Reklama

Je orální sex nevěra ?

Lešek (So, 1. 8. 2020 - 10:08)

Líbání samotné nevěra není,ale na druhé straně neexistuje žádný důvod,proč by jsi měl ošmatrávat nějaké cizí holky,které nejsou tvé přítelkyně a v podstatě nějaká intimita v podobě francouzáků a osahávání je tam úplně k ničemu,Chceš s nimi snad spát?To jsou projevy výlučného a důvěrného vztahu mezi jedním chlapem a jednou ženskou,ale ne že se někomu jen tak chce a tak zkouší jak na to bude kdo reagovat.Vím,že se zde chlubily nějaké dívky,které byly v nějaké partě,kde jsou ony a ještě nějací kluci.A jak to tam prý každý s každou dělá a nikomu to nevadí.Jejich kluci si užívají s jinými dívkami a ony zase s jinými kluky.Podle nich to prý nevěra není,když o tom ti jejich protějškové vědí.Já na to mohu říci jediné,ne,opravdu se o nevěru nejedná.Je to jen a pouze grupa zdegenerovaných prcalů.Kde si myslí,že s tímhle přístupem dojdou?To chtějí praktikovat napořád?Taková dívka si už pak normálního kluka v budoucnu nenajde.

Jenda (So, 1. 8. 2020 - 17:08)

Pořádný francouzák a osahávání a prstění pipiny, jak tomu říkají se holkám líbí a dělá jim to dobře a mě, když to při tom udělá rukou, tak jsem taky spokojen. Nevím, proč bych to nemohl dělat. Moje holka to dělá s kamarádkou i předemnou, někdy i s jinými holkami. Sex mám jen se svojí holkou a s její kamarádkou, buď samostatně, nebo najednou. Kamarád mi s nimi občas pomůže taky. S jinýma klukama jsem ji neviděl. Vztahy máme naprosto skvělé, ale sex do toho rozhodně nehodlám zatahovat. Jde přece o to udělat si dobře a mít z toho potěšení. O zkoušku co kdo unese mi nikdy nešlo. A k té partě prcalů. Chtěl bych si nechat vysvětlit, proč by si nemohla po těch orgiích najít normálního kluka a co je to normální? To je mnich? Taky jsem to četl a nevidím v tom nic špatného, že si zadovádí. Však kluka má, jako jiné v té jejich partě. Koho by měla teda ještě hledat?

Lešek (So, 1. 8. 2020 - 19:08)

Tak proti gustu žádný dišputát.Pokusím se vysvětlit,proč si taková dívka normálního kluka velmi pravděpodobně nemůže najít.Jde o to,že sex není jen nějaký akt při kterém si člověk udělá fyzicky dobře a je vyřízeno.Holky po takovýhle zkušenostech mívají narušenou sexualitu,jsou duševně plytké.Případný vážný vztah,který by snad v budoucnu chtěla navázat,bude velmi komlikovaný,nemluvě o tom,že si nejspíš svého partnera ani nebude vážit.Proč taky?Když to předtím dělala s Pepíkem,Františkem,Lojzíkem,Michalem atd.,tak tenhle bude jen další v řadě.Nevěřím tomu,že by najednou byla jiná a začala brát sexualitu jako nádherné souznění dvou osob.Její partner bude sloužit jen jako výtah k jejímu společenskému postavení jako vdané paní,čili jako užitečný trubec.To co jiní před ním měli zadarmo,tak on za to bude platit a investovat do ní.Chápeš už?

Jan (Čt, 13. 8. 2020 - 17:08)

Tak čím víc jich měla, tím víc zkušená a tím víc umí, co s nějakou puťkou, co chce sex až po svatbě a potom bych jen koukal, co je to za nemehlo. Já měl také kupu holek a dvě najednou taky nebyl problém a nijak to těm holkám nevadilo a mě už vůbec ne. To jsou starosti. Při klasice jako je flaška, tak to dělám s tou, kterou jsem si vytočil, však je to zábava. S kámošem tu moji holku taky protáhnem a líbí se ji to a je prý víc uspokojená. Tak je to jasné, že dva jsou lepší než jeden. To se musí prostě zažít a až potom kritizovat.

IV (Ne, 2. 8. 2020 - 15:08)

To jsou ale nesmysly. Já v mládí dováděla úplně stejně, na střední jsem dala tolika klukům, že to ani nemám spočítané, kdo by se s tím taky trápil. Obsloužit tři a víc nebyl problém. Na vejšce a po ní jsem si přivydělávala jak tomu tady říkáte kurva, ale ve vyšší společnosti. Dnes mám dvě děti a krásné manželství. Současný manžel o tom věděl a živila jsem se tak i při něm. Až když jsem chtěla děti, tak jsem s tím skončila. Jsme díky tomu finančně zaopatřeni a už by mě nikdy nenapadlo tuto činnost znova provozovat. Dnes by nikdo nepoznal, čím jsem se živila. Ale zase nejsme všichni stejní.

Návštěvník (So, 1. 8. 2020 - 19:08)

Pokud je to dobrá kurva , tak je to dobrá investice .

Návštěvník (So, 1. 8. 2020 - 19:08)

On asi myslel do budoucnosti, když nebude s tím z party prcalů celý život. Klidně si ta dívka normálního kluka najít může, ale někde daleko od party prcalů, kde tu partu neznají a přetrhat s prcaly všechny styky, jinak by to tomu novému normálnímu mohlo vadit.

Petra 2002 (Ne, 28. 6. 2020 - 22:06)

A tak zasunovat do mě můžou, ale líbat ne?

Návštěvník (Ne, 28. 6. 2020 - 22:06)

Jestli ti ho zasune do vaginy , nebo do úst bez souhlasu tvého partnera , je to nevěra .

Petra 2002 (Po, 29. 6. 2020 - 08:06)

Stalo se, klukům ho vykouřím a zásuny už taky byly když jsem byla sama, ale i před mým klukem. Ten vše v klídku sledoval při líbání a dráždění rukou mé spolužačky a nakonec ji to udělal taky. Oba to tak nebereme a takhle se bavíme, jestli někoho ulovíme a ošukáme. Kecy o nevěře nás neberou.

ZM (Po, 29. 6. 2020 - 18:06)

Na střední jsem taky podobnou potkal, postavili jsme se do kruhu a postupně nám všem vykouřila. Byla skvělá dračice. I holkám vylízala. Kdo z kluků chtěl, tak ten zasunul, v pohodě mu vyhověla. Dal jsem si za úkol ji sbalit a povedlo se, chodil jsem s ní až do konce školy. To, že to dělala s jinými jsem neřešil, byla v sexu moc dobrá, tak proč si to kazit nějakým staromódním názorem s nevěrou. Rozešli jsme se chvíli po konci školy, protože jsem odjel na dva roky do Francie. Škoda. Občas se potkáme a pokecáme o těch krásných časech.

Zdenda (Ne, 28. 6. 2020 - 21:06)

A co je nevěrného na líbání? Holky líbám běžně i s jazykem a to jako vadí? Zajímavé teda, že moje holka nezasáhne. Je mi 16, ale problém nikde nevidím.

Kevin (Ne, 28. 6. 2020 - 14:06)

Je mi něco přes 17 a lížu ji mí holce a i jiným a oni mi ho i vykouří a co je na tom špatné? Zasouvám do mí holky i do jejích kamarádek, proč by ne, když to chtějí a mí holce to nevadí. Jen se tak bavíme a proč nemít 4 holky? Dělá mi to dobře a jim taky. Nevěra je co? Nějaký prastarý nesmysl, který někteří chtějí stále dodržovat?

M (Ne, 28. 6. 2020 - 13:06)

Hem přijde mi, žre moc lidí zatím sou jen mladež.
Co je podle vás nevěra?
Chápu stereotip je špatná věc, ale řešit to, že pudu vylížat jinou?
Neřeknu nechat sáhnout ale orál či zásun dle mě už je nevěra.

Jenda (Ne, 28. 6. 2020 - 16:06)

Že by se ozval nějaký důchodce? Jen se prohodíme a ochutnáme jinou. Co na tom řešit? Nejlepší je, když ta moje holka přitáhne jinou holku a musím stíhat udělat obě.

Návštěvník (Po, 13. 4. 2020 - 16:04)

Jako nevěru snad ne, to jen když ho zasunu, tak jo. V létě jsem(18) vzal na chatu s mojí holkou(17) i kámoše(18) a nakonec se to vyvinulo tak, že jsme ji to udělali oba společně, myslím ošukání a od té doby nám podrží oběma. Po pravdě nás k tomu dost provokovala a kouřila nás oba a potom už další krok jen následoval. Kdyby se ji to nelíbilo, tak to asi nedělá. Teď nevím, jestli to nebyla chyba ho brát taky.

H (Ne, 5. 4. 2020 - 15:04)

Nikdy jsem to jako nevěru nebral. Lepší je se na vše vykašlat a bavit se. Svátek a narozky teprv jsou hromadné orgie všech mých kámarádek a kamarádů. A když už máš trochu v sobě, tak je ti to buď jedno a nebo jsi debil. U nás je to jedna z možností, jak to dělat s jinou bez nějakých výčitek a rozchodů. Kterou si vytočíš, s tou jdeš a je to. Bez keců a bez výčitek. Nakonec se to stejně zvrhne tak, že se to střídá podle chuti a počty taky nikdo nehlídá. A kdo s kým spí je taky už jedno. Probuzení je teda sranda, když potom vidíme kdo s kým byl. Přespává se v místě oslavy a domů se jde další den odpoledne nebo i k večeru. Už se to i protáhlo do dalšího dne. A abych nezapomněl, dobré jsou akce na horách, obzvlášť na silvestra. Sjedeme se po vánocích a odjíždíme tak 2 dny po.

Standa (Ne, 29. 3. 2020 - 17:03)

Tak jsme stále zalezlí doma, nikdo z nás nechodí do práce, jen se dojde na nákup. A tak si to pěkně užíváme s holkama. Chtělo by to nějaké hry. To, že se všelijak prohazujeme je běžné už dávno, zkoušíme všelijaké polohy, koukáme na P a podle toho také něco zkoušíme. Holky se zabaví i spolu, tak to zatím přežíváme.

Jirka. (Čt, 2. 4. 2020 - 17:04)

Při té mizérii dobrá zábava.

Lenča (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

Orál jsem nikdy nebrala jako nevěru. Kouřím ho jak mému klukovi, tak i jiným u nás v okolí a oni mi ji také vylížou na oplátku. Kouřila jsem ho klukovi před jeho holkou a ta jen prohlásila, jestli jsem se nespletla. Tak jsem ji řekla, ať to udělá tomu mému a nebo si nějakého volného vybere a pokračovala dál. Tak to udělala tomu mému klukovi a myslela si asi jak mě naštve, ale já ji místo toho schválně pochválila, že se mu věnovala a že jsem ráda že ho udělala. Koukala a asi pochopila, že u mě nepochodí a staly se z nás velké kamarádky.

Reklama

Přidat komentář