Reklama

Nahota v rodine

Coze (St, 24. 6. 2020 - 12:06)

Ja to taky zazil,nejdriv jsem normalne spal,nevim co se mi zdalo ale najednou jsem mel eroticky sen a kdyz jsem procitl tak uz jsem strikal a dceruska to plikala,nevi ze jsem zvedl hlavu,byla ke me zady a ja se ani nehnul,tak ze je to tak.

Sylvie (Út, 26. 5. 2020 - 09:05)

Je to už deset let ale pořád na to vzpomínám .Mamka byla v lázních a já tehdy patnáctiletá holka jsem se nastěhovala k otci do manželskych postelí. Spíme všichni nazí a v létě to ještě je i bez přikrývky. Našla jsem v nočnim stolku u mamky vibrátor tak sem si ho v noci zkoušela až tak že mě to vzalo a chytla jsem tátuv penis který ležel na zádech a stáhla předkožku jemně jsem ho vzala do pusy a přejážděla po žaludu jazykem až se mu postavit a ztvrdnul.Rukou jsem u ho honila a po chvilce mu v něm zaškubalo a já měla plnou pusu semene,Jemně jsem mu ho položila na břicho utřela do kapesníku .Táta buď dělal že spí nebo fakt spal se ani nehnul ,pomalu jsem vstala šla do koupelny vyplivnout semeno a osprchovat se.Pak jsem si šla ještě lehnout a to už táta byl na břichu a říká tak jak ses vyspala a pohladil mě po těle od hlavy přes prsa ,břicho a chlupatici . Pak vstal hodil sprchu a šli jsme snídat.Dodnes nevím jestli to věděl nebo tak tvrdě spal . Nikdy jsme se o tom nebavili. Alebylo to fajn.

Katka (Po, 25. 5. 2020 - 00:05)

Nahá chodím jak je veliké horko to se i rodiče svlíknou a po domě chodíme nazí. Venku třeba po setmění se koupeme taky nahatí přes den to nejde je tam vidět ze sousedních zahrad a z hlavní cesty. Máme souseda který nás i tak okoukává ale po tmě vidí prd. mi je17 a rodičům 38 tak že ještě je na co koukat.

IP (Po, 25. 5. 2020 - 13:05)

Mi s bráchou chodíme v létě doma taky nazí a o prázdninách i bratránek se sestřenkou. Jsme od 14 do 17 let. Máme jen jedny sousedy a jsou stejně staří, a tak není kdo by šmíroval. A mají kluka a dvě holky a ti se k nám chodí v létě koupat do bazénu také nazí. Rodičům je to jedno a mamka chodí normálně nahá, taťka většinou ne.

Honza (So, 23. 5. 2020 - 18:05)

Já chodím doma nahý pořád. Moje přítelkyně a má matka u které žijeme chodí oblečené.

B (St, 24. 6. 2020 - 15:06)

B

Eva (So, 23. 5. 2020 - 15:05)

U nás v rodině je nahota a sexualní výchova dost ve předu. Dceři je 14 a synovi 15 tak že když nás překvapili v koupelně při sexu zezadu tak jsme jen nechali se dodívat až jsme skončili i s výstřikem na moje záda.Stejně víme že už nás více krát šmírovali když jsme se milovali v ložnici. Už před rokem jsme jim dali oběma takovou sexuální přednášku ať jsou v obraze co sex obnáší za slasti ale i problémy

Návštěvník (Po, 25. 5. 2020 - 06:05)

V dnesni dobe deti vedet o sexu a erotice vic nes co jsme vedeli mi sami.Na netu je toho tolik ze se schovavat je zbytecne.Mam syna 16 a dcery dvojcata 12.Nahota u nas doma je bezna vec.Nikdo se pred nikym nestidi.I mi jsme je poucili o sexu a na co by si meli davat pozor.Malo kdy jsme s manzelem doma sami a tak se spolu milujem v lozmivi,v koupelne za zavrenimi dvermi,aby jsme meli trosku soukromi.Ale to moc nejde pri 3 deti..Oba pri sexu zrovna nejme moc tisi.A i kdyz jsme vedeli ze nas decka poslouchaj a sledujou klicovou dirkou.Tak se stavalo ze nam decka tam vlezli a divali se.Ono hned ze sebe slist kdyz jste v nejlepsim a hlavne rikat jim ze tu nic nedelame a stidet se pred nima.Kdyz se na to divaj na netu.Tak ze se dal z manzelem normalne pred nima milujeme a sukame jako by tam nebyli.Vse dotahnem do konce .Manzel se vystrika a ja se take udelam.Nam to uz tak neprijde ze se decka koukaj.Lepsi nez smirovat cizi lidy.Kdyz chtej tak at se koukaj,mi z manzelem jim to zakazovat nebudem.Aspon v zivote budou zkusenejsi.

Z (Po, 25. 5. 2020 - 10:05)

Z

Z (Po, 25. 5. 2020 - 05:05)

Z

Monca (Po, 25. 5. 2020 - 04:05)

Od te doby co z mamkou honime tatku a nekdy i ja sema.A pak jak semi otyral s ptekem na zadecku a postrikal me,tak uz se parkrat stalo,ze nasi soustali a ja se prednima prstila.Vubec jim to nevadilo ze se divam.Vydela jsem jak mamku postrikal na telo a take jak se vystrikal do jeji pipky.Mamka mi ji pak predemnou roztahla abych vydela to jeho semeno uvnitr.Zarim ho tatkovy jen honim a kourim a on zas miji lize a strika na me to jeho teple semeno.Zatim jsem snim sex nemela,ale chtela bych ho citit v sobe.

Z (Po, 25. 5. 2020 - 05:05)

Z

Jirka. (So, 23. 5. 2020 - 16:05)

OK přístup. Nejhorší je vše okecávat, a neříkat jak co je ve skutečnosti. A v tom jejich věku už stejně vědí co a jak je a určitě už něco i skoukli na netu.

Monca (Čt, 21. 5. 2020 - 04:05)

U nas doma chodime nazi vsici.Mamka,tatka i ja.Casto vydavam tatku se stoporenim ptakem a obnazenim zaludem.Mamce vubec nevadi ze po nem koukam.Mama mi rikala pokut chlapovy stoji dil tak ze mu je zapotreby pomoc.Pokut si ho nevyhoni sam.A proto se nekdy stavalo ze si ho otec predemnou a mamkou honil a nekdy jsme mu ho honili vy dve.Krasne a sylne strikal.Tak ze nas postrikal obe.Jednou rano jsem byla s otcem sama doma.Byla jsem v kuchyni a delala jsem nam snidani.Otec se sprchoval a zachvilku prisel.Vydela jsem jak mu stoji.A hned co to tu tak krasne voni a ja ze delam michani vajcka.Jak jsem syala u sporaku naha,otec se keme ze zadu pritisk.Tak ukas tu dobrotu. Na zadecky jsem ucitola jeho klacek.Vypada to dobre a urcite to bude i dobre chutnat.Citila jsem jak pomalu tre sveho macka po mim zadecku.Bylo to moc prijemni a nechala jsem ho at se ome tre.Tati nechci to spalit,rekla jsem a on at to vypnu.Pak mi sahl na prsa a jemne je mackal.Citila jsem jak ji mam mokro.Panna jsem uz nebyla.O to jsem prisla vibratorem.Tatka se na me mackal vic a vic.Prirazel o muj zadecek a vzdychal.I ja jsem vzdychala.Septal mi do ouska este chvylku.Bylo mi jasni se se chce udelat.Chvilku este dorazel a pak jsem na zadech a na zadecku ucitila teple semeno.Este chvilku prirazel a pak odstoupil.Jeho semeno mi teklo po zadech na zadek,mezi nohy a na zem.Citila jsem jak jsem vzadu cela mokra.Tata rek ze to bylo nadherni a zda mi to nevadi ze si musel ulevit.Ale ja ze ne,ze mu klidne od toho moc rada pomuzu.A proto kdyz neni mamka doma tak ji zastoupim a pomaham mu od semene.

Jiří (Ne, 5. 12. 2021 - 01:12)

Tak tomu nevěřím, mám doma 4 holky a žádná by mi tohle netolerovala krom mě ženy a že by nejstarší holka 17 Homola pero nebo cokoliv jiného to asi ne

Jarka (Ne, 5. 12. 2021 - 07:12)

U nás běžné

Z (Čt, 21. 5. 2020 - 06:05)

Z

Renata (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Já když vjdím bráchu nahého tak mám taky klouzko v pipince to snad každá mladá žena né je to normální.

Návštěvník (Pá, 17. 4. 2020 - 14:04)

A kolik je tobě a bráchovi? Mě je 14 a ségře 12.

Adam (Čt, 16. 4. 2020 - 23:04)

Ale když tě vidí nahého určitě ji tam taky se orosí .

Reklama

Přidat komentář