Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Anonym (Pá, 26. 6. 2020 - 19:06)

Měli jsme ve městě na hřišti akci a já si s kamarádkou po skončení akce zašel za keře a lízala mi ho, jak všeci odjeli tak moderátorka (30+) nás načapala a přidala se k nám. začali mi ho lízat a moderátorka mi ho honila v prsích. potom jsem šukal kamarádku, moderátoku jsem přitom prstil. pak jsem se vystříkal na obličej kamarádky potom na moderátorku. Měli jsme u sebe kapesníky takže se utřely. Teď s kamarádkou/ přítelkyní bydlím a píšeme si s moderátorkou a někdy k nám přijede a děláme trojku.

§! (So, 27. 6. 2020 - 01:06)

tak to je ještě blbější pohádka, než ta co napsal David. Kluci nevymýšlýte si takové blbiny. Moderátorka musela být z nějaké pomocné školy, ty blboune čurák se nelíže. Jak si se mohl vystříkat na obličej, to by musela být hodně blbá kráva. Jsem starej promiskuitní kurevník, pracoval jsem v podniku jako mistr už ve dvaceti, sám chlap mezi ženskými, vím co dovedou, jak se dovedly vtírat do přízně, ale takohle krviny bych napsat nemohl. Zažil jsem několikrát trojku, byly to sestry, ale není nic krásného, lepší je to z jednou babou, jen jednou se mi to podařilo 5x za odpoledne, ale jinak nějaký rekordy jak tvrdí někteří jelimani - jeden tvrdil že stříkal až na strop, jiný že až na skříň, to by musela ty místnost být pro trpaslíky.

a (Pá, 26. 6. 2020 - 20:06)

pak jsi se probudil a noha v nočníku

Kráska (Pá, 26. 6. 2020 - 19:06)

To já jsem s přítelem šukala v párty clubu na holčičím záchodě a přišla tam moje nejlepší kamrádka tak jsme taky měli trojku

David (Pá, 26. 6. 2020 - 00:06)

Jo a znám se s ní 12 let

Iveta (Pá, 26. 6. 2020 - 18:06)

Tak není co řešit a pěkně si to spolu užívejte.

Pavel (Čt, 25. 6. 2020 - 16:06)

Teď už to nijak neřeším, dřív jsem se schovával a styděl, ale teď honím i před sestrou, její kamarádkou, ta mi většinou pomůže a udělá to do konce za mě a před svojí holkou běžně a to hned ví, že mě to má udělat, stačí si ho jen trochu pohladit. Jednou mi to dělala kamarádka sestry a najednou přišla moje holka a tak aby ji ukázala, že je lepší, tak mi ho poprvé vykouřila až do konce a spolkla to. Tamta koukala a už mi ho kouří taky a holky se předhání, která bude lepší. Jsem zvědavý, kdy se něco stane a poperou se, nebo si něco vyvedou. Čekal jsem, že se ta moje holka naštve a už se mnou nebude chodit, ale nechce mě přenechat té druhé.

Maja (Čt, 25. 6. 2020 - 07:06)

Ano,spravny bracha,tak by to melo byt.

Lida (St, 24. 6. 2020 - 14:06)

Byla jsem doma sama tak jsem si vzala vidrátor od ségry a nahá v koupelně na stojáka si s nim zajížděla mezi pysky až mi tam vklouzl je mi 15 a panna už nejsem udělala jsem, si to sama vibroušem. Najednou se otevřely dveře a v nich brácha 17 let odpadly jim hodiny ve škole. Říká co ty tady vyvádíš, jen jsem stačila říci že si hraji s vibrátorem on mi ho vzal zasunul do pipiny a udělal mě.

David (Po, 22. 6. 2020 - 22:06)

Lidi help, co mám dělat? co mám říct? včera jsem si honil ptáka v pokoji a mamka byla dole a kamarádka z města asi zaklepala, mamka ji pustila dovnitř a asi ji řekla kde mám pokoj, já ani nevěděl že přišla a když jsem se chtěl vystříkat do ubrousku a předemnou se otevřeli dveře a byla tam kamrádka (mě a ji bylo 17). Viděla jak jsem se vystříkal, usmála se na mě a letěla dolů říct mojí mamce že jí volala sestra a musí jít domů. Bojím se teď s ní promluvit a nevím co říct. Poraďte prosím, nechci aby se to dozvěděla máma.

Iveta (Út, 23. 6. 2020 - 16:06)

To ti takhle neporadím, nevím jaká je, ale asi nic moc a stydlivá. A jak dlouho a moc se znáte? Já bych neodešla a dodělala tě nebo vykouřila. To že si ho honíš je normální, já si ji také prstím a nebo použiji vibrátor. A před mámou se stydíš? U nás doma to vědí oba rodiče, že si to děláme a už pěkně dlouho a je jim to naprosto jedno. Nebo myslíš, že rodiče byli jiní? Nebuď naivní. Mám ještě sestru a bráchu a nijak se před sebou neschováváme. Jednou si ho brácha honil a přišla zrovna kamarádka, tak k němu sedla a dodělala ho. Byl z toho překvapený a rudý studem. A když se jí chce, tak mu ho teď už vyhoní běžně a naučila se na něm i kouřit a on lízat. Tak buď v klidu.

David (Pá, 26. 6. 2020 - 00:06)

Dnes jsme byly s rodiči u ní a její rodiny na opékačce prasete a já s ní nazačátku nemluvil, bál jsem se ale když všeci šli večer do domu se dívat na TV tak já jsem byl venku ještě na mobile a ona přišla z domu, začala zadkem jezdit po mojem pevném "klacku" a dala mojí ruku na vaginu, já zkoušel ji prstit, ona si to užívala. Ale zachvíli zavolala její máma že máme jít dovnitř.
U nich na gauči jsme se divali na Modravu a já seděl u rohu gauče, ona si ke mě přisedla a opřela se o mně. Po hodině jsem si všiml že mi usnula na nohách a její máma nám dala předtím deky aby nám nebyla zima a já ji chtěl pod dekou jen tak sáhnout na zadek (má ho krásně kulatý) a moji a její rodiče si povídali v kuchyni u stolu a já ji chtěl sáhnout na prsa. Byl to supr pocit a já ji dal potom pusu na čelo a roztáhl jsem se víc po gauči a ona na mě ležela. Potom jsem usnul a ráno jsem se probudil a všiml jsem si že ona má ruku na mém dicku a tak jsem ji probudil a řekl Dobré ráno krásko. Ona mě políbila a řekla že jsem úžasný. Potom jsme se dívali na telku (bylo kolem 6.) a její máma mi přišla říct že moji rodiče jeli k babičce a že mužu tady zůstat. Kdyz její máma odešla tak jsme šli do pokoje se líbat a ona mi ho chtěla vyhonit, ale já odmítl protože ona nemá ve dveřích do pokoje zámek a mohli nás načapat její rodiče. Ona souhlasila a jen si svlékla podprsenku a libali se... teď večer spim u ní v pokoji protože moji rodiče přijedou až zítra. Ona teď vedle mě spí a přemýšlím jestli bych to s ní udělal

§! (So, 27. 6. 2020 - 01:06)

Musím říct že jsem četl hezčí pohádky, ta tvá stála za hovno Davide!

Mira (Pá, 5. 6. 2020 - 23:06)

Zdarte, je mi 19 a o minulých prázdninách jsem byl na měsíc v lázních kde jsem míval 3x týdně koupel. Byl to velký byt kde byly šatny s lehátkem a u nich vany, které měli mezi sebou dřevěné zdi a byly tam sestřičky které vás zavolají do vany a po 20 minutách vás zabalí do velkého ručníku a jdete na 15 minut na lehátko do šatny. Já když jsem tam byl poprvé tak tam byly 2 sestřičky: jedna byla bruneta s velkýma prsama a vypadala na 20+ a druhá byla blonďatá paní 40+ . Jak jsem relaxoval ve vaně tak jsem si představoval že mi ho líže nějaká holka a já zapomněl že už jsem tu 20 minut a když jsem masturboval tak přišla ta hezká bruneta a když si všimla že masturbuju tak se otočila a řekla mi že to nevadí. Potom jsem vstal z vany a když mi sestřička dávala kolem mě velkou osušku tak mě zrovna stál a já se mím penisem dotkl jejího stehna a posul ho nad pipinu. Ona mi na něho sáhla a zvedla ho aby mě mohla zabalit do velké osušky a já si šel lehonout do šatny. Když jsem tam byl po 2. tak ještě než jsem šel do vany tak si zvedla podprsenku pod jejím bílým trikem a řekla mi že můžu snít. Za 2 týdny když jsem přišel tak tam byl nový personál, 2 ženy asi 40+ a já když měl objednanou masáž tak když jsem čekal u dveří tak mi otevřela ta sestřička bruneta a začala masáž. Já se ji během masáže ptal na její život a pokecaly jsme si, když už jsme se blížili ke konci tak mi řekla že dostanu dáreček za tu minulou koupel. Ona si svlékla tričko a ona mi jejíma prsama s podprsenkou jela po zádech a po břiše, ale když jsme se blížila k penisu prsama, tak mi stál jak poleno a zajel mi mezi její prsa. Já měl takovou radost co se děje, ale ona řekla že to nebude dělat a že jsme zašli až moc. A já když jsem odchá
tel tak jsem ji rychlo dal pusu a odešel, byla single

Petr (Čt, 4. 6. 2020 - 14:06)

Mě načapala kámoše ségra, bylo to u nich ve stodole na půdě. Měli jsme tam takovej bungr od malička a jako puberťáci jsme si tam chodili prohlížet péčka a honit... jednou jsem tam byl sám klečím nad časákem, honim a najednou koukám a ona stojí kousek ode mě a zírá na mě. Vylezla po žebříku a jak myška se připlížila. Vůbec jsem o ní nevěděl. Bylo mi 15 a ji tak 17. Začala, že jsem prase že si ho tam honim a že to ví už dlouho. Prosil jsem ji ať to neříká a neřekla. Asi o rok později jsem šel s klukama stanovat, vypilo se nějaký pivko a v noci začalo strašně pršet, domů se mi nechtělo tak jsem šel spát ke kámošovi, bylo nás tam několik kluci i holky, většinou všichni mladší. Když jsem se sní potkal, tak jen prohodila doufám že si ho tady nebudeš zase honit a usmála se. Řekl jsem jí že jen když si to bude přát. Spal jsem v kuchyni na lavici a v noci mě vzbudilo hlazeni v rozkroku. Otevřu oči a tam ona a šeptá, přeju si to a přitom mi ho honila. Bušilo mi srdce jak o závod. Vzala mě za ruku a odvedla do koupelny a tam mi řekla že mi ukáže něco lepšího než si ho honit na půdĕ. Klekla si a vzala si ho do pusy, během chvilky jsem ji říkal že už budu a ona jen zrychlila a já se jí udělal do pusy. Bylo to něco nádherného. Chvilku na to jsem spolu začali spát a drželo nás to docela dlouho. Všechno bylo na tajňáka.

Matěj (Út, 2. 6. 2020 - 16:06)

Když mi bylo 18 a bydlel jsem u rodiny která o mě pečovala tak jsem zažil něco extra, bydlel jsem s paní která o mě pečovala a s jejími 2 dcerami, ona byla rozvedená, protože ji její ex něco udělal. Jedné dceři Adéle bylo tu dobu 22 a té druhé Vanese 26 a já měl ty puberťácké časy a díval jsem se skoro každý večer v 10 na porno. Když jsem jeden večer chtěl si dát zvuk trochu hlasitěji, ale ne moc, všichni už spaly a já když jsem si ho honil tak mě vyděsila Adéla /22/ když mi dala její ruce na oči. Řekla mi ať mlčím a přisedla si na druhou židli a dívali jsme se spolu. Ona měla tu dobu na sobě tanga a oříznuté tílko a masturbovali jsme. Ona si svlékla tílko a já se zeptal jestli můžu šáhnout a ona že jo. Byl to krásný pocit, měla velké prsa jako její máma. Když jsme slyšeli, že někdo jde po schodech nahoru tak jsme se rychlo oblékly a já přepnul obrazovku na avengers. Byla to její máma a řekla že si byla pro pití. My jsme měli velké štěstí že jsme to přeply jinak by jsme byly v prdeli. Další den ráno když jsem se sprchoval tak mě naschvál Adéla vlezla do koupelny a začala si pleskat o zadek, řekl jsem ji ať vypadne že teď na to není dobrá chvíle a ona řekla dobře. Když jsme byli na městském koupališti (byl to malý aquapark :D) tak když jsem byl s Adélou ve vodě tak mi ho osahávala až mi ho začala honit pod vodou. Nikdo si nás nevšímal bylo tam rušno. Teď je mi 21 a chodím s ní :)

Rudolf (Út, 2. 6. 2020 - 05:06)

Mě v 15 babička spal sem sní v posteli ji bylo myslim 55 a mamce 35 ta me chytla v 18 teď to klidně rád pred matkou vytáhnu a oba se zasmejeme

Adam (Po, 1. 6. 2020 - 22:06)

Mě když bylo 15 a bylo jaro tak mě načapala sousedka když jsem byl na zahradě na lavičce a díval jsem se na péčko a honil si. Viděl jsem přes odraz okna, že se na mě dívá a tak jsem si rychlo dal trenky a utekl domu, od té doby jsem se jí vyhýbal ale když jsme byli u sousedů na vánoce večer a já si šel k nim do koupelny umýt ruce, tak za mnou přišla a ukázala mi prsa. Já na ně zíral, měla čtyřky myslim. Potom ona vyšla a já tam ještě chvíli byl a šel jsem zpět.

Abe (Út, 19. 5. 2020 - 03:05)

Rozdíl je, když vás někdo přistihne při onanii v dětství, ve zralém věku, nebo ve stáří. V dětství (doma se nepočítá), jste předčasně vyspělí a kazíte kolektiv. V dospělosti jste úchyl a ve stáří deviant. Na veřejnosti se to prostě nehodí. Doma je to něco jiného. Všichni onanují a mezi sebou se za to nestydíme, ani neodsuzujeme.

Cvok (Út, 12. 5. 2020 - 13:05)

Me se sestrou a sestrenici nacapala sousedka pri zkoumani se navzajem,bylo nam kolem 10 az 12 let,jen vim ze mi stal az to bolelo a nevedel co stim a holky jenom ze musi vystriknout neco ale vedeli jsme tenkrad prdlacku.

Reklama

Přidat komentář