Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 20:06)

A hlavně já jsem zde od počátku ikdyž před lety s jiným Nickem, vy jste náplavy, tak se přizpůsobte, odjakživa to tu bylo království pokakaných děvčat, jejich obdivovatelů a párů co si užívají spolu

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 20:06)

Muži a ženy dohromady to být můžou, páry, a neboj s dost těma holkama si píšu soukromě takže nemusíš mít péči že to jsou kluci, to jste jen vy homoklády i z psaného projevu lze poznat zda je to holka nebo buk, tak už tu neplakejte a dejte přednost holkám žebráci.

VV (Ne, 28. 6. 2020 - 20:06)

Měl by sis také lépe přečíst téma této diskuse: "Kdy jste se naposledy pokakali". Hlavně to sposlední slovo s měkkým i, které se v přísudku píše, když se jedná o MUŽE !!! Případně muže a ženy dohromady. Chceš mít skupinu, kde budou holky kakat jen pro tebe? Založ si ji (např. skupinu: Holky pojďte kakat pro scattera) a lidem tady dej pokoj!

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 19:06)

Ale no tak buzíčci na mě se stejně nechytáte, i holce je milejší zase pokakaná holka, za to vy byste si měli nafackoval, dospělí chlapi a posravat se, koukněte se do zrcadla jací ste ubožáci proboha, která by vás chtěla poserové :D. Já to tu nekazim, to vy to tu kazíte, zde prospívají holky a vy taky můžete obdivovat ty úžasný holky, ale ne že se tu budete posrávat, na to není nikdo zvědavej, tady je prostor pro pusinky a ne klobásy.

Renča (Po, 29. 6. 2020 - 00:06)

Tedy scattere, naučil se tak, chvilku jsem tu nebyla a co se to tu děje....Řádil nám tu teď ten chorona potvor....., také jsem se jej snažila vypudit, miláček mě docela zanedbával a já měla kolikrát plné kalhotky i punčošky...., ne jednou jsem se probudila a představovala si jak je tu se mnou..., tak se mějte rádi a kakejte do kalhotek ať ji vypudíme, Renča

VV (Ne, 28. 6. 2020 - 20:06)

Ano, na tebe se nikdo nechytá. Ty jsi tu jediný tajtrdlík, který sem chodí. Honíš si ho nad příspěvky kluků, kteří se vydávají za holky, ale do buzíků budeš nadávat ostatním. Jsi k smíchu!!! Vytváříš tady stejně negativní prostředí jako různí prudiči, kteří sem chodí nadávat.

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 13:06)

Maťo ty fakt jedeš bomby na to bych asi nesehnal odvahu a volat na info s takovým požadavkem, tak to už je uplně jiný level ostudy. A jinak vy ostatní homoklády a ořežpruti, máte pravdu, pakujte se na hovno.sk, tam mužete obdivovat svý výtvory a je tam z 98% homo osazenstvo, tohle je má privátní honírna, s příspěvků holek se mi zvedá péro, ale z těch vašich hoši maximálně žaludek. Sorry jako

Návštěvník (Ne, 28. 6. 2020 - 17:06)

Ty seš tady všem, tak maximálně pro smích, ty privátní honírno :)))

J. (Ne, 28. 6. 2020 - 13:06)

Miláčku,to snad ne!

Maťa (Ne, 28. 6. 2020 - 12:06)

Mám aj túto skúsenosť. Tiež som to urobila na služobke a potrebovala som sa presunúť do susedného mesta, lebo musela som dať auto do servisu a bývala som v susednom meste. Zavolala som si taxík, povedala čo sa mi stalo a chcela som, aby pre mňa prišla taxikárka. Dispečerka najprv neverila, že to nie je sprostý vtip, no nakoniec som ju presvedčila a dohodli sme sa, že vyskúša sa opýtať kolegyne, či to zoberie, a že mi zavolá naspäť. Kolegyňa to zobrala, prišla, so všetkým mi pomohla a pre mňa to bol nezabudnuteľný zážitok.

Linda (Ne, 28. 6. 2020 - 12:06)

Díky, snad to dopadne podobně dobře i u mě.

Ozzy (Ne, 28. 6. 2020 - 13:06)

Linďáku,běž už s tím do prdeli. Tady každý ví že se rád oblékáš do dámského a pak se posereš. I v práci.

Linda (Ne, 28. 6. 2020 - 12:06)

Teda Maťo klobouk dolů. Jinak mám taky takový trochu podobný plán, jen by mě zajímalo, jestli má někdo z vás zkušenosti se zavoláním taxíku, když nejste zrovna v čistém stavu.

Maťa (Ne, 28. 6. 2020 - 11:06)

Už dávno som počula, ako váš moderátor rádia Kiss Jižní Čechy, v rámci relácie Bonzák, volal na informácie do jedného obchoďáku, že je na WC u nich v obchoďáku a potreboval by, aby mu niekto zo zamestnancov oddelenia odevov, doniesol nohavice, že ich tam zaplatí, že ich súrene potrebuje, a že ich o to prosí. Nakoniec mu ich chcela doniesť priamo tá pracovníčka informácii, ktorej sa dovolal. On ich nepotreboval, len skúšal pracovníkov informácii, lebo počul, že sú veľmi neochotní, no táto bola veľmi milá a ústretová, určite by mu tie nohavice doniesla. Dnes som sa rozhodla, že to vyskúšam. Bude to iste vzrušujúce, tak som zvedavá ako dopadnem.

Milan (Ne, 28. 6. 2020 - 08:06)

Pozor, dorazil ten s "patentem na pravdu". No já jsem věděl, proč jsem sem včera radši nic nepsal o svý včerejší akci. Kiki má pravdu, na hovno.sk se dá normálně pokecat. Tam aspoň nejsou idioti s předsudky. Vidím, že Jitka se zase odmlčela, tak s kým bych se tu ještě bavil... Pakuju se, Adios.

Filip (Ne, 28. 6. 2020 - 18:06)

Už se nedivím, že tady odsuď lidi odchází, když se tady nějaký blbec a kazí to tady.

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 07:06)

Mě zajímají jen HOLKY! HOLKY!! HOLKY!!!

Scatter (Ne, 28. 6. 2020 - 07:06)

zase to tu začíná být jak u buzerantů :(

Filip (So, 27. 6. 2020 - 21:06)

Zdravím vás Pokakandy. Obdivuji vás, co už máte všechno zasebou. Hlavně Kikinu, ta je úžasná. Jak překonávate ten strach z ostudy a že se ani nebojíte, že vás někdo uvidí?
Jsem tady nový mám i tak obavy něco napsat o sobě, protože mám strach aby tady nebyl někdo známí. Tak jen zkráceně. Jsem 26 letý mladík a právě jsem se přestěhoval od rodičů a začínám bydlet sám. Pokakávaní a plánky mě vždycky přitahovalo. Jenže jsem neměl moc odvahu to zkusit. Když jsem byl mladší, tak si vzpomínám, že jsem se i párkrát poslal, někdy úmyslně. Ale to už je nějaká doba a jelikož jsem byl doteďka u rodičů, tak tomu nebyla příležitost. Poslední dobou mě to láká zkusit, jak do plenky, tak i do kalhot. Jen z toho mám strach a hlavně, aby mě někdo neviděl a neudělal jsi hnedka ze začátku ostudu u sousedů.
Snad to někdy překonán a zkusím to.

Maťa (So, 27. 6. 2020 - 22:06)

Veď tá hanba je na tom najvzrušujúcejšia, ale máš pravdu, že pred susedmi, by to nebolo práve príjemné. Urobila som to už kdekade, ale pred susedmi radšej nie.

Reklama

Přidat komentář