Reklama

Podvodníci - šarlatáni

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 06:01)

PRIZNANIE-video http://www.youtube.com/watch?v=HQbrkst4-JI

AnonymPravdy (Po, 17. 1. 2022 - 03:01)

"Mistr" Edgar Ta&PRAVDA:
"Mistr" Edgar Ta&PRAVDA: S "Mistrem" Edgarem se to má tak... I když, pojďme si říct napřed, že primárně je potřeba jít za MUDr. doktorem a za alternativou až jako doplněk ;-) No, s "Mistrem" Edgarem Ta, všichni ho tady buď opěvují nebo nesnáší, pojďme si říct PRAVDU a rovnou si řekněme, že to není ANI ČERNÉ, ale ANI BÍLÉ. Techniky/Pomoc(ta světlá část) On tomu učení, které předává dál skutečně rozumí a má ho nastudované, nevím do jaké míry má vědecké podklady na masáže, ale vím, že s tím hodně lidem od bolesti pomohl. Takže na takové ty věci energetičtějšího & uvolňujícího rázu a že nemáš zaráz tlačit maso a šlehačku je dobrý - teď prosím vás NEmyslím nějaký hokus pokus kouzla ani zázraky aby bylo jasno :-)
Každopádně ty kurzy byly a vždycky budou předražené a navíc mu občas lidi sami od sebe dávají dary. Taky zcela jistě používá některé manipulační techniky (kdo si myslí, že ne, ať si o nich pořídí nějaké čtení nebo youtube). Na druhou stranu nikoho do ničeho vyloženě nenutí, ale je pravda, že je to silná osobnost. A taky má rozhodně rád ženy - NENÍ to žádný svatoušek. Na druhou stranu vyslékat se u masáže je vcelku standard kvůli lepší dosažitelnosti v oblasti kříže a hýždí.
Takže závěrem: Nemyslím si, že by to byl vyloženě zmetek, taky vím, že si svoje učení necucá všechno z prstu - ale to jaký až to může mít efekt je spíše otázka na to původní starověké učení. Na druhou stranu podle mě ví jak má ty lidi (a hlavně ženy) omotaný kolem prstu a vyhovuje mu to. Je to učebnicový příklad toho, že znalost učení ještě nemusí nezbytně znamenat nadpozemskou morálku :-)

AnonymPravdy (Po, 17. 1. 2022 - 04:01)

Ještě k tomu dodám, on podle mě přostě žije v takovém vlastním světě, nemyslím si, že by bylo jeho záměrem škodit lidem nebo je podvádět. Jinak zajímavost - tato paní má oficiální - jakože ČR/Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - certifikát na sportovní masáže a pak má kopu od "Mistra" Edgara - https://www.bubuka.cz/certifikaty/

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 08:06)

Pan Edgar Ta, jak ho zná moje máma je podvodník, který v 90. letech neměl vlastní místo pro podnikání, aby se vyhnul případné odpovědnosti a raději se vždy u někoho ubytoval, nasliboval hory doly, nic nesplnil a ještě si bez svolení majitele nemovitosti zřídil provozovnu na jeho adrese a dokonce z něj bez jeho vědomí udělal zástupce své firmy.

Eliška (Pá, 28. 8. 2020 - 15:08)

Dobrý den, chtěla bych se velmi omluvit paní Michaele Elianor za mé recenze. Napsala jsem je z toho důvodu, že jsem v ní viděla konkurenci ovšem uvědomila jsem si, že to není správné chování. Prosím tedy o prominutí. Správcům jsem psala, aby všechny mé komentáře k ní smazali, ovšem nikdo nereagoval. Prosím tedy ještě jednou o smazání a paní Elianor přeji hodně štěstí a ještě jednou se omlouvám.

Jana (So, 13. 6. 2020 - 11:06)

Dobrý den, důrazně varuji všechny před léčitelkou Michaela Elianor!!! Ženská která by se léčitelkou nikdy neměla stát. Naprosto mě rozhodila, nijak mi nepomohla a ještě byla vyloženě vulgární. Naprosto neprofesionální přístup. Navíc pracuje jako erotická masérka a v léčitelství jen vydělává a parazituje na lidech. Dávejte si lidi pozor!!!

Petra (Pá, 29. 5. 2020 - 08:05)

Já upozorňuji na podvodníci , léčitelku, která si říká Michaela Elianor. Za hodinu si bere nekřesťanských 1000 Kč, navíc je velmi zla a nepříjemná, klienta odbyde. Znalosti téměř žádné a navíc jsem se od známé dozvěděla , že pracuje jako erotická masérka a má obrovské problemy i v osobním životě. Podle toho vypadá i její vystupování ke klientovi. Takoví lidi by neměli vůbec dát léčitelskou práci.

LOL (Ne, 31. 5. 2020 - 20:05)

Ale to je hlavně tvoje ostuda, že ses nechala nachytat a žes jí těch "nekřesťanských 1000 Kč" dobrovolně dala. Erotická masérka tyve, to už je síla...

Jana (So, 13. 6. 2020 - 11:06)

Když už tam člověk přijde, tak ji má říct že nezaplatí? Terapii mi udělala, ale bohužel chování a přístup měla hrozný. Na to ty lidi chci upozornit. Samozřejmě že víckrát k takovému člověku už nepůjdu.

Návštěvník (So, 13. 6. 2020 - 21:06)

Ono je hlavně zajímavé, že jsi tam vůbec šla. Kdo věří šarlatánům, ten ať holt platí.

Jana (Ne, 14. 6. 2020 - 09:06)

Dobře, ale jsou i kvalitní léčitelé. Já jednu takovou znala, bohužel už konzultace a terapie nedělá - jen kurzy. Proto jsem zkusila Elianor a bohužel jsem se spletla. Neodsuzujte hned ,prosím když nevíte okolnosti. Chápu, ale že třeba léčitelům nevěříte vůbec - jste spíše pro konvenční medicínu atd. Každému vyhovuje něco jiného , což je fajn :-)

Návštěvník (Po, 15. 6. 2020 - 20:06)

A není vám podivné, že již terapie nedělá? Proč asi? Není to tím, že sama ví, že se pohybuje na hranici podvodu a nechce se namočit? Tak provádí jen kurzy, tam do maléru nespadne. Nezlobte se, ale jste patrně dost naivní a tím pádem se stáváte terčem všech podvodníků. Ale když vám to pomáhá, nebudu vám váš názor vyvracet.

Simona (Út, 16. 6. 2020 - 12:06)

Ne každý kdo je léčitel je podvodník. Jsou lidi, kteří svému oboru opravdu rozumí a lidem pomůžou víc než kdejaký doktor s nadměrným předepisováním léků. Když tyto metody odsuzujeme, proč sem chodíte? Paní výše chtěla jen upozornit na jednu nekvalitní léčitelku.

Marta (Út, 16. 6. 2020 - 12:06)

Znala k lékaři ,který léčil léky ale přidával i akupunkturu či akupresuru. U návštěvy jiného lékaře se mě sestra ptala, v čem měl jehličky ,které mi napichoval, jestli dezinfikoval a jiných zbytečných otázek. Byl to výborný lékař a člověk mnoha lidem pomohl, ovšem našli se i takoví ,kteří tak proti němu brojili až odešel. Bylo a je ho velká škoda.

Cože (St, 15. 11. 2017 - 14:11)

Vážená paní či slečno...Lukáš "Grigar"? Jak může někdo s takovým jménem vychvalovat nějaký bylinky? A máš tam chybu, píše se to s tvrdým.

Iv (Út, 14. 11. 2017 - 18:11)

Děkuji Vám za podporu,s...Dobrý den, reaguji na tento příspěvek, jelikož mám co dočinění s touto osobou. Jde o velmi zlou osobu! V současné době má činnost pozastavenou.

Jaroslava (So, 25. 2. 2017 - 20:02)

Nahlásit ji na COI. Úřad...Někoho nahlašovat a práskat je jen pro ubohé zoufalce, kterým se to navíc vrátí, protože ty úřady sdělí prásknutému, kdo ho udal, takže ten se zase začne dost často mstít udavači.
Navíc české úřady nic nevyřeší, jen dají všem pokuty a tím to pro ně končí.

Inka (So, 25. 2. 2017 - 14:02)

Když přestaneš takovým...Nahlásit ji na COI. Úřad práce atd. Oni už si sni budou vědět rady!! Žádné slitování s takovými lidmi!!

Lukáš Grigar (Čt, 22. 9. 2016 - 14:09)

Ta údajná léčitelka se...Vážená paní či slečno Marcelo,
pokud považujete za hyenismus právě záchranu lidského života,
je mi Vás opravdu hluboce líto.
Co se týká paní Staňkové, mohu mluvit z vlastní zkušenosti a dále pak dvou lidí z mého okolí, kterým život zachránila. Čistě bylinkami, když už lékaři všechno vzdali. Nepřeji Vám vůbec nic zlého, ale pokud byste si prošla podobnou zkušeností jako já, Váš příspěvek NA TOMTO DISKUZNÍM WEBU by vypadal zcela jinak.
A ke komu zajdete s žádostí o pomoc, je vždy čistě a jen Vaše volba - nikoho jiného! A ještě drobná poznámka, ten "honosný dům", o kterém hovoříte byla původně totální ruina, kterou si právě paní Staňková s manželem sami - svýma rukama - upravili do dnešní podoby. Závist? Škoda, že nemyslíte pozitivně, velmi by se Vám ulevilo.
S pozdravem Lukáš G.

Lojana (Po, 25. 7. 2016 - 15:07)

Zkuste to vycítit srdcem,...To jsem se nasmala. Ja tyto metody mohou byt "neprirozene", kdyz pomahaji? Samozrejme, jen v rukou odbornika = cloveka, ktery ji umi. To, ze nekdo vystuoval "vejsku" jeste neynamena, ze je odbornik ve svem oboru.
Pekny den.

Reklama

Přidat komentář