Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

UFO (Út, 30. 6. 2020 - 09:06)

Data o lidstvu nasbírána, přesouváme se do laboratoře

Sběrač (Po, 29. 6. 2020 - 17:06)

Tak a teď už víte, co bylo tím sladkým ovocem :) nebo ne?

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 16:06)

Ještě větší kašpárek, než jsme si mysleli, milánku to je asi ten důvod proč sem si tu udělal registraci, to abych předešel hlupákům trpících rozdvojenou osobností :) Je to prima, psát si psát sám se sebou viď? Když už tě omrzelo vydávat se za slečny, tak se teď ukájíš vydáváním se za x lidí včetně mě. Co na takového narušence říct?, no asi nic, na to nic moc říct ani nejde. Ozajstný kokot tak akorát.

Petr (Po, 29. 6. 2020 - 17:06)

Jo,už je zo zmonitorované.

Petr (Po, 29. 6. 2020 - 16:06)

A on ty Scatterovy kraviny ještě někdo čte? Já vždycky když sem přijdu tak v první řadě se dívám na nicky a jak vidím Scatter tak to přeskakuju.

VV (Po, 29. 6. 2020 - 14:06)

Jediné ovoce, které to tvé chování přineslo je, že tě tu všichni mají dost. To si jako vážně myslíš, že to tvé chování je v pořádku? A když se tu chlubíš těma holkama, co tě sem stále přivádí? Možná si s někým píšeš, ale v reálu s tebou nechce žádná mít nic společnýho, když pozná jaký jsi člověk. Jenom aby polovina nebo i víc těch povídaček o holkách nebyla vymyšlená. Proč by sis jinak tady potřeboval shánět nové holky? Asi protože o člověka s chováním burana žádná holka nestojí! Nepomůže ti ani tisíckrát ji říci, že je to tvá princezna, protože buran zůstane buranem a o toho žádná holka nestojí.
Podíval jsem se i na první příspěvky, abych se přesvědčil jestli to tu bylo "království pokakaných děvčat", jak píšeš a viděl jsem klidnou diskusi mužů i žen. Takže nic takového o čem píšeš. To ty se to tady akorát snažíš rozvrátit na něco jiného.

Návštěvník (Po, 29. 6. 2020 - 13:06)

Občas sem nahlédnu. Ale podle mně to není soukromé Scatterovo téma, třeba že je pamětníkem. A jak už bylo naznačeno je to téma oboupohlavní. A ještě z názvu nevyplývá, že se jedná jen o plánované pokakávání. Já si například rád přečtu, když se někomu stane nehoda a jednoduše to nestihne. Jak praví klasik: Člověka to potěší, když slyší o neštěstí. :o))

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Btw. předtím jsem to neřešil, když tu občas napsal třeba Pavel, už jsem si zvykl a překousl to, ač mi to činí i tak fyzicky nevolno, ale aby tu z 10ti příspěvků bylo 9 od naprosto retardovaných mentálně zaostalých howad, tak to ne, to už jsem prostě musel zakročit a věř že dobře vím co dělám a už to nese ovoce.

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Ono je to těžký přehlížet, když je tady toho 90% že, nemám nic proti příspěvkům chlapů, ale normálních a ne jak se posrávají hovada jedny. Já s ebavím s holkama soukromně, tady píšu obdivné komenty jen, občas asi i na nějaký fake, ale to mě nijak neiirituje, spíš se pozastavuju nad tou nepopsatelnou ubohostí těch, co se tu vydávají za holky. To není ani úroveň ZŠ, opravdu ne.

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Jinak mě je celkem fuk, jestli jsem si někdy udělal dobře nad smyšleným příspěvkem, já mám holky i v reálu, což vy ubohé nuly co si posráváte trenky a nemáte jasno ve své sexuální orientaci a spoustu drahoceného času zde strávíte vymýšlením báchorek a vydáváním se za opačné pohlaví, na to ani nejde nic říct, je politováníhodné, že takoví mrzáci existují, co mají tak smutnou náplň života a věnují čas takovýhle trapárně. :D Dokonce mě to teď i pobavilo, že takový primitivové můžou reálně existovat.

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Já si spíš myslel, že nemůže existovat ubožejší primitiv, než ten, který má potřebu se vydávat za opačné pohlaví a psát tu smyšlené historky a ukájet s enad tím cca rok v kuse, to teda gratuluju, většího mrzáčka snad nejde ani vymyslet :D Tohle bych neudělal nikdy, vydávat se za holku jak tajtrlík.

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Myslím, že největší odhalení jsem tu způsobil já, tím, že jsem vás tu označil za primitivní hulibrky a vida, už vylejzají další :) takže kdo měl vlastně pravu? Opět já, že je to tu jak u teplých párků, tak nevím, kdo je větší chudák, jestli ten kdo pohoní nad příspěvkem smyšlený holky nebo ten kdo se za ní vydává, ale jsem rád že někdo smazal ty příspěvky vulgární, jelikož já jinak na podlidi reagovat neumím, bohužel, jen se mi mým geniálním tahem potvrdilo, že to tu nabralo kurz bukový háj, čehož jsem se obával.

Waco (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Sorry kámo, ale to smazaný tady co jsi dneska předváděl to bylo fakt maximálně ubohý. Jenom na úvod napíšu, že já nejsem žádnej hulibrk, ani se nepodělávám. Líbí se mi to u holek jako tobě, ale právo vyjádřit se tu k tématu má každej. Když tě ty příspěvku od chlapů iritují, tak je prostě ignoruj a přehlížej, a bav se jenom s holkama, ale co jsem tak všimnul, tak moc se z tebou tady holky nebaví, když pominu ty fiktivní :) Takže takhle odtud vyženeš akorát úplně všechny lidi a zůstaneš tu sám. Což je vlastně dobře, protože vedle tebe a tvýho ega už tu není pro ostatní místo.

Choze (Po, 29. 6. 2020 - 10:06)

Když vidím, jakej to tu nabralo obrat, tak nastal čas na jedno odhalení. Zároveň tím snad poskytnu další důkaz, jaký je Scatter šašek. Jsem tvůrce Nikoly alias posraný učitelky. No tak, snad tu nikdo nevěřil, že někdo takový může existovat? Když jsem sem psal to s tím nákupem ve večerce v plných kalhotkách, tak jsem si říkal : neblbni, to už přeháníš, to už ani ten vocas Scatter nemůže sežrat... a Von to sežral :D Musel jsem se smíchy plácat do kolen. Vystupoval jsem tu i pod nicky Kristýna a Betty. Na Kristýnu se chytila její jmenovkyně Kikina, na Betty pro změnu Jitka, ale o tyto posrávačky nebyl takový zájem, tak jsem je uspal. Někteří všímaví tu trefně podotkli, že to píše jeden člověk. No snažil jsem se při tom trochu obměnit styl psaní, ale poznat se to samozřejmě dalo. Teď už uspím i Nikolu, páč už mě to nebaví. Byla to sranda, ale každá legrace musí jednou skončit. Osobně bych si tipnul, že jediný skutečný holky tu jsou Jitka a Kikina a kdo ví jestli... Zbytek píšou chlapi, který to bere, a tak se vydávají za holky, nebo recesisti s bujnou fantazií jako já. Dostat Scattera tam kam chcete není vůbec těžký. Stačí vycítit jeho slabosti a použít je proti němu. Je to totiž velmi jednoduchý a omezený člověk. Howgh. Ps : Vy co si tu nevymýšlíte a fakt se posráváte, tak snad jsem vás nerozhodil a nic proti.

Jitka D (Ne, 5. 7. 2020 - 15:07)

Hele, nechytala asi není ten pravý výraz. Pokud si vzpomínám, tak jsi Bety situoval do role holky, které táhne na 18, nějakým způsobem dostala nápad si vyzkoušet jaké to je být pokakaná do kalhot, nakonec to zkusila a zaujalo jí to. Tak jsem jen zareagovala na příběh, který mi připadal dost hodnověrný, protože takto nějak jsem začala i já. Jen jsem byla inspirována skutečnou nehodou kamarádky, která se potřebovala někomu svěřit s tím, co prožívala, když si festovně nadělala do kalhot. Taky jsem si chtěla její pocity vyzkoušet na vlastní kůži a chytlo mne to.
Ráda bych ale věděla, proč tohle děláš. Máš pocit, že si nad Scaterem vyhrál, ale ve skutečnosti se chováš jako někdo, kdo nabízí alkoholikovi panáka nebo drogově závislému dávku a má radost, když si dají. A to je nezřídka horší než ta závislost sama. Co na tom, že Scatera berou pokakané holky? Tak berou no. Někdo krade použité ženské prádlo, někdo se snaží získat pramínky ženských vlasů, jiný ujíždí na zpocených ženských střevících a dalo by se pokračovat ještě hodně dlouho. Scaterovi se holt líbí od hovínek zamatlaná ženská zadnice a popřípadě i pička. Proti zábavám typu sado-maso, zoofilie a mnoha dalším podobným chuťovkám je to pořád ještě docela nevinná zábava. Akorát to holt tak úplně nevoní. Ale pokud se na tom partneři shodnou a provozují to někdo spolu v soukromí, což je skoro vždy, tak nic proti tomu.

Scatter (Ne, 5. 7. 2020 - 22:07)

Je to trapnej čurák, ale docela mě mrzí, že se takový koště nedá jen tak vytáhnout z anonymity netu a zničit, ono by to šlo, ale kdo yb se zabýval takovým chudákem, že...jen škoda, že to tu převzali buzny jako on a šlo to tu do kytek, to je jediný co je špatně.

Choze (Ne, 5. 7. 2020 - 16:07)

Jituš já jsem se Scatíkem nějaký čas pracoval a vůbec jsem nevěděl,že je to on,ale skočil mi na vějičku,když mi s tím pomohla jedna známá ve firmě. Takže mám motiv.

Scatter (Ne, 5. 7. 2020 - 22:07)

Retardovaný čurák si, to máš z těch hoven co žereš v palici tak nasráno :D

Scatter (Po, 29. 6. 2020 - 04:06)

To je výborné Renčo, moc tě chválím, jedině plné kalhotky jsou lékem na všechny neduhy :*

pavel (Ne, 28. 6. 2020 - 21:06)

Hergot , tak to mám smůlu , já si to užívám ůplně sám .

Reklama

Přidat komentář