Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (So, 23. 5. 2020 - 17:05)

Teď hlavně moje povaha.Když je na mě Sergej hodnej nemam důvod chodit za jinejma.Kdybych šla tak by to bylo jen kvuli změně těla,jenže nic takovýho teď nepotřebuju i kdyby tady byli a taky ta změna nemusí být vždy dobrá jak už se mi to stalo tak asi by mi ten někdo musel zaujmout hodně jako ten z fabriky že by mi to muselo zblbnout i citově a i tak nevim jestli bych šla.

Návštěvník (So, 23. 5. 2020 - 19:05)

Miluno, život s partnerem není o tom, že když je zrovna protivnej, tak hurá podržet druhýmu. Nechci ti dělat hlavu, ale přemýšlej, jestli nejste náhodou stejní. Náladoví, pro druhého záhadní, toužící po neustálém dobrodružství, když ho máte, chcete klid, a tak dál.

Miluno (So, 23. 5. 2020 - 11:05)

ty taky ťukáš a Sergej neví kam. Asi je taky zvědavý, jestli jsi férová nevinná, nebo by se měl divit. Třeba touhle diskuzí. Takže nepátrej, neřeš, sama bys Sergejovi tuhle diskuzi neprozradila, tak nechej i jemu jeho tajemství. Má stejný nárok mít něco svého jako ty

Miluna (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

No musim říct jak sem do toho ťukala tak sám včera pak zbystřil taky když si všiml.To sem to musela ještě přerušit protože vstal a nechtěla sem aby mi sem viděl tak sem zhasla displej a on se začal tak usmívat a zároveň dělat nejistý tázavý pohledy ale neřekl ani slovo.No tak ochutnal svojí medicínu.Akorát u mě je teď pravda že jedině píšu sem a nebo na fb ale nepíšu si v soukromém životě momentálně s žádnym jinym.Jako kdyby se ostatní chlapi rozplynuli a neni nikdo.Bez jiných Ukrajinců nemam nikoho.A Češi jako když pro mě nejsou.Když nějakej projeví zájem a já mu řeknu co mam,každej uteče a to Ukrajinci nedělali.A s Čechama je to celkově nějaký slabší.Jen mi občas nějakej zamává když sedim někde u silnice a to je tak všechno.A ještě teda v obchodě na mě víc pokukoval mladej zajda co tam vybaloval ale ten byl pro mě normál,nijak nepřitahoval.A co rozvážim jídlo tak si chtěl semnou povídat nějakej moravák a říkal že se mu moc líbim ale mě se nelíbil tak sem se jen slušně rozloučila a jela dál.Při rozvozech jen tak normál prohodíme pár slov s lidma a jedu dál.Tak krásnýho jak byl ten Ukrajinec z fabriky už sem žádnýho za tu dobu neviděla.A jak působí Sergej na ženský nemam tucha.

Miluna (Pá, 22. 5. 2020 - 23:05)

Tak to máme Marti obě stejný.Já nevim jak někdo může žít v hádkách,třeba je vyvolávat a vylévat si doma vztek.Tak sis asi zažila svý.A kolik let si v tom žila? A sklepní kóje,jestli to jsou takový ty sklepy s dveřma s mezerama jak do nich vidíš tak to je hrůza v něčem takhle trávit čas a asi chápeš jak sem se teda cítila já,asi něco podobnýho.Jenže jak to teď vyťukávam tak sem se všimla že on taky zas něco vyťukává.Tak mi zase jde v hlavě znova co zas píše:-( ..Mě to znervozňuje když do toho ťuká ale už se ho bojim vůbec ptát tak se neptam.Já nevim jak to z tý hlavy dostat pryč.Mě provokuje jak nevim jestli je férovej nevinnej a nebo bych se divila.Tohle nejde prostě zjistit a to mi štve.Ale už radši mu nic neříkam.Jak se říká důvěřuj ale prověřuj jenže já nemam jak prověřovat.Ale jinak máš pravdu že je šťastný když jsme v pohodě.Anonyme to sem si myslela že to bylo začátkem dubna co pil.Pak slíbil že toho nechá tak to tak do teď dodržel.

Martina (So, 23. 5. 2020 - 19:05)

S tím alkoholikem jsem vydržela skoro dva roky. Ale kdybych mohla vrátit čas, tak ani minutu. Takový lidi si lásku nezaslouží. A ano, měli jsme krásný půdní byt a já trávila večery v té maličké kóji schovaná za kartonem od pračky. Nyní mám DOMOV. Teď sedím u TV, piju kafe, koukám kolem na ty které miluju a jsem šťastná. Zdraví, klidný domov, práce - a jsem šťastná. Jen nevím jestli toho nechci moc :).

Miluna (Pá, 22. 5. 2020 - 20:05)

Díky Marti.Já si teď přeju hlavně tohle aby klid pokračoval dál.Jak sem si zažila ten hnus doma a čumět pak v garáži,to už nechci opakovat.A ty máš taky klid doma? A anonyme byla vše pravda,jen už se ti pletou týdny.To jak se opíjel muselo být někdy v dubnu.To si kupoval denně flašku a vypil jí celou sám,bylo to v době kdy šil roušky.Takže koncem března a v dubnu.Mě už se ty dny taky slévaji dohromady ale už mi to přijde dýl co nepil.Ty poslední hádky jak sám odjížděl z domu to už nepil.

Martina (Pá, 22. 5. 2020 - 21:05)

Ano, mám doma klid. Mám i to slovo DOMOV ráda. Když přijdu unavená z práce, z nákupu nebo třeba z restaurce, tak jsem ráda, když zapadnu do našeho domova. Proto si vážím domácího klidu bez hádek. Víš, první muž byl alkoholik. Jako ty jsi utíkala do garáže, abys měla chvilku klidu od blbých keců, já se schovávala dole ve sklepní kóji. Už bych to nevrátila ani za milióny. Radši skromně s klidným, hodným chlapem. Pocit klidu a bezpečí domova je pro mne zásadní. Moc ti přeju, ať ti to vydrží. Vždyť i ten Sergej je tak šťastný, když jste v pohodě.

Ota (Pá, 22. 5. 2020 - 12:05)

Tak neutrál taky dobrý Miluško.Tak ti tam Sergej taky pěkně zlenivěl.Aby se mu do práce vůbec chtělo:) ..Ukrajinci jsou jako roboti ale vidim že taky umí lenivět když chce.A co alkohol/cigára jak je na tom teď? A co ten jak se ti líbil z té fabriky toho už si asi neviděla? Já se dnes vracim z mých toulek zpátky domu.Zítra má pršet s bouřkou tak to dneska zabalim.Ale relax to byl skvělej.A jak jsem o 20kg lehčí tak se lépe výletuje a chodí túry.A anonyme co se mě ptáš na IQ, ty kterej se neumí ani podepsat.

Miluna (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

No v tomhle se žije jinak,klidně bych už i ty horka.Nějak sem se změnila a potřebuju k životu teplo.Je mi poslední měsíce často zima.Tak sem ráda za tohle ale ještě chci tepleji.Dnes je to bez slunce škoda.V šatech je mi ještě zima.No a jinak Sergej pořád ZATIM dobrý.Nechci to zakřiknout.Zatim zahodil cigára ale pár měsíců kouřil ale nedávno zahodil,teď momentálně omezil i chlast teď nepije zatim.Už za chvíli dva měsíce neměl chlast.Je nějak teď uplně klidnej což já sem pak taky.Asi vše na sebe přenášíme.Jen mi teď trochu zlobí klukovo fotr,tak se paradoxně o něm radim se Sergejem.Tak už si asi doma? tak si měl krásnej výlet pod stanem a to si tam vydržel celkem dlouho.Jo a toho chlapa jak se mi líbil ve fabrice toho už sem neviděla jak si se ptal.

Takže (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

jak jsi před týdnem nebo dvěma psala, že se Sergej opíjí skoro denně lahví tvrdého alkoholu, tak to nebyla pravda?

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 21:05)

Pil na počátku dubna. A je dobře, že už takovou dobu nepije.

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Milčo, život dokáže dát zabrat, člověk někdy nestačí zírat. Ale je skvělý, že máš kam jít, kde máš to velice cenné: DOMOV. A tak je fajn, že si tam udržujete klid, pořádek a pěkně. To je velmi žádoucí mít klidný domov. Moc ti to přeju. Martina

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

pleteš si podpis s nickem. Víš jaký je mezi nimi rozdíl?

Ota (Pá, 22. 5. 2020 - 16:05)

No a jestli jsi to ty s tim IQ tak ty máš nick "Oto" jo? Ne vážně mě nebaví aby tu na mě nějakej anonym vyskakoval s IQ.S tim jděte do prdele.

Pro Otu (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Na tebe si tady může vyskakovat každý. Jsi tady největší nula. Sergejovi nesaháš ani po kotníky.

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 16:05)

Proč by někdo nemohl mít nick Oto? Vždyť ty máš Ota.

Miluna (Čt, 21. 5. 2020 - 14:05)

Otí teď takovej neutrál.Já nevim jak to říct ale nějak se to všechno otočilo.Já sem aktivní a nevydržim sedět teď na prdeli moc dlouho.Pořád něco dělam doma nebo sem na rozvozech,prostě pořád mam co dělat a mobil mi moc nebaví teď a vim že mi to dělá to počasí krásný a klidně bych brala ještě tepleji a ze Sergeje se stal opak.Spí do 11h a musim ho ještě budit.Pak si jen přesedne do křesla a kouká do mobilu celej den.Ani už nechodí ven ani na balkon,uplně mu aktivita zmizela.Ale občas uvaří nebo upeče a když se vrátim z rozvozů domu do vůně jídla nebo pečení tak je to příjemný.A to jak pořád psal nevim do teď co to bylo ale trvalo to tři dny.Minulý dny nepsal nic a dneska sem viděla že má rozepsanej text k aplikacim na recenze.A ty jeho bejvalý kolegyně co má na fb jsou obě plochý,maji sotva jedničky a na tohle on zrovna neni.A jedna je ještěrkářka a druhá sekretářka a té sekretářce dal palec na fotce z dovolené.Jako říkal o ní jako že kancelářská s nim jednala nejlíp za poslední měsíce z jeho zkušeností ale jinak o ní nic neříkal.Ale prostě z každé práce kde byl tam někoho má ale nejvíc tam má ukrajinců a ukrajinek z místa kde bydlel.Ale běda kdyby se mu tam objevila nějaká kozatá s výstřihem! To bych být ticho nevydržela.

Ota (Čt, 21. 5. 2020 - 11:05)

Ne opravdu jsem neměl úmysl zasazovat brouka do hlavy.Jen chci aby psala.Píše teď nějak málo.A nemyslel jsem ať jí to ukáže ale nemusel lhát že nic nepíše když pak viděla že píše.

Oto, (Čt, 21. 5. 2020 - 12:05)

měřili ti někdy IQ? Víš co to je

Reklama

Přidat komentář