Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

23.5. (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Už víš,jak se trénuje trpělivost. Muž: tvor, který první polibek uloupí, druhý vyžebrá, třetí si vymůže, čtvrtý dostane, pátý si nechá líbit a všechny ostatní trpělivě snáší.

aladin (So, 23. 5. 2020 - 13:05)

"Kandidáty na prezidenta USA něco spojuje. Obvinění ze sexuálního násilí"... To jsou ti nadřazení zeleno a černoocí "lidé", které určil jejich bůh aby vládli na planetě !!! Je to samej úchyl !!!

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 13:05)

Takže si dejte saka pozor, co tady říkáte proti USA, protože 15 let zpátky si to může dohledat a požádat o vydání nějakou ODS loutkovou vládu v ČR a ta mu vyhoví a lup ho budet s igelitem na hlavě v oranžovém zarostlý fousem a budou vás sprchovat a sexuálně mučit desetkrát denně ve dne v noci...na neutrální základně na Guatanámu.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 22:05)

Radar by patrně byl operován zcela bez dozoru ČR a uměl by detekovat i soukromé telefoní hovory a tím se vlámat lidem do soukromí. USA to již uměla za studené války v Berlíně měla radar na Ďáblově hoře, nebo jak se to jmenovalo a právě zachytila všechny hovory a tedy i ty KGB z východního Berlína.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

Švédsko vydalo za 15 let 100% lidí o jejichž vydání USA požádala do USA. Mluví tam všichni anglicky. To je země co leze USA totálně do zadku. A s tím uprchlictvím taky. Přijmout kvůli zbabrané invazi, který neměla nastat 200 000 Iráckých uprchlíků i když to byla jen hrstka a nejsou to celé rodiny, které mezitím se dostali nějak do Evropy a snaží se zcelit a je jasné, že ne všechny ve Švédsku,ale v Německu, Francii, Británii, nebo třeba v Česku, kdyby byla vůle, o to se musíme zajímat. A ne tady jestli si támhle nějaký placený provokatér na webu uprdnul směrem kam neměl...

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 13:05)

Opravdu nevoníš. A jde ti to z hlavy.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 13:05)

To není správně česky. Co tím myslíš. Nemýlíš se. Jsi opravdu absolvent české školy?! Kde proboha?! Nejmenuj mi s kým si studoval, asi všichni nedostudovali...

23.5. (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Ausgerechnet to nemyslíš vážně.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 13:05)

To je správně česky.

Yoursef (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

Exactly!

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 11:05)

Kdyby si nebyl, bylo by tu líp...

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 11:05)

Tolik sr.aček co si sem už napsal...!

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 11:05)

Jahoda vřele doporučuju nečíst tě ! Jsi blázen!

C.Blumethall (So, 23. 5. 2020 - 10:05)

Hillary you screw it!

ShabbaTot-Jahoda (So, 23. 5. 2020 - 10:05)

stejně si ale myslímže se ti islámští teroristé na Gantanámu maj!...Pořád jsou v prostředí armády USA!...Neustále maj na očích ihned několik amerických vlajek,mluvěj s vojáky USA ,setkávaj se s agenty CIA ....mluvěj o svých kamarádech v terorizmu a podporují tak světový mír a bráněj USA před světovým terorizmem....jsou ubytováni s Al Inklůziv a dostávaj nažrat uplně zdarma a pořád,nic nemusej dělat a jenom se prasí pod tropickým sluncem....no není toto americký sen?Já jahoda bych takové prostředí docela bral,byl bych tam s armádou USA a pořád se díval na vlajku United States of America....a kdyby tam byl ještě znak USA s americkým orlem bělohlavým a spolupracoval bych s agenty CIA v boji proti světovému terorizmu.....to by bylo něco!Oni ti islámští teroristé na Gantanámu ani nevědí,jaké mají štěstí!

Cynik - realista (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

„stejně si ale myslímže se ti islámští teroristé na Gantanámu maj!...“,mluvěj s vojáky USA ,setkávaj se s agenty CIA“, "Oni ti islámští teroristé na Gantanámu ani nevědí,jaké mají štěstí!“---------- Jahodo, tak tohle je mimořádně pitomé i na tebe… opravdu jsi to napsal ty? Nejde o vtípek zdejšího skřeta (pokud ano, je docela povedený)? - Jak si asi ti islámští teroristé s americkými vojáky a agenty „mluvěj“, jestliže mají plný nos a ústa vody při waterboardingu? Soudím, že příjemný a nezávazný pokec s amíky opravdu nehrozí ani při jiných výslechových technikách… ale z jiného úhlu pohledu se opravdu „na Gantanámu maj!“ - před několika staletími by si nejspíš vyzkoušeli lámání v kole, natahování na skřipci, či pálení rozžhaveným železem… ty to ovšem líčíš jako idylku, jako odborovou rekreaci, spojenou s radostnými pocity při koukání na americkou vlajku, na znak USA s běloptákem a na americké hošany. --- Pro tvé vlastní dobro doufám, že takové krávoviny vypouštíš jen na doktorce, nikoliv v reálném životě… to by tě místo rekreace na Guantánamu čekal spíš úplně jiný pobyt, patrně vylepšený klecovým lůžkem a pevnými řemeny.

SbabbaTot-Jahoda (So, 23. 5. 2020 - 23:05)

no jo...na watrbórding jsem z rána zapoměl a ano,oni tam maj ti prevíti dokonce zdarma i lázně!No neber to!!

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 23:05)

Máš pravdu, že Guatanámo tě nakonec pustí, kdežto jiné podobné tě spíš vylejou někde do potrubí.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 24. 5. 2020 - 00:05)

já si myslím,že do potrubí by byl vylit i Cynik Realista,neb poprava rozpuštěním v kyselině byla v IS běžně praktikována a před tím by ho vrahoun IS pěkně pomučil klidně i natahováním na skřipci ,žhavým železem a tak,možná by přidal i palečnici a skřipec a Cynik by u toho ječel jak na lesy.To by ho odnaučilo blbě žvanit,nakonec při tom řevu by k tomu by ani nebyla příležitost.On je asi fakt uplně blbej....anebo navedenej?Já si myslím,že je blbej a ještě k tomu navedenej a magor k tomu a stejně jako bude žrát americký lék Rendesivir až dostane čínský virus,tak by zcela jistě i ocenil bojovníky z US Army Seals,která by ho od péče vrahounů kterých se zde zastává osvobodila.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 24. 5. 2020 - 00:05)

o zločinech vězňů na Guantanámu jsou jasné důkazy,kolik kdo z nich oddělal lidí,jakých teroristických činů se dopustil a jak se spolupodílel na světovém terorizmu a Amerika ,protože to je jedna z nejlepších a největších demokracií na světě jim i tak dává šanci a mnoho z nich propustí na svobodu.A kde tito zločinci pak končí?...No přece opět u svých islamistických spolubratrů a na to jsou také důkazy.Oni by svým vězňům šanci nikdy nedali !...proč se s nima Amerika tak maže?!

Reklama

Přidat komentář