Reklama

Podvazky a punčochy

karolina (So, 11. 1. 2020 - 07:01)

ano souhlasim s tebou at ziji podvazkove pasy a silonky take na nedam dopustit

Ludmila01 (So, 4. 1. 2020 - 10:01)

Neodmítla Vlasto. Setkala jsem se s panem Přemkem před Vánocemi. Strávili jsme spolu téměř celé odpoledne. Mohu Vám říci, že předčilo veškerá má očekávání... Pan Přemek mne žádal o schůzku...s tím, že je slušný člověk, ovšem odpoledne jsem strávila v přítomnosti příjemného galantního gentlemana na což budu ještě velmi dlouho vzpomínat a předčilo veškerá má očekávání. Neodmítla jsem ani pozvání na další setkání, byť je mezi námi generační věkový rozdíl. To setkání jsem si Vlasto nesmírně užila...jak už dlouho ne, ačkoli jsem na něj šla se smíšenými pocity.

Vlasta (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

Dopadlo Vám Ludmilo setkání s panem Přemkem nebo jste odmítla? Jsem zvědavá. Podělíte se?

babča (Pá, 13. 12. 2019 - 22:12)

Na Vánoce, v roce 1950 jsem dostala svůj první podvazkový pás. Tak zvaný, dívčí. Byl velmi úzký a hodně škrábal, tam, kde se v zadu zapínal. K tomu pár punčoch. To nebyly žádné silonky, byly to "florky", z umělého hedvábí, cottonu. I tak mě neuvěřitelně stouplo sebevědomí. Moje 3 kamarádky, v osmé třídě takové punčochy už nosily a byly středem zájmu chlapecké části. Neustále jim zvedali sukně a ony na oko protestovaly. Až na gymnáziu, v době, kdy jsem měla jít do tanečních mě maminka koupila pravé silonky. Jinak, děvčata, v průběhu celého roku, třeba od dubna do září chodila "na boso". Nanejvýš v ponožkách do botů, s takovou tou vysokou manžetou. Ženy, v té době, kalhoty považovaly za výhradně pracovní oděv. Některé spolužačky, z venkova, si punčochy přidržovaly takovými kruhovými podvazky. Vím, že je to hodně škrtilo. Když jsme se převlékaly před hodinou "tělocviku, měly na stehnech vytlačeny takové červené pruhy.
Já, osobně, jsem si nikdy na punčochové kalhoty nezvykla. Pokoušela jsem se je nosit. Měla jsem neustále nepříjemný pocit tísně a "zapaření." I dnes, v pokročilém věku preferuji punčochy na pás.

karolina (So, 14. 12. 2019 - 06:12)

je mi 63 let pamutuji ze v mem mladi nic jineho pro dospivajici divky nic jineho nebylo nez podvazkovy pas ja dostala od mamky kytickovany vykrajovany pas vzadu na dve spony drzel krasne hlavni bylo mit podvazky kovove lepe drzely na puncochach. podvazkove pasy nosim tez dodnes ale nosim 6 az 8 tahounu a puncochy jsou vypnute lepe nez puncochace

Honza (Čt, 2. 4. 2020 - 02:04)

Paráda paninko,správná žena,vidět vás jen v silonkách a podvazkovém pásu to musí bejt potěšení.

karolina (St, 20. 5. 2020 - 05:05)

já nemusím dělat někomu potěšení mě stačí,že já se cítím pohodlně v podvazkovém
pase a silonkách.

Kateřina (Út, 16. 6. 2020 - 14:06)

Máte pravdu Karolino,já jsem již ze starší generace a tak nošení punčoch na podvazky je pro mě běžné.Punčochové kalhoty téměř nenosím,dříve nošení podvazkového pasu nebylo nic,co by bylo považováno za něco čím svádět muže.Já to nosím,že se v tom cítím pohodlně a žensky.

Libuše K. (Pá, 19. 6. 2020 - 14:06)

Já se též přidávám, vadí mi, že punčochy a podvazkový pás se považuje dnes jen za erotické prádlo. Názor, že je to praktická věc a při troše zvyku mnohem pohodlnější než punčocháče neslyšíte. Snad jedině od paní Riwaa Nerony. Od ní jsem četla názor, že protože nenosí kalhoty, nenosí nikdy ani punčocháče, protože to jsou kahoty (punčochové). Ostatně není to nesmysl si vzít vlastně kalhoty a přes ně sukni? K minisukni je to bez diskuze, ale proč to nosit k sukni ke kolenům? Tak trochu závidím dobu, kdy se punčochy nosily úplně normálně a kdy vykouknutý lem punčochy nebyl takovou senzací a názorem okolí, že snad někoho chci svádět. Pamatuji se, ale to je už řada let, kdy byla dcerka malá a chodily jsme spolu plavat do bazénu, jsem jednou se převlékala v šatně a byly tam za mnou dvě dámy dost starší než já a slyšela jsem je říkat něco jako: Jak to ještě může někdo nosit, když už jsou punčocháče. A něco o hrůze, že by to na sebe už nevzala, stačilo, když punčocháče nebyly. A ta druhá říkala, něco jako že třeba nosím kvůli chlapovi, ta první: No to bych mu dala!! Já byla rudá až ke kořínkům vlasů. Je mi to hloupé, ale já se stydím i před ženami přiznat, že nosím podvazky. Co vy, Kateřino, jaký máte na to názor?

Kateřina (Pá, 26. 6. 2020 - 16:06)

Máte pravdu Libuše,i některé ženy považují podvazky a punčochy za něco,co nosí jen ženy,co chějí svádět muže.I mně se stalo v práci,když jsem se svlékla ze šatů abych se oblékla do pláště a kolegyně viděly,že mám punčochy na podvazky,podivovaly se tomu. Nyní si na to už u mě zvykly a nijak to nekomentují,dokonce jedna nedávno taky přišla v punčochách a podvazkovém pasu,tak nyní jsme dvě a možná se přídáji i dalsí dvě,kdo ví.Bylo by přece hloupé,aby se žena styděla před ženami a bála se svléknout do spodního prádla s podvazky a punčochami.

karolina (Čt, 30. 7. 2020 - 06:07)

Správně, nenecháme se od těch škarohlídu odradit. Nošení podvazkového pasu je prostě pohodlnější a i ze zdravotního hlediska lepší. A ten kdo se dívá ženám pod sukně je co no
přeci sukničkář.

Pavla (St, 24. 6. 2020 - 11:06)

Punčochy na podvazky nosím už nějakou dobu, zvykla jsem si na ně a naučila jsem se je nosit. Přiznám se, že patřím k té mladší generaci, letos jsem dokončila vysokou školu, a myslím si, že jsem asi jedna z mála v mém věku, která je běžně nosí, a pro kterou jsou podvazky daleko praktičtější a pohodlnější než punčocháče, nebo samodržky. Beru je jako běžné spodní prádlo, a divím se, jak mohou být považovány za něco erotického, když pevné pásy vhodné na celodenní nošení ani moc eroticky nevypadají, zvláště ne ty od Riwyy Nerony, které nosím nejraději. Ty jsou spíše retro. Co si myslí okolí o podvazcích mě vcelku nezajímá, pro mne je důležité to, že se v nich cítím pohodlně. Přesto se s nimi raději před nikým nechlubím, a dávám si velký pozor, aby mi náhodou někde něco nevykouklo, a nebyla jsem středem pozornosti.

Petr (Čt, 16. 7. 2020 - 14:07)

Pavlo, věřte mi, že pásy od Riwyy Nerony jsou svůdné maximálně. Pro mě byste byla bohyně.
Hezký den.

karolina (Po, 22. 6. 2020 - 05:06)

mate úplnou pravdu, mě se lépe oblekají punčochy než kalhoty a při dobrem podvazkovem pasu jsou silonky lépe vypnuty, než u punčocháčů. Fuj to je blbé slovo.

Libuše K. (Út, 23. 6. 2020 - 15:06)

Přesně tak, punčochy ve stejné síle - DEN jako punčocháče se dají podvazky víc napnout a vypadají na noze mnohem lépe a tenčí. Hlavně kolem kotníků nejsou tmavší, to platí nejvíc u černých. punčocháče dřčí jenom v pase a pak se sunou dolů. Punčochy jsou jenom od půlky stehen a jak říkáte s dobrým podvazkovým pásem jsou vypnuty dokonale celý den. Ani samodržící nevypadají tak dobře, protože se nedají tak napnout, protože by lezly dolů, proužky je neudrží. Já si kupuji raději menší velikost punčoch a pořádně je napnu, aby končily výš, sukně nosím kousek nad kolena. Dneska mám na sobě trochu delší a musela jsem je přeložit nahoře aby byly napnuté. Vzhled punčoch je pro mě zásadní. letos nemám opálené nohy, tak je budu nosit i v teple, než se opálím. Bílé nohy nesnáším.

karolina (Pá, 26. 6. 2020 - 05:06)

přesně tak tmavší tělové punčochy vypadají jako krásně opálené nohy,nosím je také v létě,když chci vypadat dobře

Kateřina (Út, 16. 6. 2020 - 14:06)

Máte pravdu Karolino,já jsem již ze starší generace a tak nošení punčoch na podvazky je pro mě běžné.Punčochové kalhoty téměř nenosím,dříve nošení podvazkového pasu nebylo nic,co by bylo považováno za něco čím svádět muže.Já to nosím,že se v tom cítím pohodlně a žensky.

Ludmila01 (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Podělíte se Pepo o Vaše poznatky, spokojenost, případně pocity s podvazkvým pásem od Riwy. Zajímá mne hodnocení muže s Vašimi zkušenostmi.

Pepa (Ne, 8. 12. 2019 - 23:12)

Prozatím jsem měl pás jen párkrát, zkušenosti jsou dobré, zpracování je velmi kvalitní, podvazky dobře drží a nerozepínají se ani při sezení, kdy jsou přední podvazky bez napnutí. Pokud někdo nesnáší silikonové pásky, tak je to ideální způsob nošení punčoch.

Jana (Pá, 6. 12. 2019 - 08:12)

Už si to moc nepamatuji, ale já jsem tehdy nosila nějaké tlusté nehezké krepsilonové punčocháče, do podvazků mě naštěstí nikdo nenutil, ovšem mamka a taky moje starší sestra je nosily běžně.

Reklama

Přidat komentář