Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Mirek (Čt, 12. 3. 2020 - 22:03)

Od začátku roku tady čtu diskuzi o korkáčích, která se tady po nějakém čase rozvijí a už musím také něco přidat. Jana,Pavel, Ivoš, Palino nádherné pro mě vzrušující a zcela totožné názory na chození v korkáčích. Je mi 46 a korkáče, také jako někteří z vás nosím od školních let. Za tu dobu se staly mojí vášní a závidím vám, kteří můžete nosit korkáče i v práci. Jak je možnost hned je přezouvám a nosím je stále doma i venku. Také jsem již vyzkoušel mnoho typů, ale na Ivoše nemám a velmi mě to překvapilo jakou má sbírku.Teď chodím ve stejných, jako Jana a Pavel a jsou opravdu jedny z nejlepších, vlastně nejlepší. Co mě na korkáčích vzrušuje nebudu tady zbytečně psát. Úplně podrobně a nepřesněji to popsala Jana a Pavlem (ale i ostatní), kteří jsou také "úchylní na korkáče" a lépe bych to nepopsal. Za největší náhodu však považuji, že moje manželka také od studií velmi ráda nosí a doslova ujíždí na korkáčích. Oba dva je nosíme já s néně žena s více vystrčenými prsty a strašně si užíváme jejich nádherného pleskání,které se rozléhá po domě. Stejně jako pro Janu, tak pro mě s manželku jsou korkáče společný fetiš, všeobecně známý v celé rodině. Když bydlely naše dcery ještě s námi, také nosily korkáče a pokud vím nosí je dodnes. Jestli se nad tím bude někdo pohoršovat nebo psát negativní příspěvky nemusí na tuto diskuzi chodit. Otázka je dána - Nosíte rádi korkové dřeváky? Odpovídám ANO a jsou velmi vhodné pro zdraví a pohodu vašich nohou.

Danča (Pá, 13. 3. 2020 - 01:03)

Pohoršovat se určitě nebudu. Korkáčky nosím ráda, chození v nich mě strašně vzrušuje a často si to musím v nich udělat. Přitom roztaženými prsty přes okraj křečovitě tlačím na korkáček, že už ani nejde dotáhnou vytahaný pásek. A neříkejte, že nemáte stejnou zkušenost korkáče jsou velký a ideální stimul pro jejich nositele, prostě sexy obuv.

Jára (Čt, 21. 5. 2020 - 14:05)

Je tu hodně názorů, zkušenost mám stejnou, ale k tvému jsem se vrátil. Vystihuje vše co v korkáčích prožívám s tím rozdílem že jsem že jsem muž. To ale zde není na překážku. Také mě "používání" korkáčů velmi vzrušuje pouze s tím, že pásek mám přitažený i přes to prsty vyčnívají a to tlačení je úžasný. Utažený pásek mi také dovoluje vydávat výrazněji klasické korkáčové zvuky při chůzi. Jsem ročník 1973 a čím déle jsem v korkáčích, tím víc je mám rád. Dcera se potatila a korkáčky jsou její oblíbené.

Aneta (Pá, 22. 5. 2020 - 16:05)

Jestli klasickým korkáčovým zvukem myslíš pleskání o paty, tak ten taky miluji a někdy se schválně snažím hodně. Pásek mám taky přitažený, ale už chybí dírky.

Jozef (Pá, 22. 5. 2020 - 17:05)

Ten zvuk či skôr pleskanie ku korkačom jednoducho patrí a doslova tým priťahuje k pohľadu

Aneta (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Přitahuje k pohledu ostatní to dobře znám a ráda si toho užívám. Stačí ještě palečkem víc zatlačit a pleskání každého kroku je slyšet široko daleko.

Jozef (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Ten zvuk a zároveň pohľad je úžasný . Príťažlivý a zároveň vzrušujúci .Pre mňa určite . Neviem tomu odolať nikdy . A k tomu nádherne upravené chodidlá .......

Laďka (Pá, 20. 3. 2020 - 07:03)

Co je dobré se říká,že zraje jako víno. Jsem zralá žena, korkáče nosím od mládí a mají v sobě hodně toho, jak tady většina píše. Nebude to náhoda, stejně jako Danča, chodím ráda s prsty přes okraj a jsou chvíle, které přicházejí od mých nohou a musím se taky uspokojit. Pocity které mi korkáče dávají jiné boty neumí poskytnout. Nohy si hodně udržuji a s nalakovanými nehty jsou korkáče naboso neodolatelné. Jasně to vidím z pohledů směrujících jasně k mým nohám.

Jana (Pá, 20. 3. 2020 - 23:03)

Laďko, troufnu si říct, že zraji stejně jako vy a máme toho na téma korkáče mnoho společného. Moje příspěvky si můžete přečíst na předchozích stránkách. Já miluji mít korkáče na noze upnuté, tak mě zajímá co vás vede k tomu chodit s prsty přes okraj. Příjde mi to nějak, řekneme divné a nikdy mě to nenapadlo.

Laďka (So, 21. 3. 2020 - 22:03)

Moje první korkáče někdy v sedmé třídě jsem poprvé obula a noha přes volný pásek vyjela ven, prsty nějak sklouzly, chtěli mi to doma utáhnout, to jsem nechtěla. Takže i u dalších které byly více utažené jsem si je sama povolila, a prsty zase venku. Přesahují mi asi půlkou, některé holky měly prsty ven skoro celé. To stélka tlačí už na patě a to je asi špatně. Tak se mi to líbilo, nebyla jsem sama i ostatní holky tak chodily. Také jsem tedy zkoušela pásek více přitáhnout, ale není to pro mě ono. Při volnějším pásku mi připadne, že noha se roztáhne lépe stélku kopíruje a lépe vynikne její tvar a vnímám a cítím tak svůj korkáček. Dodnes prsty venku, tak se mi to líbí a divné mi to nepřijde asi proto. že tak chodím od začátku. Tvoje příspěvky jsem četla a opravdu až moc toho společného. Pro upřesnění zraji od 1970 a stále více.

Mirek (Út, 24. 3. 2020 - 12:03)

Naprosto souhlasím s Laďkou, jak se na začátku naučíte v korkáčích chodit, tak už chodíte pořád. S prsty ven můžeme chodit jako Laďka tj. asi půlkou, stejně tak chodím i já, nebo prsty celé ven, tak chodí moje manželka. Je pravda, že patu má skoro v půlce korkáče, ale naprosto jí to vyhovuje. Přikláním se k volnějšímu nošení, kdy noha se více rozpleskne a jak píše Laďka lépe kopíruje stélku. Při utaženém pásku si myslím, že chodidlo naplno nemůže cítit stélku. Ale ať si každý chodí, jak mu to nejlépe vyhovuje.

Radka (Út, 17. 3. 2020 - 23:03)

Korkáče už také jako by mi už přirostly k noze nosím je skoro stále a hodně dlouho. Při chození nepopsatelné pocity k vzrušení stačí, abych je viděla pohozené na zemi. Neudělám se v nich často, ale velmi často. Určitě jsou sexy obuv, ale i sexy pomůcky společně s mým manželem. Korkáče jsou moje droga, kterou mi nikdo nevezme. Jak uvedeno v jednom příspěvku, kdyby korkáče byly vidět na prodejnách, tak budou drogou i pro mnoho ostatních.

Pavel (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Stále umí někdo překvapit. Potvrzuje se kdo neměl korkáče na nohou toto nemůže v žádném případě pochopit. Korkáče jsou tak ve všech směrech zcela výjmečné, že potěší každého, kdo se rozhodl je nosit. Někoho zcela normálně při nošení, prvotně jako zdravotní obuv, někoho daleko víc, v tom je jejich nádhera. Já je nosím pořád.

Jozef (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

U nás už roky . Už si ani nevieme z manželkou predstaviť že by sme mali na nohách doma niečo iné. Je pravdou že sa priam tešíme keď prídeme domov že vhupneme do korkačou . A presne tak kto ich nemal na nohách nepochopí to

Jana (Pá, 13. 3. 2020 - 07:03)

Velmi pěkně se uvolňujete. Korkáče jsou opravdu pěkné téma. Už na začátku jsem psala,že s přítelem používáme korkáče i na jiné účely. Korkáče jsou prostě super.

Návštěvník (Pá, 13. 3. 2020 - 07:03)

Zkusila jste někdy lodičky? Možná by váš přítel zíral.

Jana (Pá, 13. 3. 2020 - 16:03)

Lodičky nejsem nezkusila nikdy a ani zkoušet nebudu. A jsem si absolutně jistá, že přítel by zíral kdybych přišla v nových korkáčích. Lodičky budou zřejmě váš šálek kávy, ale každý jsme na něco jiného a jsem si jistá, že nebudete sám.

Palino (Pá, 13. 3. 2020 - 06:03)

Musím len súhlasiť Dančo!!!

Ivoš (Ne, 8. 3. 2020 - 23:03)

Po přečtení příspěvků zejména od Jany a Pavla, kteří snad nejvíce prožívají jejich nošení stejně jako já, přidám něco do diskuze. Na korkáčích taky silně ujíždím od střední školy. Příčinou byla profesorka češtiny, která je nosila tak úplně normálně, ale zato profesorka dějepisu si jejich nošení zcela záměrně a patřičně užívala. Chodila mezi lavicemi, vždy si na nějakou sedla a začala si k korkáčkem na noze pohupovat a pohrávat. Časem si všimla, že moje pohledy nějak více směřují na její nohy a začala již pravidelně sedávat a postávat v mém přímém pohledu. Musím přiznat , že hodina dějepisu pro mě byla příjemná a vzrušující, ale ne kvůli učivu. Když jsme se potkali na chodbě nebo v jídelně, tak vždy udělala s korkáčem nějaké gesto, jasně věděla na co se podívám. V té době jsem si korkáče poprvé koupil, velmi si na ně zvykl a nosím je dodnes. Mám doma snad všechny typy které se vyrábějí a po měsíci je různě střídám. Manželka se ještě za svobodna divila v čem to chodím, ale nějak to nekomentovala. Časem jsem jí na rovinu řekl a popsal začátky mého nošení korkáčů. Jednou po návratu domů přišla do obyváku v krásných červených korkáčích. Byl jsem z toho úplně mimo. ale správně poznala, že to bylo moje tajné přání. Dnes už má také více korkáčů a hodně si je oblíbila a naučila se v nich chodit.

Jana (Po, 9. 3. 2020 - 17:03)

Líbí se mi, že se korkáčům přiznává další muž. Jen mezi řádky příspěvků, poznávám, že nositeli korkáču bude zřejmě pokročilá střední generace, která je začala nosit poměrně v mládí a dodnes to přetrvává. Pro zajímavost mám taky hodně korkáčů, což jiní nemůžou pochopit, tak mě zajímá kolik jich máte vy, když máte všechny typy? Impulzem pro jejich nošení byla vaše profesorka, jen pro zajímavost jak je nosila způsobem a jak je nosíte vy. Jana.

Reklama

Přidat komentář