Reklama

Výprask před diváky

Jana (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Máte pravdu Alice. Pamatuji si jak byla Lucka loni na jaře na měsíc v lázních. Dostal přísný zákaz onanování a ejakulace a to už týden před odjezdem. Ráno když šel do koupelny tak měl pokaždé erekci. Denně Lucce telefonoval přesně v 17 hodin. Stěžoval si že ho bolí koule a prosil jí aby mu dovolila vysemenit. Marně. Lucka byla neoblomná. Bylo mi ho líto a tak jsem jí zavolala sama. Vysmála se mi do telefonu ze jsem moc útlocitná a že svůj zákaz neodvolá . Ale jestli chci ať mu ho vyhoním sama. Nevěděla jsem co dělat. Druhý den jsem z jejich hovoru pochopila že mu o tom řekla. Seděla jsem v kuchyni a čekala co bude. Za chvilku zaklepal na dveře. Řekla jsem at jde dál. Otevreli se dveře a do kuchyně přišel Honzík. No přišel spíš prilezl. Byl nahatej a na čtyřech. Vstala jsem a šla k němu. Byl červený studem , pindik mu stal a zaluda mel úplně fialového. Řekla jsem mu at se postaví. Stoupl si roztáhl nohy dal ruce za hlavu a špitl : "Prosím" Nic jsem nerikala. Vzala jsem jeho ztoporeneho pindika do ruky a začala honit. Pretahla jsem kužičku asi pětkrát a začal se třást . Bylo mi jasné ze to ma na krajíčku. Na chvilku jsem přestala.

janička (Čt, 21. 5. 2020 - 09:05)

u mě to nejsou žádný kecy ale fakt a ted jsem za to vděčná že mi dali občas na zadek aspon jsem nedělala žádný větší průsery.

XXX (Čt, 21. 5. 2020 - 07:05)

Jděte se léčit vy úchylný hovada, všechno jsou to kecy úchyláků

warp (Čt, 21. 5. 2020 - 08:05)

Teď už se cítíš lépe?

Petra (Út, 19. 5. 2020 - 22:05)

Můj názor Myslím si, že přiměřený výprask na holou je prospěšný. Jsem učitelka a je mi 38 let a jsem delší dobu spokojeně vdaná. Mám syna 15 a dceru 17. V naší rodině se hospodaří bodovým systémem. Když někdo vykoná něco co není správné nebo něco poplete, získává záporné body. Máme takovou tabulku, podle které lze v některých případech dospět až k hodnotám odpovídajícím výprasku na holou. A protože je u nás rovnoprávnost, dostane spravedlivý výprask každý, kdo si jej zaslouží. Nejde rozhodně o týrání nebo o zranění sedací části, jde o výchovný efekt. Vyplácí se plochým pravítkem, které nezraňuje ale pěkně štípe. A tak například naše si dcera kouření jen vyzkoušela a syn mi již potají nebere z peněženky peníze na comixy. On přitom působí také stud, protože výprask je u nás věcí veřejnou. A dostane-li dcera za ztracený mobil nebo syn za nebezpečnou jízdu na kole na holou před ostatními, nejen pálící zadek působí. A věřte, že i mne spravedlivě červená zadnice za návrat ze dne učitelů v opilosti a řízení auta pod vlivem alkoholu, polepšila. Manžel mi jich vysázel na holou před naší mládeží nepočítaných a já jsem si jistá, že jsem si to zasloužila. Navíc naše dítka viděla, že jsme přísní i na sebe a občasný zasloužený výprask nám nevyčítají. Proto si myslím, že je hloupost říkat, že výprask na holou je nepřijatelný, nebo, že jej lze praktikovat jen do určitého věku.

Martina (St, 20. 5. 2020 - 12:05)

Ahoj ahoj, tak stejný bodový systém máme i u nás doma a je pravdou, že funguje. Teda s pár rozdílama, že je to vždy na holou, místo pravítka máme rákosku a když dostávám já, tak ně před dětma :)

warp (St, 20. 5. 2020 - 18:05)

Ale to je škoda, že je to bez diváků.

Martina (Čt, 21. 5. 2020 - 09:05)

No to vážně ne!! Holky na holou dostávají ode mne a nebudu jim ukazovat svoji holou prdel, když schytám já za své trestné body....

warp (Čt, 21. 5. 2020 - 11:05)

No jo no, záleží to taky od toho, jak jsou staré. Když jsou menší tak asi ještě ne. No je to velmi vzrušující záležitost. Moje manželka to dlouho odmítala, aby byl někdo svědkem jejího výprasku. No před 2 týdny byla u nás na návštěvě pár dní její neteř a ani nevím jak, podařilo se mi jí přesvědčit, aby si dala naplácat před ní. Nebylo to sice na holou, no i tak to bylo vážně moc vzrušující. A nejen pro mne, ale manželka se pak s nevůlí přiznala, že kromě zahanbení cítila taky trochu vzrušení. Manželce je přes čtyřicet, její neteři sedmnáct.

Mara (Čt, 21. 5. 2020 - 12:05)

A neteř potrestaná za něco nebyla ??

warp (Čt, 21. 5. 2020 - 12:05)

Ne, ne. Neteř nebyla. Nemáme mezi sebou taký vztah, abych si to dovolil. A ani nevím, jestli je na výprask zvyklá a jak by reagovala. I když se mi zdálo, že tetiččino vyplácení sledovala s velkým zájmem.

janička (St, 20. 5. 2020 - 07:05)

to já dostávala proutkem na holou už od mala tuším od 3 let naši prostě nesnesli když jsem byla neposlušná, vztekala jsem se,

zdenda (Po, 18. 5. 2020 - 20:05)

Souhlasím s Janičkou.Já dostával proutkem od té doby co jsem chodil do školky.Rodiče měli čerstvě utržený proutek na skříni.Když jsem ve školce zlobil,tak jak jsme přišli domů tak se šlo na věc.Už po cestě jsem skuhral protože jsem věděl co mi čeká.Nebylo to nic platné.Sotva zavřela dveře sundala proutek a začalo švihaní na zadek nejdřive přes punčocháče a pak na holou.Tak jsem dostával ještě ve škole tak do třetí třídy pak už jsem dostával od táty jen řemenem.

janička (So, 16. 5. 2020 - 16:05)

vím jak to bolí proutkem zažila jsem několik trestů jako malá proutkem a pěkně na holou mamka říkala že přes oblečení to nemá efekt takže stáhnuté gatě a švihala až byl holý zadek krásně sešvihaný.

NIKOLA (Pá, 15. 5. 2020 - 06:05)

No to se opravdu těšili.Když k tomu mělo dojít ,tak jsem jim řekla,že jse pomlázka někde ve sklepě,že nemůžu najít.Nic neříkali a vypadalo to ,že to vzdali.Jenže v té době co jsem v kuchyni pomáhala mamce s nádobím,tak odešli na zahradu,tam si každý uřízl větvičku z keře a udělali si proutek.Neměla jsem kam utect,jeden mně chytil a druhý šlehal pote se vystřidali.Po výprasku mám na zadku červené pruhy a heozně to svědí a štípe.Na třinácté narozeniny nezapomenu.Takže jsem se velikonocům nevyhla.Ale dostala jsem k narozeninám plno dárků.Takže zase tak špatný nebyly

Mara (Pá, 15. 5. 2020 - 08:05)

Jo joo zapírat pomlazku se nevyplácí:D ..
Jedině co tězachránilo, že to nebylo na holou :D..

NIKOLA (St, 13. 5. 2020 - 15:05)

Zítra mám ty narozeniny,přijedou stryc a bratranci,mám slíbený ten výprask ,co jsem měla dostat o velikonocích a nemohla ho dostat ze známých důvodů.Mamka mně straší at si už připravuji prcku.

Mara (Čt, 14. 5. 2020 - 10:05)

To se příprav kluci se určitě moc těší.

Trojkař (St, 13. 5. 2020 - 20:05)

Tak rozmýšlej, co na sebe :-)

warp (St, 13. 5. 2020 - 15:05)

Jo, to by byla určitě škoda nechat si ujít takovou příležitost. Kolik ti je a kolik je bratrancům?

Reklama

Přidat komentář