Reklama

TAJEMNO - Paranormální jevy.

Majk (Po, 16. 5. 2022 - 23:05)

Zdravím, potřebuji poradit...
Už od roku 2019 slyším hlas , který má jméno a zachránil mi život.Pred pár měsíci jsem nahrával hlasovou správu na Messengeru své kamarádce a hlas který slyším do té nahrávky promluvil.Prosim Vás o veškeré názory a zkušenosti ohledně podobných věcí. Děkuji a tady je odkaz https://youtube.com/shorts/mEcOJ51surM?feature=share

Nagual (St, 18. 5. 2022 - 17:05)

To je zajmavý... A co říkal? Mně to zní jako "aj aj".... Slyšení hlasů, co mají jména, může být buď patologické, nebo užitečné. V prvním případě je to znak schizofrenie, v tom druhém (což je asi tvůj případ) se pro to v naší ezo kultuře vžil název *channeling*. Znamená to, že jsi v kontaktu s nějakou duchovní bytostí. Zkus si s ním trochu víc aktivně popovídat. ............ Jinak channeling je většinou subjektivní prožitek (ve smyslu, že to neslyší nikdo jinej než ty). Tohle už je opravdu hodně zvláštní, že se takhle materializoval, že ho můžeme slyšet všichni. Neděláš si z nás srandu?

ytong (Po, 1. 3. 2021 - 05:03)

No,mě se v noci zdálo o knize "Atlas parazitů" a ráno jsem si vydrbával filcky od večerní štětky !!

Nikola (Po, 22. 2. 2021 - 12:02)

Prosím o radu a vysvětlení.. Pred dvěma lety se mi stala divná věc. Usnuli jsme na gauči a náhle mi v hlavě něco řeklo ať se vzbudím, otevřela jsem oči a nad synem bylo něco jako černý dým, hned jsem ho stáhla za nohy k sobě. Když jsem se koukla na to místo bylo to pryč.. říkala jsem si že to byl jen nějaký přelud který jsem měla v polospánku.. Ale po roce se to stalo znova a tentokrát to samé bylo nad dcerou. Třeba to je nějaký můj výmysl v hlavě, ale jak víc nad tím přemýšlím, tak si myslím že to výmysl nebyl.
Podotýkám, že před 10ti lety mi zemřela v mladém věku maminka, babička před 15ti lety babička.

Klučina (Po, 5. 10. 2020 - 11:10)

Když moje teta byla v nemocnici a já s rodinou doma, tak nám v 00:08 zazvonil telefon ale všichni už spaly kromě mě ale já jsem byl líný jít do obýváku to vzít, a když jsem ráno vztal tak mi mamka řekla že teta umřela v 0:08 a když jsme se dívaly na telefon na zmeškané hovory tak tam bylo číslo které neexistovalo a nemělo 9 čísel, a potom jsme podle toho teda zjistily kdo to asi volal, teta, ale neumím to vysvětlit jak, přes tu paranormalni elektřinu?

hns (Ne, 28. 2. 2021 - 19:02)

Vysvětlení jsem zatím neviděl, ale tyto případy nejsou neobvyklé. Duchové "posílají" i sms a maily.

Bohumil (So, 23. 5. 2020 - 16:05)

Slíbený zatím v nefinální pracovní needitované verzi se nacházející článek o tajemných místech druidských, věštění a jiných nepravostech: https://bohumiluvblog.blogspot.com/2020/05/cyklovylet-1752020-c-b-rimov-douchuv.html?view=magazine

luci (So, 23. 5. 2020 - 19:05)

Pověsti a hypotézy .

ex-materialista (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

Jistě, nejedná se o nic exaktního. To si pletete fórum, milí sisyfovci.
Autor se však neuzavírá do předem daných ideologických mantinelů, což nemá s vědou nic společného.
Je tam pěkná pasáž o iracionálních lidech, kteří nedokáží přiznat neznalost, protože sami vše vědí nejlíp:

"Zde jsem narazil na skupinku cyklistů. Dohadovali se, kudy tudy k vandličce? Posléze nevědouce si ani s mapou v ruce rady mě požádali o pomoc. Radil jsem dobře, ať pokračují lesní cestou. Byli ovšem chytří jako rádio. Prý jim radím špatně a pojedou k Sýkorovu hamru, nedbajíce mé námitky, že ten se nachází na špatné straně Keblanského potoka a přes oplocené pozemky hamru se k místu stejně nedostanou a s koly potok, kde není lávka nezdolají. Nedali si říci."

A pro srovnání sisyfovská hypotéza zde:
https://www.sisyfos.cz/clanek/1441-prizrak-mrtve-nevesty-u-deviti-krizu

Bohumil (Ne, 24. 5. 2020 - 09:05)

CItuji z článku klubu skeptiků (za mě tmářů, kteří se na poli vědy pohybují zhruba podobným způsobem jako inkvizici církve tzv. svaté v oblasti víry tedy jako slon či jiný chobotnatec v porcelánu, čímž prokazují jak sami sobě tak i oboru jako takovému medvědí službu) "Psychologové se přiklánějí k názoru, že kromě vylhaných případů jsou taková zjevení produktem naší představivosti. " Až by se jim v objektu který obývají začaly samovolně pohybovat věci a to dokonce tím způsobem, že létají vzduchem a rozbíjejí se nebo jako např. u mě doma (obývám art déco dům v historickém centru Č.B. postavený na místě původně gotického domu a ještě předtím zde byl hřbitov) uprostřed noci vzbudili tím, že vás cosi za kotníky táhne po posteli směrem dolů k jejím nohám rozumějme dolnímu okraji, myslel jsem si že se mi to zda, vrátil jsem se do předešlé polohy a za chvíli se situace znovu už v mém bdělém stavu opakovala, pak by je úvahy o halucinacích, poškození mozku či jiných psychologických fenoménech, které jinak jistě existují a je nutno je brát v potaz, rychle přešly.

Anonym (So, 23. 5. 2020 - 19:05)

přesně!

Petr (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Ta paní má pravdu. Nedělejte si z ní legraci. Já mám s duchy taky bohaté zkušenosti. Poslední zrovna ze včerejška. Lehl jsem si večer do postele s tím že jdu spát. Po několika minutách kdy jsem ležel na zádech a snažil se zrelaxovat jsem uslyšel zpod peřiny podivný zvuk od mého zadku. Ihned mi bylo jasné že je to duch a je tu teď se mnou.

trpeliva (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

Petre vy asi nevite jake to vazne je.Nechci neco privolat ale nasmeju se az Vas neco takove napadne.Prosim vzpomente si pak jak.zesmesnujete me.Budis vam pak odpusteno.

B (Pá, 15. 5. 2020 - 20:05)

https://bohumiluvblog.blogspot.com/2019/01/duchove-ve-mlyne.html

Jíra (Pá, 22. 5. 2020 - 00:05)

Bohumilův blog je nádherné čtení. Znám to už delší dobu a jsem rád, že se opět připomněl pro ostatní. Pokud to tady vyvěsil on sám, zajímalo by mě, je-li něco nového. Totéž platí o záhadě padajícího obrazu od jiného autora - slíbeno pokračování. A paní Trpělivé věřím všechno; takové případy se skutečně stávají a není radno brát je na lehkou váhu nebo je hloupě zesměšňovat.

Bohumil (So, 23. 5. 2020 - 01:05)

Ano vyvěsil to on sám ;-) Pořád se něco děje, ale s rodinou nekomunikuji. Ono to vlastně souvisí s tématem. Týrali mě dokud fyzicky mohli a měli sílu, pak jen citově vydírali a manipulovali celý život. Až jsem se s nimi rozloučil. Prostě vždy jsem byl ten nejhorší a vším vinen, oni svatí a já černá ovce rodiny. Až jsem pak zjistil, že byli středověkými inkvizitory oba dva a mě ve vykonstruovaném procesu "spravedlivě" odsoudili a násilně sprovodili ze světa. A soudí mě dosud a vždy budou. Poněvadž zabíjeli a mučili lidi jako na běžícím pásu tak se nyní nemohou divit, že jsou většinu života vážně nemocní a trpí, že bych to nikomu nepřál. Karma nebo lépe zákon vyrovnání platí i po tzv. smrti v dalších zrozeních. Chystám se publikovat o víkendu článek o výletu z min. týdne, kde jsem mimo jiné zavítal na jedno zajímavé a tajemné místo. Jinak jsem pro jednu FB skupinu, ze které jsem rychle zmizel napsal na jaře pár textů mimo jiné i o duchách a podobných jevech. Pokud máte někdo zájem zde odkaz ku stažení. Je to bez hesla i virů ;-) https://uloz.to/file/8rYDOK71aZWy/bohumili-plky-zip

Bohumil (So, 23. 5. 2020 - 01:05)

aha trochu mi unikla myšlenka sdělení v úvodu předchozího komentáře. Moc hektický pracovní týden :-) Tím, že s rodinou nekomunikuji, nejezdím ani na chalupu a tak nevím jak se situace vyvíjí. Pravděpodobně stále stejný stav.

namaste (Pá, 22. 5. 2020 - 06:05)

Bohumilův text o situaci ve mlýně popisuje to, co je známo i odjinud. Není tedy důvod tomu nevěřit. Nevidím tam žádnou senzacechtivost, ale naopak střízlivý racionální přístup. Jsou to běžní duchové lidí, kteří to tam stále považují za svůj domov.
Zesměšňují jedinci, kteří s těmito záležitostmi nemají žádnou osobní zkušenost. Na anonymním fóru je snadné být rádobyvtipným, ale kdyby se s tím setkali sami, nejspiš se po...

Jíra (Pá, 15. 5. 2020 - 00:05)

Trpělivá, chtěl jsem Vás poprosit o dokončení příspěvku, ale i můj nedokončený text náhle zmizel. Snad v tom není další záhada...?

trpeliva (So, 16. 5. 2020 - 22:05)

Vysela na zarubnich.nekdo ji skrtil a pak ji shodil.Bylo to strasne.proto nesnasim kdyz se nekdo vysmiva.Nikdo nevi co sd mu prihodi.Lidi co neveri by nemeli chodit na tyto stranky.

V

Reklama

Přidat komentář