Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

doufejme (Pá, 13. 3. 2020 - 17:03)

že si děláš legrandu. Jinak smutné

lékař (Pá, 13. 3. 2020 - 17:03)

Myslím to úplně vážně a osobně vím je nás víc než si myslíš. Je to úplně normální obuv, co je na tom smutné???????

Palino (Čt, 12. 3. 2020 - 13:03)

Ja som nikde nepísal, že ich nosím v práci

Palino (Čt, 12. 3. 2020 - 12:03)

Viac ako 30 rokov nosím korkáče. Ale s drevákmi to nemá nič spoločne. Na tému dreváky by sme mohli založiť novú diskusiu. Bola by iste zaujímava, lebo so začiatkami nosenia drevákov som začal tak isto pred 30 rokmi.
Monentálne mám doma 7 párov korkáčov od rôznych výrobcov. Momentálne pracujem na tom aby som si kúpil ešte korkáče Pegres. Vypadajú velmi dobre a vypadá, že stielka bude kožená. Volakedy keď som začínal boli eštw socialustické korkáče, ktoré boli asi trvácnejšie ako terajšie. Samotné korkáče boli masívnejšie, pásik z tvrdej kože ktorá sa ani po rokoch nosenia nenatiahla. Dokonca susedka mala pekné korkáče biele, kde pásik miesto klasických dierik mal diery s nytmi. Tajže pracka cez kovový otvor, niečo ako deravý nyt. Tak isto bočné uchytenie pásikov bolo cez kovové nyty. Vypadalo to tak rajcovne. Velmi pekné a vzrušujúce. Po dlhšom chodení sa koža na stielke pekne vyleštila a pri nosení naboso to plieskalo fantasticky. Boli dostatočne hrubé a aj tvarovo asi drsnejšie. Dnešné niektoré vypadaju moc rovné. Tie staré socíkové boli hodne hrbolatejšie. Ale aj dnes sa dajú také kúpiť. Ja som za to, že čím hrbolatejšie tým lepšie. Vtedy sa predávali v každej drogérii. Nenápadne zabalené v sáčku niekde na spodku regála. Pokial sa nemýlim boli len dve ceny, 73 alebo 81 kčs, podla velkosti. Velký farebný výber ani nebol, mne sa podarilo len hnedé, ale bol som rád. Velmi rád som ich nosil aj vonku, aj do práce. Doma som si stielku natieral indulonou, práve z dôvodu lepšieho plieskania. Prvé metre boli trocha na hranici balansu lebo sa to šmýkalo ale po pár krokoch sa indulona vstrebala a potom to vydávalo nádherný zvuk. Tento zvyk som si zachoval dodnes. Momentálne mu dosluhuju korkáče od Protetiky. Su pekne ochodené ale vydržia tak rok, dva. Velmi sa naťahuje pásik ktorý nemožno potom ani dotiahnuť. Tak isto sa stielka rýchlo opotrebuje. Možni aj tou indulonou, ale nevadí. Aj bez toho sa ten pásik naťahuje a vrch praská. Každé dva roky ich treba vymeniť buď z dôvodu natiahnutia, alebo roztrhnutia alebo aj zlomenia. Nie su ani moc hrubé. V najhrubšom mieste tak asi 3cm.
Keď doslúžia určite si kúpil ďalšie do zásoby, ale teraz budem používať niektore iné. Kúpil som si korkáče od Vanimaru, tie su dosť hrubé. Dokonca som si nechal vyrobiť korkáče na klune s medzipodošvou a ešte aj masážnou stielkou. Vypadaju fantasticky a dobre sa v bich chodí. A ikrem toho su aj velmi sexy. Mojej priatelke som ich kúpil tiež, chodí v nich od rána do večera. Je to božský pohlad.

Návštěvník (St, 11. 3. 2020 - 11:03)

Zajímavá diskuze o korkáčích. Zejména, když jeden z partnerů je nosí a protějšek se přidá. Připadá mi to, ale celkem logické, že to chce vyzkoušet. Korkáče jako tak se mi osobně líbí. Doma všichni nosíme klasické zdravotní sandály za 200.

Jozef (Út, 10. 3. 2020 - 12:03)

U nás je to podobné . Korkače nosíme z manželkou dlhú dobu Od Protetika sme prešli na Kordan potom na Vanimar a Pegres takže ich máme viac párov . Tým že ich striedame sú asi všetky rovnako ochodene ale sú stále super .

45 (Út, 10. 3. 2020 - 08:03)

Korkáče nosím 5 let a chodí se v nich opravdu velmi dobře. Koupil jsem si je sám od sebe jako zdravotní obuv, předtím jsem občas nosil, normální pantofle k dostání v každém obchodě. Po celodenním nošení uzavřené obuvi mi už začaly často bolet nohy. Trošku nezvykle vypadá můj korkáč velikosti 45.

Jana (Út, 10. 3. 2020 - 17:03)

Dobrá volba doufám, že budou následovat nové. Je úplně jedno jestli 37 nebo 45 pocity jsou ve všech stejné.

Ward (Po, 9. 3. 2020 - 19:03)

Lubošovi se to nelíbí, budiž. Každý máme jiný vkus. Já - i přes svoje občasné kritické připomínky - je stále považuju za nádhernou a sexy obuv, ve které dokáže vyniknout krása nohou. A pokud se v nich uživatelé cítí dobře, tím líp. Jestli je to fetiš nebo ne, nechávám k psychologické úvaze: můžete (zvláště dámy) porovnat třeba podobné otevřené typy letní obuvi, jako páskové střevíčky na podpatku, žabky (dříve vietnamky) a podobné. Jak u vás obstojí vedle "kusu korku"? :-)

Luboš (Po, 9. 3. 2020 - 17:03)

Když to pročítám, tak pro některé z vás jsou korkáče zcela jasně fetišem. Jste si toho vědomi a co vlastně může být zajímavého na nošení kusu korku? Korkáče by mě nenapadlo nikdy nosit, nevidím na nich pěkného.

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2020 - 18:03)

Jestli jsou pro někoho korkáče až fetišem, tak no a co, taková neškodnost, které mě vůbec nevadí. Na doktorce najdete diskuze, které by se zasloužily hlubší zamyšlení. Faktem je že korkáče na ženské noze vypadají velmi pěkně a sexy. Fandím vám !!!!!

Jana (Út, 10. 3. 2020 - 17:03)

Zeptejte se diskutujících, zeptejte se u nás kde nosí korkáče 11 lidí z toho 3 muži, asi by řekli, že nošení kusu korku je pro ně příjemné, pohodlné a pro někoho dokonce vzrušující. Korkáče ano jsou pro mě chcete-li fetišem, říkám to otevřeně, stejně jako pro mnoho ostatních jen to neřeknou naplno. Je daleko více možná horších "úchylek" než nošení korkáčů, ale ti co je nosí jistě vědí co myslím.

Mirek (Čt, 12. 3. 2020 - 22:03)

Od začátku roku tady čtu diskuzi o korkáčích, která se tady po nějakém čase rozvijí a už musím také něco přidat. Jana,Pavel, Ivoš, Palino nádherné pro mě vzrušující a zcela totožné názory na chození v korkáčích. Je mi 46 a korkáče, také jako někteří z vás nosím od školních let. Za tu dobu se staly mojí vášní a závidím vám, kteří můžete nosit korkáče i v práci. Jak je možnost hned je přezouvám a nosím je stále doma i venku. Také jsem již vyzkoušel mnoho typů, ale na Ivoše nemám a velmi mě to překvapilo jakou má sbírku.Teď chodím ve stejných, jako Jana a Pavel a jsou opravdu jedny z nejlepších, vlastně nejlepší. Co mě na korkáčích vzrušuje nebudu tady zbytečně psát. Úplně podrobně a nepřesněji to popsala Jana a Pavlem (ale i ostatní), kteří jsou také "úchylní na korkáče" a lépe bych to nepopsal. Za největší náhodu však považuji, že moje manželka také od studií velmi ráda nosí a doslova ujíždí na korkáčích. Oba dva je nosíme já s néně žena s více vystrčenými prsty a strašně si užíváme jejich nádherného pleskání,které se rozléhá po domě. Stejně jako pro Janu, tak pro mě s manželku jsou korkáče společný fetiš, všeobecně známý v celé rodině. Když bydlely naše dcery ještě s námi, také nosily korkáče a pokud vím nosí je dodnes. Jestli se nad tím bude někdo pohoršovat nebo psát negativní příspěvky nemusí na tuto diskuzi chodit. Otázka je dána - Nosíte rádi korkové dřeváky? Odpovídám ANO a jsou velmi vhodné pro zdraví a pohodu vašich nohou.

Danča (Pá, 13. 3. 2020 - 01:03)

Pohoršovat se určitě nebudu. Korkáčky nosím ráda, chození v nich mě strašně vzrušuje a často si to musím v nich udělat. Přitom roztaženými prsty přes okraj křečovitě tlačím na korkáček, že už ani nejde dotáhnou vytahaný pásek. A neříkejte, že nemáte stejnou zkušenost korkáče jsou velký a ideální stimul pro jejich nositele, prostě sexy obuv.

Jára (Čt, 21. 5. 2020 - 14:05)

Je tu hodně názorů, zkušenost mám stejnou, ale k tvému jsem se vrátil. Vystihuje vše co v korkáčích prožívám s tím rozdílem že jsem že jsem muž. To ale zde není na překážku. Také mě "používání" korkáčů velmi vzrušuje pouze s tím, že pásek mám přitažený i přes to prsty vyčnívají a to tlačení je úžasný. Utažený pásek mi také dovoluje vydávat výrazněji klasické korkáčové zvuky při chůzi. Jsem ročník 1973 a čím déle jsem v korkáčích, tím víc je mám rád. Dcera se potatila a korkáčky jsou její oblíbené.

Aneta (Pá, 22. 5. 2020 - 16:05)

Jestli klasickým korkáčovým zvukem myslíš pleskání o paty, tak ten taky miluji a někdy se schválně snažím hodně. Pásek mám taky přitažený, ale už chybí dírky.

Jozef (Pá, 22. 5. 2020 - 17:05)

Ten zvuk či skôr pleskanie ku korkačom jednoducho patrí a doslova tým priťahuje k pohľadu

Aneta (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Přitahuje k pohledu ostatní to dobře znám a ráda si toho užívám. Stačí ještě palečkem víc zatlačit a pleskání každého kroku je slyšet široko daleko.

Jozef (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Ten zvuk a zároveň pohľad je úžasný . Príťažlivý a zároveň vzrušujúci .Pre mňa určite . Neviem tomu odolať nikdy . A k tomu nádherne upravené chodidlá .......

Laďka (Pá, 20. 3. 2020 - 07:03)

Co je dobré se říká,že zraje jako víno. Jsem zralá žena, korkáče nosím od mládí a mají v sobě hodně toho, jak tady většina píše. Nebude to náhoda, stejně jako Danča, chodím ráda s prsty přes okraj a jsou chvíle, které přicházejí od mých nohou a musím se taky uspokojit. Pocity které mi korkáče dávají jiné boty neumí poskytnout. Nohy si hodně udržuji a s nalakovanými nehty jsou korkáče naboso neodolatelné. Jasně to vidím z pohledů směrujících jasně k mým nohám.

Reklama

Přidat komentář