Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Anežka (Út, 7. 7. 2020 - 00:07)

Ahoj, díky a přeji hodně štěstí, věřím, že to dáš :) já je teď moc nechci používat, ne že by mě to už nelákalo, ale chci s tím minimálně na léto přestat. S tou spolubydlící to nevyšlo jak jsem původně plánovala. Chtěla jsem si to na nějakou dobu užít, ale až moc jsem se toho bála. Plenky jsem tehdy používala jenom asi dva týdny potom, co se spolubydlící nastěhovala na kolej. Mám dojem, že jsem to sem i psala. Jednou jsem se prostě odvážila, ani nevím, kde se to ve mně vzalo, a vzala jsem si po sprše plenku a těsnější pyžamo, aby si toho spolubydlící všimla. Ale jak jsem vešla do pokoje, tak jsem byla tak vyklepaná, že jsem jenom zahodila ručník a skočila pod peřinu. Prostě jsem z toho vycouvala a po pár dnech jsem toho pak i nechala úplně. Nevím jak by to vzala. Byla milá, v pohodě, ale moc jsme se spolu nebavily. No a k poslední otázce. Doufám, že si toho nikdo nevšimnul. Teda musím říct, že mě často vzrušuje představa, že o tom někdo ví, často jsem snila o těch příbězích, co se tu objevovaly, ale to se mi bohužel nesplní :( myslím ty příběhy od mladších slečen, které to uhrály na plenky od rodičů. Co bych za to teď dala, kdyby mi ve 12 nebo 13 letech mamka dávala přes den plínky a ještě mě kontrolovala jestli jsem se nepočůrala :) nedávno mě napadlo, že bych dohodla s tou kamarádkou, co jsme byly spolu v Bruselu, na nějakém dalším výletu, ale v současné době mě moc nenapadá kam :( a ani nevím co by řekla na to, že si chci plenky zopakovat.

Kikina (St, 8. 7. 2020 - 09:07)

Ahojky no mohly by jste s Verčou zase něco spáchat a já bych o tom mohla zase napsat. Dochází mi materiál na moje povídky :0) ostatně ta Verča už ví o co šlo je zjevně na úlety ale zase umí mlčet když o tom tvém plenkovém dobrodružství nikomu nic neřekla včetně toho že jsi byla v těch plenkách i pokakaná. Ale nebudu tě do ničeho lámat když seš teď hodná a daří se ti to :0) tak užívej prázdniny. Já měla včera výročí uplynulo osm let od doby kdy se mi povedlo se poprvé nechtěně pokakat a tak jsem to oslavila jak se sluší a patří :0) občasná ostuda není špatná. Já si jí v těch dobách kdy mi bylo 15, 16 let užila před mámou docela dost. To co se tu objevovalo před časem jak si ty mladší holky údajně vynutily plínky od rodičů to byly asi výmysly. A poté co tu na doktorce všeobecně došlo k označování příspěvků ve kterých vystupují v nějakých citlivých tématech osoby mladší 15 let se odtud ti pisatelé hodně rychle vytratili. Já už sem moc nechodím. Obě dvě kakací diskuze rozbili hádky a spamy a toho se nemám potřebu účastnit. No a ty buď hodná a jenom občas když budeš mít chuť a příležitost tak si trochu zazlob :0)

Anežka (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

Ahoj Kiki, jak už jsem psala, dneska to nevidím na moc dlouhý příspěvek, je toho na mě už prostě moc a těším se až prostě vypnu a půjdu spát. Možná se ještě trošku odreaguju, no... však víš jak :D o tom je celá tahle diskuze. Začnu od konce. Ano, je mi jasný, že minimálně drtivá většina místních "puberťaček v plínkách" nebyly v pubertě a pravděpodobně ani holky, ale ráda budu naivně věřit, že aspoň jedna z nich byla skutečná :) a asi bych to ani zažít nechtěla, jako strávit celou pubertu v plenkách, jenom si to na chvíli vyzkoušet :) ale to byla jenom taková myšlenka, co mi párkrát naskočila v hlavě, když jsem si ty příspěvky četla. Tak teď k dalšímu tématu, gratuluju k výročí, přeju Ti, aby jsi si své další "nehody" pořád užívala co to jen půjde :) a doufám, že tohle výročí někdy až budeš mít příležitost, oslavíš nějak kreativně :D bohužel ti k tomu víc nenapíšu, už mě nic nenapadá :D tak a teď dál. Nevím jestli jsem to přehlédla, nebo jestli na to ještě nepadla řeč - kam píšeš svoje povídky? Ráda bych si taky něco početla a možná i občas něco napsala :) no a už jenom krátce k poslednímu. Btw musela jsem si zkontrolovat jestli jsem sem opravdu psala Verči jméno, docela jsi mě tím překvapila :D už jsme se trochu bavily jestli něco nepodnikneme, obě jsme pro, ale vůbec nevíme kam a kdy. Tak uvidíme jestli někam opravdu vyrazíme nebo ne. Jinak o tom zážitku z Bruselu jsme se v podstatě skoro nebavily, párkrát jsme se nad tím zasmály potom co jsme se vrátily, ale pak pokaždé, co jsme spolu zavzpomínaly, tak jsem úplně zrudla, ona teda většinou taky trochu, ale tím to skončí. Občas, když jsme byly někde i s dalšími, a padne nějaké takové téma, nemyslím teď přímo plenky, ale buď Brusel, nebo když jednou kamarádka při čekání na autobus řekla, že se asi počůrá a tak, tak jsme se na sebe s Verčou vždycky tak trapně podívaly nebo se zasmály, ale víc nic. Takže uvidíme jak se to vyvrbí. Je to moje nejlepší kamarádka a zároveň jediný člověk na světě, u kterého si dokážu reálně představit, že by se o mých plenkách a počůrávání mohl dozvědět. Tak se měj, mě už se chce čůrat, takže musím pro plenku, aby se mi "nestala nějaká nehoda" :D jak říkám, dneska musím trochu upustit páru a asi neznám lepší způsob než mokrá plenka :)

Kikina (Čt, 9. 7. 2020 - 08:07)

Jo psala jsi to sem. Verča pro mě pomalu začíná být synonymem pro ujetou holku. S jednou Verčou která se taky ráda pokakává jako já si soukromě píšu. Další Verču na pokec na tohle téma jsem našla na jiným fóru. Já ti ráda pošlu jak jsem zpracovala ten Brusel podle tvého vyprávění i něco dalšího ze své tvorby ale to lze jedině soukromě do mailu já to nikde nepublikuji. Dopisuji si s komunitou asi sedmi osmi lidí kterým ty povídky posílám. Jeden z nich mi je zpracovává do podoby textu a mp3 nahrávek. Jediné stránky kde by to šlo publikovat je abdl ale tam nejsem protože přeci jenom na rovinu já nejsem plenkarka i když povídky s plenkami píšu taky. CD 95 spoustu z nich četl tak ti to určitě potvrdí. Fakt o nic nejde já tě neukousnu :) kontakt přes mail není o tom že tě začnu stalkovat pátrat po tvé identitě vyžadovat po tobě aby jsi mi poslala svoje fotky atd. To vůbec ne. Je to o tom že si můžeme soukromě bez nežádoucích čtenářů pokecat i o věcech které bych na veřejnou diskuzi prostě nedala. Dopisování mi úplně stačí mám přítele a okruh blízkých kamarádek i znám osobně dvě holky z naší pokakávací komunity. To stačí. Jo a taky jsem opravdu hodně daleko od tebe i když Prahu znám narodila jsem se tam vyrostla a strávila většinu života tak teď mě momentálně osud zavál do úplně jiné části republiky. Ale to si musíš zvážit sama. Já mám na to založený účelový mail který jsem kdykoliv připravená opustit kdyby příjemný kontakt s někým s naší komunity přestal být příjemný ale to se zatím za téměř dva roky nestalo. Všichni jsme diskrétní a chráníme si své soukromí navzájem. I ty holky se kterýma jsem se poznala osobně tak jsme si napřed víc jak rok psaly než jsme se domluvily na nějakém setkání takže tak. Ale tohle už je na tobě. Já jsem připravená kdykoliv i mám jednoho diskrétního člena naší komunity kterému by jsi napsala a on by to celé zprostředkoval. Do ničeho tě netlačím kontaktů mám dost ale je rozdíl mezi kontakty které mít nemusím a kontakty které chci :0) a nenajde se moc holek s kterými se dá o tomhle pokecat. Pro 90% z nich bych byla asi prase a dylinka co si dělá do kalhot :0) no ten kdo k tomu nikdy ani nepřičichne to ani nikdy nepochopí.

Martin (Út, 7. 7. 2020 - 22:07)

Ahoj, škoda, že na mě nijak nereaguješ. Už se nechci více vnucovat. Psal jsem ti už 2x před tím celkem krátce po tvých příspěvcíh, i jsem sem dával e-mail, ale asi se bojíš i když by to bylo anonymní. Nic, měj se.

Anežka (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

Ahoj, promiň, že nereaguju, ale už jsem to sem psala. O žádné dopisování mailem nestojím. Jediný s kým bych si psala soukromě je Kikina, a i tam se do toho pořád nějak nemůžu dokopat. Ano, uhádl jsi, že se toho bojím, navíc o tobě nic nevím, s Kikinou si tady dopisujeme už dlouho a už dlouho má mou důvěru. A ještě další věc, Kikina je holka, a přece jenom s holkou se o takových tématech nebudu stydět bavit. S cizím klukem, to ne, to se na mě nezlob, ale na tohle já nejsem stavěná.

Anežka (St, 8. 7. 2020 - 20:07)

A promiň jestli to znělo nějak urážlivě, dneska nemám úplně nejlepší náladu.

Forum (Čt, 25. 6. 2020 - 10:06)

Nové forum o těchto a podobných záležitostech: dslife.forumotion.eu

JiříS (St, 24. 6. 2020 - 20:06)

Ahoj.
Pěkný večer.
Rád si tu budu s vámi psát .
Je mi 22 let mám rád ABDL bydlím v Karlovarském kraji.
Jsem spíš dominantní takže bych rád našel nějakou malou princeznu o kterou bych se staral. Ale jednou dva krát do měsíce bych si také rád zereaxoval u společného koukání na TV popíjení pití z lahvičky dudlani dudliku body na sobě povídání si. Když by někdo chtěl tak přikládám Gmail: [email protected] . Rád si s někým pokecáme.

Tom vitek (Pá, 26. 6. 2020 - 11:06)

Ahoj já tom bydlím v Kvasicích
A taky nosím rád plínky

Efka (Pá, 19. 6. 2020 - 07:06)

Zan - tak nevím, sorry, seš jednak kluk a taky jsi ani nenapsal nic o tom jak tohle znáš.... teda u holek.

Jirka (So, 4. 7. 2020 - 14:07)

Ahoj Efko. Nějaký čas jsme si spolu dopisovali, ale pak ses odmlčela. Pokud se opět ozveš, můžu ti dát kontakt na jednu mladou zkušenou plenkařku, která nosí plenky asi 8 let a díky ní moc dobře vím, jak me to u holek. Případně bych ti dal kontakt ještě na jednu, ale nevím, jestli se ozve. Rád bych si ale dopisoval taky. Adresu znáš.

Efka (Ne, 2. 8. 2020 - 09:08)

Ahoj tak mi napiš na e mail jo?

Jirka (Ne, 2. 8. 2020 - 10:08)

Dobře, já Ti napíšu a doufám, že obnovíme kontrakty. Pak Tě můžu seznámit se zkušenou plenkařkou.

zan (Pá, 19. 6. 2020 - 12:06)

mám dvě kamarádky co občas nosí plenky. Jedna musí druhá chce takže tak.

Efka (Ne, 2. 8. 2020 - 09:08)

Ahoj . Pověz víc o tom něco...

Efka (Čt, 18. 6. 2020 - 16:06)

Ahoj, jsem mlada, sub zajimám se o počurávání a plenky. Bohužel co koukám tak je to spíš záliba kluků a s holkama nebo o tomhle tématu, plenkach na holkach a jejich takový výchově neni skoro s kým pokecat, nemá kdo poradit...

zan (Pá, 19. 6. 2020 - 06:06)

ahoj rád s tebou o tom pokecám. ano vím že sem kluk ale napsat by si mohla prosím

Návštěvník (So, 13. 6. 2020 - 15:06)

Teda chtěla jsem tady napsat svůj příspěvek, ale na vás holky nemám. Snažila jsem se totiž napravit jednu věc, kdy se kvůli mě (ale nejen kvůli mě) stala moje spolužačka terčem posměchu kvůli počůrávání, a nakonec jsem skončila s pořádnou ostudou já, jen o pár let později. Teď už chápu, že ten posměch byl vzrušující opravdu jen v představách a v nižším věku.

Kikina (St, 17. 6. 2020 - 08:06)

Jenom se klidně rozepis. Nevím jak u jiných ale u mě platí že ostuda je moje druhé jméno :0) takže úplně v klidu.

Reklama

Přidat komentář