Reklama

masturbace ve škole

Kateřína (Po, 7. 9. 2020 - 13:09)

Já si pičku taky ráda vyhoním i ve škole na záchodě o přestávce když to na mě přijde ten chtíč. Jednou jsme měli v tělocviku splh po tyči to mi šlo krásně tak mi učitelka říkala aťo předvedu ještě více krát i ostatní holkám jak se to dělá. Jenom že když jsem jela po té tyči dolů tak jsem tu tyčku měla přímo v mezírce na poštěváčku málem jsem se udělala, po těláku jsem zůstala ještě v šatně až všechny holky odešly a udělala se protože jsem byla tak rozhajcovaná s té tyčky

Default User Image
Rob (Ne, 29. 10. 2023 - 22:10)

Ahoj Kačko napiš na email [email protected]

Marek (Pá, 28. 8. 2020 - 08:08)

Mi je 15 letos jdu naposled na základku a chci na záchodě vyhonit jednoho kluka, ale moc se bojím že není gay a že uteče a všem to řekne.

Návštěvník (Pá, 28. 8. 2020 - 09:08)

Je to na dohodě . Kluk nemusí být gay aby se nechal vyhonit od kluka .

Petra (Pá, 28. 8. 2020 - 06:08)

Bylo mi 15,kdyz me na zachode nacapala tridni nahou jak si ji prstim a drazdim si bradavky.Rekla,at se po vyucivani stavim uni v kabynete.Po vyucovani jsem zani zasla.Zaklepala jsem a hned tak pojt dal,uz na tebe cekam.Sedela u stolu a rekla mi at se posadim vedla ni.Opravovala sesity a mlcela.Byla jsem dost nervozni.Pak se me zeptala,jak casto si to tam delam.Byla jsem tak nervozni,ze jsem rekla ze si to tam parkrat udelam.Srdce mi busilo jak o zavod jak jsem byla nervni.Zas bylo ticho.A pak rekla at se sleknu a udelam si to a sla zamknout aby tam nekdo nevles.Sedela jsem nehnute a nevidala ani hlasek.Ty nemas chut? Odpovedela.Zacla jsem blekotat nesmysli.Rekla at se nebojim ze je zamceno.Sedla si ke stolu a rekla nahlas,tak delej.Postavila jsem se a zacla se slekat.Kdyz jsem byla jen ve spodnim pradle,tak jsem prestala.No tak pokracuj,pokut vym bylas tam naha,odpovedela a stale opravovala sesity.Nakonec jsem sundala i podprsenku,kalhotky a zakrila se rukama.Kdyz jsem tam stala naha,tak mi rekla at se pozadim a zacnu si to predni delat.Sedela jsem tam jak putka.Vztala,sla k oknu otocila se a hned tak zacni.Divala se na me.Zacla jsem si pomalu hladit pipku.Priznam se,ze mi bylo trapne.Postupne jsem pokracovala a drazdila se vic a vic.Zacalo me to dost vrusovat ze se diva.Tak jsem nohy roztahla a jednu si dala na operadlo.Pekne jsem si predni roztahla pipku a zajela tam prstama.Byla jsem cela mokra.Jak me sledovala,tak si vyhrnula sukni a zacla si ji hladit.Vydela jsem ze nema kalhotky.Porad se na me divala a ja na ni.Zajizdela prstama dovnitr a vzdychala.I me to dost vzrusovalo.Ale pak si sundala sukni a halenku a stala predemnou naha.Prisla keme bliz a zacla mi osahavat prsa.Rekla pokut nechci uz pokracovat ze nemusim,ze se mohu obleci a odejit.Ale byla jsem tak vzrusena a nadrzena ze jsem rekla,ze chci zustat.Klekla si mezi me nohy a zacla mi ji lizat.Vubec jsem se nebranila a nechala ji at mi ji lize.Jazyken mi drazdila postevacka a pritom me prstila.Vzdychala jsem jak o zavod.Porad mi ji lizala a ja ze uz to nevidrzim a doslova jsem vystrikla.Pak me este chvilku lizala.Rekla mi ze ji mam pekne sladouckou a dobrou.Rekla jsem ji ze bych ji to taky chtela udelat.Polozila se na stul a roztahla nohy.Zacla jsem ji pomalu rukou prejizdet po dirce a jemne ji tam strcila prst.Citila jsem jak je mokra.Chvilu jsem ji jen prstila a pak jsem ji zacla lizat.Sesity padali na zem jak ji to vzrusovalo.Rikala at pokracuju ze uz bude.Pochvilce se zacla cukat a dost silne vystrikla,ze jsem to mela na obliceji a v puse.Este chvilku lezela a pak mi podekovala ze to bylo moc krasni.A jesti budu chtit si to nekdy z opalovat ze bude moc rada.Ale ne ve skole ale uni doma.Zhruba po mesici jsme zani zasla domu.A casto se pak schazely.

Silva (So, 22. 8. 2020 - 08:08)

Kdysi jsem byla na pionýrském táboře v Beskydech .Byl tam jeden vedoucí a ten se mi líbil tenkrát jsem měla 15 let ale byla jsem už vyspělá. Večer jsem u táboráku dostala chuť si ji vyprstit taj sem šla za chatku a sundala tepláky a kalhotky a zajela si prsty do fifiny byla jsem už dost rozpáraděná když tam přešel on a uviděl mě přímo při onanii přišel ke mě obejmul a mlčky odvedl k sobě do chatky . Tam jsme to rozjeli znovu i stím jeho těšitelem a do konce tábora jsme každý večer se milovali a dováděli. To byl můj nelepší tábor.

jakub (St, 8. 7. 2020 - 00:07)

ahoj taky se dělám na záchodě ale včera mě nachitala spolužačka... rychle jsem ho schoval a dělal že nic a ona řekla klid já se jdu taky udělat tak byla hned vedle mě a dělala se. Já slišel jak vzdichá a heká a pak mi řekla jestli by nemohla jít ke mě do kabinky tak jsem řekl jo a bylo to dělali jsme se spolu až do přestávky.

Majo (Po, 29. 6. 2020 - 12:06)

Ja si pamatuju,je to uz dlouho,kdyz jsme meli prirodopis v 8.tride a meli jsme rozmnozovani tak kazdy zak jsme dostali knizku lidske telo a cetli si bez toho aby ucitelka neco rikala,byla to nase tridni a byla chvili po materske a ja sedel sam v prvni lavici proti ni,nosila strasne kratka sukne a kdyz sedela tak povolila nohy a ja videl na kalhotkach tvar jeji picky a kapsou jsem si honil,videla me,vedela to a provokativne rozevirala nohy vic,tenkrat jsem mel suche orgasmy ale byla to paráda,jeste dnes si predstavuju tu carku,jak byla blizko,no prostesuper.

Z (Út, 30. 6. 2020 - 18:06)

Z

Karel (Čt, 25. 6. 2020 - 04:06)

Ve skole jsem sedel vedle spoluzacky a vsadili jsme se ze si ho pri hodine vyhonim.Sedeli jsme v posledni lavicy.Kdyz zacla hodina tak jsem ho vyndal a zacal si ho pod lavicy honit.Spoluzacka koukala na muj penis jak mi stoji a jak si ho honim.Rekla ale musis este vystriknout.Pokracoval jsem v honeni a ona se porad divala.Pak jsem ucitil ze budu a rekl jsem ji ze uz.Semeno ze me vystrelilo.Ona tomu nemohla uverit ze jsem se vyhonil a vystrikal pri hodine a pred ni.Bylo nam obojim 14.Kdyz jsem vyhral sasku,tak se musela u me doma sleknou do naha a ja ji moch celou osahavat a libat kde jsem chtel.Ale bez sexu.Ale asi za neceli rok jsme spolu stejne soustali.

Z (Út, 30. 6. 2020 - 18:06)

Z

Mudrlant (St, 24. 6. 2020 - 00:06)

Tak mládeži, přidám také jeden inspirativní příběh z mého života a z mého mládí. Není to, kdo ví jaký nářez, ale zato je to pravda :) Je to již z VŠ, kterou jsem studoval ještě v dřevních dobách, kdy nebyl net jenom tak někde a např. na koleji jsme ho neměli (děs, co?). Tuším že do jedenácti večer jsme mohli chodit na net na fakultu, kde byl k dispozici v PC učebnách. Kupodivu to ani moc využívané nebylo, což nechápu a tak pozdě večer tam ani nikdo moc nebyl. Já jsem na něj chodil a kromě studijních záležitostí na něm samozřejmě proběhlo i nějaké to péčko... Byla tam také dole na vrátnici taková vrátná/večerní dozor, která vždycky v těch jedenáct zamykala fakultu. Dobře stavěná padesátnice s velkýma dudama, prostě baba jako lusk... Hrozně mne rajcovala, za čas jsme se seznámili a pravidelně prohodili pár vět, protože jsme se tam potkávali několikrát do týdne - ona zamykala učebny a fakultu, já jsem jako poslední nebo skoro poslední odcházel. Na to, abych ji s nějakým návrhem oslovil, jsem byl tehdy moc velký srab (30 let věkový rozdíl a tak...), ale časem jsem přišel na hrozně vzrušující "hru." Jak jsem byl rozpálenej z toho péčka na kompech, tak mi pořádně hučelo v klacku. Většinou jsem si ho ještě na WC pohonil a pak šel s erekcí a vyboulenými kalhotami schválně kolem ní. A pokecali jsme jako vždy, zdálo se mi, že se mi na něj dívá a to mne vzrušovalo ještě víc. Možná dívala, možná ne, nevím, ale přehlédnout to asi šlo těžko, zvláště při rozhovoru, kdy od sebe stojíte tak dva metry. Kolikrát mne představa, že se zase potkáme na chodbě, tak vyrajcovala, že jsem si ho na WC vyhonil úplně a pak jsem musel chvilku čekat, abych jí mohl předvést tvrdolína zase v plné kráse :) Inu, krásné studentské časy.

Tomáš (Čt, 11. 6. 2020 - 19:06)

To já si ho honim každý den o hodinu, moc mě vzrušuje ten pocit těch lidí, co mě můžou vidět. Vždycky se brzo udělám a jednou mě viděla spolužačka a domluvila si s učitelkou, jestli může sedět se mnou, no a občas mi pomůže a nebo si prsti kundicku taky, aspoň ze sedíme v poslední lavici. Taky si občas sáhnu na její pipinu. Jednou jsme si po škole i zasukali venku na louce. Má strašně šikovný prsty a vždycky mě udělá a cítím se ve škole líp.

Xd (So, 6. 6. 2020 - 01:06)

Zasuka nekdo?

Lenka (Út, 16. 6. 2020 - 12:06)

Já jsem holka,17 let ale musis me vylizat

karel 2 (Čt, 27. 8. 2020 - 17:08)

chci te 720470933

Vasek (Po, 22. 6. 2020 - 00:06)

Pro Lenka... Ahoj moc rád tě budu lizat. Miluju dlouhé opravdu dlouhé lizani pipnky. Preferuju reálné setkání. Vašek.

Tonda (Čt, 4. 6. 2020 - 00:06)

Vzpomínám na školní léta a myslím tím základní školu. Nevím přesně v jaké to bylo třídě, ale já byl tzv. Šatnář a měl jsem na starosti klíče od třídní šatny a tak jsem vždy čekal v šatně když byla třída na obědě, já na ně nechodil. No a v té šatně jsem si ho několikrát honil i vyhonil. A jednou jsem tam čekal a honil si ho a najednou přišla spolužačka. No celkem trapas, ale dopadlo to dobře :)

Jarda (St, 27. 5. 2020 - 11:05)

Když si vzpomenu na školní léta, mám před sebou učitelku, která nás učila češtinu a tělocvik. Bylo jí v té době něco málo přes 30 a byla to pro mě "kočka". Při tělocviku jsem se vždy vzrušil a udělal, když jsme měli šplh na tyči. Protože jsem ještě nestříkal, měl jsem na trenýrkách jen mokrý flíček. Učitelka si toho pochopitelně všimla a přecházela to úsměvem.....Učil jsem se dobře, po hodině češtiny mě jednou zavolala a dala mi sešity a klíče, abych jí je odnesl do kabinetu. Když jsem sešity držel v rukách, přehodila přes ně ještě svůj svetřík. Když jsem s těmi s těmi věcmi šel dlouhou chodbou do kabinetu, vzrušil sem se z vůně jejího svetru, tak, že se mi postavil. Odemkl jsem kabinet, sešity položil na stůl, ale k jejímu svetru jsem čichal, nasával vůni.... Vyndal jsem si ho a začal onanovat, trvalo to jen krátce jak jsem byl nadržený a krásně se udělal. Jenom kapka z mého bimbálka vyšla. V tom se otevřely dveře a učitelka vcházela do kabinetu....Jen tak tak jsem ho zastrčil do kalhot, celý jsem zrudl...Nevím jestli něco tušila, ale usmála se na mě, poděkovala za donášku a pohladila mě. Já jsem odešel a kdykoli jsem potom masturboval, představoval jsem si učitelku, její vůni a její pohlazení.....Ty byly mé masturbační představy hodně dlouho....Co bych tenkrát za to dal, kdybych s ní mohl něco mít. V té době by to ale těžko bylo možné i když třeba někdo měl štěstí a poznal se vším všudy milování se zkušenou zralou paní....

Majo (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

No fantazie trochu jo,ja jsem zazil v druzine(je to uz strasne dlouho)nas hlidala ucitelka co byla na holky zla ale nas kluky mela rada a jednou se stalo ze jak sedela vedle me a ja si psal ukol tak nevim co ji to popadlo ale proste ze sni musim jit na zachod,ze neco citi a tak,stydej jsem se protoze jsme bydleli na statku a bylo od krav citit vsechno,a tak jsme sli a pry svlikej kalhoty,tak jo,potom trenky ale nic na nich nabylo az me vzala za pindika a zazala stahovat az se mi postavil a ona to delala tak dlouho az jsem se pocural ale jenom trosku,mackala mi zaluda a kdyz mi klesl tak rekla,oblec se a dodelame ukol,takhle to bylo jeste parkrat az jsem mel uz takovou pruhlednou a lepivou hmotu a tu si porad trela mezi prsty se slovy,vidis ono to pujde a to bylo naposled,potom uz tam nebyla,pry se odstehovala,ale jak pisu je to uz strasne dlouho a vazne se to stalo.

Reklama

Přidat komentář