleží na klucích jak si mě a sebe porovnají, aby jim to šlo. Takže i tři najednou dávám a problém mi to nedělá. Pokud chtějí postupně tak to také není problém. Já jim vždy řeknu, ať si to dle zorganizují a dělají, jak chtějí a nahoře orál si už dělám podle toho jak je kdo volný a chce. Většinou je to tak, že kdo se do mě udělá dole, tak mu ho ještě přejedu pusou a buď ještě něco vystříkne, ale většinou ne, to až po nějaké době. Dole mi je jedno, kam ho strčí, to nechávám na nich. A jak na to kouká ten můj kluk? Bere mě jaká jsem a jak to je a hrátek se většinou účastní a pokud se mu nechce, tak to dělá s kamarádkou a případně si ještě nějakou přibere.

Návštěvník (Pá, 26. 6. 2020 - 01:06)

Prostě to dá , každý neustojí dívat se jak to jiní dělají do jeho holky . Ale pro něho je to asi rajcovní .

Věrka (Pá, 26. 6. 2020 - 18:06)

Nepřipadá mi, že by ho to nějak rajcovalo a nijak jsem se ho na to ani neptala. Když je u mě plno, tak ho jde strčit do jiné a neřešíme. Nijak se neomezujeme v tom, do které ho on strčí a kdo ho strčí do mě. Sex bereme jako zábavu a potěšení z nádherných pocitů. Samozřejmě, že si to užíváme i spolu jen ve dvou, ty popsané akce nejsou každý den a kamarádka taky příjde, až když má čas. Když jsem ležela s chřipkou, tak jsem mu řekla přímo, že ať si dojde za tou mojí kamarádkou a on že to není nutné a vydrží to a ať mu to udělám rukou. Tak asi nikde jinou nemá. Ovšem když kamarádka přišla a on byl u mě, tak ji to udělal, u toho jsem byla a smrkáním je podporovala. Je nesmysl, aby si to dělal sám, když může s holkou.

Jitka (Po, 22. 6. 2020 - 11:06)

Co jste třeba objednávala? Já bych si chtěla nakoupit kvalitní erotické oblečení, ale chci mít jistotou, že mi přijde za moje peníze opravdu kvalita. Abych šla do sexshopu si něco vybrat, tak na to nemám odvahu.

Návštěvník (Po, 22. 6. 2020 - 11:06)

Ne tom nic není tam jít, obchod jako obchod.

Patricie (So, 20. 6. 2020 - 19:06)

Je to docela problém s tím co v dnešní době ze sex shopu chodí. Také mi trvalo, než jsem narazila na obchod, odkud chodí kvalitní erotické prádlo. Myslím z kvalitní látky, a dobře vypadající.

Jitka (Čt, 18. 6. 2020 - 19:06)

Potřebovala bych poradit, kde bych mohl koupit kvalitní erotické oblečení? ale opravdu kvalitní nejlépe bavlnu.

Monika (So, 27. 7. 2019 - 18:07)

Mě se zase loni stalo, když jsme jeli na fesťák, tak sebou vzal můj kluk kámoše. Sice jsem si říkala, to bude opruz, ale co. Ve stanu jsme spali spolu, no spali. Ten můj mě to začal dělat rukou a ten jeho kámoš nejdřív že nic, ale nevydržel. Jak už jsem byla načnutá, tak mi to bylo jedno a i těch pár piv tomu pomohlo. Zatím co mě ten můj kluk šukal, tak si ten jeho kámoš vzal tanga, co jsem je měla svlíknutá a čuchal k ním a bral je do pusy. Taky potom zasunul a ani se nemusel pobízet a ta tanga měl navlíknutá tak, aby je při souloži mohl čuchat.
Oba mě pěkně naplnili a udělali, bylo moc skvělé. Zbytek fesťáku jsme spíš prošukali. Nikdy bych nevěřila, ale dva jsou o moc lepší než jeden. Už skoro rok si je držím, aby mě pěkně šukali a pokud možno oba společně. Kdo nezkusil, ten to nepochopí.

Evča (Ne, 21. 6. 2020 - 17:06)

Prodělala jsem vloni něco podobného, taky se k nám přidal kámoš mého kluka. Pozdě večer, když jsme šli lehnout do stanu už pěkně rozjetí a posilnění pivem, tak mě ten můj začal dělat zepředu a jeho kámoš se přidal zezadu. Do té doby jsem nikdy anál nezažila. Jak jsme byli ale už utahaní, tak se do mě udělali a odpadli jsme. Dopoledne po probuzení, když se ukázalo, co se stalo se ti dva málem poprali, až jsem je musela sklidnit a oba jsem je vykouřila, aby přišli na jiné myšlenky. Co si asi ten můj myslel, když se napijeme a spíme všichni v jednom stanu? Já tušila hned, že bude problém, ale nechala jsem to jak to je a neřešila, nemusel ho brát a mohli jsme jet jen ve dvou. Ale nakonec ještě ten den mě šukali zase oba už bez hádání. Nakonec jsme z toho fesťáku moc neměli a celý ho prošukali a bylo to nádherné. Prostě dva jsou lepší než jeden. Jenže měsíc po tom a chození s oběma se ti dva zase pohádali a poprali a bylo po radosti. Teď se mnou chodí kámoš toho mého bývalého. Bývalý nedokázal unést, že jsou dva. Já pro změnu přibrala kamarádku a teď ten můj chudák nás sotva stíhá uspokojit. Jo, kdyby ten bývalý trouba vydržel, tak mohla být pěkná čtyřka. Prostě každý na to nemá, já si taky myslela, jak je to špatné, ale když k tomu dojde a jen se to prožívá a ostatní se hodí za hlavu, tak je to krásné. Doporučuji zkusit dva kluky a zkusit i holku.

Reklama

Přidat komentář