Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Simi (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Přesně tak ! Nechtěly jsme nikoho urazit,jen jsme vysvětlily jak to chodí tady v naší partě a já mám zkušenost, že se klidně vychčiju když nutně potřebuju i jinde a nikdo to nekomentuje a ty lidi jsou natolik slušný, že se nedívají, protože tuší, že se holka necítí při tom zrovna asi komfortně. My jsme tady v partě takový prostě víc přírodní a o těch klukách, co je to vzrušuje prostě víme. Mně se jeden i líbí, ale jako kamarád a taky vím, že je nešťastný z toho, že nenašel kvalitní vztah a tak mu to někdy dopřeju a schválně třeba před ním řeknu, potřebuju na záchod a ono se mi opravdu chce, ale vím , že bude tak nadrženej okamžitě, že třeba ve stáji, když poodstoupím do rohu jako že už to půjde a budu chcát tak on prostě to nevydrží a půjde za mnou a udělá se ještě dřív než budu hotová. Taky jsme spolu něco občas měli ,ale nechci, aby se na mně vázal. U koní to chodí asi trochu jinak , vystřídala jsem tři různá místa a nikde to kluci ani holky moc neřešili a chcaly jsme v pohodě beze studu a když se někdo z kluků potřebovalkoukat a vybít se, tak co? Vypustil se a byl chvíli od něj klid.

Pissík (Pá, 29. 5. 2020 - 09:05)

Simi a jak čůráte Vy, holky od koní? Jako taky rychle a prudce nebo máte z koní pipinky a močové cesty stlačené a nejde vám to tím pádem rychle? Jsem jen zvědavý jaké máte pipinky,jestli si můžeme jen o tom psát.

Simi (Pá, 29. 5. 2020 - 15:05)

Tebe to asi vážně zajímá do detailů. Ale asi opravdu neznáš jak holka chčije a jak má pipku uzpůsobenou . Chčiju normálně a od koně nemám problém, že bych měla močový otvor tak stlačený,že bych se nevychcala a co vím,tak ostatní holky to maj stejný. Když musím a držím to dlouho pak chčiju taky jako vodotrysk,ale jindy mám chcaní normální a klidný. Co vím, tak ostatní holky,pokud jsem s nějakou chcala společně tak to je stejný. Jedná má trochu problém,asi málo aktivní močák ,tak chčije pomalu a třeba i musí zatlačit aby to šlo víc. Jsme tady holky od 18 do 22 roků a opravdu když potřebujeme na záchod tak se vychčijeme hned na prvním místě a neběžíme za roh.

69 (Pá, 29. 5. 2020 - 20:05)

Holky a kde tam v jižních Čechách sídlíte? Rád bych se přijel podívat. Koně miluju a lidí,které se o ně starají obdivuju a velmi si jich vážím.

Šišmiš (Pá, 29. 5. 2020 - 17:05)

Opravdu jdu k vám pracovat ke koním! Berete?

Nikola (Pá, 29. 5. 2020 - 09:05)

Je vidět, že vůbec neznáš holky a jejich anatomii. Co ti asi odepíšou?

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 10:05)

Ty jsi sestra Kláry? Nemáš být náhodou ve škole?

Nikola (Pá, 29. 5. 2020 - 11:05)

Nejsem.

Jana (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Dělala jsem u koní 9 let. Ano tak to tam chodí.

Šišmiš (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Jdu pracovat ke koním. Berete?

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 09:05)

Cestou na domeček jsem potkala sousedku a chtěla se bavit, ale já už měla pipinku skoro k neudržení , tak jsem udělala jako,že mám telefon a pospíchala tam. Hned na dvorku kam není z ulice vidět jsem rychle stáhla kalhotky a kalhotky a okamžitě jsem pustila prudký proud do louže od deště ,která tam byla. Tohle bych vydržela maximálně tak minutku, jinak bych se počůrala. Ikdyž už to bylo,stejně se mi v pipince chtělo ještě, ale nešlo to. Ale už je to dobrý. Ležím tady v posteli,kde chrním s Liborem nebo s Nikolou s teď je mi smutno. Půjdu domů, jinak bych se rozplakala. Nevím, nějak si sama tady nezvyknu.

Pissík (Čt, 28. 5. 2020 - 10:05)

Moje fantazie a tvé čůrání na poslední chvíli = co myslíš?

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 15:05)

Pissíku já vím co se stalo. To je dobře, že jsi se uvolnil,ale myslím,že by sis měl najít holku na běžné seznámení a pak by se to třeba vyvinulo i tak,že se ráda vyčůrá a budeš myslím hodně spokojenej. Přeju ti to.

Pissík (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

Klárko však já hledám takovou holku,ale zatím nejsem úspěšnej. Ale tebe mám rád, jsi moji součástí a jsem vůbec rád za to,že na mně reaguješ a že tak krásně píšeš o tom jak sama nebo s holkama čůráte.

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 07:05)

Ségra je v kuchyni, snídá a připravuje se do školy. My budeme mít naštěstí jen pár dnů v červnu a to nám ještě řeknou jak to bude, už jsem krásně vyčůraná a udělala jsem na záchodě hodně vody,protože bříško a pipinka to nasbíraly za celou noc a tak jsem čůrala hodně stejně jako ségra,ale mně to šlo dýl a víc. Ségra měla pipinku línou a rozčůrala se pomalu, ale pak už proudila hodně stejně jako já. Dnes budu tady sama,ale venku se zkazilo počasí a prší a tak nikam nepůjdu a budu čekat na Libora a tak možná dojdu jenna domeček.Stále se s tím zžívám a tak tam budu třeba sama a budu přemýšlet jaké to vlastně jsou pocity začínat žít i v novém bydlení.

Pissík (Čt, 28. 5. 2020 - 08:05)

Klárko jsestli jsi měla kafe,tak tam určitě uděláš na baráku louži. Nebo půjdeš pod viadukt? Hezký čůrací den!

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 08:05)

No kafe jsem měla a perlivku vodu. Venku už se dělá hezky a půjdu na domeček. Čurat se mi po tom pití už chce, ale to ještě vydržím až tam. Po kafi se teda já musím skoro vždycky jít vyčůrat brzy,protože to chce rychle ven a je to močopudný, píšou a ono to funguje. Když na to nebudu myslet, tak to zvládnu tam dojít a nepočůrat se.

Simi (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

My jsme holky od koní a taky s tím nic neděláme. Jsme tu i s klukama,normálně se vychčijeme kdekoliv a kluci to taky neřeší až na dva,a tak je trochu provokujeme, pak se pred nima vychčijeme,oni si to vyhoní před náma,vystříkají se z toho a hotovo.

Pissík (Čt, 28. 5. 2020 - 08:05)

Holky to je výzva, jesli to myslíte vážně, tak se taky hlásím jako vážný zájemnce.

Simi (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Z Jindřicnohradecka

Reklama

Přidat komentář