Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

H. M. (Ne, 24. 5. 2020 - 11:05)

Cítím ,že s tebou ne. Na rovinu,sorry.

Scatter (Ne, 24. 5. 2020 - 16:05)

Mohu nabídnout své zkušenosti a porozumění i nadšení pro věc, jsem trochu starší, sice až z Moravy, ale to bych neřešil. Jsem připraven splnit ti všechna přání :) přijet můžeš kdykoli, mám dlouhou dovolenou.

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 12:05)

Ok respektuji to. Jenom jsem to zkusil. Jsem realista a na rozdíl od Scattera jsem nezasvětil svůj život honbě za přeludem. Holt už mi bude muset do konce života stačit moje ruka, co nadělám :) Tak nic. Fajn den a dík za upřímnost.

Iva2000 (Ne, 24. 5. 2020 - 09:05)

no právě ... respektuju každýho komu se to stane nechtěně bez ohledu na věk sama mam problem s inkontinencí ale o tom na vedlejší diskuzi ale překvapilo mě že to děláte sami od sebe a líbí se vám to ... ale já za to nikoho nesoudim že si kakaj do spoďárů furt lepší než kdyby ste brali drogy... mě se to stalo v 17 nemocnici když jsem to nestihla na záchod ta očista byla šílená

Kikina (Po, 25. 5. 2020 - 09:05)

Tak vítej mezi nemocniční pokakandy. Taky se mi to povedlo nechtěně v nemocnici v patnácti letech a navíc jsem byla imobilní takže jsem se nemohla dát sama dohromady takže ponížení docela slušný ale zase jsem holt zjistila že se mi to líbí. Každopádně jsem ráda že k tomu máš takový rozumný postoj i vzhledem k tvým problémům. Četla jsem i tvoje příspěvky na vedlejším vláknu a jenom se zeptám. Jak jsi to nestihla na ten záchod tak si měla na sobě plínku nebo ty inko kalhotky? Jestli jo tak to musely pobrat a rozsah té nehody nemusel být tak hrozný. No pokud to bylo natvrdo do pyžama nebo noční košile tak chápu že to byl asi mazec. Jinak v pohodě 99% lidí taková nehoda zhnusi nebo jim to nic neřekne a pak je tu holt to jedno procento jako já a ostatní na této diskuzi :0)

Iva2000 (Ne, 24. 5. 2020 - 09:05)

koukám že existuje i tahle diskuze tak jí projíždim a nestačim se divit co se všechno nedozvim

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 09:05)

Ano existuje. Díky tomu kdo to tady kdysi založil a taky díky Kikině, která to tady předloni neskutečně nakopla a další holky se přidaly. A co ty? Pochlubíš se nám kdy ses naposledy pokadila?

pavel (Ne, 24. 5. 2020 - 09:05)

A co ses dozvěděla ?? Že se i dospělý občas poserou , no já to mám jako koníčka a docela dost mě to baví .

pavel (Ne, 24. 5. 2020 - 06:05)

Věř mi , že nejsem princezna , ale už to na mě pomalu jde , už jenom chvilka .......áááááá

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

Ha ha :D Já šel včera domů z těžký kalby a po cestě už jsem se připosral. Řekl jsem si proč ne a pustil do slipů úplně všechno, protože se mi nechtělo sprchovat, tak jsem v tom šel spát. Ještě tak mít u sebe v posteli pokaděnou holku která by to teplo a smrádek sdílela se mnou. No co už, druhou takovou už nenajdu. Půjdu se radši vysprchovat a vystřízlivět. Už v tom zase jedu. Co mi zbývá, když se nenajde žádná holka která by to pro mě udělala...

Scatter (Ne, 24. 5. 2020 - 04:05)

Tak co děvčata, je víkend, myslím, že by se slušelo se pořádně pokakat, tak která princezna bude první?

Scatter (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

Dávno pradávno jsem natočil pár videí a udělal pár fotek pokakanej pro holku který se to líbilo, ale to je tak jedna holka z milionu, osobně neznám teď už žádnou, kterou by rajcovali posraní kluci, proto ani nemám teoreticky pro koho to případně dělat, píšu si jen s holkama co se pokakávají samy všemožně, ale že by toužili po posraným klukovi to si fakt nemyslím. I pro ně je chlap hlavně tím chlapem a neměl by být asi posránek :). Žena je více přirozená ve svých submisivních rolích a tak je víc než v pořádku když je z ní roztomilá pokakanda, alfasamec i s lehce dominantními sklony asi nebude mít zrovna předpoklady proto se pokakat. Ale co se třeba týče praktiky piss tak tam to neřeším vůbec, ona na mě, já na ni, pohoda, Zkrátka a dobře nepokakávám se sám, ale kdybych znal holku co by to ráda neměl bych žádný problém jí vyhovět třeba formou něco za něco, ale ani neznám žádnou co by si ujížděla přímo na pokakaných klukách.

Scatter (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

V životě jsem nenapsal, že bych to neudělal pro holku kdyby chtěla, napsal jsem že to nedělám sám, protože mi to nic neříká a připadal bych si jako idiot. Prostě se mi tžo nelíbí a tečka jsem kurva někdo tak si nebudu dělat do trenek :D, ale rád pohoním u scat videí a posraných holek, to je něco diametrálně odlišného, jsem heterosexuál a zbožňuju pokakaný holky, jen se neposrávám sám, nechápu co je na tom tak těžké pochopit :) partnerce splním klidně cokoli a jsem kurva dobrej milenec.

Scatter (Pá, 22. 5. 2020 - 09:05)

Páni, začínám mít o tu tvou sestru eminentní zájem :)))) Nehledá náhodou přítele, který by ji vydatně podporoval v pokakávání? :)

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Promiň ale to doufám že ne. To už by bylo na mně fakt moc.

Scatter (Po, 18. 5. 2020 - 21:05)

Nechci nic víc než si užít pořádnou jízdu s pokakanou holkou, to chci tak moc? Vždyť je to krásné a příjemné pro oba, vážně nechápu co na tom holky tak řeší...ty nádherný videa na internetu taky točí skutečný ženský, ne? Jestli to dělaj jen pro prachy tak to je to nejmenší.

Scatter (Po, 18. 5. 2020 - 18:05)

Co na to říct, na 99% jen další trapnej fake, asi to tu už nemá cenu, je tu až na stálice jen partička omezenců co si hrají na holky nebo si z nás dělají prdel. Jitko ty si taky o mě myslíš moc hezké věci, já jsem dokonalý muž a takové smýšlení o mě co kdybych třeba nebo něco, jak mě můžeš srovnávat s nějakými omezenci, to teda pěkně děkuju, ale klidně napiš, jsem přirozeně v kontaktu s Kiki nejdýl ze všech tady. Chtěl jsem zde napsat už včera a udělat za tím vším derniéru. Mám poslední dobou zajímavé období, ikdyž se občas nedaří, vždy se mi vše vrátí, v soukromém životě se mi asi nemůže dařit víc, pokud chci zůstat při zemi, tak musím říct že jsem vděčný za to jak se mi všestranně daří. To poslední co v životě chci a je stále nedosažitelné je partnerka pokakanda, žel Bohu nemůžu mít asi úplně všechno, asi je to proto, aby naprosto šťastný člověk nepřišel o motivaci a cíle. Už na to prostě prdím, budu si užívat život naplno a hledat náhradní uspokojení jinde. Nemá cenu doufat v něco co nikdy nebude, žít musím s tím co je a na co dosáhnu, je mi to najednou stranu líto, po pokakané holce toužím mnoho let a svádět kvůli tomu holky kamarádů mi nepřijde ode mě fér. Tušil jsem od začátku že Ana, Jana je fake, ale sám sem chtěl věřit tomu že není, pořád doufat na zázrak, už to prdím, včera se mi extrémně zadařilo, kurvu co by do toho šla si nikdy nezaplatím, bohužel je to pod moji úroveň, zůstane to jen na náhodě, jdu si užívat na vysoký noze a třeba ty neochotný ženský taky dostanu z hlavy, tolik snažení pro nic nemá cenu a už ani smysl.

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Hele, diskusi na téma pokakání u chlapa jsme tu už před časem vedli a nemá asi cenu to znovu otevírat. Tam se neshodneme. U mne má větší sympatie chlapi, který to pro svou dívku udělá, když vidí, že by se jí to líbilo.

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 19:05)

No a tobě napíšu soukromě abych tu netvořila další grafomanskou story :0)

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 09:05)

Tak nevím co mě to dneska napadlo, asi jsem se k tomu od vás nechal vyhecovat, ale dneska po ránu jsem se po hodně dlouhý době zase pokadil. Asi už mi hrabe z toho, že na to nemám holku, tak jsem natáhnul slipy, zapálil si na ten výkon a všechno do těch slipů pustil. Dostal jsem chuť se v tom udělat a takhle sakra silnej výstřik už jsem neměl ani nepamatuju. Pak jsem si teda řekl : "co ti jebe?" a šel jsem se osprchovat. Mám dvě fotky, tak je klidně taky nahraju na to hovno.sk. Scattere co ta "tvoje láska"? Sem už nějak nepíše. Ozvala se ti na ten mail?

Reklama

Přidat komentář