Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 02:05)

Kotleba je slovenská neonacistická kurva!....Jo a ty své proruské weby jako je Protiproud a Aeronet ,včetně Parlamentních listů,ovšemže,si strč do své rudé prdele!...A nyní další projev antisemitské nenávisti na Aeronet v dizkuzi pod článkem:Jojo Rabbit:Žádní slabí Židé nejsou!....a tam se píše!!....No,jestli za každou válkou,terorizmem,hladomorem,...stojí Židé,židovský kapitál,židovská spiritualita,židovská vyvolenost a nadřazenost,židovská nenažranost,židovská lež a švindl,....pak jedinou cestou k míru na celé zemi není celosvětová vláda Židů.....ale jejich úplné vyhlazení........žid si zřejmě neuvědomuje to je podstatné.Neumí pracovat a nemá tvůrčí a technické myšlení.Umí jen krást,lichvařit,šmelit,mamonit a podvádět ale jik je naprosto závislý na mnohem inteligentněší nežidovské většině a proto jeho sny o tom že je "vyvolený" a mohl by ty mnohem schopnější ovládat,jsou jen utopie vtloukaná do hlavy těmi jejich zvrácenými spisky kterými řídí své konání k vlastní záhubě.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 08:05)

Já ho teda osobně neznám, ty asi ano.

Cynik - realista (So, 30. 5. 2020 - 05:05)

"Jo a ty své proruské weby jako je Protiproud a Aeronet ,včetně Parlamentních listů,ovšemže,si strč do své rudé prdele!..." --- Je tvým problémem, katolický křiváku a tupoune, že škatulkuješ média jen proto, že ti nevyhovuje obsah... pouze varianta katolického pokrytectví, nic jiného... --- Nu, a pokud jsme u strkání něčeho do prdele, to přenechávám tobě a tvému výběru - můžeš strkat běloptákovi do prdele svou hlavu, nebo svého neběloptáka, to podle tvé chuti...

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 08:05)

" Proces týkající se šeků ve výši 1488 eur se táhne již třetí rok a zdá se, že by se mohl chýlit ke konci"
---------------------------------------------------------------
Nejde o to, že tato banalita je banalitou, ale nemůžou přeci fašouni a neonacisti se pod rouškou demokracie dostávat do funkcí a učit se zneužívat jazyk, akorát tak, aby svým soukmenovcům doručili message. Mimochodem není to nic nevinného. V neonacistické symbolice může mít tato číslicová tajenka i i niciály nacistického vůdce a pozdrav vyjadřující oddanost nacistickému vůdci. Stejně tak jako tedy ono čtrnác slov o podpoře bílých dětí...Mimochodem co tam dělají ty dvě osmičky?! To je také o podpoře bílých dětí nebo je to jen nacistický pozdrav?!
-----------------------------------------------------
Dobře, Kotleba potřebuje omezit, nemůže si myslet, že je nějakým důstojným váženým pánem, když je to outlaw hrající si na fašistu.

aladin (Pá, 29. 5. 2020 - 03:05)

"Prima Zoom
Podivuhodná věda (4)"....Ti dva Japonci, co poslali do kosmu souřadnice Země jsou IDIOTI !!!

Cynik - realista (Pá, 29. 5. 2020 - 00:05)

Někdy jsou fakt přinosnější ty aladinovy větry.

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 00:05)

A co že jsem sociální demokrat. Já jsem se neúčastnil Dr. Rathových čachrů, já jsem volil program ČSSD, ne jeho šíbry, ti jsou v každé straně.

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 00:05)

Volil jsem Drahoše a Clinotonovou, ale stydím se za to, když jsem prohlédl, jsem spokojen se Zemanem a Trumpem. Nejsem pokrytec, přiznám si, že jsem se mýlil. Pro Evropu je Trump lepší. Ty smlouvy šli do pryč. Obama care by jen se snažila vykořisťit svět, aby na ty debilní černošky, jejich zdraví a jejich nesexualní život bylo.

Cynik - realista (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Jeden střípek, jedná malá ukázka toho, jak je Trump hloupoučký: https://twitter.com/JediCounselor/status/1253788772564643840
A muslimové? Se koukněte, jak je v zadku islamisty Erdogana.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Clintonová je milovnice muslimů a všech vlastně, černochů, mexikánců, ilegálů ale pozor nemá ráda bílé muže. Sociální technokratky si nemohli vybrat nikoho jiného. Clintonová prezidentkou by bylo jen potvrzením poníženého postavení muže. Vždyť Billův největší zločin bylo, že měl blowjob od práskačky, která si z toho udělal kariéru spisovatelky. Jak jse Billovi udělala Blow job. Tzn. uťáplé podváděné první ženy prezidenta, která chce za trest se stát také prezidentkou. TO je naprosto nemeritokratické. To, že byla tzn. podváděnou ženou, i když pateně Bill chtěl Blowjob, protože mu ho sama upírala, z ní nedělá osobu kvalifikovanou pro nic, ani ten blowjob neumí.

Cynik - realista (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Trump je hloupý pičus, to musí vidět i aladin.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Trump má odžito jako podnikatel, ví všechny těžkosti a jak tvrdě se musí bojovat. USA je o velkých penězích, ne nějaká ODSka, že si nakrade pár miloonů na pozemcích. Clintonová je naivní husička, možná tomu i věřila, ale prohra ji zaslouženě totálně zdrtila, ta už ani nemá co přednášet, jen ta lidská práva neschopným, co rádi slyší, že za to můžou ti druzí, tlusté, blbé, histerické a většinou černošky s humanitním vzděláním,které čekali,že jim Clinotonová dá práci v nějakých Švédských modelech lidskoprávního gestapa nad dětmi apod., kvótami se tyto neschopné pr.dele dostanou do firem a jejich děti to prosmaží za kokeše a děvky.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Clintonová je pokrytecká,lživá, lstivě měnící názory jak ji vycvvičili,aby ukradla program a tím voliče soupeře. Naprosto nedůvěryhodná toltalitářka,která by si coby prezidentka pletla USA se samoděržavým a vládou bolševiků. Většina lidí nenaskočila na její lživou rozdělující etnicko-humanitární rétoriku. USA už rozdíly mezi etniky dávno překonala, nepotřebuje k tomu debilní kvóty a socialistické protěžování jedněch a umenšování druhých. V USA jsou i bez Clintonové úspěšní podnikatelé všech etnik.A trapná snaha nechat se zvolit jakoby polovinou voličů, proto že ženy přeci volí ženy, na to ji asi většina američanek neskočila.Jsou úspěšné a mají rodiny a manžele a firmy a platy kvůli sobě a ne kvůli nějakým kvótám a progeamům socio-technokratů.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 23:05)

Podle mne tématem začíná být prezidentské volby v USA tématem, Biden postoupil v superúterý dál, a vypadá to, že bude vyzyvatel Trumpa v objajobě jeho prezidentského úřadu.
Clintonová prohrála, protože byla neupřímná, falešná, asi jako žena na psychofarmakách, anti-depresivech. Kradla Trumpovi témata, byly to všechno lži, nacvičené a chytré lži od jejich poradců. Trump byl autentický, také nerozuměl všemu, ale byl autentický, je vidět, že je podnikatel a že rozumí ekonomice a není pro sociologicko-technokrtické experimenty, takže si myslím, že USA občané prokázali jejich kulturu a vyspělost z hlediska ekonomiky a fungování tržního hospodářství a též zvolí Trumpa a Biden, který je již přestárlá seladon prohraje a to vysokým rozdílem.

aladin (Čt, 28. 5. 2020 - 22:05)

"ČT1
Máte slovo s M. Jílkovou"...Majitelé Supermarketů využijí jakékoliv situace pro zdražení toho co prodávají !!! Majitelé jsou nenažraní nadlidé, žijící jen pro MAMON !!!

aladin (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

"ČT1
Máte slovo s M. Jílkovou"....Mlátíte prázdnou slámu, pani Jílková !!! Zdražue se o sto šest a nikdy se nezlevní !!!

Cynik - realista (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Proč prdy smrdí. Upouštění větrů anebo prdění a jeho kladný vliv na naše zdraví
23.05.2017
Pokud jste se někdy cítili trapně nebo vás někdo ztrapňoval za to, že jste si prdli, jednoduše řekněte, že jste zdraví. Jaký vliv má "upouštění větrů" na naše zdraví? Základní věci, o kterých moc lidí mluvit nechce, ale přitom je známe všichni :-)

Online Fitness

Ok uznávám, prdění není zrovna nejvíce okouzlující způsob, jak zlepšit nebo posoudit naše zdraví, nicméně svědčí o zdravém, dobře fungujícím trávicím systému a vyvážené úrovni střevních bakterií.

Dle stránek věnovaných prdění (ano i takové weby opravdu jsou) se klasický prd skládá z těchto složek:

9% dusík

21% vodík

9% oxid uhličitý

7% methan

4% kyslík

1% hydrogen sulfid (kvůli tomuhle to smrdí)

Americké studie doporučují, aby lidé upouštěli větry 5 – 10x denně, další udávají číslo 14. Většina prdů se objevuje, když spíme. Potraviny, o kterých je známo, že způsobují plynatost mají vysoký podíl sacharidů, jako jsou fazole, artyčoky, mléčné výrobky, sladké brambory, oves, ořechy, sója a pšenice. Abyste přestali prdět, museli byste jíst pouze rafinovaný cukr, a o tom myslím netřeba diskutovat.

Zajímavý fakt
Navzdory tomu co se naše společnost snaží předkládat, ženy prdí stejně tak často jako muži. Studie na americkém webu dokonce poukazuje na fakt, že když ženy konzumují stejné množství stejného typu jídla, mají více koncentrované a smradlavé prdy než muži.

Nezávisle na tom proč nebo jak často prdíme, zde je pár důvodů že je to pro nás dobré a zdravé.

Redukce nadýmání
Nadýmání je způsobeno nahromaděním plynu ve střevě, které se uvolňuje. Nadýmání může samozřejmě způsobovat různé zdravotní potíže, přes obvyklé nepohodlí a nafouknuté střeva až po bolesti a dlouhotrvající potíže. Pokud jste schopní pravidelně prdět, víte že vaše tělo funguje jak má a je zdravé.

Pomáhá nám balancovat dietu
Upouštění větrů vám může pomoci rozhodnout, jestli je vaše stravování vyvážené či nikoli. To je možné díky tomu, že vaše tělo reaguje na různou stravu různým způsobem. Například pokud jíte hodně červeného masa, vaše prdy budou více smrdět. Pokud jíte hodně cukru, budete prdět více ale prdy budou mít neutrální odér.

Snižuje bolesti břicha
Pokud se snažíte zadržovat větry, způsobujete si bolesti v podbřišku a také možné zdravotní komplikace. Každý rozumný člověk (netřeba na to mít bílý plášť) vám řekne, že je třeba upouštět větry, abyste bolesti předešli nebo ji odstranili. Pokud vám nejde si prdnout ale cítíte nadýmavou bolest, můžete jemně masírovat břicho abyste tělu pomohli posunout vzduch skrz trávicí systém. Tohle se taktéž dělá u malých štěňat nebo dětí.

Udržuje zdravé tlusté střevo
Zadržování větrů nebo snaha jakkoli kontrolovat jejich vypouštění může ublížit vašemu tenkému střevu a zanítit hemeroidy. Lidé kteří mají problémy s tlustým střevem dostanou od lékaře vzácnou radu – nezadržujte prdy. Je tedy nejlepší upouštět plyny tehdy, kdy potřebujete.

Čichat vlastní prdy je zdravé
Taky jsem se tomu podivila, nicméně hydrogen sulfide, který naše vnitřnosti během trávení produkují mohou předcházet mitochondriálnímu poničení našich buněk. Tohle slouží jako prevence pro vznik mrtvice, onemocnění srdce a artritidy.

Plynatost nám může poukázat na alergie na jídlo

To, jak často prdíme nám může být vodítkem k tomu, jestli máme alergii na určitý typ jídla, jako například intoleranci na laktózu nebo onemocnění žaludku. Při těchto nemocech budeme po určitém typu jídla více prdět.

Je to jednoduše příjemné
Jakkoli se tu tohoto budete smát, všichni musíme uznat, že se cítíme dobře když si dobře prdneme. Vedle toho, snažit se zadržovat prdění nám může způsobit jen bolest, nepříjemné pocity a podrážděnost, a myslím, že opravdu nikdo nepotřebujeme ani jedno z toho

Pokud máte přesto pocit, že prdíte až příliš a rádi byste to omezili, zkuste se v první řadě zaměřit na to, jestli netrpíte určitým druhem alergie či nesnášenlivosti na jídlo. Potom existuje pár základní rad, jako je pomalé jedení a pořádné žvýkání potravy a vyhýbání se slazeným syceným nápojům a sladidlům. Při plynatosti také samozřejmě pomáhá pravidelné cvičení :-)

A jinak se jednoduše můžete ujistit, že jakkoli jsme krásní, inteligentní a skvělí, pořád jsme jen lidi a prdíme, smrkáme, kýcháme a ráno vypadáme jako z filmu o Zombie Apocalypse (alespoň já tedy ano). A hlavně – pokud často prdíte, můžete si pogratulovat. Máte zdravé zažívání a to je něco, za co máme být vděční.

Elen Šarmanová

Trenérka a redaktorka OnlineFitness.cz

28.5. (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

To je blbost.

Cynik - realista (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

Na to se fakt podívejite, i socani, je to fakt prdel.

Cynik - realista (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

Humorné video k prdění: BEST WET FART PRANK!! With The Sharter Toy!! (Feat. Sons of Arkham) https://www.youtube.com/watch?v=wAeRGyEzSHQ

Reklama

Přidat komentář