Reklama

Punčocháče a muži

? (Út, 8. 9. 2020 - 01:09)

A ejhle nikdo si spletl diskuzi zase dětské boty prestige kotníková ale i nízké to přece patří jinam a punčocháče a dudlík že by nijaky dospělý cucal se mi nechce věřit co vy na to ostatní.?

To (Út, 8. 9. 2020 - 01:09)

Každý den ráno punčocháče silonove 20 denní a dlouhé kalhoty a mám i malou nohu jsice 37 ale jsou mi i menší 36,5 tak prestige dětské a mohu vyrazit mám jedny zlutocerne ale i barevné kotníkové ty jsou dokonce 35,5 a vůbec se nestydím že mám punčocháče a malou nohu a obuv prestige prostě to tak je a bude. A v punčocháčích i spím a v puse mám i dětsky dudlík pro děti od 6 měsíců je to můj boj bohužel.

P (So, 29. 8. 2020 - 20:08)

Dneska ráno jsem si vzal punčocháče silonove 20 denní pod kraťasy vůbec nikdo nepoznal že je mám na sobě a teď večer když jdu z práce tak se hodí jak trochu prší a je chladno tak se unesou ale zítra ráno také zvolím punčocháče seru nikomu na parádu když se vůbec nestydím za ně tak proč si je nevzit mám telovou barvu.

Johny (Út, 25. 8. 2020 - 05:08)

Od včerejška po ránu nosím punčocháče pod kalhoty ale nejsem v tom sám kdo je nosí spoustu jich má na sobě jak pod kalhoty tak i s kraťasy ale nejenom po ránu ale všiml jsem si to jak na dětech tak i dospělých odpoledne mají kraťasy a silonove punčocháče 20 denní opálene mohy člověk pozná ale i když mají punčocháče to jde taky poznat hlavně když mají sandály.

Jaryn (St, 19. 8. 2020 - 11:08)

Jaké značky nosíte ? Já mám nejraději Knittex 40 den

Fan (Ne, 23. 8. 2020 - 12:08)

Já nosím různé značky.davam přednost silonkam, které jsou v odstínu tmavší tělová, opálena nugát a pod.

Návštěva (So, 1. 8. 2020 - 14:08)

Včera večer jsem si vzal punčocháče silonove 20 denní na spaní ale zato ráno jsem si je nechtěl sundat tak jsem si nechal na ně jen kraťasy a vyrazil jsem směrem robota.

To (Pá, 7. 8. 2020 - 13:08)

Ja spim v 60 dennovych, rano jsem je opet vymenil za 100 dennove, pres ne tentokrat dvoje cerne 15 dennove, k tomu dzinove sortky, ted sedim v hospudce na zahradce a po obede si davam kavu, lidi se podivali kdyz jsem prichazel, chapu, silonky a sortky asi nevidi u muze kazdy den, proste se podivali a rek bych, ze vic neresili.vzdyt je to jen hloupa konvence, ze kratke sortky a silonky nosi jen zeny.kdyby vic muzu nosilo silonky otevrene a verejne, konvence by vzala za sve.

Návštěva 2 (So, 18. 7. 2020 - 20:07)

No vidíš jak se to má nosit já každé ráno punčocháče silonove 20 denní a odpoledne si vezmu podkolenky také silonove a je mi úplně jedno kdo mi kouká co mám na sobě že v botách mám punčocháče ale dnes ráno se docela punčocháče unesli bylo chladno ale záleží jak kde ale mohu říci že to bylo super mít v červenci zase punčocháče.

Pavel (Út, 14. 7. 2020 - 17:07)

Silonky nosim cely rok, i dneska jsem si vzal svou oblibenou kombinaci, jako zaklad 100DEN telove aby se schovaly chlupy, pres ne leskle cerne 40DEN,k tomu elasticke kratasy a vzhuru na vylet.chodil jsem tak cely den po horach a bylo to bajecne, nevsim jsem si, ze by se nekdo divne koukal. A i kdyby, me to proste vyhovuje a je mi v nich prijemne. Ted se vyhrivam na slunicku a uzivam si lesku silonek. Doma je vymenim za silonkove leginy a krasne v nich usnu.

Dado (Po, 22. 6. 2020 - 23:06)

Ja teda nosim v zime pancuchy, dokonca celorocne lebo ked je teplejsie tak mam kompresne alebo teda preventivne kvoli povolaniu.. Ale nemyslel som si, ze tolko ludi ich nosi.. Ked. Je extra teplo, tak si ich nedavam, lebo pod nohavicami by som zhorel. A pod kratase neviem ci zrovna okolie to prijalo..
Podla tych clankov by kazdy snad 2 muz mal nosit pancuchy no este som to na nikom nevidel..

P (Út, 16. 6. 2020 - 12:06)

Dnes ráno jsem zkusil silonove punčocháče 20 den a kraťasy ale včera jsem si musel i oholit i nohy aby nebylo po ránu vydet že mám punčocháče byli tělové barvy. Jsem kluk 14 let a když mne mamka vyděla tak řekla že nic není poznat že bych měl silonove punčocháče a občas si beru i ponožky na ně ale řekla že punčocháče stačí pak mi řekla jaké boty budu chtít jestli pumy nebo prestige a já řekl že prestige tak jsem dostal letní ale úplně menší číslo 35 byli sice asi o dvě čísla větší potřeboval bych tak 33 ale v tomto čísle se nevirabi a mohli jsme s mamkou vyjet a auta mi řekla abych si sundal kraťasy a pak bylo překvapení abych si sundal i punčocháče s trenkami ale pouze ke kolenům a z kufru vytáhla dvě látkové pleny a jednorázové pleny a dotoho mne oblikla nasadila trenky a silonove punčocháče a já jsem si říkal proč si mám vzít větší trenky a to bylo ono vůbec jsem netušil že dostanu pleny a abych si pleny náhodou nesundal tak místo trika jsem dostal bodyčko aby pleny drželi kde mají. Já se nepomocuji a to druhé taky ne ale když prostě nikam jedeme tak v půl cesty si vzpomenu že se mi chce čůrat nebo kadit tak se rozhodla takto ale já ji to nemám za zlé je to její rozhodnutí. A když jsme přijeli k její známé na chatu tak známá nás už čekala a řekla že její syn se zniceho nic začal pocuravat abych se mu nahadou neposmival že nosí plenky a punčocháče s bodyčkem ale neboj můj syn to má to samé na sobě akorát že má silonove punčocháče.

Z (Po, 22. 6. 2020 - 23:06)

Z

Romario (So, 16. 5. 2020 - 15:05)

Tak se jí zeptej v čem je pere. Můžeš mít alergii na prací prostředek. Punčocháče jako takové nekoušou, když si vezmu nové ani nevím ,že je mám. Ber to tak, že pot a chemie v pracím prostředku si nemusí rozumět. Pot je sůl a obsah můžou spolu vyvolat agresivní reakci. Berme to tak, že sem do Čech pošlou ten největší svinčík, pak není divu, že sou takové problémy.

Romario (So, 16. 5. 2020 - 09:05)

Tak jsem asi odhalil příčinu proč mi punčocháče koušou. Je to reakce na prací prostředek, podobný případ měl i kolega v práci. Včera jsem je vypral v jiném prostředek a uvidím co to bude dělat. Posledně když jsem je vypral, tak jsem je nechal v pračce a vzal je jen čistou vodou.Docela se to zlepšilo, ale stále trochu kousaly. Tak uvidíme a ucítíme až si je vezmu.

Rolf (So, 16. 5. 2020 - 12:05)

Mě punčocháče koušou pokaždé. Navléká mě do nich moje holka, protože nesnáší jégrovky, které v zimě někdy nosím. Mám problém v nich vydržet i pár hodin, no ona si myslí, že si vymýšlím, protože ona je má na sobě celý den a je v pohodě.

Romario (Pá, 1. 5. 2020 - 21:05)

AS jaký je rozdíl mezi Lycrou a Polyamidem? jinak to kousání začíná vždy když se vysprchuji a trvá to do doby než si sednu.U nás doma jdu 1,km do města zpět už to není takové.Nevím nikdy jsem toto nezažil až v poslední době. Možná je to o tom, že v práci jsme pracovali s Čedičovou vatou a to byla svině kousavá, že se mi zapíchala do věcí. Vyprat ji z prádla to je někdy nadlidský úkol.Zítra vyzkouším nové a uvidíme.

Romario (Čt, 30. 4. 2020 - 18:04)

Zdravím všechny co rádi nosí punčocháče. Ale zrovna v posledním období mám malý problém. Punčocháče mi začínají kousat. Jak se to dá napravit. Díky za rady.

XXX (Čt, 30. 4. 2020 - 19:04)

Vytrhaj im zuby :-) Ale teraz vazne, hladaj take co maju co najmenej lycry a co najviac polyamidu.

Tirolak (Po, 10. 2. 2020 - 15:02)

Pre zaujemcov vyssej postavy: e-shop Tatrasvit ako dopredaj ma na ich stranke v ponuke za 2.90 €: rebrovane pancuchove nohavice Melkona-180 /vyska postavy/.

Reklama

Přidat komentář