Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Pá, 29. 5. 2020 - 19:05)

Martino máme krásný kováře, několik křemenáčů,babek a žampiónů. Houby rostou ! Nechceš přijet? Spinkala bys s Nikolou dole. Nemáme s tím problém. Niki by se alespoň styděla čůrat do nočníku v noci a ráda bych tě nejen já poznala.

Martina (Pá, 29. 5. 2020 - 19:05)

Klárko ty jsi tak moc hodná a já mám velký pnutí přijet,ale tu Sázavu jsem už slíbila. Je mi to moc,moc líto, protože vás mám ráda a moc se na vás těším. Nešlo by to třeba za týden? Tam nic nemám.

Martina (Pá, 29. 5. 2020 - 18:05)

Klárko jsem zvědavá jestli byly houbičky. Vyrazím k Sázavě taky na houby ke známé. Pozdravuju vás všechny z Polabí!

Tamara (Pá, 29. 5. 2020 - 14:05)

Nadrženci !

Klára (Pá, 29. 5. 2020 - 12:05)

Pozdravujeme z chaloupky. Tak tahle Nikola opravdu není ségra, je to jen shoda jmen. Je tady sluníčko a půjdeme na houby. Dai jsme cestou oběd a taky čůrání asi na půli cesty,když už se mi pipinka chtěla spustit a ulevit si nutně. Nakoukli jsme do lesa,ale já hned musela čůrat .Libor to chtěl do pusy a tak jsem stáhla kalhotky a vyhrnula sukni a z výšky v podřepu jsem to hned pustila ale chtělo se mi nutně a čůrala jsem rychle,že to asi nestihl vypít úplně všechno a na zemi pode mnou ještě zůstala malá loužička . Prý ta moč po kafi trochu chutnala. Ja jsem jí nechutnala,ale vím,že po kafi ji mám tmavě žlutou, ale jinak ji mám světlou a čůrám jako vodu. Půjdeme na houby než přijede mamča a Niki a asi budu ještě s ním čůrat a ráda.

Pissík (Pá, 29. 5. 2020 - 12:05)

Ach! Jak bych rád byl Liborem....musim se opakovat.

Todd (Pá, 29. 5. 2020 - 08:05)

Já být Liborem tak bych ji nechal vyčůrat hned za městem. Já bych to nevydržel a hned bych to pustil do ní.

Klára (Pá, 29. 5. 2020 - 08:05)

Pissíku, za chvíli pojedeme. normálně bych se šla vyčůrat před cestou,ale chce se mi tak normálně a pro Libora ta vydržím na víc a on to ví a až to bude hodně na čůrání zastavíme a já se hlavně kvůli němu vyčůrám až tam někde,protože ho miluju. Třeba to vydržím až na chaloupku,ale asi ne. Po kafi bych to tak dlouho nevydržela. Libor říká,že mi dá z legrace plínku (he he, stejně žádnou nemáme) a prý až to nepůjde tak to do ní pustím. To jsme ještě nezkoušeli, třeba to někdy uděláme,ale nejprve nějaký musíme koupit.

Pissík (Pá, 29. 5. 2020 - 07:05)

Dobrý ránko Klárko. Jestli jsi dala kafe,tak určitě zastavíte. To by se ti jinak pipinka počůrala....A Libor nakonec bude ráda uděláte hezký čůrání společně někde venku.

Klára (Pá, 29. 5. 2020 - 07:05)

Už jsem vzhůru tak od půl sedmé a tak jsem tiše odešla od Libora do nové kucjyně zde a za chvilku přišla zezhora i Nikolka. Já už jsem byla vyčůraná na záchodě a čůrala jsem širokým proudem z pipinky, dost jako klasicky po ránu a Niki taky hned mířila na WC, ale chtěla se jít nejprve vyčůrat ven,aby nás nerušila a tak jsem jí vysvětlila,že tady stejně máme záchod dál od ložnice přece a že je to v pohodě a tak nakonec šla na záchod a už byla trochu načatá,protože si najednou držela pipinku rukou a musela rychle a hned to šlo a čůrala také intenzivní pramen z pipinky. Mezitím se tady zastavila mamča a zkontrolovala nás zrovna u snídaně a Libor je taky vzhůru a taky se vyčůral a udělal ranní očistu a asi pojedeme napřed na chaloupku a holky nás dojedou odpoledne. Niki půjde za mamčou a hned půjdou domů, vlastně se nakonec dohodly že mamča bude doma a jak přijde Niki , vezme si Ťufíka,doufám,že se vyčůrá ,aby nemusely zastavovat, ale jak přijde ze školy ona potřebuje a čůrá pravidelně , a už pojedou za námi. Niki večer chtěla být u mamči, ale mamča mi pak volala jestli ji muže poslat sem,protože je sice u sebe v pokojíčku,ale je smutná a určitě by plakala než by usnula a tak jsem samozřejmě byla moc ráda,že jí poslala k nám.

Honička (Čt, 28. 5. 2020 - 21:05)

Já mám Klárku taky ráda, už jsem se naučila uvolnit.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 18:05)

To je na Moravě. Jestli se domluvíme,přijedu za tebou kamkoliv,pokud nejezdíš někdy do Prahy,že bychom se setkali například i tady.

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

Jevíčko

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 16:05)

Teď se mi chtělo čůrat taky velmi nutně jako včera. Tak jsem se vyčůrala na zahrádce a hlídala si to. Rychle jsem na bobečku a měla jsem to hned a stříkalo to z pipiny silným tlakem. Prostě jsem čůrala jako když musím na poslední chvíli a vše najednou asi jako Klára dopoledne,ne jako jsem čůrala včera pomalu ,ikdyž jsem byla taky plná.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

Ja bych moc chtěl čůrat s tebou a ukázat ti taky jak čůrám já, ale kdybych tě viděl, jak ti to z pipinky stříká a teče proudem,obavám se že bych tě napodobil, ale jiným "čůraním" a to klasický by šlo až potom. Šla bys do tohoto dobrodružství? jsem o 3 roky víc než ty. Jsem asi hodně otevřený a upřímný a tak,kdyby tě to odradilo,klidně mně ignoruj. Mně by ses moc líbila jak čůráš a rád bych tě poznal jaká jsi prima holka.

Vanessa (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

To teda jsi a bereš to hákem. To mně zase se i trochu imponuje. Ozvu se ti. Zatím nejsem schopná říci jednoznačně ano.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

I tak moc děkuji za odpověď a naději. Odkud jsi? Já od Prahy kousek.

Návštěvník (Čt, 28. 5. 2020 - 17:05)

I tak moc děkuji za odpověď a naději. Odkud jsi? Já od Prahy kousek.

Klára (Čt, 28. 5. 2020 - 15:05)

Ještě jsme s Nikou doma a za chvíli přijede Libor a budeme spolu večer na domečku. Niki chce být s náma tam nahoře ve svém,a tak ji pohlídám,aby si vše stihla ráno připravit do školy. Třeba ji mamča ještě přemluví, aby zůstala u ní. Tak se zase ozvu spíše až zítra. Jsme domluvený,že zítra pojedeme s Liborem na chaloupku napřed a mamča se ségrou za námi dojedou odpoledne. Už jsme venku dnes nečůraly, Niki když přisla ze školy tak musela rychle čůrat ale jinak čůráme obě jen normálně na záchodě. Už se těším na zítra na chaloupku a hlavně na Libora až se budeme spolu večer pelíškovat a pipinkovat.

Martina (Čt, 28. 5. 2020 - 19:05)

Klárko a Libore. Moc vás zdravím a přeji hezký večer a celý víkend. Mějte se rádi a velmiráda vás v létě poznám.

Reklama

Přidat komentář