Reklama

masturbace ve škole

Tomáš (Čt, 11. 6. 2020 - 19:06)

To já si ho honim každý den o hodinu, moc mě vzrušuje ten pocit těch lidí, co mě můžou vidět. Vždycky se brzo udělám a jednou mě viděla spolužačka a domluvila si s učitelkou, jestli může sedět se mnou, no a občas mi pomůže a nebo si prsti kundicku taky, aspoň ze sedíme v poslední lavici. Taky si občas sáhnu na její pipinu. Jednou jsme si po škole i zasukali venku na louce. Má strašně šikovný prsty a vždycky mě udělá a cítím se ve škole líp.

Xd (So, 6. 6. 2020 - 01:06)

Zasuka nekdo?

Lenka (Út, 16. 6. 2020 - 12:06)

Já jsem holka,17 let ale musis me vylizat

karel 2 (Čt, 27. 8. 2020 - 17:08)

chci te 720470933

Vasek (Po, 22. 6. 2020 - 00:06)

Pro Lenka... Ahoj moc rád tě budu lizat. Miluju dlouhé opravdu dlouhé lizani pipnky. Preferuju reálné setkání. Vašek.

Tonda (Čt, 4. 6. 2020 - 00:06)

Vzpomínám na školní léta a myslím tím základní školu. Nevím přesně v jaké to bylo třídě, ale já byl tzv. Šatnář a měl jsem na starosti klíče od třídní šatny a tak jsem vždy čekal v šatně když byla třída na obědě, já na ně nechodil. No a v té šatně jsem si ho několikrát honil i vyhonil. A jednou jsem tam čekal a honil si ho a najednou přišla spolužačka. No celkem trapas, ale dopadlo to dobře :)

Jarda (St, 27. 5. 2020 - 11:05)

Když si vzpomenu na školní léta, mám před sebou učitelku, která nás učila češtinu a tělocvik. Bylo jí v té době něco málo přes 30 a byla to pro mě "kočka". Při tělocviku jsem se vždy vzrušil a udělal, když jsme měli šplh na tyči. Protože jsem ještě nestříkal, měl jsem na trenýrkách jen mokrý flíček. Učitelka si toho pochopitelně všimla a přecházela to úsměvem.....Učil jsem se dobře, po hodině češtiny mě jednou zavolala a dala mi sešity a klíče, abych jí je odnesl do kabinetu. Když jsem sešity držel v rukách, přehodila přes ně ještě svůj svetřík. Když jsem s těmi s těmi věcmi šel dlouhou chodbou do kabinetu, vzrušil sem se z vůně jejího svetru, tak, že se mi postavil. Odemkl jsem kabinet, sešity položil na stůl, ale k jejímu svetru jsem čichal, nasával vůni.... Vyndal jsem si ho a začal onanovat, trvalo to jen krátce jak jsem byl nadržený a krásně se udělal. Jenom kapka z mého bimbálka vyšla. V tom se otevřely dveře a učitelka vcházela do kabinetu....Jen tak tak jsem ho zastrčil do kalhot, celý jsem zrudl...Nevím jestli něco tušila, ale usmála se na mě, poděkovala za donášku a pohladila mě. Já jsem odešel a kdykoli jsem potom masturboval, představoval jsem si učitelku, její vůni a její pohlazení.....Ty byly mé masturbační představy hodně dlouho....Co bych tenkrát za to dal, kdybych s ní mohl něco mít. V té době by to ale těžko bylo možné i když třeba někdo měl štěstí a poznal se vším všudy milování se zkušenou zralou paní....

Majo (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

No fantazie trochu jo,ja jsem zazil v druzine(je to uz strasne dlouho)nas hlidala ucitelka co byla na holky zla ale nas kluky mela rada a jednou se stalo ze jak sedela vedle me a ja si psal ukol tak nevim co ji to popadlo ale proste ze sni musim jit na zachod,ze neco citi a tak,stydej jsem se protoze jsme bydleli na statku a bylo od krav citit vsechno,a tak jsme sli a pry svlikej kalhoty,tak jo,potom trenky ale nic na nich nabylo az me vzala za pindika a zazala stahovat az se mi postavil a ona to delala tak dlouho az jsem se pocural ale jenom trosku,mackala mi zaluda a kdyz mi klesl tak rekla,oblec se a dodelame ukol,takhle to bylo jeste parkrat az jsem mel uz takovou pruhlednou a lepivou hmotu a tu si porad trela mezi prsty se slovy,vidis ono to pujde a to bylo naposled,potom uz tam nebyla,pry se odstehovala,ale jak pisu je to uz strasne dlouho a vazne se to stalo.

Z (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Z

stalevplence (So, 25. 4. 2020 - 19:04)

fantazie ano či ne, nechám to na každém jak chce nikoho soudit nebudu ale myslím si že je tu plno pohadek vymyšlených, ale ja jsem ještě jak se říká Husákovo dítě a celej život na plenach a i do školy jsem nosil pleny a gum. kalhotky. Asi tak v pate třídě jsem se pomočil a vše proteklo rychle mikinu kolem pasu měl jsem mokrej flek na kalhotech ale než jsem to stihl zakrývat par spolužaků se toho všimlo a řekly to učitelce třídní ta si mě zavolala strhla mě mikinu s pasu u tabule a viděla velkej mokrej flek na kalhotech vepředu i vzadu věděla od rodičů že trpím problémem pomočováním vynadala mě že jsem ostuda a odvedla mě do zadu za třídu kde byl kabinet tam mě ještě vynadala a rozkazala ať si to sundam celá třída se mě smala, ale nezavřela dveře od kabinetu všichni se zvědavě nacpaly do dveří kabinetu a čuměly učitelka vyndala latkové pleny které tam měla od mamky a gumovky nahradní ale kalhoty nahradní neměla jedny už jsem měl mokré v tašce. A ffurt říkala sundej si to ostudo v tom zůstat nemůžeš ja se styděl a brečel a stal jak trdlo otočila se a vzteky mě svlíkla zůstal jsem stat nahej bylo mě cca 13 všichni na mě koukaly holky kluci otřela mě dala pleny a kalhotky a řekla že do přestavky musím vydržet tak zbytek hodiny jsem seděl jen v bavlněnych plenach a gumovkach a byl všem pro smích jen jedne spolužačce ne co mě milovala a ja jí. O přestavce mě přinesla nějaky teplaky ktere někdo někde v šatně zapoměl a nehlasil se k nim. Jednou za mnou o přestavce přišla ta spolužačka a zeptala se asi nepotřebuju na zachod nebo nejsem mokrej ja že nevím a ona tak pojď na zachod ještě to stihneš ať nemaš znovu ostudu. Poslechl jsem jí vzal si suchou plenu a šel , šla semnou. Koukla zdaly nikdo není na klučičím zachodu nebyl zalezla semnou tam a do kabinky zavřely jsme se tam a řekla nestyď se a ukaž asi nejsi mokrej pomůžu ti a začala mě sundavat postupně kalhoty až mě svlíkla počůranej jsem byl otočila mě k míse vzala mě ho do ruky stahla a držela a řekla zkus čůrej nešlo to ale začal se mě topořit jak ho držela usmala se a řekla čůrej trochu to šlo vyčůral se oklepala mě ho otočil jsem se cítila jak mě topoří začala mě ho stahovat byl jsem panic ani jsem si moc ještě nehonil tak asi po 4 stahnutí jsem vystříkl byl jsem hodně rychle pak mě pomohla dat suchou plenu mokrou jsme daly do igelitky oblíkla mě kalhotky a kalhoty a řekla mě že mě bude hlídat a pomáhat abych se nestalo mě co minule začalo zvonit opatrně vyšla přešla na holčičí zachody tam si umyla ruce ja po chvilce vyšel a šel do třídy ona šla taky. Nikdo nic nevěděl nezjistil ja byl hotovej a hlídanej parkrat se to opakovalo po druhé mě ji i ukazala i prsa a mohl jsem si sahnout.

Z (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Z

Abe (Ne, 26. 4. 2020 - 22:04)

Tvoje nefantazie je příjemnou odbočkou.

Abe (So, 25. 4. 2020 - 00:04)

Nebylo to ve škole, ale na nějakém nudném školení. Seděl jsem tam s kolegyněmi z práce a naproti mě byla cizí, velice vnadná starší dáma, která mohla být mou matkou. Šíleně mne vzrušovala. Vyndal jsem si ptáka a začal masturbovat. Holky z práce na to byly zvyklé i se přidaly, ale ta naproti dělala jako že se nic neděje. Vydatně jsem vystříkl a pod stolem jí postříkal lůno. Škublo to s ní, zalovila, sperma olízla a usmála se na mě. Za měsíc jsem jí přijímal do pracovního poměru. Šla rovnou na věc. při pracovním pohovoru mi vyndala ptáka, parádně mne vyhonila a semeno vypila. Jako honička byla nepřekonatelná. Když jsem o ní vyprávěl matce, tak se smála a prozradila mi, že je to její spolužačka, kterou na mne šikovně nasadila. Pak jsme navštěvovali mámu společně a i ona si užívala našich onanistických radovánek.

Jenda (So, 21. 3. 2020 - 18:03)

Jsem v 9 a dělala mi to spolužačka, která se mnou sedí v lavici. Když nám promítali něco o přírodě a její ochraně, tak jsem najednou ucítil něčí ruku mezi nohama až jsem sebou hrknul. Začala se nudit a tak si našla zábavu a protože ji bylo jasné, že asi neztropím povyk, tak to zkusila až mi to udělala. Kapesník to nepobral a měl jsem flek. Naštěstí to byla předposlední hodina a tak jsem to dokázal skrýt. Oplatil jsem ji to a měla pěkný flek v rozkroku. Potom za mnou chodila na záchod a když to šlo, tak jsme si to zopákli v lavici poslední hodinu. To už to ale všichni věděli, co děláme. A teď mám po zábavě a musím zase sám.

DDr (Pá, 6. 3. 2020 - 08:03)

Na střední mám kámošku a děláme to na tajným místě skoro každý den,ona mně rukou a já se do ní vyteču. Už to je od vánoc a ona když jsem jí to dělal rukou se udělala jen jednou.Ona to chce jen přes kalhotky nebo silonky a bojí se svlíknout. V sobotu jsem ji pozval a to bude poprvé s ní a uděláme to spolu celý. Ona má blbý rodiče a ještě sex neměla ,je jí jako mně 15.

Karel (Ne, 23. 2. 2020 - 17:02)

Ahoj určitě to nevadí tak jak se domluvíme chtělo by to třeba kdyby jsi mi sem napsala messenger a domluvíme se tam?

Majka (Pá, 21. 2. 2020 - 16:02)

Je mi 15 a jsem z Poličky. Nevadí?

Dominik (Pá, 9. 10. 2020 - 20:10)

NE

luci (Pá, 21. 2. 2020 - 23:02)

Pokud chce opravdu šukat , tak z Litomyšle do Poličky je to co by kamenem dohodil a zbytek doběhl . Takže by mu to vadit nemělo .

Dominik (So, 10. 10. 2020 - 07:10)

Luci chces si Za mrdat na pis na email [email protected]

Reklama

Přidat komentář