Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Pissík (Pá, 29. 5. 2020 - 07:05)

Dobrý ránko Klárko. Jestli jsi dala kafe,tak určitě zastavíte. To by se ti jinak pipinka počůrala....A Libor nakonec bude ráda uděláte hezký čůrání společně někde venku.

Klára (Pá, 29. 5. 2020 - 07:05)

Už jsem vzhůru tak od půl sedmé a tak jsem tiše odešla od Libora do nové kucjyně zde a za chvilku přišla zezhora i Nikolka. Já už jsem byla vyčůraná na záchodě a čůrala jsem širokým proudem z pipinky, dost jako klasicky po ránu a Niki taky hned mířila na WC, ale chtěla se jít nejprve vyčůrat ven,aby nás nerušila a tak jsem jí vysvětlila,že tady stejně máme záchod dál od ložnice přece a že je to v pohodě a tak nakonec šla na záchod a už byla trochu načatá,protože si najednou držela pipinku rukou a musela rychle a hned to šlo a čůrala také intenzivní pramen z pipinky. Mezitím se tady zastavila mamča a zkontrolovala nás zrovna u snídaně a Libor je taky vzhůru a taky se vyčůral a udělal ranní očistu a asi pojedeme napřed na chaloupku a holky nás dojedou odpoledne. Niki půjde za mamčou a hned půjdou domů, vlastně se nakonec dohodly že mamča bude doma a jak přijde Niki , vezme si Ťufíka,doufám,že se vyčůrá ,aby nemusely zastavovat, ale jak přijde ze školy ona potřebuje a čůrá pravidelně , a už pojedou za námi. Niki večer chtěla být u mamči, ale mamča mi pak volala jestli ji muže poslat sem,protože je sice u sebe v pokojíčku,ale je smutná a určitě by plakala než by usnula a tak jsem samozřejmě byla moc ráda,že jí poslala k nám.

Honička (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Já mám Klárku taky ráda, už jsem se naučila uvolnit.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 18:05)

To je na Moravě. Jestli se domluvíme,přijedu za tebou kamkoliv,pokud nejezdíš někdy do Prahy,že bychom se setkali například i tady.

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

Jevíčko

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 16:05)

Teď se mi chtělo čůrat taky velmi nutně jako včera. Tak jsem se vyčůrala na zahrádce a hlídala si to. Rychle jsem na bobečku a měla jsem to hned a stříkalo to z pipiny silným tlakem. Prostě jsem čůrala jako když musím na poslední chvíli a vše najednou asi jako Klára dopoledne,ne jako jsem čůrala včera pomalu ,ikdyž jsem byla taky plná.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

Ja bych moc chtěl čůrat s tebou a ukázat ti taky jak čůrám já, ale kdybych tě viděl, jak ti to z pipinky stříká a teče proudem,obavám se že bych tě napodobil, ale jiným "čůraním" a to klasický by šlo až potom. Šla bys do tohoto dobrodružství? jsem o 3 roky víc než ty. Jsem asi hodně otevřený a upřímný a tak,kdyby tě to odradilo,klidně mně ignoruj. Mně by ses moc líbila jak čůráš a rád bych tě poznal jaká jsi prima holka.

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

To teda jsi a bereš to hákem. To mně zase se i trochu imponuje. Ozvu se ti. Zatím nejsem schopná říci jednoznačně ano.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

I tak moc děkuji za odpověď a naději. Odkud jsi? Já od Prahy kousek.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

I tak moc děkuji za odpověď a naději. Odkud jsi? Já od Prahy kousek.

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 15:05)

Ještě jsme s Nikou doma a za chvíli přijede Libor a budeme spolu večer na domečku. Niki chce být s náma tam nahoře ve svém,a tak ji pohlídám,aby si vše stihla ráno připravit do školy. Třeba ji mamča ještě přemluví, aby zůstala u ní. Tak se zase ozvu spíše až zítra. Jsme domluvený,že zítra pojedeme s Liborem na chaloupku napřed a mamča se ségrou za námi dojedou odpoledne. Už jsme venku dnes nečůraly, Niki když přisla ze školy tak musela rychle čůrat ale jinak čůráme obě jen normálně na záchodě. Už se těším na zítra na chaloupku a hlavně na Libora až se budeme spolu večer pelíškovat a pipinkovat.

Martina (Čt, 28. 5. 2020 - 19:05)

Klárko a Libore. Moc vás zdravím a přeji hezký večer a celý víkend. Mějte se rádi a velmiráda vás v létě poznám.

Waco (Čt, 28. 5. 2020 - 12:05)

Bezva taktika. Nabudit a pak odjebat. Jaj chlapi máte to zapotřebí?

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 19:05)

To nebylo od holek nabuzení. Jen popsaly, jak to v jejich partě koňáků chodí. A kdyby chtěl někdo jejich čůrání vidět, tak by se k nim musel přidat za účelem koní, a né čůrání.

Simi (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Přesně tak ! Nechtěly jsme nikoho urazit,jen jsme vysvětlily jak to chodí tady v naší partě a já mám zkušenost, že se klidně vychčiju když nutně potřebuju i jinde a nikdo to nekomentuje a ty lidi jsou natolik slušný, že se nedívají, protože tuší, že se holka necítí při tom zrovna asi komfortně. My jsme tady v partě takový prostě víc přírodní a o těch klukách, co je to vzrušuje prostě víme. Mně se jeden i líbí, ale jako kamarád a taky vím, že je nešťastný z toho, že nenašel kvalitní vztah a tak mu to někdy dopřeju a schválně třeba před ním řeknu, potřebuju na záchod a ono se mi opravdu chce, ale vím , že bude tak nadrženej okamžitě, že třeba ve stáji, když poodstoupím do rohu jako že už to půjde a budu chcát tak on prostě to nevydrží a půjde za mnou a udělá se ještě dřív než budu hotová. Taky jsme spolu něco občas měli ,ale nechci, aby se na mně vázal. U koní to chodí asi trochu jinak , vystřídala jsem tři různá místa a nikde to kluci ani holky moc neřešili a chcaly jsme v pohodě beze studu a když se někdo z kluků potřebovalkoukat a vybít se, tak co? Vypustil se a byl chvíli od něj klid.

Pissík (Pá, 29. 5. 2020 - 09:05)

Simi a jak čůráte Vy, holky od koní? Jako taky rychle a prudce nebo máte z koní pipinky a močové cesty stlačené a nejde vám to tím pádem rychle? Jsem jen zvědavý jaké máte pipinky,jestli si můžeme jen o tom psát.

Simi (Pá, 29. 5. 2020 - 15:05)

Tebe to asi vážně zajímá do detailů. Ale asi opravdu neznáš jak holka chčije a jak má pipku uzpůsobenou . Chčiju normálně a od koně nemám problém, že bych měla močový otvor tak stlačený,že bych se nevychcala a co vím,tak ostatní holky to maj stejný. Když musím a držím to dlouho pak chčiju taky jako vodotrysk,ale jindy mám chcaní normální a klidný. Co vím, tak ostatní holky,pokud jsem s nějakou chcala společně tak to je stejný. Jedná má trochu problém,asi málo aktivní močák ,tak chčije pomalu a třeba i musí zatlačit aby to šlo víc. Jsme tady holky od 18 do 22 roků a opravdu když potřebujeme na záchod tak se vychčijeme hned na prvním místě a neběžíme za roh.

69 (Pá, 29. 5. 2020 - 20:05)

Holky a kde tam v jižních Čechách sídlíte? Rád bych se přijel podívat. Koně miluju a lidí,které se o ně starají obdivuju a velmi si jich vážím.

Šišmiš (Pá, 29. 5. 2020 - 17:05)

Opravdu jdu k vám pracovat ke koním! Berete?

Nikola (Pá, 29. 5. 2020 - 09:05)

Je vidět, že vůbec neznáš holky a jejich anatomii. Co ti asi odepíšou?

Reklama

Přidat komentář