Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Account suspended (Út, 30. 6. 2020 - 13:06)

Odstěhuj se do Kurviné, tam je uhlomrdi budou nosit celý léto, páč jsou promořený až do fuseklí. A matička Praha věstožatá je v MHD nechá taky. takže máš vystaráno.

Pavel TNF (Čt, 11. 6. 2020 - 08:06)

Já zase mám názor, že jsem si je nekupoval, abych se na ně díval a bál se o ně. Proto je nosím skoro stále ať je to kamkoliv, prostě neřeším. Klidně jsem v péřovce škrabal starou malbu a potom maloval, pomáhal kamarádovi na stavbě, dalšímu opravovat starý traktor a nevím co ještě. Když nás to popadne, tak se jedeme projet na 4 kolkách. Na ně si beru Supreme mountains s kapucí. Slušně odolává vodě a blátu a beru si na to i Summit L3. Mají totiž kapuce a tak mi nepadá nic za krk. Potom se ostříkáme vodou z hadice a je to. A proč zrovna tyhle a jak jsou hrozně drahé... A proč ne? To je stejně, jako otázka, proč nosíš skinny džíny a vypadáš v tom jako buzna. Tak to rozhodně nejsem a je to lepší, nikde se nic nezachytává a neplandá, míň se toho zašpiní a když se v nich namočím, tak je to mnohem lepší než v klasických v kterých se to odlepuje od nohou a zase přilepuje. Ale to jsem odbočil. Samozřejmě, že mám i péřovky na lepší nošení, které jsou spíš uložené na věšáku, ale občas i některou z nich potrápím a dokoupím novou.

KM (So, 13. 6. 2020 - 11:06)

Na ctyrkolkach v bundach to muze byt fajn. Zajezdite si a jeste bahno uplne vsude. Skoda, ze nemate fotky. Ale Summit L3 se mi nelibi, to je ta moderni, uzka, jakoby bezecka. Neni nad bachrate nuptse 1.

Pavel TNF (So, 13. 6. 2020 - 13:06)

Je sucho, tak to byl spíš prach, ale už se to zlepšilo a objevilo se bláto. My to nijak nefotíme ani nenatáčíme, jen se jdeme projet a vyblbnout. Když je větší teplo, tak bych moc v tlusté Supremce nevydržel a proto ta Summit L3, mám i kalhoty. A kapuce dá v pohodě přes přilbu jako jediná z těch moderních tenkých. A pokud se promočí, tak rychle uschne, to u těch tlustých je docela záhul. Teď jak pršelo, tak jsem vytáhl obě a vypadaly luxusně od bláta. Zkouším přemluvit kamarádku té mojí, když ji to nebere a nebaví, aby začala taky jezdit. Ty Nuptse 1 mám taky rád, vypadají moc hezky, ještě že je znova začali šít, mám jich pár koupených.

Jarda S. (St, 10. 6. 2020 - 19:06)

Budeš nosit šátek přes pusu i v létě až bude teplo ? Udýcháš to?

Pavel TNF (Ne, 7. 6. 2020 - 11:06)

Tak jsem tu Summit L3 už pěkně špinavou otestoval v dešti a potom vypral ručně v kýblu teplé jarové vody a 4x vymáchal a vyždímal ručně. Prostředek na péřovky to nedával. Je pěkně pomačkaná a už se tak neleskne a v pohodě za 24 hodin uschla, peří je v pořádku. Už samozřejmě není tolik odolná proti promočení při dešti, ale to mi tak nevadí a stříkat se mi na ní ipregnaci moc nechce. A hurá s ní zase do denního používání, pokud nebude vedro. Koupil jsem si radši další a tu už budu asi šetřit na zimu.

wt (Pá, 22. 5. 2020 - 06:05)

Mně je to jedno, ať si každý nosí co chce. Když někdo chce být IN, ať si nosí třeba ten pytel. Jestli nechci aby někdo diktoval mně co mám nosit, nemůžu to ani já diktovat jinému, jde o vkus a soudnost každého jedince. Móda se neustále mění a zaplať pánbůh za to, představa, že by to tu vypadalo jako ještě před 10 lety třeba v KLDR mě dělí. Péřovky ze světa nezmizí, byly tu vždycky a o to víc alespoň vyniknou v té šedi a o to více člověka potěší, zároveň oddělí od stáda ty individualisty, kteří ji budou nosí ne protože je to in, a protože chtějí

ECO (Ne, 24. 5. 2020 - 10:05)

Ale tímto mrháním a každým nesmyslným nákupem přispíváš k poškození životního prostředí. Jirka M má pravdu v tom, že stačí základní oblečení a není nutné dělat těm magorům z oděvního průmyslu otroka. Ano, je to potom jako uniforma, ale ochrání to planetu. Džíny stačí, nemusím mít desatero oblečení pro všelijaké činnosti, tričko je jasné, mikina s kapucí je taky na všechno, potom psal bomber bunda, to je to samé a péřovka vlastně taky, jen je u ní větší riziko zničení. Vlastně nic nebrání zavedení tohoto standartu, jsou to klasiky, které nikdy nezestárnou. A aby jsi neřekl, že to bude jako v KLDR, tak to dožene barevnost, aby vše nebylo šedé a černé.

NylonLesk (Ne, 17. 5. 2020 - 10:05)

Zdravím všechny milovníky lesklých kabátů a bund. Co říkáte na ( klikni na odkaz): https://www.rudsak.com/en/womens-down-jacket-maio-black-fall-winter-2019-rudsak.html
moc pěkné ( a ty představy!!?? ) No radši končím

Account suspended (Ne, 24. 5. 2020 - 15:05)

Velmi pěkný a ani se moc neleskne. :o) A i ta modelka je fakt hezká. Představy také. Ale ta cena je docela ranec i po slevě...

Michal (Ne, 17. 5. 2020 - 16:05)

Jedna tam je pěkná, ale asi bych ji na sebe veřejně nevzal, ale na domácí sex skvělá a jak by na tom byly vidět stříkance. Kdyby ženské nebyly takové blbky, tak by to bylo hodně dobré.

MMSK (So, 16. 5. 2020 - 16:05)

no tak sa kazdemu nepaci leskla bunda a co za to ani ostatni vo sa im to paci a vzrusuje ich to tak to nebudu nost?, kazdy sme iny a nie klony tak sa uvedomte, iny maju fetise na latex, vinyl, lycru, a to nevravim o ostatnych mimo oblecenie to si najdite na nete co toho je, podla mna ani nieje na svete clovek bez fetisu

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 23:05)

večer je ještě pořád 8c a já se můžu obléct do do kombinézy, super . dám si 2km chůze v ní a znokojena můžu jít spát, ted jsem došla.

Jirka (St, 8. 7. 2020 - 18:07)

Ju, chtěl bych te poznat, také miluji kombinézy, hned bych se s tebou v ní prošel

Account suspended (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

To by ale musela být obrovská kombinéza, abyste se do ní vešli oba...

Jirka (Pá, 10. 7. 2020 - 00:07)

Tak jsem to nemyslel, myslel jsem to tak, že ona by byla ve své kombinéze a já taky ve sve

Návštěvník (Pá, 10. 7. 2020 - 08:07)

Lepší by bylo vlézt do jedné, každý ve své je na prd. Stejně jako když si vlezeme k sobě do jednoho spacáku.

Jirka (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Ju, hned bych se šel s tebou projít, mám takovou super lyžařskou sustivou kombinezu

BP. (Čt, 14. 5. 2020 - 23:05)

Já si koupil TNF M IMPENDOR DOWN HOODIE černou, je to taková lehká bundička.

MMSK (Čt, 14. 5. 2020 - 22:05)

ste magori?, nikdy neodpovedajte idiotom co tu nadavaju, tym ich podporujete a budu to robit proste si predstavte ze nenapislai nic a hotovo inak neprestanu, takze co robite? zima o nicom, zatial to ako tak ide, ake mate plany na buducu zimu?, ja rozmyslam ze kupim toto crazysensations.com/en/, po slovensky oteplovačky, tam to nazvali skibib, ako je to cesky? rad sa priucim aby som vam vedel pisat, klidne muzu psat i cesky ale chyby nereste

Reklama

Přidat komentář