Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Ne, 24. 5. 2020 - 12:05)

takže radši honíš nad Libora povídkami?

Pissík (Ne, 24. 5. 2020 - 13:05)

Holky jsou Boží a životný. Jestli si myslíš že nejsou a píše to Libor stejně jsou životný. S city a prožitky. Myslím na ně denně a kdyby nebyly životný,myslíš,že bych byl z nich pokaždý hotovej - jako úplně myslím.

Klára (Ne, 24. 5. 2020 - 16:05)

Pozdravujeme z domova!

Klára (Ne, 24. 5. 2020 - 07:05)

Vylezla jsem na zápraží, neprší,ale je chladno. Tak jsem rychle vyčůrala přeplněnou pipinku a jdu k Liborovi. Niki asi ještě chrání,je tam ticho,nebudu ji budit.

Pissík (Ne, 24. 5. 2020 - 10:05)

No jo,Klárko . Tvá pipinka musí být krásná a když je plná tak musí kouzelně pouštět všechno proudem. Chtěl bych být Liborem. Napsal bych víc ale nechci tě a Libora urazit.

Podpíčník (Ne, 24. 5. 2020 - 10:05)

Souhlasím a slintám.

Lenka (Ne, 24. 5. 2020 - 04:05)

Na mně koukal včera cizí kluk. Odskočila jsem si na záchod čůrat na nádraží v Boru za roh domu. Nemohla jsem to už vydržet a pak když už jsem to pouštela přišel cizí kluk a čuměl . Já to měla na krajíčku,snažila jsem se to stoupnout,ale pomalu jsem stejně učůrávala a strašně mně to bolelo v močáku a mušličce. Nakonec jsem rezignovala, rozbrečela jsem se,schovala obličej do dlaní a pustila jsem to tak silně ,že až mně bolela ďírka na čůrání,jak to teklo šíleně hodně mušličku ven.

Návštěvník (Ne, 24. 5. 2020 - 06:05)

Kretén. Na přes hubu takový debil.

Šišmiš (So, 23. 5. 2020 - 22:05)

Klukům se to Deni líbí.

Ája (So, 23. 5. 2020 - 22:05)

Vy jste na to fakt ujetý. Brácha je ženatý, jeho žena ale tohle moc nepreferuje,tak si našel kamarádku, co mu vyhoví i v tom. Přiznal se mi,že si hledá porno s močícími dívkami a u toho si ho vyhoní. Obávám se,že jejich vztah to může ohrozit.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 22:05)

Takový muž nestojí za nic.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 22:05)

Močícími videy se vztah ohrozí těžko, močící kamarádkou to an.

Denisa (So, 23. 5. 2020 - 20:05)

A ty se divíš? Když čůrám tak chci čůrat sama. Já bych to s klukem nedala.

Todd (So, 23. 5. 2020 - 20:05)

To není vůbec jednoduché. Potvrzuji.

Klára (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Prší, chtěli jsme jít do hospůdky na zahrádku ale takhle to nepůjde a navíc je chladno. Tak se budeme pelíškovat a já s Liborem. Jestli se to nezlepší pojedeme domů zítra hned po obědě. Stihla jsem se odpoledne s Liborem vyčůrat na procházce a on to nevydržel a hned se mu to povedlo mně do ruky. Asi proto,že jsem čůrala dlouho a ne tolik prudce a ono ho to tak vzrušilo,že tu lásku ke mně musel ze sebe dostat ven. Do pipinky by to už nestihl,tak jsem mu nastavila dlaně a hned mi je postříkal láskyplným nektarem.On mně miluje bezpodmínečně a tohle je taky důkaz. A já jeho miluju taky.

haha (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

ty jsi blb:)))))))))))

Pissík (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Závidíš? Já bohužel taky. Zkoušel jsem v týdnu jednu holku,ale na piss jsem ji nepřemluvil.

Klára (So, 23. 5. 2020 - 11:05)

Pěkně jsme mokrý i přes pláštěnky a našly jsme jen žampióny u cesty. Libor už míří k nám. Venku jsme nečůraly,ikdyž se nám chtělo,ale jak jsme ze sebe shodily pláštěnky hned jsem s Nikou pokropila trávu za chaloupkou. Tentokrát jsme už dělaly obě hezký prudký pramínky.

Klára (So, 23. 5. 2020 - 07:05)

Už jsme s Nikolkou vzhůru a povaluje se a já jsem na zápraží a relaxuju. Je déšť,ale je teplo a je tu příjemně. Žádná vichřice. Niki se chrula jako první asi už kolem šestý a to mně vzbudilo, ale čekala jsem, až se vzbudí ona. Potřebovala jsem sice na malou hodně, ale v leže se to dalo vydržet. Niki se za pár minut vzbudila a už by hledala nočník na vyčůrání, já jsem ji řekla, pojď čůrá se venku a šly jsme. Bylo mokro a pršelo,tak jsme zůstaly na zápraží pod stříškou a čůraly jsme odtud dolů na pěšinku a záhonek a já hned hezkým obloučkem a ona to měla roztříštěný, něco jako malý oblouček dolů a něco jí teklo dolů rovnou pod pipinku, protože ji měla asi ještě neprobuzenou a sevřenou a čůrací dírku tak víc schovanou uvnitř. Libor už napsal, žese těší a přijede ještě před obědem a tak jestli nebude moc lejt tak ještě než přijede půjdeme s Nikou na houby tady jak jsou duby a březový háj. Vezmeme si gumovky a pláštěnky a budeme vypadat jak trpaslíci v igelitu. Večer jsme mamče nakonec řekly, co jsme udělaly s tím čůráním. Ona se smála,že vymýšlíme jen kraviny, ale už je v kuchyni a ona udělala to samý taky do lahvičky aráno nám ji dala a prý jestli to má fungovat,tak a´t to tam dáme taky to její. Já bych to do ní neřekla, ona je taková spíš na tyhle věci opatrná, ale zase se taky zabývá občas tajemnem a čte si podobný knihy a já taky někdy nebo něco hledám na netu. Trochu jsem taky vyzkoušela Niku včera jaká je, protože jsem jí řekla, že to čůrání musí odebrat Libor přímo od ní do lahve, jako to udělal na Ještědu ode mne a Niki, přestože se nebojí před ním už se vyčůrat normálně když někde jsme i s Liborem, tady doslova zčervenala a že to ne, že se takhle nedokáže vyčůrat s ním , aby jí držel lahvičku pod pipinkou a díval se. Tak jsem byla ráda za tu její reakci a vím, že je to dobrá holka a že by s nikým nic v jejím věku takového nedělala a že normální vyčůrání neřeší ,protože tam má pocit bezpečí, když jsem tam třeba i já a mamča. Jednou jak jsem už psala se musela vyčůrat jen když byla s Liborem a taky to neřešila a byla ráda, že se nekoukal. Třeba se koukal a ona to nepostřehla, ale to nevadí, jenže já jsem si všimla,že na ni nekouká u toho a jestli tak jen mrkne a nic to s ním nedělá,prostě nebyl aktivní a nechal ji v klidu a ona ho má skutečně ráda jako chlapa a přijala ho a přeje mi ho a už se u ní postupně ta úzkost z toho, že se bydlí v Mimoni občas už i v novém domečku, vytrácí a snad to bude dobrý.Ozvala se včera i Majka a vzpomínala na ten náš výlet na Ještěd a pozvala nás k sobě. Ona má chaloupku nebo spíš chatičku někde až u Blaníku, ale moc tam prý nejezdí, ale kdyby tam v létě byla, taky nás tam pozve. Tak uvidíme. Miška je taky snad v pohodě, dnes prý budou ve Slavonicích i do zítra, jejich příbuzná má zabíjačku, tak třeba tam bude mít zážitky a napíše. Jestli i něco vypije z alkoholu tak bude mít určitě i hodně velký a častý čůrání, třeba se ozve.Ono je to u ní ale nepravidelný. Jak kdy.

Bára (So, 23. 5. 2020 - 09:05)

Já takhle čůrám na chatě se svým klukem taky venku nebo i se ségrou když tam jsme. Je to polosamota v Jizerkách a tam tě uvidí maximálně srnky nebo veverka.

Reklama

Přidat komentář