Reklama

Brintellix - antidepresiva

Vlasta (Čt, 28. 5. 2020 - 15:05)

Jarko, škoda že nepojedeš se mnou do lázni,minule v Darkově bylo fajn

Jarka (Pá, 29. 5. 2020 - 20:05)

Já lázně nedostanu,nebot jsem byla loni,

jarmila (So, 30. 5. 2020 - 09:05)

Tak misto lazni nejakou dovolenou. S manzelem nebo milencem. To je taky skvela terapie pry

Jarka (So, 30. 5. 2020 - 16:05)

Dovolena měla byt v Polsku,je přesunutá na příští rok...a kde vy budete travit dovolenou???

jarmila (Pá, 29. 5. 2020 - 11:05)

Holky, jedte do lazni a uzijte si nicnedelani. Zmena prostredi vzdycky pomuze. At tak nebo tak. Uzijte si to ve zdravi a pohode a piste!

Vlasta (Ne, 24. 5. 2020 - 06:05)

Tak jsem opet tady nakoukla,takze mne je porad casto spatne,uzskosti,no des.Jak pise Jarmila,obcas dobre,obcas spatne a u mne převládá to spatne.Byla jsem u dr.a trittico nechce menit tak mne na rano přidal sertralin,no prozatim po 14 dnech zadne zmeny,spis hur od zaludku.Tak se bojim leku a to je jiz ,6 leku denne.A mezitim od bolesti.
Mam jet do lazni a ja se moc bojim,jak koronaviru tak i toho jak to tam zvladnu s tema myma stavama?
Jeli byste kdyz radi ten koronavir? Bojim se at to domu neprivezu.no a jen se vseho bojim a delam si z toho tezkou hlavu a jak rika muj dr.toho se musim zbavit.Rikal at jedu,ze to pro mne bude dobra zkouska .Je to fakt,lide chodi taky do prace,pohybuji se v kolektivu,to bych musela byt zavrena jen doma a to nechci.chci z toho ven.

jarmila (Po, 25. 5. 2020 - 11:05)

Pani Vlasto. Ja s vama citim ani nevite jak. Prozila jsem stavy, kdy jsem myslela, ze to uz nezvladnu. Nechodila jsem ven, bala jsem se vkrocit kamkoliv. Trvalo to skoro pul roku. Jak rikam, kdo nezazil, ten to nepochopi. Nejhorsi to je, kdyz jsem sama doma. K psycholozce se vzdycky moc tesim. U ni si ulevim i poplacu. Zivot jsem mela moc tezky, presto doufam, ze bude lip. Aspon trochu. Naucila jsem se ty stavy zvladat tak, abych mohla fungovat. Domacnost zvladam, chodim se psem na kratke prochazky, sama do obchodu. U mne velky pokrok. Pokud budu vedet, poradim. Vim, jake to je. Chtela bych fungovat jako driv, bohuzel to nejde. Myslim si, ze i ta doba nam na nalade neprida. Doktor rika, atsi sem tam vezmu Neurol. Jeste jsem ho nemela. Jsem zdravotnik, mam respekt k takovym lekum. Zdravim. Jarmila. Odkud jste? Ja z Ceskeho Tesina, hned u polskych hranic.

Vlasta (St, 27. 5. 2020 - 23:05)

Jsem z Pardubic.Takze porad s tim bojujete a to jak ctu uz je taky delsi dobu.Ja nyslela ze A,D zaberou tak do mesice a ze bude dobrr a ono neni. A ted nevim co s tema laznema,moc byh je potrebovala na ty klouby..no asi pojedu,nedmi se bat

jarmila (Čt, 28. 5. 2020 - 14:05)

Do kterych lazni jedete? Urcite bych jela. Nekdy zmena prostredi udela hodne. Potkate nove lidi, poslechnete jejich osudy a nakonec zjistite, ze je vam s nimi dobre. Mne staci, kdyz jdu ven se psem, potkam nekoho, zakecam se, a na chvili zapomenu. Piste i z lazni, jak se tam mate. Zdravi.

Vlasta (Čt, 28. 5. 2020 - 15:05)

Jedu do Bohdanče,to je u nas v Pardubicich.A asi pojedu,musim přijit i na jiné myšlenky a ne se pořad jen něčeho bat a utápět se v uzskostech,prostě tady jsou a musim se s nima naučit žit a doufat že jednou mne prašky zaberou a bude již lip

Jarka (Pá, 15. 5. 2020 - 08:05)

Jarmilo,co je s vama? nepišete???

jarmila (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Jarko, po delsi dobe jsem tady. U mne je to vselijak. Podle pocasi. A to doslova. Vzdycky, kdyz je zmena pocasi, tak mam ty svoje stavy. 4 dny je mi fajn, 2 dny na nic. Jako treba vcera a dneska. Dopoledne je mi fajn a odpoledne desne. Ucim se s tim zit. Nic jineho uz necekam. Tak prezivam ze dne na den. Minuly tyden jsem volala svemu doktorovi. Rekl, ze mam jeste vyckat. Ze ta doba ted je takova pro vsechny deprimujici. Krome svych ad zadne jine leky neberu. I kdyz jsem kolikrat je mela nachystane, ze si je vezmu.napsal, mi neurol. K psycholozce chodim, je moc fajn. Je to mlada holka. Rozumime si. Ma pochopeni. Zdravim.

Jarka (Pá, 29. 5. 2020 - 19:05)

Už ty leky by mohly zabrat,vidte? U mne to je taky pořád jak na houpačce...ale doufám, že se to umoudří,musiii

Jarka (Po, 25. 5. 2020 - 12:05)

Koukla jsem na email od vas a nic ….

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 04:05)

Dobry den,dostala jsem lek brintelix,vymenu za trittico,ktere jsem bralla pet mesicu,bylo mne po nem porad spatne,uzskosti dost casto,spanek minimalni tak jsem zobala k tomu zolpiden,takze jsem zvedava jak bude fungovat tohle A D.Myslela jsem si,ze zaberouvtabkety tak do dvou mrsicu,ale uz pet a porad je mne mizerne,to neni zivot,ale prezivani.nyni jsem bez prace,na cid,takze aspon to dobry,praci bych nezvladla,kdyz spim po prascich jen tri hodiny..mam stavy kdy si myslim ze z toho zesilim a muj psychiatr to nijak neresi,az ted kdyz uz jsem mu volala pet krat ze mne je pprad zle,tak mne je předepsal,predstava ze nez zaberou nove leky ....dnes po nebrani trittica jsem spala hodinu a silene mne je spatne....nevim zdali nemam menit zmenit peychiatra? Chodim k psycholozce ale kdyz je vam tak spatne,tak jsou to muka

jarmila (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Nevim, jestli vas to uklidni nebo spise rozhodi, ale ja beru ad uz pul roku a porad to neni dobre. Taky jsem uvazovala o zmene leku, ale doktor rikal, ze ty co mi predepsal, jsou pro mne nejvhodnejsi. Beru ad Sertralin actavis. Pry to tak chodi u ad, ze jsou i horsi dny. Tak jeste vyckavam. Ja jsem brala chemoterapii pul roku, proto mam ten organizmus vice rozhozeny nez ostatni.

Vlasta (Čt, 16. 4. 2020 - 20:04)

Tak po delsi dobe jsem se tady koukla,jak valcite vsichni? Jarko a Jarmilo jak je? ?? Snad se citite dobre,ja moc ne,mam nejake divne stavy,nevim zdali je to praskama co beru a nebo mne prepadavaji casto uzkostne stavy,mdloby,nevolnosti,nespavost se takx vracívá a nevim jak z toho ven,kdxz pujdu za peychiatrem tak jen mne opet predepise dalsi leky,tak nevim zda tam zajit a nebo vyckat ze to prejde,tak holky napiste

jarka (Pá, 17. 4. 2020 - 19:04)

Vlasto,to mne mrzí, že ti není stálé dobře. Radějic si zajdi za doktorem a prober to s nim, možná ti dá jiné léky,možná jen upraví dávkování. Já taky pořád s tím válčím, jednou je líp,jednou hůř, ale taky nechci leky již měnit,znova mit nežádoucí účinky, tak taky si pořád říkám, že se to srovná. A co klouby ještě se neumoudřily?Moje ještě ne a už jim ani nedávám šanci.
Tak se drž a at už je lip

Jarka (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Nemohlla by ste mne zaslat meila?

jarmila (St, 8. 4. 2020 - 14:04)

Jarko, ja nemam meila.

Reklama

Přidat komentář