Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Jitka D (Po, 18. 5. 2020 - 14:05)

Přidávám se ke Kikině. Proč by ti jako mělo jebat? Z toho, že ses pokadil a navíc se v tom i udělal? Pokud se pokakaný vzrušíš natolik, že dosáhneš tak mohutného orgasmu, jak popisuješ, tak tě to prostě určitým způsobem bere. A nemá cenu si namlouvat, že ne. V takovém případě bys to zkusil jednou, pak bys ze sebe se zhnusením umyl hovna a víc už by tě to nenapadlo. Přinejmenším to potřebuješ alespoň jednou za čas, abys lidově řečeno vypustil páru a zbavil se nějakého napětí a přetlaku, který se v tobě střádá. Způsobů ventilace je spousta. Někdo má adrenalinový sport, někdo si to jde z hlavy vylejt, někdo se jde nahý rochnit do bláta, někdo si nadělá do gatí a mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho. Moc hezky byla tahle otázka otevřena ve filmu Knoflíkáři, jestli si ho viděl. Pokud jsi sám, nemusíš nikomu nic vysvětlovat ani se nemáš před kým stydět, tak o nic nejde.

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 15:05)

Dík za pochopení. Můj vztah k tomu je vesměs kladný, to nepopírám. Už jsem se tady o tom před časem rozepsal pod nickem Zvědavec. Jestli tě to zajímá, tak si to vyhledej. Je to tak dvě tři stánky dozadu. Šťastnej chlap jsem byl čtyři roky s mojí Pavlínkou o kterou jsem kvůli vlastní blbosti přišel. Na dotaz Kiki : No nepokadil jsem se dobrých osm let v podstatě od doby, co jsme s Pavlínkou rozešli. Samozřejmě, že tehdy když se pokadila ona pro mě, tak jsem na její přání neměl žádnej problém se pokadit pro ní. Moje dnešní akce byla tak trochu vrcholem zoufalství. Jako, že jsem se holt musel posrat sám, když už to pro mě žádná holka neudělá :) Jinak Jitko, i já jsem s Kiki v soukromém kontaktu a mám její mail, ale pokud ti nevadí napsat tomu scatterovi, tak budu radši, protože se mi moc nechce dávat mail na diskuzi tohoto typu. Uvidíme co na to Kiki.

Jitka D (Po, 18. 5. 2020 - 15:05)

Už musím padat a tak jen rychle. Toho scattera jsem navrhla proto, že on sem mail dává a tudíž by nikdo další už nemusel. Tu tvoji opatrnost plně chápu. Příspěvek, o kterém si mluvil, jsem dohledala. To je škoda, že se vám to rozpadlo. Nejspíš sis to užíval podobně jako ten můj. A mohl si Pavlínu i umývat nebo se jen koukat? Hlavně zasluhuješ pochvalu, že když si to přála, tak ses pro ní taky pokadil, aby si i ona přišla na své. Hádám, že jste si museli docela dobře souznít. Tohle řada mužských nedokáže. Kochat se a ukájet pohledem na pokakanou holku to ano, ale nadělat si taky do kalhot to už ne. I se scatterem jsem tu na tohle téma už vedla polemiku a třeba on by to asi neudělal. Alespoň to tak tvrdil.

Milan (Út, 19. 5. 2020 - 12:05)

Tak Pavlína si zakládala na tom, že jako velká holka se dá sama dohromady, což jsem respektoval. Jasně, že bych s chutí přiložil ruku k dílu :-) Ale mohl jsem být aspoň té její očistě přítomen. Když za pomoci mýdla a vody mizel ten hnědý nános s tý její překrásný prdelky, tak jsem se zpravidla vycákal podruhý. No a potřetí jsem se pak obvykle už vycákal do ní. Samozřejmě, že jsme dodržovali určitý hygienický pravidla a takový ty scat hrátky typu mazání hoven po těle nebo sex v nich to nám zase nic neříkalo. Máš pravdu, že souzněli jsme spolu opravdu maximálně. Hráli jsme si i různý modelový situace. Třeba já pan učitel jsem jí jako svoji žákyni nepustil na WC a ona se pokadila. Pak se mi "pomstila" přidáním projímadla do pití a pan učitel se pokadil a znemožnil před celou třídou :-) Měli jsme v tomhle hodně podobné perverzní fantazie. Akorát, že já to o sobě věděl už od útlého věku. Ona možná taky, ale potlačovala to v sobě. Až když ta bariéra padla, tak se dokázala patřičně odvázat. Jak říkám, nejlepší čtyři roky mýho života. Rád na to vzpomínám.

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Moc hezky jsi to napsal. Museli jste si to fakt spolu báječně užívat. Škoda, že to skončilo. Pokud jde o ty extrémnější hnědé hrátky, tak tam máme stejný názor. Souložit v tom a mít toho potom hromadu v pochvě, tak to ani náhodou. A stejně tak nějaké roztírání výkalů po těle. Jo, když se to maže po zadečku, mezi nohama, přes pičku a případně po stehnech, tak to je OK. To k pokakání patří. Ale představa jak mi to někdo maže třeba na bříško nebo prsa. Brrrr, fuj. Nejspíš bych se pozvracela. Znovu tě chválím, že ji jí dokázal dopřát, aby se i ona mohla pokochat pohledem na pokakanýho chlapa. Není to u chlapů úplně obvyklé, jak může vidět u Scatera. A pokud to bylo s projímadlem, tak to ses musel možná i docela pěkně zřídit. Tam se opravdu dá docílit takové nadílky, že seš po... od zad až na břicho.

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

No byli jsme v tomhle opravdu sehraní. Hrajete někdy se svým přítelem taky tyhle scénáře? Pro nás to bylo koření těhlech akcí, aneb proč to jenom vyprdnout do kalhot, když se u toho člověk může ještě pobavit. Mám těch zážitků tohoto druhu hodně, ale to radši soukromě, jestli se ti povede navázat ten kontakt s Kikinou a budeš mít zájem, tak si můžeme taky psát. Jak už jsem uvedl tohle je pořád veřejná diskuze a může si to přečíst úplně každej. Proto se tu o tom nechci úplně do detailů rozepisovat. Už jenom kvůli ní, nebylo by to úplně košer.

Jitka D (Pá, 29. 5. 2020 - 12:05)

Koukám, že jsme v hodně věcech stejní nebo podobní. To víš, že jsem taky jen tak obyčejně nekadila do kalhot. To není ono. Skoro vždycky jsem si přehrávala nějaký scénář, jako že se mi strašně chce, ale z nějakého důvodu nemohu na záchod, a že to musím vydržet, protože se přece pro boha živého neposeru do kalhot. A samozřejmě, že to skončilo tak jak jsem v duchu chtěla. Krásně plnýma kalhotama. Ten pocit prohry boje s vlastním tělem se mi vždycky líbil. A hlavně to při takovém průběhu je konzistence blátíčko, což já moc ráda, jak se to potom všude rozlézá a rozmatlává. S přítelem jak kdy. On je spíš pečovatelsky založený. Daleko víc si užije, když mne může vysvlékat a dávat do pořádku. A já zrovna tak. Než jsem ho poznala, tak očista byla už jen o tom zbavit se hoven. Ne že by mi to nějak vadilo, ale už to nebyla žádná zábava. A že to někdy, když se pořádně zřídíš, dá docela fušku, to znáš nejspíš sám dobře. Jenže když tě dává do pucu blízký človíček, je to najednou o dalších moc fajn zážitcích. O tom už jsem tu kdysi psala Kikině. Kontakt s ní určitě navážu. Myslela jsem, že to zvládnu tento týden, ale jak říká jeden můj kamarád, člověk míní a šéf mění. Plně chápu, že se nechceš rozepisovat tady. Já si taky hlídám soukromí. Nejen kvůli sobě, ale i kvůli příteli. On je vědecký pracovník, chodí i na část úvazku učit na vysokou a prostě se od něho očekává úroveň. Kdyby prosákly nějaké informace o našich hrátkách, tak by se to v jeho cvéčku asi moc nevyjímalo. Sice je po tom každému prd, co děláme v soukromí, ale takovým argumentem by se to asi nespravilo.

Milan (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

Rozumím, taky nejsem vždycky pánem svého času :) Ale je vidět, že jsi od přítele něco pochytila. Ten tvůj druhej příspěvek to je pomalu taky vědecká práce :-) Líbí se mi, jak to umíš do podrobnosti rozebrat a zformulovat, a přitom to je pořád řečeno normální řečí, tak aby tomu každej porozuměl. No já už tady toho na sebe vykecal dost, tak to dejte holky nějak dohromady a Kikča mi pak určitě dá vědět.

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 12:05)

Co by ti jebalo? Je to přirozené. Jak je to dlouho co ses pokakal naposledy? Říkala jsem ti že jednou dostaneš zase chuť to provést a vidím že jsem se nespletla :0) jinak jasně klidně se k nám přidej ať tam nejsem jediná pokakanda :0) je tam i fajn pokec bez spamujicich blbečků a jejich přízemních keců o úchylech. A hlavně je tam i admin který může podobné lidi zablokovat.

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 14:05)

Tak jsem to tam dal, snad ty fotky nikoho nerozhodí :) Ale koukám, že idioti jsou i tam. Aspoň podle těch komentářů, co se tam na ty fotky zatím objevily. Nechceš mi tam na to taky něco napsat? Klidně třeba, že mám hnusnou řiť a, že bys mě do ní nakopala :D To je fuk, ale ať tam mám aspoň koment od někoho kdo mě zná i když ne fyzicky :)

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 19:05)

Náhodou máš pěkný zadeček. Na kluka :0) ne tak hezký jako můj přítel ale já asi v tomhle nejsem úplně objektivní :0) akorát nevím jestli tu fotku tvého zadečku nesmazou. Přeci jenom je to tam tematicky zaměřené na trochu jiné fotky i když ta tvoje aspoň souvisí s kakáním. Objevují se tam i fotky naprosto nesouvisející s tématem ale funguje tam admin a nekompromisně je maže.

Milan (Út, 19. 5. 2020 - 12:05)

Díky za kompliment :) Aspoň někdo mi tam napsal na to normální komentáře. No svoji holou prdel jsem tam dal spíš ze zoufalství, kdyby to náhodou nějakou slečnu s tímto zaměřením zaujalo. Asi spíš ne, ale všiml jsem si, že na tu stránku chodí i holky, tak co kdyby náhodou...

Jitka D (Po, 18. 5. 2020 - 14:05)

Ahoj Kiki, koukám, že se mi akorát podařilo na tebe narazit. Dostala jsem myšlenku, možná nešikovnou, ohledně našeho kontaktu přes mail. Já tu jsem pořád hodně nepravidelně a těžko něco přesně plánovat. Napadlo mne, zda náhodou nejsi mailem v kontaktu se Scaterem. Ten tady opakovaně dává jeho mail na Seznamu. Pokud ano, tak bych mohla napsat jemu a on to pak předá tobě. Nemám problém s tím, že je to chlap. Alespoň si v tomhle směru na nic nehraje. Doufám, že bude snad dost rozumný na to, aby respektoval, že mám partnera, se kterým si souzním i v tomto směru, a nesnažil se mi valit klíny do hlavy. Pokud jde o nějaký ten mail, tak s tím problém nemám. Já už jsem si s jedním klukem taky kdysi psala. A pokud se kluk chová rozumně, a neujíždí do nějakých divočin nebo prasáren, tak je taky docela zajímavé si s ním o tomhle psát.

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 19:05)

Ahojky už jsem tady na to chtěla taky kakat ale doufala jsem že se objevís. Poslední dobou je tu hodně výmyslů i když tebou jsem si dost jistá. Chtěla jsem náš kontakt zprostředkovat přes někoho jiného protože jsem si myslela že by jsi scatikovi nenapsala ale když s tím nemáš problém tak to můžeme takhle udělat. Klidně si na to založ speciální mail a jenom mu v kostce napiš co tě přivedlo k pokakáváni a jak proběhla tvoje první akce. To jenom pro tvou identifikaci protože to jsou detaily které znáš jen ty a já si to pamatuju takže poznám kdyby se za tebe někdo vydával. Scatik mi to přepošle a když to bude důvěryhodné tak mu řeknu aby ti dal mail na mě. Na tomhle principu už jsem se tu zkontaktovala úspěšně se třemi lidmi se kterými si píšu jenom to proběhlo Přes jiného prostředníka protože nechci aby to vyznělo namyšleně ale vsadila bych se že za ty dva roky jsem jediná holka tady která mu napsala soukromě. Problém je v tom že většina holek je v tomhle zdrženlivých a opatrných a scatik je moc přímý a toho se většina holek lekne. Jinak je ale úplně v pohodě a nemusíš se bát toho že by nerespektoval to že máš přítele a chceš jenom pokecat. U mě to zcela respektuje a i v době kdy jsem byla single mi nedával žádné návrhy. Na začátku naší komunikace jsme si stanovili jasná pravidla a já jsem mu hlavně nechtěla dávat žádné falešné naděje a slibovat něco co nemůžu splnit. Taková nejsem a nikomu bych něco takového neudělala. Za dva roky co si spolu píšeme je všechno diskrétní a nic z naší komunikace se nedostalo ven takže v tomto se za něj můžu zaručit že je na něj spoleh. Ta Anna alias Jana se mi od začátku nezdála. Takové nadšení a zápal pro věc v souvislosti s touhle úchylkou žádná holka tak brzy neprojeví. Hrozně nerada mívám pravdu, ale už mám své zkušenosti. S Kačkou už si taky nevím rady. Napsala jsi jí to trochu drsně ale přesně. Já se taky nejlíp udělám v plných kalhotkách. Je mi to sice trochu blbý vůči mému klukovi ale tak holt to je ta porucha sexuální preference se kterou už jsem se narodila a léčit se to nedá. Víc už raději v soukromé komunikaci :0) doufám že to klapne a budu se těšit. Kiki.

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Ahoj Kiki, když mi to bude vycházet, tak to příští týden provedu. Napíšu tak jak jsi říkala. Ale ty další podrobnosti, o kterých jsem se zatím nezmínila, si budu nechávat pro Tebe. Se scatíkem se sice v některých věcech neshodnu, ale podle toho, jak ho popisuješ, nemám problém to vzít přes něho, jak jsem sama navrhla. V tom, že holky našeho ražení jsou spíše samotářské a zdrženlivé, a scatík je z jejich pohledu moc hrrr, máš pravdu. On fakt moc tlačí na pilu. S tou Annou (Janou) těžko říct. Je pravda, že to působí strašně moc rychlým dojmem. Avšak najdou se i takové. Já sama jsem začínala pomaleji. Po tom první veleúspěšném pokusu jsem nějakou dobu odolávala s tím, že tohle se přece nedělá. Asi Tě však nepřekvapí, že ta slušná holka ve mě postupně prohrála. Pokud jde o Kačku, tak já bych se do toho na jejím místě fakticky nemotala, ale jí to asi nedá. Napsala jsem jí to tak, jak to cítím. Musí být připravená, že se buďto ošklivě rozhádají anebo na sdělení, že její ségra má ty nejkrásnější orgasmy, když je zkakaná do kalhotek jak batole. Sama za sebe bych nechtěla ani jednu variantu.

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Tak my jsme se rozhádali už tolikrát, že jsem připravená na všechno

Kikina (Pá, 22. 5. 2020 - 20:05)

V klidu no stres. Já mám teď stejně jiný aktivity. Momentálně jsme s přítelem na návštěvě jedné mojí kámošky která slaví narozky. Říkala jsem si že sem jenom nakouknu jestli si nenapsala. Scatik souhlasí jenom ho trochu urazilo jak sis dělala obavy aby ti nedělal nějaké návrhy ale on takový opravdu není takže v klidu. Kačko tobě bych toho chtěla napsat víc ale momentálně mám lepší zábavu než tu tvořit další lingvistické exhibice :0) v pondělí ti napíšu. Snad do té doby neuděláš nějakou blbost která by pokakala tvůj vztah se ségrou jak už tě ostatně varovala Jitka. Tak hezký víkend všem! Kiki.

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Ne zatím ještě žádný blbosti neplánuju...

Kikina (Po, 25. 5. 2020 - 09:05)

Tak konečně mám na tebe čas. Nenapíšu ale asi už nic novýho co by se tu už neobjevilo protože už si s tebou nevím rady. Věř mi že ten ples si dokážu představit. Na podobných akcích se toho hodně sní a vypije tanečky pak rozhýbou střeva a počet WC na počet osob je tam omezený a tak se holt občas stávají nehody. Ber to z té lepší stránky už jenom to že se ti to povedlo utajit je malý zázrak tak proč se tím trápit? No mohlo to tvojí ségru inspirovat k tomu aby to zkusila protože holt pokakaná dospělá osoba je vždycky velká atrakce a kdo v sobě má sklony k pokakáváni tak obvykle potřebuje nějaký spouštěč ale tím se netrap dřív nebo později by to asi stejně zkusila. Ať už máte vztah jakýkoli ber to tak že ona tě tenkrát přikryla tak teď by jsi měla ty přikrýt ji a na to investigativní vyšetřování se vybodnout. Tak máš ségru pokakandu no bože to je toho. Jsou i horší věci v životě. Navíc tím nikomu neubližuje. Až tvoje ségra vyhodí z okna plný kalhotky který dopadnou na nějakýho kolemjdoucího tak se dá mluvit o tom že svoji zálibou uškodila někomu dalšímu. Rozumíš kam tím směřuji? Je to prostě její soukromí a její intimita a nikomu do toho nic není ani tobě ne. Mluvit s ní o tom asi opravdu není dobrý nápad ve světle toho plesu by se mohla naštvat a rozhlásit o tobě že jsi to byla ty kdo se tam pokakala a to bys asi nechtěla. A i když by ti to přiznala že se pokakává a pak se uspokojuje v plných kalhotkách tak co s tím uděláš? Má nějakého přítele nebo nějaký vztah za sebou? To může napovědět. My pokakandy jsme často single protože záliba moc nejde dohromady s nějakými vztahy. Třeba Jitka a Andrea mají kluky kteří jim to tolerují nebo je v tom dokonce podporují ale aby dva lidi mezi sebou takhle souzněli to musí být opravdu velké štěstí narazit na někoho takového. Já si nestěžuju mám nejlepšího kluka na světě a tohle zůstane moje privátní záležitost. Proč riskovat že si rozbiju vztah když to mám možnost čas od času provést v soukromí a nikdo o tom nemusí vědět? Takže podobným rozhovorem toho můžeš dost zkazit a proč a pro co? Jestli chceš přesvědčit ségru aby toho nechala tak to nepadne na úrodnou půdu protože s tímhle jak jednou začneš a zalíbí se ti to tak už toho nenecháš. To vím z vlastní zkušenosti a myslím si že i ostatní holky a kluci tady co v tom jedou ti to potvrdí. Takže znova opakuji nech to být. Víc už opravdu nevím co ti k tomu mám napsat.

Milan (Čt, 28. 5. 2020 - 20:05)

"Až tvoje ségra vyhodí z okna plný kalhotky a ty dopadnou na nějakýho kolemjdoucího" :D Pecka Kiki, ty zas hláškuješ. You made my day :)

Reklama

Přidat komentář