Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Míra (Út, 9. 6. 2020 - 00:06)

Když sem s matkou na začátku puberty. Přeskočil výchovu nějak mě to rozhodilo... Pravda ze clovek dělá co může...

Dana (Ne, 7. 6. 2020 - 14:06)

Jak začal?

Martina (Po, 8. 6. 2020 - 19:06)

Máme chatu v Beskydech, a lehl si ke mě, ve 3 ráno jsem se probrala, to už k tomu došlo, hlavně si nic nevyčítat, nevím kolik je vám a jak máte starého syna, ale určitě bych nešla do toho kdyby měl třeba 15 let

Jarda (Út, 9. 6. 2020 - 13:06)

Jen závidím. Me je 41 a mámě 64. A neváhal bych mít tu příležitost.

. (St, 10. 6. 2020 - 17:06)

Moje má 66 a kdyby to šlo, šel bych do toho, ta neměla sex tak 15 let , ale kde vzít tu jistotu, že ze sebe neudělám blbce, mívám sny kdy spolu máme sex, pak jsem celý den jak opatřeny, nevěřím, že to matky cítí také tak, že by po šedesátce se nechaly od svého čtyřicetiletého syna

Karel (Čt, 11. 6. 2020 - 11:06)

66let musí být pořád asi fešná dáma. Žijete spolu sami?

Jirka (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Takže kdyby chtěla tak ji to uděláš

Jana (Ne, 7. 6. 2020 - 13:06)

Já na to taky myslím, pořád po mě pokukuje a vím že by to se mnou chtěl, já bych to taky chtěla, ale nemám na to odvahu, mám strach jak by to všechno dopadlo.

Michal (anonim) (So, 13. 6. 2020 - 03:06)

Ahoj Jani
Oba po sobě toužíte. Oba by jste to spolu chtěli. Co když příště nebude pokukovat.
Potěší tě řadou erotických doteků, které budou jak píšeš sympatické nejen synkovi, ale také tobě. Jestli jste oba dospělí, toužíte po sobě měli by jste tomu dát šanci, vezmi si něco co ho rajcuje a uvidíš že není čeho se obávat.

Návštěvník (Út, 16. 6. 2020 - 22:06)

Ono opravdu není čeho se obávat , hošan si stříkne a jí neubude .

Dan (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Ja to znam to sou nástrahy mezi matkou a synem ve společné domácnosti, zajimalo by mě jestli by mi ho matka aspon vyhonila nebo by me profackovala

Petr (St, 10. 6. 2020 - 09:06)

Taky jsem vyrůstal jen s matkou se kterou jsem si už od puberty představoval sex. Bylo mi dvacet let a byl jsem tehdy pořád nadržený panic. Jednou jsme měli něco upito, měla na sobě jen delší triko s výstřihem, podprsenku, kalhotky, bylo jí tehdy pětačtyřicet let, zralá plnoštíhlá žena po které jsem toužil. Prostě mě to vyprovokovalo i díky vypitému alkoholu k akci, začal jsem ji osahával a chtěl po ní sex. Nechala se chvíli osahávat, došlo i na líbání a dali jsme si docela dlouhého francouzáka, pak vše zarazila a utekla do ložnice kde se zamkla. Druhý den přišla za mnou do pokoje, sedla si ke mě na postel a řekla mi že takové věci už nikdy dělat nesmíme, že to co stalo je špatné, a že se to už nikdy nesmí opakovat, pak mi dala pusu na čelo a s úsměm mi řekla že mám v kuchyni snídani. Žádná histerie, žádné výčitky, žádný křik nebo pláč, prostě to ustála jako dáma, a já tehdy pochopil že myslet na sex s ní je pěkná blbost. Nikdy se už mezi námi nic takového nestalo a vše bylo jako předtím.

Dan (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Pokud samozřejmě to někde praktikují a syn s matkou si užívají sexu, tak hlavně se nikde nepodrict. Řekl bych ze snad kazdyho nekdy napadne jaký by to bylo s mamkou

Lub (Ne, 7. 6. 2020 - 07:06)

Když ti ukazuje rozkrok, kalhotky, tak ti asi naznačuje že by to šlo. Moje to občas dělá taky ale asi si spíše vůbec neuvědomuje že mě to vzrušuje. Někdy se stane že se zapomene a převléká se jako bych tam nebyl, má pěkná prsa asi tak vetší trojky a hezkou sexy postavu. Při honbě myslím pořád jen na ni, jiné mě tolik nepřitahují.

Visitor (So, 6. 6. 2020 - 11:06)

Dobrý den.
S přitažlivosti k mamče to mám podobné jako většina zde uvádějící. Líbí se mi, přitahuje mě a vše to co žena v muži vyvolávat má. Začal jsem ji to různě naznačovat... bohužel to zarazila a odmítla. To už je pár let zpět. I tak nenechal jsem se odradit a pomalu jsem začal znovu a k mému překvapení vypadá že už ji to nevadí. Když jsme spolu sami tak třeba zašeptám jaký má krásný zadeček a po chvilce se jde ohnout tak abych na něj viděl.... nebo když se předkloni a je ji vidět do vystrihu zašeptám ať se nakloní víc ať ty kozicky vidím lépe tak to hned udělá. Teď naposledy byla za rohem a já jsem říkal jak bych ji to nejraději udělal, tak aby to slyšela, po té krátký pohled z očí do očí a po té nenápadná přehlídka zadečku a rozkroku při zalévání a hlazeni kočky. Doufám že se nemýlím a budou to krásné erotické chvilky. A teď otázka pro vás maminky... ? Nebo kdokoliv s touto zkušenosti? Jaká je vaše představa(zkušenost) poprvé se synem ? Asi se budou názory hodně lišit, ale pokud by tam byla nějaká podobnost, rád ji využiju aby bylo naše první stiknuti ještě intenzívnější.
Jsem plnoletý, bydlím už sám.

Předem moc děkuji za reakce.

Žena (So, 6. 6. 2020 - 07:06)

Mladý sameček má pořád pěknou erekci a je pořád lačný po ženském těle, a když se dobře zaučí a vede, pak je to opravdová rozkoš. Musít se tedy i trochu usměrnovat aby bylo vše ok, ale to je na tom taky vzrušivé a hezké.

Z (So, 6. 6. 2020 - 07:06)

Z

Eva (Pá, 5. 6. 2020 - 23:06)

Netoužím syna svést, natož s ním mít pohlavní styk. Ale přesto mám radost z toho, jak roste a dospívá. Od malička má erekce a jeho penis narostl do pěkných rozměrů. Při koupání jsem jej masturbovala, až začal stříkat semeno. je ho stále více a stříká dále a dále. Čím dál častěji má potřebu, abych jej potěšila a já to pro něj ráda dělám. Dělá si to i sám a ráda to sleduji. Ke mě si, ale nic nedovolí.

Z (So, 6. 6. 2020 - 07:06)

Z

Ton (Pá, 5. 6. 2020 - 10:06)

Jako teenager jsem taky myslel při honění na ledacos. Jednou ji kamarádky přivedli z plesu dost opilou, uložili ji na postel, řekli mi ať na ni dohlédnu a odešli. Chvíli ležela, pak se snažila vysvléknout z šatů což se jí moc nedařilo a mumlala ať ji s tím pomohu. Při svlékání šatů jsem se dotýkal jejího těla, několikrát i jejích prsou a postavil se mi v pyžamu pták. Když jsem jí dával pod hlavu polštář stáhla mi pyžamo a začala mi ho honit, pak si mě přitáhla k sobě a začala mě líbat. Poučen z pornofilmů jsem věděl co by mělo následovat a skončilo to pěknou šukačkou. Hodně se mezi námi potom změnilo, časem jsme si o všem rozumně popovídali, intimně nás to oba sblížilo a nic nám nebránilo v tom pokračovat. Vše mezi námi pak skončilo nějak samovolně a bez výčitek, kdy jsme se shodli že už to není pro nás oba takové jako předtím. Rád na to vzpomínám a myslím že i ona, bylo to nádherné období, krásný sex a milování.

Reklama

Přidat komentář