Reklama

plenková disciplína

Marta (Ne, 5. 7. 2020 - 22:07)

Už ho propustili s nemocnice ale pleny se dávají jednorázové jak doma tak i venku ale celodenne to pomocovani nebylo jen tak ale kvůli epileptickym záchvatu dostal menší a větší záchvat tak se prostě pomocil. A dávám jen pleny a nic jiného ale uvažuji o koupi bodyčka aspoň a nebo punčocháču aby bodyčko měl na spaní jak s krátkým rukávem a dlouhým rukávem.

stalevplence (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

mě je 45 let na plenách jsem celej život jako dítě jsem měl látkové a klasické totalitní PVC kalhotky kolikrát mě i ve škole učitelka i přebalovala na intru jsem měl už jednorázové dnes už jsem na jednorázovkách nonstop pro větší bezpečnost mám i různé kalhotky a poslední dobou nosím i body pro větší fixaci pleny mam postupem věku silnější unik jen mam spíš problém že body jednobarevné se shaní špatně tak mám víc s dětskými motivy vypadám jak přerostlé mimino s plenami si užívám za život dost pokud bych nikomu mohl pomoct poradit klidně pište na [email protected] jsem též celoživotní epileptik též mohu poradit

Ha!!!!!! (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

Ty jsi hlavně přerostlej a otravnej úchyl.

Návštěvník (Po, 6. 7. 2020 - 05:07)

Marto, tak ty nedáš pokoj! Vymasturbuj se do plenky, taky to tak dělám a přestaň s těmi bizarními povídkami a dětech, plenkách a nemocnicích. Menis si nicky,ale styl máš pořád stejný.

Radka (Ne, 5. 7. 2020 - 23:07)

Punčocháče nedávejte, upeče se v nich, na spaní nevím jak u vás ale naše holka si plenu přes noc sama sundala a ani o tom nevěděla, takže u nás na noc dostávala letní overal(krátký rukáv, krátké nohavice, volnější a tenká bavlna , u krku jsem našila poutko a zips jsem zajistila obyč dětským zámečkem(to stačilo), přes den bodyčko ,tutu sukni a byla za baletku. (11)

Jana j (Pá, 3. 7. 2020 - 17:07)

A co se týče psychiatrie, tak je skutečnost, že tam někteří lidé pleny nosit či používat musí. Někteří mají potíže porozumět mnoha věcem, včetně toho, že si maj dojít na takovou běžnou věc jak je wc. Takže se jim prostě daj pleny a je vyřízeno. Nezapomínejte, že jsou tam lidi různých věkových skupin. Takže tam budou vybaveni plena a hák pro větší děti, tak i pro dospělé osoby.

Marta (Pá, 3. 7. 2020 - 10:07)

Ano když plenky děti chtějí tak co snimi má asi člověk dělat. Mám syna v nemocnici na neurologii když jsem tam byla včera tak jsem zjistila že má pleny když jsem se optala proč má pleny tak mi bylo řečeno že se už dvakrát pomocil do postele tak mu dali radši pleny pro jistotu. Leží tam pro opakované epilepticke záchvaty pěkně mu začali prázdniny. Měl už epilepticke záchvaty doma ale menší tak uvidíme jestli mu budu i doma budu dávat pleny.

Jana j (Pá, 3. 7. 2020 - 17:07)

A kdy vám kluka pustí? Doma potíže s pomočováním neměl? Pokud pleny bude potřebovat tak mu je dejte. Hlavně vše řešte doma v soukromí. Pleny jsou lepší jednorázové, odpadá prani použitých plenek. Pokud dítě musíte přebalit třeba v lese, tak je to i rychlejší. Jen se mu stáhnou kalhoty, teď tedy spíš šortky, dítě si podrží tričko a je za chvilku vše vyřešeno. Použitá plena se dá do sáčku a vyhodí do prvního koše co to půjde. Ve městě je vhodné použít wc pro invalidy.

Karel (Út, 30. 6. 2020 - 18:06)

Rád bych k mému dotazu slyšel názor i vás ostatních.

Pavla (Út, 30. 6. 2020 - 22:06)

Na psychiatrii jsou i lidé, kteří jsou nebezpeční sobě a okolí , takže jsou přikurtováni k lůžku, ve svěrací kazajce nebo v izolaci (na samotce) . A tam také dostanete pleny.

Karel (Út, 30. 6. 2020 - 12:06)

Mě by zajímala jiná věc. a to taková jestli je pravda že vám můžou dát plenku i v psychiatrické léčebně.
Já jsem totiž slyšel že ano tak se radši ptám.
Podotýkám že se ptám protože mě to zajímá.

Návštěvník (Út, 30. 6. 2020 - 15:06)

Když to vezmeme logicky tak na psychiatrii jsou lidé kteří mají psychické problémy a retardovaní, takže umět chodit na toaletu bude u některých problém, nebo je jim jedno jestli se pomočí nebo ne, takže si myslím že ano, že tam budou klienti kteří nezvládnou chodit na záchod.

Kveta (Po, 29. 6. 2020 - 19:06)

To jsem zkoušela nejdřív na WC a pak zabalit do plenek celý víkend byl jenom v plenkách nechtěl vůbec slyšet že by byl bez plen měl i pleny venku jsice jednorázové pleny ale měl je prostě je chtěl mít bylo štěstí že bylo vedro že měl jenom kraťasy on chtěl i punčocháče ale ty jsem mu už nedala a jak přišel z venku byl celý durch mokrý komplet ale ta plena byla naducana moci ale možná i potu na posteli jsem už měla vše připraveno s gum plenou a přebalovací podložkou vysvlekla jsem ho úplně do naha a pak šel sám do koupelny se umýt a bylo tam všechno dětské mýdlo a ostatní věci a já jsem si připravila mezitím 4 látkové pleny a už mám pro něj i gumové kalhotky tak ty byli také připravený a pak přišel z koupelny už chtěl pleny ale já jsem mu řekla že bude chvíli tak jak je nahý zhruba tak do 20 hodin a pak mu dám vědět že mu budu dávat pleny a bodyčko a gum kalhotky. A on odpověděl a co když se mi bude chtít na záchod tak buďto můžež jít na wc a nebo pod postelí máš nočník a mami prosím mohl bych dudat aspoň dudlík to jo to klidně můžeš a večeři budeš mít také v lahvi kojenecké hustý Sunar tak to se těším už jak na pleny a gum kalhotky a bodyčko a na Sunar v láhvi..

Radek (Út, 30. 6. 2020 - 04:06)

Určitě se těší i na Prestige ty honibrku.

Kveta (Čt, 25. 6. 2020 - 20:06)

Poradi mi nikdo syn se začal pomocovat nikdo mi radil až založím pleny na noc tak to zkusím dnes a uvidím co nane řekne buď řekne že je nechce a nebo si je nechá dát zvolím asi látkové pleny nijake ještě zbyli s jeho dětství tak to hned na něj půjdu s plenkami. A řeknu mu buď si pleny může nasadit sám a nebo mu je dám já sama. Tak syn si lehl už a přišla jsem do pokoje s plenkami a řekla jsem mu jestli si pleny nasadí sám a nebo mu mám pomocí a on odpověděl že mu pleny mám dát já sama tak jsem mu je dala a řekla jsem mu že kolem 22:00 až 23:00 hodin skontroluji jak je na tom s plenkami a že ho prebalim do čistých plenek a když máš plenky tak můžež dělat obě potřeby do nich a jelikož nemám už gumové kalhotky tak pleny byli prolozene igelitem a dostal větší slipy a punčocháče na konec a před chvílí mi řekl že se pokadil tak ho musím jíti prebalit do čistých plenek.

Martin (So, 25. 7. 2020 - 12:07)

Dobrý den,
Studoval sem psychologii za prvé by bylo lepší syna vzít na vyšetření a zjistit důvod pomočování jeslti je to způsobeno psychikou všechno se dá léčit,
Pokud chcete používat jen plinky tak doporučuji spíše jednorázové jsou lepší a je s nimi míň práce v lékárně se dají koupit např TENA, Hartmanna,abena

Návštěvník (Čt, 25. 6. 2020 - 21:06)

Příště ho nejdřív pošli na záchod a až pak ho zaviň do plen, měli by mu vydržet až do rána.

Tomík (Čt, 25. 6. 2020 - 09:06)

Nosím ještě punčocháče ale silonove dvacítky a mamka mi řekla že když chci nosit punčocháče tak my bude dávat i pleny a pleny nosím i když jsem venku že mám 2 látkové pleny a jednorázovku a punčocháče silonove. A když chci prebalit tak musím říct mamce aby mne šla prebalit do čistých plenek nesmím si pleny sundat sám před chvílí mne prebalila chodím do speciální školy tam pleny nevadí je nosit s punčocháči a řekla mi že pleny budu mít celé prázdniny jak doma tak i venku takže stále obden mne i holí jak nohy ruce hlavně mezi nohama abych byl stále více hladké batole a punčocháče aby se netrhali o chupy.

Jarda M (Ne, 12. 7. 2020 - 07:07)

Tak jak se máš Tomíku? Ještě si stále necháváš dávat pleny? To já s bráchou ano. Oba dostáváme jednorázové přes den a na noc do nich ještě bavlněné. Ráno nás mamka nechá chvilku ještě ležet, protože se v té době oba do plen vykadime. Potom už následuje přebalení a snídaně. Po ní buď jdeme ven a nebo sme doma. To záleží na počasí. Pleny nám nevadí, naopak je máme oba rádi. Dávají pocit bezpečí a pohodlí.

(St, 24. 6. 2020 - 19:06)

Mám pleny už od rána s punčocháči mají laclace a jsou bílé barvě mám 4 látkové pleny a gumovimi kalhotky mám jenom tohle oblečení a nic jiného mamka mi dala punčocháče kvůli tomu aby pleny drželi kde mají tak právě bílé punčocháče s laclem mám na sobě ale teď mi místo punčocháču dá overal a nebo bodyčko.

Reklama

Přidat komentář