Reklama

Náušnice u kluků?

Asus23 (Čt, 4. 6. 2020 - 23:06)

A jaké má.

Kamila (Út, 2. 6. 2020 - 16:06)

brácha je má a je to hezké.
,

ajax23 (Út, 2. 6. 2020 - 23:06)

a jaké ma tvuj bracha naušnice.

Q (Ne, 31. 5. 2020 - 16:05)

Je to hnus.

Pavla (St, 27. 5. 2020 - 22:05)

Když se podívám jak moc se změnili muži, jejich oblékání a péče o sebe. Tak nevim co je divnéhon na náušnicích. Prostě už to nejsou ty smradlavi kovbojove. jinak by se také nedělali kolekce pánských šperků a náušnic.

real (Čt, 28. 5. 2020 - 03:05)

Souhlas taky koukam po nějakých pěkných naušnicich v ušich už mám dirky .

Honza (St, 27. 5. 2020 - 07:05)

Kamarád ve škole bylo to asi v druhé třídě dostal náušnice za trest. Už ani nevím co provedl ale jednoho dne přišel a měl v uších holcici náušnice. Strašně se styděl moc nemluvil a cervenal. Měl je asi dva tydny a pak už je sundal a nikdy asi už nenosíl. Žil jen s matkou a byl celkem normální kluk a nechtěl nám říct za co to bylo. Ale mě to přijde celkem drsný. Kdyby měl aspoň nějaké klucici ale on měl zlaté nějaké srdíčka s kaminkem červeným. No proste vypadal jak holka úplně.

Roman (Čt, 28. 5. 2020 - 05:05)

K tomuto jsem měl jen krok. A to aby to rodiče splnili. jako malý kluk jsem tajně bral sestře šperky a zkoušel si je. Při snaze poupravit náušnice aby mi drželi na uchu jsem je trochu pochroumal. Když mi na to přišla tak si pamatuji jak máma mě hubovala a stále opakovala. no když chceš tak půjdeme a necháme ti píchnout uši a budeš nosit náušnice. Strašně moc mě mrzelo že to nedodržela. Marně jsem čekal. Dnes vím že to bylo jen vyhrožování, ani to v tu dobu nešlo. To by mě jim mohli i sebrat, ale jako dítě jsem to nechápal. Jen vím že ta touha nosit náušnice byla silná už od mala. A dodnes , i když nosím z pánské edice, se mi stále nejvíc líbí ty klasické. A při vzpomínce a představě že bych jako kluk mohl nosit třeba ty lístečky s modrým nebo červeným kamínkem mi je smutno ještě dnes, že to máma neudělala.

asus23 (Pá, 29. 5. 2020 - 01:05)

a jaké panské nosiš.

Fany (So, 23. 5. 2020 - 19:05)

Mně se náušnice líbí obecně a to i na chlapech, ať dospělých nebo mladých. Kdybych nebyl (při)po.ranej, nechám si uši propíchnout a nosím je taky. To, že u nás v kotlině chlapi náušnice (běžně) nenosí, je daný (momentální) kulturou, stejně jako tomu je jinde právě naopak, takže argument "ženy mají být ženami a muži muži" poněkud neodpovídá. Taky moc nerozumím tady té až hysterii, přeci když dají rodiče klukovi náušnice, tak je později přece může sundat, stejně jako řetízek, náramek nebo svetr, pokud se mu prostě nelíbí. Nechápu, v čem jsou náušnice tak "prokletý"? Pochopil bych nevratný změny jako je obřízka, amputace prstů nebo třeba trhání druhých zubů, jako to dělají některé africké kmeny...

Roman (Po, 25. 5. 2020 - 06:05)

jestli to chceš tak to udělej. je to osvobozující pocit. léta jsem po tom toužil a byl také připo.... pak jsem to udělal. ten pocit když projela prvním uchem . prohlédl se a hned bez váháni šlo na řadu i druhé ucho. nádherný pocit překonání sama sebe. každý den se dívám do zrcadla a jsem spokojený. je to super pocit. lituji že jsem je neměl dřív a klidně od dětství.

Steve (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Ano, u kluků to fakt neberu a neuznávám ... Až bude dospělej a bude chtít být frajer i s tetováním, necht' si to nechá udělat. Ale od matky to fakt neberu.

Návštěvník (St, 20. 5. 2020 - 18:05)

možná tak v osmdesátých letech

Pevel (St, 20. 5. 2020 - 07:05)

co je normálnost ???? každý ji má jinde a jde o úhel pohledu každého jedince. i Steve se se svími radikálnima názorama vymyká normálnosti. může se zdát že něco je přehnané ale jeho postoj a netolerance je také přehnaná. svému synovi bych uši píchnout nedal, dcera je má. ale akceptuji názor a postoj jiných. jako zásah do života dítěte se dá brát cokoli. a myslím že horší než dirky v ušich je špatná výchova a nebo vnucování vlastního názoru. asi bych byl raději synem s náušnicema než synem člověka jako je Steve. pro mě vždy tolerance byla na prvním místě.

Steve (St, 20. 5. 2020 - 17:05)

Poslouchej ... Něco jiného je když se rozhodne sám ve vyšším věku, nežli co vštěpuje malému matka která je trošku ujetá. To není o nějaké toleranci ... to je něco jiného. A promiň, tolerovat nějakou matku která nutí malému synovi např. nosit sukni či jiné ženské záležitosti či doplňky netoleruji. Takovým matkám sociálka děti dříve brávala. Demokracii bez hranic promiň neuznávám. Žádná radikálnost ... naopak dřívější, ještě nedávno normálnost.

Pavel (Pá, 22. 5. 2020 - 07:05)

A to je právě ta tvoje netolerantnost. Každý rodič své dítě méně či více ovlivnuje. V něktetrých rodinách je samozřejmost vzdělání, v jiné náboženství. Dívkám se uši propichují automaticky. Sukně i když je pohodlná tak kluk nosit nesmí. Jiná btrodina vede děti k houslím nebo ke sportu. A ty tady nazýváš matku která nechá synovi píchnout uši UJETOU ??? je to tvúj názor a ty ho v tuto chvíli také vnucuješ. Neuznáš že někdo hold má názor jiný. S našima dětma chodili do školi kluci ktewří měli náušnice od školky a brali to jako svoji součást a neměli s tím problém. Jelikož jde již od mala o úplně jinou výchovu a vedeni k jinému pohledu na svět, tak těm klukum to nevadí a sami by si je pravděpodobně dali. Neříkám co je a není správné, ale ty v sobě nemáž ani krapek tolerance. A jelikož očividně nejsi bůh tak nemůžeš posoudit ujetost jiné osoby.

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 20:05)

Ti kluci jsou už chudáci ovlivnění a tak ty náušnice už bohužel nosí. Zakázal bych to a ať si to rozhodnou až v plnoletosti.

Steve (Ne, 24. 5. 2020 - 11:05)

Přesně tak ... :-) Ale pitomcům to asi stejně nerozmluvíme. Nechtěl bych u nich bydlet a žít ani omylem!

irena (Po, 18. 5. 2020 - 17:05)

naprosto úžasné a roztomilé. viděla jsem pár videi jak dali malým klukům náušničky. strašně moc se mi to líbí. a kdybych měla kluka tak neváhám ani minutu.

Návštěvník (Po, 18. 5. 2020 - 17:05)

To je úchylné a omezování práv dítěte!

Reklama

Přidat komentář