Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Ahoj Kiki, když mi to bude vycházet, tak to příští týden provedu. Napíšu tak jak jsi říkala. Ale ty další podrobnosti, o kterých jsem se zatím nezmínila, si budu nechávat pro Tebe. Se scatíkem se sice v některých věcech neshodnu, ale podle toho, jak ho popisuješ, nemám problém to vzít přes něho, jak jsem sama navrhla. V tom, že holky našeho ražení jsou spíše samotářské a zdrženlivé, a scatík je z jejich pohledu moc hrrr, máš pravdu. On fakt moc tlačí na pilu. S tou Annou (Janou) těžko říct. Je pravda, že to působí strašně moc rychlým dojmem. Avšak najdou se i takové. Já sama jsem začínala pomaleji. Po tom první veleúspěšném pokusu jsem nějakou dobu odolávala s tím, že tohle se přece nedělá. Asi Tě však nepřekvapí, že ta slušná holka ve mě postupně prohrála. Pokud jde o Kačku, tak já bych se do toho na jejím místě fakticky nemotala, ale jí to asi nedá. Napsala jsem jí to tak, jak to cítím. Musí být připravená, že se buďto ošklivě rozhádají anebo na sdělení, že její ségra má ty nejkrásnější orgasmy, když je zkakaná do kalhotek jak batole. Sama za sebe bych nechtěla ani jednu variantu.

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Tak my jsme se rozhádali už tolikrát, že jsem připravená na všechno

Kikina (Pá, 22. 5. 2020 - 20:05)

V klidu no stres. Já mám teď stejně jiný aktivity. Momentálně jsme s přítelem na návštěvě jedné mojí kámošky která slaví narozky. Říkala jsem si že sem jenom nakouknu jestli si nenapsala. Scatik souhlasí jenom ho trochu urazilo jak sis dělala obavy aby ti nedělal nějaké návrhy ale on takový opravdu není takže v klidu. Kačko tobě bych toho chtěla napsat víc ale momentálně mám lepší zábavu než tu tvořit další lingvistické exhibice :0) v pondělí ti napíšu. Snad do té doby neuděláš nějakou blbost která by pokakala tvůj vztah se ségrou jak už tě ostatně varovala Jitka. Tak hezký víkend všem! Kiki.

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Ne zatím ještě žádný blbosti neplánuju...

Kikina (Po, 25. 5. 2020 - 09:05)

Tak konečně mám na tebe čas. Nenapíšu ale asi už nic novýho co by se tu už neobjevilo protože už si s tebou nevím rady. Věř mi že ten ples si dokážu představit. Na podobných akcích se toho hodně sní a vypije tanečky pak rozhýbou střeva a počet WC na počet osob je tam omezený a tak se holt občas stávají nehody. Ber to z té lepší stránky už jenom to že se ti to povedlo utajit je malý zázrak tak proč se tím trápit? No mohlo to tvojí ségru inspirovat k tomu aby to zkusila protože holt pokakaná dospělá osoba je vždycky velká atrakce a kdo v sobě má sklony k pokakáváni tak obvykle potřebuje nějaký spouštěč ale tím se netrap dřív nebo později by to asi stejně zkusila. Ať už máte vztah jakýkoli ber to tak že ona tě tenkrát přikryla tak teď by jsi měla ty přikrýt ji a na to investigativní vyšetřování se vybodnout. Tak máš ségru pokakandu no bože to je toho. Jsou i horší věci v životě. Navíc tím nikomu neubližuje. Až tvoje ségra vyhodí z okna plný kalhotky který dopadnou na nějakýho kolemjdoucího tak se dá mluvit o tom že svoji zálibou uškodila někomu dalšímu. Rozumíš kam tím směřuji? Je to prostě její soukromí a její intimita a nikomu do toho nic není ani tobě ne. Mluvit s ní o tom asi opravdu není dobrý nápad ve světle toho plesu by se mohla naštvat a rozhlásit o tobě že jsi to byla ty kdo se tam pokakala a to bys asi nechtěla. A i když by ti to přiznala že se pokakává a pak se uspokojuje v plných kalhotkách tak co s tím uděláš? Má nějakého přítele nebo nějaký vztah za sebou? To může napovědět. My pokakandy jsme často single protože záliba moc nejde dohromady s nějakými vztahy. Třeba Jitka a Andrea mají kluky kteří jim to tolerují nebo je v tom dokonce podporují ale aby dva lidi mezi sebou takhle souzněli to musí být opravdu velké štěstí narazit na někoho takového. Já si nestěžuju mám nejlepšího kluka na světě a tohle zůstane moje privátní záležitost. Proč riskovat že si rozbiju vztah když to mám možnost čas od času provést v soukromí a nikdo o tom nemusí vědět? Takže podobným rozhovorem toho můžeš dost zkazit a proč a pro co? Jestli chceš přesvědčit ségru aby toho nechala tak to nepadne na úrodnou půdu protože s tímhle jak jednou začneš a zalíbí se ti to tak už toho nenecháš. To vím z vlastní zkušenosti a myslím si že i ostatní holky a kluci tady co v tom jedou ti to potvrdí. Takže znova opakuji nech to být. Víc už opravdu nevím co ti k tomu mám napsat.

Milan (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

"Až tvoje ségra vyhodí z okna plný kalhotky a ty dopadnou na nějakýho kolemjdoucího" :D Pecka Kiki, ty zas hláškuješ. You made my day :)

Kačka_j (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

Ségra už měla několik kluků, určitě mnohonásobně víc než já a má zrovna teď delší vztah. Co moc nechápu je, že s tím teda začala až teď po 5 letech od toho mého plesu.

Milan (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

Ale ona s tím mohla začít už mnohem dřív. Akorát, že ty jsi o tom nevěděla. Fakt jsi neměla tu buchtu zapomenout. Tohle nikam nevede. Co ti na tom vlastně tolik vadí???

Kačka_j (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

To jsem neměla no, fakt jsem byla v blbej čas na blbým místě. Já vlastně už nevím co mi na tom vadí. Hlavně by mně to ani ve snu nikdy nenapadlo že se někdo může schválně pokadit a už vůbec že to dělá pravidelně.

Kačka_j (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

To jsem neměla no, fakt jsem byla v blbej čas na blbým místě. Já vlastně už nevím co mi na tom vadí. Hlavně by mně to ani ve snu nikdy nenapadlo že se někdo může schválně pokadit a už vůbec že to dělá pravidelně.

Rony (Út, 19. 5. 2020 - 21:05)

Ahoj Kiki, už mi několikrát zablokovali přístup, tak si několika píši soukromě, dost teď příspěvky blokují a fotky vůbec

Rony (Ne, 17. 5. 2020 - 09:05)

Koukám, že je tu docela živo.Večer jsem se vracel z oslavy narozeni, dost jsem tam toho snědl a vypil tak jsem se rozhodl,že si zpříjemním noc, nastrojil se a na dobrou noc jsem vše pustil hezky do kalhotek ve kterých jsem měl trochu kynuteho těsta pro zpříjemnění.Nad ránem se mi chtělo opět tak to skončilo též s ohlušujícím rachotem,teď se už jen povalují a hezky vše rozpatlavam uvnitř oblečení...

Kikina (So, 16. 5. 2020 - 13:05)

Tak tak dobře holky radí. Já už taky nevím co víc k tomu napsat. Niki užij si hnědou sobotu. Já výjimečně nemám žádné aktivity. Dneska jsme byli líní a tak jsme se s mým miláčkem celé dopoledne jenom tak povalovali a mazlili v postýlce. Ale venku je hezky tak se hecneme a půjdeme trochu pracovat na zahradu. Samozřejmě že jisté činnosti by se lépe prováděly v plných kalhotkách ale nevím co by mi na to přítel řekl :0) tak fajn víkend všem.

Kačka_j (So, 16. 5. 2020 - 11:05)

Už jsem z toho tak zoufalá, že vlastně ani nevím co chci. Jestli aby s tím ségra skončila nebo se dozvědět proč to dělá a co na tom má. Jsem už úplně zmatená i sama ze sebe.

Rony (Ne, 17. 5. 2020 - 08:05)

Kačko z toho nebuď zoufalá , je to prkotina, buď ráda že nejede v drogách, toto není škodlivé

Klára (So, 16. 5. 2020 - 12:05)

Tak už to neřeš, buď se jí na to prostě zeptej a nebo to nechej být. Když to tak vezmeš, tak ti do toho vlastně nic není, je to její soukromí. Jestli tě to spíš nezaujalo a teď nepřemýšlíš nad tím, jestli to nezkusit, když už se ti dříve taky nehoda stala.

Kačka_j (Po, 18. 5. 2020 - 21:05)

Popravdě už i nad tím jsem přemýšlela...

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 23:05)

Tak a už jsme u toho. To jsem si přesně myslela. Leze to z tebe jak velký hovínko z malýho zadečku :0) no já bych možná věděla jak to celý posunout dál ale to je dost velká šílenost a taky by to mohlo skončit velkým průserem. Navíc mám zase trochu upito a úřaduje moje mysl ujetý pokakandy tak radši nic :0) scatiku tobě napíšu zítra dneska už se k tomu nehecnu. Půjdu radši do postýlky.

Kačka_j (Út, 19. 5. 2020 - 00:05)

Ahoj, no já už beru jakýkoliv nápad. Takže klidně to rozveď.

Kikina (Út, 19. 5. 2020 - 09:05)

Radši ne. Už jsem zase střízlivá. Navíc součástí toho plánu by bylo že by sis musela sama umazat zadeček a do toho nevím jestli by jsi šla. Spíš se zeptám ještě na tu tvoji nehodu. Nemusíš tady popisovat jak to probíhalo chápu že to byla ostuda a já mám bohatou představivost a dokážu si představit jak to asi proběhlo. Psala jsi že ségra a jedna tvoje kamarádka byly u toho. Jaká byla reakce ségry? Smála se ti nebo tím byla nějak zaujatá? Rozkecala to o tobě i jinde nebo si to nechala pro sebe? A co tvoje pocity? Bylo tam jenom zhnusení nebo i zaujetí a fascinace tím že ses jako čerstvě dospělá pokakala do kalhotek? Mohla by jsi pro začátek udělat sestře inventuru v kalhotkách. Psala jsi že ona je spíš na tanga a k tvému překvapení jsi u ní ve skříni našla více kalhotek klasickýho střihu. Tak příště až budeš mít tu možnost si sepis kolik kusů kalhotek a jakých barev tam měla. No a po čase tam zase nakoukni a když polovina těch kalhotek mezi tím zmizí beze stopy tak je to asi jasné. Sice to není důkaz ale aspoň budeš vědět jestli to byl jenom jednorázový experiment nebo v tom ségra jede pravidelně a pak se můžeme pobavit co dál.

Reklama

Přidat komentář